Een paar weken oud, maar dit is relevanter dan ooit – Het Russische leger is klaar voor een mogelijk grootschalig conflict met de Noord-Atlantische Verdragsorganisatie, aldus een gepensioneerde Russische generaal en lid van de wetgevende macht van het land op vrijdag, bericht Americanmilitarynews.com.

Tijdens een paneldiscussie op de door de staat gecontroleerde zender Rusland 1 vroeg “Avond met Vladimir Solovyev” presentator Vladimir Solovyev het panel te beoordelen waarom de voortdurende invasie van Rusland in Oekraïne zoveel steun voor de Oekraïense regering had ontlokt bij de landen van het westelijke NAVO-bondgenootschap. Tijdens de discussie zei de Russische generaal-militair Andrei Goerulyov dat Rusland zich op alles voorbereidt, inclusief “een grote kolossale oorlog” met de NAVO, mocht het huidige conflict in Oekraïne escaleren.

“Laten we eens kijken naar de huidige militaire operaties,” begon Goerulyov zijn opmerkingen, voordat hij de steun beschreef die de NAVO tot nu toe aan de Oekraïense regering heeft verleend.

“Ze dachten dat ze ons konden tegenhouden met Sovjet-wapens, maar ze konden ons niet tegenhouden,” zei Gurulyov. Hij zei ook dat de NAVO gedacht had dat de gevechten in Oekraïne zouden uitdoven nadat de Russische strijdkrachten zich teruggetrokken hadden van de Oekraïense hoofdstad Kiev, maar het conflict is alleen maar doorgegaan.

“Ze beginnen zich te realiseren dat wij vroeg of laat de doelen zullen bereiken die onze president heeft gesteld, namelijk de denazificatie van het hele grondgebied van Oekraïne,” voegde Goerulyov eraan toe, verwijzend naar de vermeende reden van de Russische president Vladimir Poetin om opdracht te geven tot de invasie van Oekraïne. “Deze groep, met de wapens die ze al hebben, met nog meer wapens die geleverd moeten worden, zal aan de grenzen van Polen, Slowakije, Hongarije en Roemenië terechtkomen, gevechtsklaar en volledig bewapend. Op dit moment zijn ze aan het oefenen en observeren. Elke divisie heeft NAVO-instructeurs. Zij schrijven instructies over hoe de wapens gebruikt moeten worden, ze kijken hoe ze werken en hoe wij reageren, hoe we met onze middelen tegenwicht kunnen bieden.”

  Saoedi-Arabië dreigt het Westen met olie-embargo

Goerljov zei dat de NAVO “hun zet heeft gedaan. Nu is het onze beurt. Hoe zullen wij op deze uitdagingen reageren? Wij moeten op dezelfde manier reageren.”

Gurulyov zei vervolgens dat “alle moderne middelen aan onze strijdkrachten ter beschikking moeten worden gesteld.”

De gepensioneerde Russische generaal zei dat de Russische strijdkrachten nog een groot deel van Oekraïne moeten onderwerpen voordat hun troepen ver genoeg naar het westen trekken om de grens van Oekraïne met Polen te bereiken, Maar, zei Goerulyov, de militaire productie van Rusland neemt toe en zodra de Russische troepen de westelijke rand van Oekraïne bereiken, “moeten wij elke optie overwegen tot aan een grote kolossale oorlog toe en er klaar voor zijn.”

“Zijn wij er klaar voor?” voegde Gurulyov eraan toe. “Wij zijn er klaar voor.”

Eerder tijdens de paneldiscussie zei commentator Aleksandr Sosnovsky dat de westerse naties zich al die tijd hadden voorbereid op een groter conflict met Rusland, en beschreef de huidige acties van de NAVO als “het ophitsen van de hele wereld tegen Rusland.”

Sosnovsky beschreef ook “de betrokkenheid van de NAVO bij een nucleaire wapenwedloop”, die volgens hem zou kunnen leiden tot een “potentieel nucleair conflict.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Let op: Ze leggen ALLEMAAL het fundament … Wij zijn in gevaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe schokkende waarheid over de wereldwijde ontvolkingsagenda
Volgend artikelDe wereld zet zich schrap voor Europa’s 22 juli “DOOMSDAY”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

18 REACTIES

 1. Ik vermoed dat als het erop aankomt de NAVO niet veel meer is dan een papieren tijger met veel retoriek maar nauwelijks gevechtservaring.

 2. de NAVO is een soort Frankenstein, overal word van alles aan elkaar genaaid en het moet dan uiteindelijk lijken op iets dat het nooit kan zijn.

  Als je op top functies in de samenleving politieke vrienden zet heb je wel macht, maar je capaciteit en kwaliteit gaat er aan onderdoor. De NATO maar ook de vele regerings afdelingen zijn een soort incest huwelijken waarbij politieke kleur dezelfde politieke kleur ergens wegzet, en nu er onder druk moet worden gepresteerd en er niet langer via de pers een enigszins geloofwaardig beeld kan worden geschapen komen de mongooltjes uit alle hoeken van die organisaties kruipen.

  Als alles instort, laten we dan vooral zorgen dat de veroorzakers niet de vruchten plukken en hun directe omgeving niet eet van dat wat gestolen is.

