De bizarre verklaringen die van de politieke leiders van Oekraïne komen, zouden prachtig koren op de molen zijn van een schitterende komedieshow, behalve dan dat er tienduizenden Oekraïense soldaten gedood en gewond worden. Hun werkelijke lijden maakt het moeilijk om te grinniken om de waanzin die Zelensky en zijn gezelschap tentoonspreiden. De Oekraïense minister van Defensie Oleksii Reznikov heeft vandaag verkondigd:

Oekraïne is bezig een met westerse wapens uitgeruste strijdmacht van een miljoen man te verzamelen om zijn zuidelijk grondgebied op Rusland terug te winnen … De herovering van de gebieden rond de Zwarte Zeekust is van vitaal belang voor de economie van het land.

Niet zo snel, bucko. De Britse Daily Mail, die een van de uitzinnige cheerleaders is geweest die de op handen zijnde overwinning van Oekraïne op Rusland hebben opgehemeld, is vandaag Debbie Downer geworden met dit bericht:

Zoals veel van zijn mannelijke vrienden verlaat Serhiy zijn huis in het westen van Oekraïne niet meer uit angst om naar de frontlinie gestuurd te worden om soldaten te vervangen die gedood of gewond zijn in de strijd tegen Rusland.

De bouwvakker brengt zijn dagen door met zich te verbergen voor militaire ambtenaren die oproepingspapieren uitdelen in bars, stranden, controleposten, winkelcentra en zelfs kerkdiensten.

Terwijl het aantal slachtoffers aan beide kanten toeneemt, ontstond er vorige week woede nadat het Oekraïense leger plannen bekend maakte om vergunningen in te voeren die mannen die voor de dienstplicht in aanmerking komen, verbieden de regio te verlaten waar zij onder de krijgswet geregistreerd staan, schrijft Larry Johnson.

Deze beperking van de bewegingsvrijheid van mannen van 18 tot 60 jaar werd door president Volodymyr Zelensky bekritiseerd en ingetrokken, maar zij benadrukt de strijd voor een natie die meer dan 20.000 slachtoffers per maand lijdt – ambtenaren geven toe dat dagelijks tot 200 manschappen gedood en 800 gewond worden.

  Oekraïne Situatierapport: Eindelijk een wonderwapen dat doet wat het belooft te doen

Het lijkt erop dat de Oekraïense Zelenskyi aan Biden zou moeten vragen om een paar cowboys op paarden te sturen. Waarom? Die gebruinde cowboys zouden gebruikt kunnen worden om de Oekraïense mannen die de dienstplicht ontlopen als loslopend vee bijeen te drijven. Cowboys zijn goed in het bijeen drijven van dieren die op weg zijn naar de slacht.

Wat schokkend is aan het artikel in de Daily Mail is de erkenning door de Oekraïense ambtenaren dat zij enorme verliezen lijden-200 kia [killed in action] en 800 wia per dag. Reken maar uit. Tweehonderd per dag maal 120 dagen (d.w.z. 4 maanden) is gelijk aan minstens 24.000 doden. Gewonden zijn er meer dan 96.000. Het aantal slachtoffers ligt waarschijnlijk veel hoger. Vandaag bijvoorbeeld meldde het Russische MOD dat het 300 Oekraïners gedood heeft in de Donetk en 250 in Charkov. Bovendien meldt Rusland dat 70% van de 25e Luchtaanvalbrigade vernietigd is. Dat betekent tussen de 1400 en 2800 soldaten.

Ook de materiële verliezen stapelen zich op. Aan het begin van de oorlog had Oekraïne 166 helikopters. Rusland beweert dat het tot 11 juli 137 heeft neergeschoten. Ook de verliezen aan vliegtuigen zijn grimmig. Bij het begin van de oorlog had Oekraïne 181 vliegtuigen in zijn luchtmacht. Rusland beweert dat het 243 vliegtuigen heeft neergehaald. In dit aantal zijn ook de door NAVO-bondgenoten gezonden vliegtuigen begrepen. Kortom, Oekraïne heeft geen functionele luchtmacht meer over om gevechtsmissies uit te voeren ter ondersteuning van een grondoffensief. Hoewel het denkbaar is dat Rusland het aantal vernietigde vliegtuigen en helikopters overdrijft, weet Rusland precies wat Oekraïne heeft en hoeft het alleen maar te wachten tot de overgebleven vliegtuigen opstijgen voordat het ze als doelwit voor vernietiging neemt.

  Scott Ritter: Rusland's 'vuile bom' vrees

Er is geen grondmacht van een miljoen man in Oekraïne die in staat is een offensief tegen de Russische stellingen op de Krim te lanceren. Er zijn geen tankbrigades of luchtmachteenheden intact om zo’n offensief te ondersteunen.

