Binnenkort zal er niemand meer zijn die niet voldoet aan de woordenboekdefinitie van “anti-vaxxer”. De gebruikelijke reactie op elke kritiek op een vaccin of een vaccinatiemandaat is “anti-vaxxer” te schreeuwen, in plaats van in te gaan op de inhoud van de kritiek. Hier is een recente tweet die deze realiteit weerspiegelt:

Zelfs tegenstanders van een eindeloze stroom COVID-19 boosters, gebaseerd op overtuigende argumenten, krijgen vaak het antwoord “anti-vaxxer”. Deze realiteit wordt nu weerspiegeld in de bijgewerkte definitie van “anti-vaxxer” in het Merriam-Webster woordenboek, schrijft Aaron Siri.

De oude definitie omvatte “een persoon die zich verzet tegen het gebruik van vaccins of regelgeving die vaccinatie verplicht stelt”:

De nieuwe definitie is “een persoon die zich verzet tegen het gebruik van sommige of alle vaccins, regelgeving die vaccinatie verplicht stelt, of meestal beide”:

Dus om nu een “anti-vaxxer” te zijn, hoeft men volgens het woordenboek alleen maar tegen het ontvangen van sommige vaccins te zijn. Bijvoorbeeld jaarlijkse, steeds wisselende griepprikken of talrijke en wisselende COVID-19 vaccin boosters.

Bedenk dat, ondanks de miljarden aan belastinggeld die worden uitgegeven om griepprikken en COVID-19 boosters te promoten, peilingen uitwijzen dat een meerderheid van de Amerikanen niet van plan is een van deze prikken te nemen en dus volgens het woordenboek “anti-vaxxers” zijn.

De ironie is dat het rationeel overwegen van elk van deze medische producten en het maken van een geïnformeerde medische beslissing u een denkend, rationeel mens maakt. Maar als u gedachteloos elk vaccin neemt, zijn er mensen die beweren dat u een intelligente, doordachte beslissing maakt! Petje af voor de public relations firma’s die de farmaceutische industrie en CDC/FDA vertegenwoordigen, omdat ze het publiek ervan weten te overtuigen dat omhoog omlaag is en omlaag omhoog.

  mRNA "vaccins", Eugenetica & de drang naar Transhumanisme

De volgende keer dat iemand u een anti-vaxxer noemt omdat u een beslissing hebt genomen over het al dan niet uitvoeren van een medische ingreep, laat u hem dan weten dat u inderdaad een weloverwogen, onafhankelijke medische beslissing hebt genomen. En wens hen geluk met het tegenovergestelde. Werkte voor Novak Djokovic die net de Australian Open won!

U kunt hen ook laten weten dat u hun onzekerheid en vijandigheid kunt begrijpen, omdat de “anti-vaxxers” nu de meerderheid vormen. Maar ze hoeven zich geen zorgen te maken: de denkende meerderheid is niet geïnteresseerd in het afnemen van hun rechten en keuzes. Ze mogen zich vrij voelen om zich constant te laten vaccineren. U, en de meerderheid, vraagt alleen dat zij ons recht om hetzelfde te doen respecteren.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Het begint veel op genocide te lijkenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelCaitlin Johnstone: Wat de mainstream media niet meer kan zeggen
Volgend artikelRusland: Europeanen worden niet alleen overgehaald om zich weinig te wassen, maar ook om insecten te eten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

23 REACTIES

 1. Onderschat het negerend gedrag niet.
  Als demonstreren wordt verboden.
  Als elk tegen geluid met bruut geweld wordt verstomd.
  Als de mensen worden gehumaniseerd.
  Dan blijft nog maar één ding over.
  Negeer je vijand.
  Hoor of zie hem niet meer.
  Geef deze satanisten geen podium meer.
  Doe liefde en aandacht voor mekaar schenken.
  We hebben het allemaal hard nodig.

 2. Het einde van de vaccin leugen is nabij, evenals de virologie die alle vertrouwen kwijt is! Onafhankelijk of een virus nu bestaat of niet , iedereen met een relatief goed werkend afweersysteem hoeft géén angst te hebben op welke al dan niet virologische ‘zware’ ziekte dan ook!

 3. Betekenis ‘antivaxer’

  Je hebt gezocht op het woord: antivaxer.
  antivaxer (m/v/x; meervoud: antivaxers) 1principieel tegenstander van vaccinatie tegen bep. ziekten, bv. van vaccinatie van kinderen volgens het Rijksvaccinatieprogramma

 4. Ik ben niet per se tegen vaccinatie – voor bepaalde landen is dit nu eenmaal nodig – maar wèl tegen het injecteren van de een of andere buitenaardse, dodelijke technologie.

 5. Volgens de regel der analogie moet dan ook ’taxi’ aangepast worden in ’taxxi’, en dat terwijl er helemaal geen x in ‘vaccin’ zit. Bovendien zou ‘anti-vaxxer’ de uitspraak ