ДИП МИД РФ (фотограф Эдуард Песов) / Attribution: mid.ru / Wikimedia (CC0 1.0 DEED)

Rusland zal Europa “minstens een generatie lang” niet meer als partner zien, heeft minister van Buitenlandse Zaken Sergej Lavrov voorspeld. De diplomaat merkte op dat Moskou en het Westen al verwikkeld zijn in een confrontatie waarvan het einde niet in zicht is, bericht RT.

Russische topfunctionarissen, waaronder president Vladimir Poetin, hebben het militaire conflict met Kiev herhaaldelijk beschreven als een proxyoorlog van de NAVO tegen Rusland. Het bewijs hiervan, zegt het Kremlin, is de materiële hulp, de training en de inlichtingen die de VS en veel Europese landen hebben verstrekt om Oekraïne te beschermen.

In zijn toespraak op zaterdag haalde Lavrov een artikel aan van de Russische politicoloog Dmitry Trenin, die heeft geschreven dat “Europa als partner voor ons minstens één generatie lang niet relevant is.” De minister zei dat hij “niet anders kan dan het hiermee eens zijn” en dat Moskou “dit bijna dagelijks in de praktijk voelt.” De hoge Russische diplomaat beweerde ook, zonder verder uit te weiden, dat “veel feiten in het voordeel spreken van een dergelijke prognose.”

“De acute fase van de militair-politieke confrontatie met het Westen duurt voort en is in volle gang, aldus Lavrov, die wees op de aard van de verhalen die momenteel in de VS en Europa overheersen.

In een interview met TASS op vrijdag vergeleek de Russische onderminister van Buitenlandse Zaken Sergej Ryabkov Westerse elites met delinquente jongeren en provocateurs die de spanningen willen laten escaleren tot aan de rand van een “catastrofale ineenstorting,” zonder rekening te houden met de gevolgen.

  Zwaargewonde Oekraïense soldaat vraagt Russische drone-operator om hulp (Video)

Sprekend over het werk van Russische diplomaten in het Westen, onthulde de functionaris dat ze “in een crisisbeheersingsmodus zitten, gericht op het voorkomen van een escalatie tot een echt grootschalig conflict.”

De NAVO is “een groep waarin we geen greintje vertrouwen hebben, wat leidt tot politieke en zelfs emotionele afwijzing” in Moskou, vertelde Ryabkov aan de media.

Hij zei dat, ongeacht wie er in november als winnaar uit de Amerikaanse presidentsverkiezingen komt, “er geen kans is op verbetering van de situatie, gezien de fundamentele anti-Russische consensus van de Amerikaanse elites.”

Tijdens zijn inaugurele rede op dinsdag verklaarde de Russische president Vladimir Poetin echter dat Moskou “de dialoog met westerse staten niet weigert.”

“De keuze is aan hen,” stelde de president, terwijl hij de vraag stelde: “Willen ze blijven proberen om de ontwikkeling van Rusland te beteugelen, het beleid van agressie en meedogenloze druk dat ze al jaren voeren voortzetten, of op zoek gaan naar een weg naar samenwerking en vrede?”


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Jonge Britten in paniek over mogelijke dienstplicht voor oorlog met RuslandVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin stelt kompas opnieuw in voor komende reis
Volgend artikelNaar verwachting zullen er de komende jaren nog steeds MILJARDEN sterven door COVID-“vaccins”, zegt analist
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Goed nieuws, dat het besef lijkt doorgedrongen
  Hopen voor de Russen , dat ze deze lijn voortzetten
  Verleiden en misleiden is een troefkaart van het westen, gaan ze zeker weer uitspelen.

  • Stem en beeld’ manipulatie,
   gevoel geven ‘een warm bad’ ontmoeting,
   Gebeurt waar je bij staat.
   2021 : nieuwslezeres vertelde dat er reeds 5 mensen doodgeschoten waren in Frankrijk , jagers dachten dat het dieren waren. Alsof het de gewoonste zaak van de wereld was.
   Op een
   ‘ga maar lekker slapen ‘ toon.
   Idem Alternatieve media, droom/ sprookjes vertellers. Veel wat men op YT podcasts ziet kan je een vraagteken bij zetten.

   • Artsen zijn er bedreven in : wat ze exact uitspoken weet ik niet ; geur wellicht erbij, dat je denkt voelt prettig aan, spreekt aangenaam, dat je even denkt zou ze ‘ normaal ‘ geworden zijn
    Vergeet het maar ! Knettergek die heksen 🧙‍♀️.