Een laatste slecht bericht voor de 58e gemotoriseerde infanteriebrigade die bij Artemovsk in de Volksrepubliek Donetsk-Rusland opereert, bereikte de commandopost vandaag. Als het waar is, betekent dit dat de 58e Brigade onthoofd is en dat de mannen van de 58e, die in loopgraven gelegerd zijn, er alleen voor staan. Ontredderde, door granaatscherven getroffen troepen zullen het moeilijk hebben om een geloofwaardige verdediging op te zetten. Dit is de realiteit van de oorlog. Een mythisch leger van een miljoen man is een macabere grap.

In gerelateerd nieuws meldt Smoothiex12:

Ha, wie had dat gedacht… dat een Brits tabloid iets zou publiceren dat op waarheid lijkt. Maar Daily Mail deed het wel, wow!

Dienstplichtigen krijgen oproepingspapieren op de stranden van Oekraïne nu het leger van Volodymyr Zelensky zware verliezen lijdt

Maar er is toenemende bezorgdheid over de rekruteringstactiek van Kiev, nu er al bijna een miljoen mannen in uniform zijn, en men vreest dat de ware omvang van de verliezen wordt onderschat om het moreel hoog te houden. Een vrouw klaagde dat ambtenaren zelfs een 18-jarige achtervolgden die op zijn fiets zat om zijn oproepingsdocumenten af te geven. “Het lijkt wel een soort jacht op wilde zwijnen,” zei zij.

Precies, wij weten slechts orde van grootte van de verliezen van de VSU – tienduizenden per maand – maar hoogstwaarschijnlijk worden zij schromelijk onderschat. Vandaar een wanhopig propaganda-“tegenoffensief” met een “leger” van miljoenen man. Nogmaals, en ik ben vanaf het begin bij de feiten, demilitarisatie betekent een volledige vernietiging van het vermogen van Oekraïne (of wat er van haar over zal blijven) om welke oorlog dan ook te voeren. Onderdeel van demilitarisering is vernietiging van het mobilisatie (personeel) potentieel en dat wordt volop uitgevoerd. Zelfs Daily Mail moet dit toegeven.

  The Economist: Hoge energieprijzen hebben afgelopen winter 68.000 Europeanen het leven gekost

In verwant nieuws, zoals Ria meldt (in het Russisch) heeft India het mechanisme voor handel in Indiase Rupees ingevoerd, en dat is een spiegelbeeld van het op Roebel gebaseerde handelssysteem van Rusland. Ja, het is niet alleen de-Dollarisering, het is ook de-Europeanisering. De landen die er in de wereld toe doen, hebben allang begrepen waar de winden van de geschiedenis heen waaien. Zij hadden alleen een teken nodig en dat werd gegeven.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Erger dan in de Tweede Wereldoorlog: Zelensky beveelt de dienstplicht voor vrouwen tussen 18 en 60 jaarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland waarschuwt de VN-Veiligheidsraad dat de denazificatie van Oekraïne voltooid zal worden
Volgend artikelOrganisatie regelt schoon bloed voor ongevaccineerde patiënten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

20 REACTIES

  • Juist Tim Pietersen en nog eens juist !!
   Maar om dit te verklaren moet je wel even in de geschiedenis duiken en goed laten inwerken in je hersenen.
   Ik zal het zo kort mogelijk houden maar toch duidelijk mijn verhaal proberen uit een te zetten.
   Ten eerste men moet goed weten dat er twee soorten Joden zijn.

   A: de Sarfatische Joden (de oorspronkelijke Joden en afstammelingen van de 12 stammen)
   B: de Kazarische Joden. (dat zijn geen Joden maar bekeerde Joden)

   Hier een korte opsomming van dat vuilnis want dat is het en in het kwadraat

   https://www.veteranstodayarchives.com/2015/03/08/the-hidden-history-of-the-incredibly-evil-khazarian-mafia/

   Dat vuilnis neemt elke religie aan wat hun het beste uitkomt op dat moment.
   Dat vuilnis heb eeuwige wraak gezworen nadat ze hun macht kwijt raakten.
   Noem ze maar op allemaal (hoeveel wil je er hebben?) ik zal er eentje bij naam noemen Bill Gates.
   Is geen Jood maar is een afstammeling van bekeerde Joden en ze hebben tot doel gesteld ,,TOTALE CONTROLE OVER DE AARDE MET ALLE BEWONERS,,
   En dat mogen er niet meer zijn dan een half miljard. (dat moeten dan hun slaven worden)met als gevolg DEPOPULATIE
   Ze zijn al aardig op weg met hun snode plannen. (corona en nog meer van die kankerzooi die er aan zit te komen 100% (ze stoppen niet tenzij wij een hooivork op gaan pakken)
   Trouwens de oprichter van de vrijmetselaarsbeweging Albert Pike (een Kazarien Jood) heeft toen gezegd
   Daar komt ie ,,WE HEBBEN DRIE WERELDOORLOGEN NODIG OM DE AARDE TE CONTROLEREN.
   Zie de GEORGIA GUIDESTONES DECODED
   Niemand weet wie de architect is en hoe het daar terecht gekomen is. NIEMAND !!!
   https://www.youtube.com/watch?v=0PP1blEgbog

