Enkele dagen geleden berichtte ik dat de Europese Commissie sprinkhanen had goedgekeurd als levensmiddelenadditief, zie Frontnieuws Gemalen insecten “additief” zit nu in pizza, pasta en granen in de hele EU. Als gevolg daarvan ontving ik een aantal onaardige e-mails. Enerzijds van biologen die me uitlegden dat het niet om sprinkhanen ging maar om huiskrekels, en anderzijds van lezers die me uitlegden dat de sprinkhaan (en vele andere insecten en wormen) in de EU al lang als voedsel was goedgekeurd, schrijft Thomas Röper.

Het feit dat insecten worden toegevoegd aan voedsel is misschien niet langer een sensatie voor mensen die in de EU wonen, maar ik schrok er behoorlijk van, want – als ik bijvoorbeeld een brood eet – wil ik niet dat er zoveel procent insectenmeel aan het deeg wordt toegevoegd; simpelweg omdat het goedkoper is en is toegestaan door de EU-Commissie. Deze afbeelding laat zien welke dieren in de EU sinds wanneer en op basis van welke verordening min of meer stiekem in levensmiddelen mogen worden gemengd. Ik weet niet of de informatie volledig is.

Dit zijn de momenten waarop ik blij ben dat ik in Rusland woon, waar de normen voor voedsel hoger zijn dan in de EU en waar genetisch gemodificeerd voedsel, insecten enzovoort niet zijn toegestaan als voedsel of levensmiddelenadditieven.

De Russische televisie zond in haar wekelijkse nieuwsoverzicht een commentaar over dit onderwerp uit, dat ik heb vertaald.

Begin van de vertaling:

Europeanen worden niet alleen overgehaald om zich weinig te wassen, maar ook om insecten te eten

De culturele transformatie van Europa is al lange tijd aan de gang, en heeft natuurlijk ook een huishoudelijke dimensie. Mensen wordt verteld minder de was te doen, minder huishoudelijke apparaten te gebruiken, zich minder te wassen, de binnentemperatuur te beperken – thuis en op het werk – en nu wordt hen ook verteld insecten te eten. Er ontbreekt niet meer veel en u zult de Franse keuken niet herkennen, de Italiaanse evenmin, Beierse worst zou iets onfatsoenlijks kunnen worden en Britse steak zou politiek incorrect kunnen worden.

  De Verenigde Staten en Oekraïne hebben een rekenprobleem

De Europese Commissie werkt hier hard aan en staat officieel toe dat in levensmiddelenwinkels dingen worden verkocht die voorheen niet eens als voedsel werden beschouwd. En nu blijken insecten – kevers en wormen – het nieuwe woord in de keuken en het nieuwe woord op restaurantmenu’s te zijn. En dat is alleen maar omdat het kweken van insecten een kleine ecologische voetafdruk achterlaat. Immers – vergeef me de woordspeling – koeien laten scheten en poepen en vernietigen de atmosfeer door het vrijkomen van methaan. Insecten doen dat niet, die gedragen zich veel beter. Ten tweede is er veel minder voer nodig om een kilo ervan te produceren dan bijvoorbeeld voor een kilo rundvlees. Er is ook minder water, minder elektriciteit en minder land voor nodig. En er is minder afval. Allemaal voordelen.

Daar staat tegenover dat insectenmeel evenveel dierlijk eiwit bevat, dat nodig is voor menselijke consumptie, als gewoon vlees of vis. Insecten zijn ook rijk aan vet, calcium, ijzer, zink en vitaminen. Ook een voordeel. De handel in voedselinsecten is dus booming. Overal duiken kleine en grote ondernemingen op. Niet alleen in Azië, waar het eten van insecten normaal is, maar ook in Europa en Amerika.