 2. een samenwerking en vrede dat kennen de VS niet.
  enkel oorlog voeren en plunderen dat wel .
  wat Duitsland niet heeft kunnen waarmaken voor de VS in WO2 kan zelfs gans Europa niet nl ze zodanig verzwakken dat ze voor de VS een makkelijke prooi zijn en ze daarna bestelen.
  als de EU niet snel tot inkering komt dan zal het meerdere generatie’s zijn om van Rusland te profiteren.
  ik kan ook niet begrijpen dat de EU landen in de val trappen van de VS om in hun valselijke navo te stappen.
  tijdens WO2 heeft de sovjet nazi Duitsland voor 90% verzwakt daarna kwam pas de VS met hulp van Marokko en Algerije om Duitsland te kunnen verslaan , hoe zouden ze dan nu in staat zijn om de EU te beschermen tegen een grootmacht zoals Rusland en China

  • “U kan niet begrijpen dat de EU landen in de val trappen van de US ” Komt omdat de machthebbers in Europa agenten zijn van de US, Hun veel geprezen democraties systeem zorgt ervoor dat dergelijke US lakeien in Europa aan de macht komen.

  • Goed clipje, dank voor de link. Ze houden hun ‘geweten’ schoon door steeds recht in onze gezichten te zeggen wat ze gaan doen. Ik ben benieuwd hoe lang deze shitshow nog gaat duren, want deze goddeloze, tegennatuurlijke bullshitshow is niet eeuwig houdbaar. Er gaat iets buigen of breken.

 3. Europa is bezet door “AMERIKA!!!!”.
  Europa c.q. de NAVO “HET AMERIKAANS EUROPEES LEGER”, werkt de opdrachten van het “PENTAGON” uit.
  Een oud plan van Amerika, is om Rusland te veroveren, (al vanaf na de EERSTE WO.!)
  Na de TWEEDE WO, waren de Amerikanen en de Engelsen niet in staat om Rusland aan te vallen, “RUSLAND BLEEK NOG TE STERK”
  Door de EEUWEN heen, hebben landen geprobeerd Rusland te veroveren.
  Mongolen, Turken, Chinezen, joden, Japanners, Napoleon en last but not least NAZIE Duitsland.
  Na de Tweede WO was Europa bijna “VERNIETIGD”, om de puinhoop kompleet te maken hebben de Amerikanen en de Engelsen na dat de Russen Duitse steden al van de NAZIE bevrijd hadden nog even NA gebombardeerd, zoals o.a. Dresden etc.
  Nu 80 jaar later, dachten de Amerikanen dat de NAVO sterk genoeg was om een Oorlog te starten tegen Rusland.
  Eerst werd er nog een oefening gehouden door de NAVO onder Commando van het Pentagon in Joegoslavië, met ruim een miljoen doden, en het land in PUIN. “OPERATIE GESLAAGD”..!!
  De NAVO moest een Proxy oorlog starten in Oekraïne, van Balen en Verhofstad als eerste de mensen opjutten om de Wettig gekozen president met z’n kabinet omver te werpen, plus de Oppositie, waarvan 52 mensen in Odessa in een vakbons gebouw levend werden verbrand.
  Toen kwam Victoria Nuland, zij richte de NAZIE’s op en nam de Leiding m.b.t. COUPE..!!
  De Proxy oorlog was gestart, en de NAVO kon onderleiding van het Pentagon, Rusland aanvallen en vooral “VERZWAKKEN”…..!!!!!,
  NU is het zelf ook verzwakt, en hangt aan het “INFUUS” van Amerika.!
  Volgens het draaiboek zou Amerika en Engeland, klaar staan om Rusland het laatste douwtje te geven zodat het omvalt, en zo binnen kunnen lopen.
  “EN PLAN VAN BIJNA EEUWEN ZOU GELUKT ZIJN”.
  (De dromen van de Engelsen en de Amerikanen, in de kabinetten van Engeland en Amerika klonk al een jubel stemming..!!, met Applaus van Nazie leider Zelensky..!!
  Alles is uit de kast gehaald om Rusland te laten vallen, de Grootste ooit in de geschiedenis opgelegde Sancties, met het stelen van Honderden miljarden Dollars en tegoeden en buitenlandse bezittingen, ook werden ze afgesneden van het “CRIMINELE AMERIKAANSE SWIFT BETALINGSSYSTEEM”..!!, en de Gas toevoer naar Europa werd opgeblazen, zodat dachten de Amerikanen ze geen inkomsten meer hadden.
  (Daarom heeft Rusland direct een nieuw betalingsverkeer systeem opgezet, het onafhankelijke CBDC, en Rusland doet nu handel met ca. 22 landen inclusief China, buiten de SWIFT.!)
  Inmiddels zijn er 71 landen, die Amerika hebben medegedeeld dat ze niet achter de Oekraïense proxy oorlog staan.
  Omdat Rusland Atoombommen heeft die Engeland en Amerika kunnen vernietigen, “BLIJFT ENGELAND EN AMERIKA BUITEN DE GRENZEN VAN OEKRAÏNE, EN DURVEN DE RODE LIJN NIET TE PASSEREN…!!!!.