   Nu even iets persoonlijks en dan ben ik het maar kwijt ook.
   Ik ga al meer als 20 jaar om met Oekraïners en zelfs een relatie gehad met een Oekraïense 15 jaar lang.
   Ik kom uit het Westland en heb zeer geruime tijd een eigen tuinbouwbedrijf gehad.
   Zodoende ben ik in contact gekomen met Oekraïners die langs de deur komen voor werk.
   Situatie dit moment.
   Officieel zijn er in het Westland totaal (gemeente plus particulier opvang ongeveer 1000 Oekraïners opgevangen.
   Het woord OPGEVANGEN moet je met een pak zout nemen en geen korreltje.
   Er lopen hier al meer dan 20 jaar minimaal 20000 van dat spul rond .
   Ze werken hard en veroorzaken geen overlast zoals Polen dat wel doen.
   Maar misbruiken de situatie van nu massaal en der hand op houden bij de gemeente plus zwart werken dan kan je al snel een sportauto kopen van minimaal 150000.
   Afgelopen zondag avond ga ik naar het centrum van Naaldwijk en zie daar bij een Poolse supermarkt een prachtige rode sportwagen staan meet een patser er in die zat te wachten op die spoephoer van hem.
   Dat laatste klopte nog ook want ik bleef wachten en noteerde het kenteken (OEKRAIENS)
   Het kenteken is BE BM 1859′
   En staat morgen weer op de stoep voor hulp’
   AFKNALLEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

   Zo ik ben het kwijt en ik hoop dat bij sommige mensen der ogen zijn open gegaan maar het zullen er niet genoeg zijn vrees ik.

   Hartelijk groet Harry.

   • Harry.Bedankt voor u duidelijke uitleg van de werkelijke machthebbers op deze wereld de khazariaanse mafia (nepjoden) a.k.a. de cabal,deepstate,illuminati.Mijn bloed kookt als mensen roepen dat de joden overal achter zitten,ik ben een vreedzaam mens maar als mensen dat in mijn gezicht zeggen sla ik hun kop eraf.En over de palestijnen en palestina gesproken dat bestaat niet,het is verzonnen in 1967 door de engelsen.Israel bestaat al 3000 jaar en is van de joden.

    • Joe Biden (U wel bekend hoop ik)
     Is een Khazariaanse Jood maar nu Katholiek (komt even beter uit)
     En nu ga je van je stoel vallen beste Ronjaspers
     Zelfs het Koningshuis van Saoedi Arabië heb Khazariaanse wortels.
     Gaat er al een lichtje branden bij U ?
     Saoedi Arabië heeft al zeer geruime tijd nauwe banden met de USA en met Westen en in het geniep nauwe banden met Israël maar nu in het openbaar omdat ze zich zogenaamd bedreigd voelen door Iran zodat ze hyper moderne wapens kunnen ontvangen uit de USA (lees Khazariaans syndicaat) Maffia is een veel te veel mild woord. Mijn maat (noem geen namen van personen en bedrijven) werkt al zijn hele leven in de liften industrie’
     Hij heb 6 jaar in Saoedi Arabië gewerkt.
     Bij mij logische theorie gaat een lift altijd omhoog maar in Saoedi Arabië gaan ze naar beneden.
     Complete militaire basissen ver onder de grond maar vooral veel schuilplaatsen voor dat vuilnis als het eventueel niet loopt zoals ze graag willen dat loopt.
     Evenzo onder het vliegveld van Denver (waar de aan en vertrekhallen vol staan met Satanische kunst)
     Dat spul denkt onder de grond te kunnen over leven ??
     Dan ben je toch een partijtje dom en zielig !!!!!!

     • Harry.Interessante informatie,ik weet dat de KM in de laatse eeuwen zichzelf overal in geinfiltreerd hebben zoals ook koningshuizen.Ook zijn de KM eigenaren van amerika,dat hebben ze jaren geleden gekocht en betaald.Het zijn smerige satanisten met hun NWO agenda.

      • Juist !!!
       Maar of ze het gaan redden ?? ik weet het niet.
       Het verzet is in opkomst en maar goed ook of het voldoende zal zijn ??
       Ik denk toch echt aan een soort revolutie om dit kwaad te stoppen maar daarvoor heb je wel de juiste manschappen voor nodig die niet uit de LHBTQWI gemeenschap komen !!