De EU is er een van. Vanaf deze week mogen meelwormen, de larven van de zwarte kever, de grote meelworm, daar officieel als voedsel worden verkocht. Deze lekkernij is te vinden in de schappen in bevroren, pasta-, droog- of poedervorm. Huiskrekels kunnen ook worden verkocht als gedeeltelijk ontvet poeder. De EU-Commissie had al eerder de verkoop van gedroogde gele meelwormen en Aziatische sprinkhanen goedgekeurd.

  Kievs troepen zijn "geblokkeerd" in Zaporizhzhya en Bakhmut - Russen "lokken" Oekraïners in "kill zones" (Video's)

Al deze nieuwe ingrediënten kunnen nu officieel worden gebruikt bij de productie van brood en pasta, gebakken goederen, chocolade en eiwitrepen, maar ook in pizza’s, sauzen, soepen en natuurlijk als additief in vleesproducten – worsten en hamburgers. Met andere woorden, overal. Zij beloven de inhoud te vermelden op de etiketten. Maar het staat meestal in kleine lettertjes en de namen van de insecten kunnen in het Latijn zijn: Acheta domesticus, huiskrekel, en Alphitobius diaperinus, krekellarven. Voor fijnproevers.

Acht andere smakelijke en gezonde insecten worden momenteel door de EU-Commissie getest. Het moet gezegd worden dat niet iedereen er enthousiast over is. De journaliste en nicht van Osama bin Laden, Noor bin Laden, sprak de in Davos verzamelde westerse elite toe met de volgende woorden: “Ik wil iets zeggen tegen Klaus Schwab en zijn trawanten. Mijn naam is Noor bin Laden. Ik ben een mens, geen QR-code. Ik wil geen insecten eten. Ik wil niet in een capsule leven, ik wil niet worden opgesloten in een digitale gevangenis, en niets wat zij kunnen doen zal mij daartoe dwingen. Ik wil mijn door God gegeven vrijheid en mijn menselijke waardigheid behouden.”

Wetenschappers erkennen dat er nog steeds een “walgfactor” bestaat, maar dat deze kan worden overwonnen. Giovanni Sogari, onderzoeker van sociale en consumentenkwesties aan de Universiteit van Parma, is hier een optimist en gelooft in overreding: “Het is deels een kwestie van bewustzijn en komt voort uit onze sociale en culturele ervaring: veel Europeanen walgen al bij de gedachte aan het eten van insecten. Hier komt de zogenaamde “afkeerfactor” om de hoek kijken. Met de tijd en invloed van buitenaf kan deze houding echter veranderen.”

  Bakhmut: Oekraïners verloren 385 man op één dag - spervuur ​​van aanvallen van TOS-1A op de "weg des doods"

De campagne is al begonnen. In Nederland werd besloten te beginnen met schoolkinderen. In het najaar kregen leerlingen van 10 tot 12 jaar op een school als lunch een maaltijd van groenten, meelwormen en larven aangeboden. De organisatoren legden uit dat de kinderen op deze manier de nieuwe eetgewoonten voor toekomstige generaties in Europa helpen creëren. Ook Hollywoodsterren raakten betrokken. Nicole Kidman eet levende wormen en sprinkhanen in een video. Ze zegt dat ze sappig en heerlijk zijn. En Angelina Jolie heeft spinnen gegeten, weliswaar zonder plezier en met nauwelijks verholen afkeer, maar toch, samen met kinderen.

Dus bon appétit iedereen, en lees de voedseletiketten goed. Er zijn ongeveer 2000 soorten kevers, spinnen, rupsen en andere insecten op aarde die u in principe kunt eten. Voor wie dat wil, openen zich grote vergezichten.

Einde van de vertaling


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Zombie-“slib” brengt levenloze organen tot leven in het lab, maar werpt enorme ethische vragen op over gebruik bij mensenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelDe woordenboekdefinitie van “Anti-Vaxxer” is verruimd
Volgend artikelAcute psychose na COVID-19 vaccinatie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

34 REACTIES

  • Nou, meer tijd om actie te ondernemen tegen deze corrupte hoerenbende. Met zijn allen wel te verstaan, dit moeten we doen voor onze klein/kinderen, NU is het tijd…eigenlijk al te laat, maar laten we kijken hoe we ze vermorzelen daar….

