Afgelopen weekend, vanaf vrijdag, heeft Rusland nog eens drieduizend tanks uit verschillende opslagplaatsen gehaald en op treinen geladen. Die treinen gaan NIET allemaal naar Oekraïne, maar naar de westelijke grensgebieden van Rusland, bericht Hal Turner.

In het bijzonder gebieden bij Moermansk/Kola, niet te ver van de grens tussen Noorwegen en Finland, ten noorden/noordwesten van St. Petersburg, bij Vyborg, niet te ver van de grens met Finland, en vervolgens bij Kingisepp, bij Narva, Estland (vanwaar het een rechte lijn is naar de hoofdstad van Estland, Tallin.

Verschillende treinen gaan richting Pskov, vlakbij de grenzen van Zuid-Estland en Noord-Letland.

Verschillende andere treinen gaan naar Kursk en Belgorad.

Hier is een video van slechts één van die tanktreinen:

Die laatste treinen richting Kursk en Belgorad lijken erop te wijzen dat Rusland gebieden versterkt waar misschien een Oekraïens tegenoffensief zal plaatsvinden.

De andere treinen wijzen echter op een heel andere situatie: Rusland bereidt duidelijk zijn westelijke grensgebieden voor op een NAVO-aanval.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Tijdens de eerste pogingen tot een tegenoffensief leden de Oekraïense troepen de grootste verliezen in maanden (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Zijn de Chinezen aardig?
Vorig artikelVideo: Zwaar bombardement op Belogorovka en Koepiansk – Moskou wil toeslaan op Siversk voordat de Oekraïners tijd hebben om te herstellen van de nederlaag in Bakhmut
Volgend artikelGonzalo Lira in Oekra gevangenis, geconfronteerd met 13 jaar gevangenisstraf – Amerikaanse regering zwijgt over de zaak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. De Russen zijn niet gek.
  Altijd handig om wat oudere modellen achter de hand te houden.
  Wat doet Nederland?Leasn van Duitsland,want we hadden geen leger nodig.
  Knap van pRutte.
  Maak het leger leger!

  • Niet zomaar!
   Voor wat hoort wat.
   Waarom wordt Nederlands grondgebied een goederenoverslag en verdwijnt het landschap achter zichtlocaties die zich nog steeds als een vingerige kanker verspreiden?
   Het is koehandel. We hebben alleen die miljardenjagers in de hangars staan te roesten.

 2. Hoorde net op het zogenaamde nieuws dat Rusland is aangevallen door 25 drones en uit het weerbericht blijkt dat het wel erg warm gaat worden, die opwarming van de aarde is echt een probleem heb de kachel maar even aangezet het is ook nog geen juni.

  • Ja, ik heb ook de kachel net aangestoken, en volgens een terugkerende marokkaan was het in Marokko ook al 16 graden en regende het dagelijks, het gaat hard met de opwarming, misschien kunnen we dit jaar de kachel zelfs enige dagen compleet uit laten.

  • “Als het zo blijft opwarmen gaan we binnenkort nog allemaal bevriezen…”
   AGW (antropogene global warming) en Corona zijn de twee grootste hoaxen van de 21-ste eeuw (tot nu toe).

 3. Misschien vallen ze Finland en Estland wel binnen, in een soort blitzkrieg, alle westerse wapens geconcentreerd in de Oekraïne, voor zover ze niet vernietigd zijn, en val je aan in de onbeschermde flank,
  In oorlog is alles geoorloofd, schaken is een kunst.

  • dat is nou net de angst die de msm de mensen probeert aan te praten; dat rusland alleen maar uit is op uitbreiding. daarom vinden die mensen ook dat het goed is dat er zoveel geld en wapens naar oekraïne gaan.
   terwijl er (tot nu toe) geen enkele aanwijzing is dat rusland meer wil doen dan wat ze al een jaar zeggen: het denazificeren en demilitariseren van oekraïne.

  • @Sarcoff : Onzin. Het ligt omgekeerd. V.S.-Nato hebben al grote militaire opbouw gerealiseerd in Baltische staten en rond Oostzee. De dreiging komt dus vanuit Nato.

   • Och, ik hou al die troepenbewegingen niet zo precies in de gaten, ik weet wel dat het westen bezig was om Rusland langzaam maar zeker te omsingelen, iedere keer een stapje, en eigenlijk vind ik dat dit afgelopen moet zijn, ik hou niet zo van een globalistische wereldregering.

 4. et si c’était à cause de cela? OTAN : grandes manœuvres militaires conjointes en Suède
  Baptisé « Aurora 23 », l’exercice, qui va durer un mois et mobiliser 26 600 soldats, est le plus important organisé dans le pays depuis vingt-cinq ans. Il a lieu alors que le royaume attend de voir sa candidature à l’OTAN validée.

  • Exactement. Ce sont ces exercices qui mettent ces traînes en traîne.

   Die grote NAVO oefening in Zweden is niet alleen een ‘oefening’ maar ook een signaal.
   Pion A2-A4, pion A7-A5. Hier stopt het.

   Rusland spiegelt vooral. Ze zijn wel klaar met onderkoeld reageren. Het is menens nu. Het westen speelt domme spelletjes maar het kan zomaar omslaan. Die oefeningen zijn al jaren gepland. Maar het is wel duidelijk tegen wie ze gericht zijn.

   En nu krijgen vooral Zweden en Finland een duidelijk schriksignaal terug. Jullie wilden bij de NATO? Wij hebben zelf ook nog wat tanks. Ga maar vast staan met je vlaggetje in de hand.

 5. Als we in Nederland (Europa) goede en slimme bestuurders hadden zouden we al jaren op ooghoogte, vriendschappelijk en respectvol met de vormalige Sovjet-landen en hun bevolking zijn omgegaan. De kennis en grondstoffen die onze landen bezitten is enorm en we zouden Bullebak Amerika niet meer hoeven te gehoorzamen. De Engels/Amerikaanse politiek is verantwoordelijk voor alle oorlogen, ellende, doden en vluchtelingen in deze moderne tijd. Triest dat miljarden mensen zich laten onderdrukken door een handjevol psychopaten. Hoogste tijd om deze figuren naar God te sturen en daarmee miljoenen levens te sparen.

  • Zijn de grondstoffen in Europa enorm? Vandaar dat bv gas, olie en metalen geïmporteert worden? Subtiel blijf je Europa aanbidden.

   • Uit de context meen ik te mogen afleiden dat Durachuk niet ‘onze landen’ maar ‘deze landen’ bedoelde. Wellicht een kleine verstrooidheid dus.

 6. De tanks en de voertuigen en artillerie zijn in Polen samengetrokken, en staan allemaal netjes achter elkaar geparkeerd.
  Was een video van. Nou is het ook makkelijk zichtbaar waar die de grens over kunnen; en ome RU is goed met electronica.
  Ik neem aan dat er wel een satelietje in de lucht hangt die een en ander in de gaten houdt.
  Het lijkt me niet zo moeilijk een paar artillerie batterijen op te zetten, die ze een welkomsgeschenk geven als ze banderastan binnen komen….

  Personelijk denk ik, dat de oekies wat gaan doen tijdens de Nato oefening….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in