 1. Hoppa wie hat dat nou gedacht

  Bijna 400 buitenlandse huursoldaten gedood in Oekraïne – Ministerie van Defensie

  Het Russische ministerie van Defensie rapporteert actuele gegevens over verliezen in de gelederen van buitenlandse huursoldaten in Oekraïne.

  De afdeling traceert en registreert bij naam alle buitenlandse huurlingen die in Oekraïne zijn aangekomen om deel te nemen aan vijandelijkheden.

  Zoals reeds opgemerkt, is hun werkelijke aantal, in tegenstelling tot de valse verklaringen van vertegenwoordigers van het Kiev-regime over naar verluidt 20.000 buitenlandse huursoldaten die op het grondgebied van Oekraïne zijn aangekomen, een orde van grootte kleiner. Bovendien gaat het gestaag achteruit.

  Zo is in de afgelopen drie weken, als gevolg van de offensieve acties van de Russische strijdkrachten en eenheden van de Volksmilitie van de Volksrepublieken Donetsk en Loehansk, het aantal huurlingen in Oekraïne gedaald van 3221 naar 2741 mensen.

  Gedurende deze tijd werden, ondanks de komst van nog eens 151 huurlingen, 391 militanten vernietigd. Nog eens 240 “wilde ganzen” haastten zich om zich terug te trekken buiten het grondgebied van Oekraïne.

  Bron: https://rusvesna.su/news/1657618579

  • Ja, vertel mij wat. Volgens de MSM maken de Oekrainers nog een grote kans op een overwinning……. ja, echt wel, ahem.

   • De sneue MSM moet natuurlijk deze onzin uitkramen; ze zitten allemaal in de pocket van hun opdrachtgevers. Maar winnen? Absolutely not!

 2. Een clown met grootheidswaanzin op de “troon” gezet door een stel idiote machtswellustelingen die de illusie hebben gecreëerd om de wereld in te delen met wat ze gedachten hebben. Die clown heeft nog nooit op zo’n groot podium geacteerd. Hij geniet ervan probeert zoveel mogelijk bekendheid en geld uit te slaan. Het is alleen nog de vraag of hij het zal overleven. Hij zal straks door zijn eigen mensen worden terecht gesteld. Waarschijnlijk in het centrum van Kiev waar hij bij aanstelling onder VS begeleiding aan de macht kwam. Daar waar de gekozen president is vermoord zal hij hetzelfde ongergaan.

  • Levi Patty juli 12, 2022 at 16:07
   Hij is niet de enige clown met grootheidswaanzin, de hele EU en haar lidstaten worden eveneens bestuurd door dat soort clowns, die alle last hebben van grootheidswaanzin. In Amerika en Canada zitten er ook genoeg van die grootheidswaanzin clowns. We kunnen gerust stellen dat het een plaag is geworden, dat diegene aan de macht komen daar verschrikkelijk last van krijgen en hoe langer zij daar zitten hoe erger het wordt, zo de corruptie ook toeneemt in die wandelgangen.

 3. Kijk, een ding is nog niet gebeurd: sabotage in “onvriendelijke”landen.
  Dat is niet zo moeilijk.
  Neem nou het spoorwegnet in Litouwen; behalve de lijn die de Russen nodig hebben, kan dat maar zo opgeblazen worden.
  In hun haven kunnen maar zo zeemijnen opduiken……

  Voor de Turken; makkelijker. Die hebben een invasie uitgevoerd in Syrie, waar de Russen legaal zitten; die mogen dus de turkies af gaan schieten…..is legaal.

  Moraal: wees voorzichtig als je een slapende beer gaat porren…..beter van niet.

 4. Maar het is wel duidelijk, dat de leiding in Litouwen is gekocht en betaald. Welk ander kutlandje met 5 millioen inwoners neemt het VRIJWILLIG op tegen Rusland?

  Trouwens: wij hebben de moffen gymnastiek geleerd! Goed resultaat!

  Toen ze kwamen: lopen met stijve pootjes(gestrekt) en linker voorpoot schuin omhoog.

  Toen ze gingen: alletwee de pootjes hoog optrekken, looppas dus, en beide armpjes omhoog boven hun lelijke koppies….

  Da’s vooruitgang!
  —————
  Voor de nazi’s in Oekieland: 30 jaar in vakantieoord “Gulag”in Siberie; en voor de actieven–die russen vermoordden en martelden: tegen de muur.

  En NIET zoals wij deden: de hoge nazi’s hoge baantjes geven in het westen, SS-ers beschermen en hoog pensioen, en via Vatikaan lekker naar Spanje of Zuid Amerika; o.a. het thuisland van onze nep koningin.

 5. Gaat de EU Oekraïense deserteurs deporteren naar Ukraine? Ukraine mobiliseert miljoenen Oekraïense mannen in het buitenland!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in