 1. Een lijst van “goedgekeurde” rotzooi zou ons allemaal helpen.
  Met deze lijst gaan wij dan inkopen.
  Komt die viezigheid tenminste niet zo maar op mijn bord.

  • Het probleem met eten van insecten is niet dat insecten vies of fout zijn. Er zijn genoeg culturen die ze eten. Het is waar dat sommige insecten een goede voedingsbron zijn. Het probleem is echter dat ze deze insecten genetisch manipuleren, ze massaal kweken in fabrieken waar ze gevoed worden met de allerslechtste voeding die maar denkbaar is – hoe goedkoper en onnatuurlijker hoe beter – en dat er in wezen niets natuurlijks aan deze insecten is, wat ze buitengewoon toxisch zal maken.

   Kortom; de insecten zijn:
   ✔︎ Genetisch gemanipuleerd, dus ongezond
   ✔︎ Gekweekt in fabrieken, dus ongezond
   ✔︎ 100% industrieel, dus ongezond
   ✔︎ Gevoed met rotzooi, dus ongezond
   ✔︎ Ze kennen geen zonlicht of frisse lucht, dus ongezond
   ✔︎ Resultaat is toxische insecten, dus ongezond
   ✔︎ Iedereen afhankelijk maken, nog veel ongezonder!

   Welke latijnse benamingen van krekels en wormen zie je op de ingrediënten lijst van bijv: meel,soep,saus,snoep en shakes:
   * acheta domesticus = huiskrekel
   * gryllodes sigillatus = gedroogde bandkrekel
   * locusta migratoria = treksprinkhaan
   * tenebrio molitor = (gedroogde) meelworm
   * alphitobius diaperinus = hele en gemalen
   larven van de buffalokever (kleine meelworm)

  • Samen met de producten van Pfiser komt ontvolking van het westen dik voor elkaar. Het is wel opvallend dat de ministers geen kraanwater drinken. Dit ware ongedierte zorgt uitstekend voor zichzelf…. Ten koste van de burgers. Helaas is er zoveel overheid dat er voor het werkende plebs geen carbonaatje meer af kan. Het westen wordt met de dag gekker en gevaarlijker. Als ik jonger was als 82 verhuiste ik naar Rusland. Als je wil winnen moet je bij de winnaars blijven! Oftewel: Hitler kom terug, alles is vergeven. Nato; (New American Terror Organisation) het zou wat! Er komt nog geen goede hond uit Amerika en ik kan het weten; ik heb al dertig jaar Samojeden.

 2. Als het zo doorgaat hebben we echt geen boeren meer nodig want dan is er simpelweg bijna niemand meer in het westen. Het WEF verhaaltje gaat aardig uitkomen..Alleen slogan even verranderen. U are death and we are happy about it. Denk dat ik maar een brevet ga aanschaffen genoeg banen in de privejet vaccinevrije sector dunkt mij..

 3. Morgen, dinsdag, is de eerste uitzending dit jaar van omroep ‘Ongehoord Nederland’ (NPO NL1 na het middagjournaal) en hopelijk maken ze hier een item van.
  In ieder geval raad ik iedereen aan om te kijken want een kijkcijferkanon kunnen ze goed gebruiken gezien de pogingen van D666 om deze omroep uit de lucht te halen.
  Het is de enige omroep in Nederland die WEL de waarheid durft te verkondigen en daarom moeten ze weg.