 3. Hoe is het in Godsnaam mogelijk? de westerse regeringen zijn volledig achterlijk. Maar wij, het volk, is nog veel dommer dan dom. We moeten onze regeringen uit het ambt ontzetten en vrede sluiten. Landen als Irak, Iran, Rusland en ga zo maar door zijn geen bedreiging voor ons mits we op vriendschappelijke respectvolle wijze met elkaar omgaan. Als internationaal chauffeur kwam ik regelmatig in contact met mensen uit deze landen. Nooit problemen ! Ook de mensen uit deze landen willen geen oorlog over geloof of grondgebied of zogenaamde democratie. We moeten opstaan en weerstand bieden tegen onze corrupte misdadige geesteszieke “Leiders” Alleen echte mannen en vrouwen kunnen vrede waarborgen en deze mensen vind je niet in de politiek. Politiek is de kunst van het liegen, vertrouw er niet op. Neem het heft in eigen hand. We hebben het recht EN de plicht om onze regering met hand en tand te verdrijven. Zij zijn onze enige vijand.

  • Eddy: supet gped gezegd. Maar ik peins me suf over hoe we die parasieten er uit krijgen! Ze moeten er overal uit, niet alleen in nederkloteland. Want anders kuisen we de wereld niet op. De andere oplossing is dat niemand nog gehoor geeft aan hun opdrachten en instructies. Dus geen politie meer, geen soldaten, etc. Het klopt dat de meeste burgers niet vijandig zijn, maar hun regeringen hitsen ze op. En er zijn genoeg mensen die graag betaald krijgen om dienstjes te verlenen aan dat parasitaire tuig.

 4. ***** BULLETIN ***** Russisch Ministerie van Defensie: “We staan ​​op de rand van een onmiddellijk gewapend conflict met de Verenigde Staten”

  Het Russische ministerie van Defensie heeft een zeer late night persverklaring uitgegeven waarin staat: “We staan ​​op de rand van een onmiddellijk gewapend conflict met de Verenigde Staten” nadat Oekraïne door de VS geleverde HIMARS-wapens had gebruikt om een ​​Russische basis aan te vallen. Vanaf 19:12 EDT zijn ten minste 7 Russische troepen dood en zijn ten minste 40 gewond. Die aantallen stijgen snel en veranderen snel.

  Naast het Russische Ministerie van Defensie heeft ook het Russische Ministerie van Buitenlandse Zaken een verklaring afgegeven:

  De Verenigde Staten en hun bondgenoten balanceren op de rand van een open militair conflict met Moskou, dat gepaard zou gaan met nucleaire spanningen, zei Maria Zakharova, woordvoerster van het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken, dinsdag in een verklaring.

  “Na een escalatie van de Oekraïense crisis te hebben uitgelokt en een gewelddadige hybride confrontatie met Rusland te hebben ontketend, balanceren Washington en zijn bondgenoten gevaarlijk op de rand van een open militaire confrontatie met ons land, wat een direct gewapend conflict tussen kernmachten betekent . Het is duidelijk dat dergelijke een confrontatie zou gepaard gaan met nucleaire escalatie”, luidt de verklaring.

  UPDATE 19:19 EDT —

  Henry Kissinger zei zojuist op Fox News dat we tegen half augustus een direct conflict met Rusland mogen verwachten.
  https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/bulletin-russian-ministry-of-defense-we-are-on-the-verge-of-an-immediate-armed-conflict-with-the-united-states

  • Adrenochroomslurper Henry Kissinger (1923) was ook nauw betrokken bij de staatsgreep in Chili op 11.09.1973 (ook een 9/11!) tegen de democratisch gekozen president Salvador Allende. Deze protegé van de Rockefellers was jarenlang – in het geniep natuurlijk – betrokken bij MJ-12, de club die alles wat UFO’s & buitenaardse wezens betreft in de doofpot heeft gestopt en dat is hen bijzonder goed gelukt.
   Nelson Rockefeller (1908 – 1979) heeft tussen 1954 en 1959 in opdracht van president Eisenhower (1890 – 1969) het overheidsapparaat doorgelicht en naar de wens van de Deep State/ cabal/ illuminati opgetuigd.
   Eisenhower is er ingetuimeld, want op deze wijze is o.a. Area 51/Roswell volledig door z’n vingers geglipt en tijdens zijn afscheidstoespraak op 17.01.1961 heeft hij blijk gegeven van zijn frustraties over de onzichtbare hand achter de regering door de term Militair Industrieel Complex te munten.
   Ikes broer Milton (1899 – 1985) heeft aan president Eisenhowers toespraak meegeschreven.

 5. 9 weken vakantie he?
  Da’s nog niks, in DK gaan ze 3mnd. pleite.
  Ik neem aan dat Putin wel weet waar die gasten er straks naar tussenuit piepen?
  Laten we eens kijken wie er nog terug komt van die prachtige vakantie?
  secreetkaag? Het maakt niet veel uit, je ziet geen kip bij de debatten.
  Rusland timed het prachtig mee.
  Heb nog steeds het idee dat ze achter de schermen samenwerken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in