  De wereld heeft “HEEL VEEL GELUK” met Poetin, het is door hem, dat het nog niet is geëscaleerd….!!!!

  • klopt helemaal Oprecht.
   ik heb nooit veel zin om dit allemaal te schrijven, maar zo is het helemaal.
   gelukkig zijn er al mensen in NL die dit toch al weten en begrijpen, maar jammer genoeg veel te weinig.
   fijne dag.
   Huuuraaa Rossiya

  • Helemaal mee eens. De vuile, westerse usa / nato/ EU politiek van binnenvallen, leegplunderen en in chaos achterlaten.
   De idioten die nu nog denken dat zij Rusland kunnen verslaan. Dom, dom en nog eens dom. Arm volk dat zulke incompetente lijers heeft. Lijers, die aan het halsbanden van usa globalisten lopen om er zelf beter van te worden. En het volk….? Welk volk? Oh dat hun riante salaris en voorrechten moet betalen. De kruik gaat net zo lang… enz.

 4. Min. BuZa Lavrov heeft groot gelijk.

  Nato is uit op ontmanteling Rusland.

  Laatste tijd, dankzij Creepy Joe : “I did, what I came to do”. [ 2021 ].

 5. “Rusland ‘klaar’ met West-Europa “voor minstens een generatie” – Lavrov”

  Ja en de EU burgers draaien op voor de schade, het bijdrukken van geld zal de komende tijd de inflatie doen oplaaien als nooit te voren, Duitsland heeft zo’n periode gekend na de 1e wereldoorlog, de geschiedenis herhaalt, sommige politici keren zich tegen het Amerikaanse beleid en worden gewoon uit de weg geruimd een sprekend voorbeeld was Shinzo Abe en de actuele moordaanslag op de Slowaakse President.

  • PROTOCOL 22 (De macht van het goud)

   1. In alles wat ik U tot nu toe uiteengezet heb, deed ik moeite U een indruk van de vroegere en de tegenwoordige gebeurtenissen te geven en U aan te tonen hoe alles in de stroom van het lot mee golft. Spoedig zult U de gevolgen herkennen. Ik heb U bekend gemaakt met de geheimen van onze verhoudingen tot de niet tot ons behorende kringen en van onze financiële politiek. Ik heb er slechts weinig aan toe te voegen.

   2. In onze handen bevindt zich de grootste macht van den tegenwoordige tijd! Het geld: Binnen twee dagen kunnen wij ieder gewenst bedrag terugtrekken, Moeten wij dan nog bewijzen, dat onze heerschappij door God (satan) voorzien is? Zouden wij bij zulk een rijkdom niet in staat zijn het bewijs te leveren, dat al het kwade, dat wij in den loop van zoveel eeuwen moesten doen, ten slotte toch tot de ware welvaart en tot de alomvattende orde geleid heeft? Misschien zullen er nog enige geweldige maatregelen nodig zijn, maar uiteindelijk zal de ‘orde’ worden ingesteld.

   3. We zullen bewijzen, dat wij de weldoeners zijn, die de gekwelde wereld vrede en vrijheid hebben gegeven. We zullen haar gelegenheid geven zich in de rust en den vrede te verheugen, maar onder de uitdrukkelijke voorwaarde, dat onze wetten worden gerespecteerd. Gelijktijdig zullen wij allen opheldering geven. dat de vrijheid niet in zedeloosheid en teugelloosheid en dat ’s mensen kracht en waardigheid nooit in de verkondiging van revolutionaire principes, zoals b.v., de gewetensvrijheid en de algemene gelijkheid, kan bestaan, evenzo ook dat de persoonlijke vrijheid nooit het recht geeft, zichzelf of anderen door opruiende redevoeringen op te winden. De ware vrijheid bestaat in de onschendbaarheid van de persoon. De waardigheid van de mensen bestaat in de erkenning van hun rechten, maar niet in fantastische ideeën over de betekenis van hun ik.

   4. Onze heerschappij zal roemrijk zijn, omdat zij machtig zal zijn en regeren en leiden zal; ze zal zich niet op sleeptouw laten nemen door partijleiders en volksredenaars, die holle woorden uitschreeuwen, die ze voor hun principes uitgeven, maar die zuiver utopieën zijn. Onze heerschappij zal de gebiedster zijn over de orde, die het hele geluk van de mensen uitmaakt. Het hoge aanzien van deze heerschappij zal bij het volk mystieke aanbidding en verering opwekken. Ware macht mag voor geen recht, niet eens voor goddelijk recht, terugwijken; niemand mag het wagen haar te na te komen om haar ook maar het kleinste stukje te ontroven.

   De Protocollen van de Wijzen van Zion.pdf

   https://ia800902.us.archive.org/30/items/DeProtocollenVanDeWijzenVanZion_201409/De%20Protocollen%20van%20de%20Wijzen%20van%20Zion.pdf

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in