    • Moet je wel widevine verplicht installeren. Alternatief is om een virtual machine te installeren en daar Tiny Windows 10 op installeren. Dan die widevine in de virtual windows 10 machine installeren en ongehoord nieuws kijken. Zo “vervuil” je je eigen systeem niet. Goede VM is Virtualbox. Tiny10 ISO kun je hier downloaden: https://t.me/techsanjeet/918
     Tiny10 is overigens ook een heel fijne, magere Windows 10 versie Iets meer dan 10G diskruimte is genoeg en start heel snel op en sluit heel snel af.

 4. Het is weer ieder voor zich en God voor ons allen…IN DE WESTERSE WERELD..❗❗ wees blij dat je er Niet in woond..want het wordt elke dag erger..in het kleine België Alle dagen MOORDEN in familie-verband..en dan spreek ik alleen voor Vlaanderen..regio Brussel of Wallonië weten we er Niets van..NIETS hé…toch geloof ik er niet in het is een Brug te ver..

 5. Waarom ruimen de bevolking die nutteloze eters en bemoeials van de EU en de WEF inclusief hun loopjongetjes niet op. Dit zijn de grootste hypocrieten en hebben stuk voor stuk de grootste koolstof voet afdruk ter wereld.

 6. Komaan jongens, stop eens met die Russische propaganda en nonsens over stinkende Europeanen die larven eten. Belachelijk.
  Het wordt stilaan duidelijk dat Putin net zozeer een WEF-boy is die ook graag wapens produceert, verkoopt en uiteraard dan ook gebruikt. Met heel veel onschuldige doden tot gevolg.

  • Mocht deze wereld me wachten dan hoop ik me dat het Oekraïne verhaal uit de hand loopt en de wereld ophoudt te bestaan.
   Oekraïense mannen/jongens sterven in de proxy oorlog i.p.v. Amerikanen. Dit is oorlog tussen Rusland en de VS.
   Een door de VS uitgelokte.
   De Russen ontzien. Amerikanen bombarderen liever. Spaart soldatenlevens. In Irak wel 500.000 dode kinderen waarvan Madeleine Albright zei dat het het waard was. Ze lieten er het kaf achter en namen het graan (goud) mee.
   De VS, de roofridders van deze tijd.

 7. 15 min steden, insecten eten, biowapens voor het volk, we worden al jaren vergiftigd door deze Satanisten, hun doel is zoveel mogelijk mensen na de anderen wereld te helpen, dat is het uiteindelijke doel in een korte tijd is deze wereld in een duivelse wereld verandert

 8. Zelf je voedselketen met anderen opzetten….niets meer uit de supermarkt, hang daar pamfletten op de ramen hoe het zit.
  Als je in een stad woon….ga naar de buitengebieden en met een groep gelijkgestemden vraag rond ,ga in gesprek,leg contact…met de buitenwereld…dus na jouw betongebiedje.
  Wij hebben al een keten van zelfstandigen/geen besmet vlees/groenten en fruit….ECO-logisch uiteraard.
  Dus msrna vaccinaties in vee is hier NOT DONE…kippen gifvrij dus ook de eieren en ga zo maar door….
  Het is niet moeilijk als je zelf weer leert na te denken en de nos/npo/rtl/sbs staatsleugens in het riool dumpt.
  succes met je nieuwe wereld…..

 9. Kijk dit is allemaal nog wel leuk die wurmpjes…Maar ik vraag mij af….kijk er gaan vreselijk veel mensen dood oversterfte….dit gaat toenemen…en ja wat moet je met al die lijken/…….???? nou ja het goedkoopste zou zijn ze te laten liggen vooral op een warme plek…dan krijg je de zwart/blauwe vlieg er op en dan lopen er zo colonnes maden rond helemaal gratis!!!!! Ik ben een pessimist ik weet het maar de topmannetjes zijn heel erg slecht en als ik slecht was dan zou ik deze larven stiekum invoeren….misschien zijn die FEMA kampen daar voor bedoeld met al die plastic doodskisten lekker broeierig zo een kist in de zon…in mum van tijd vol maden…..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in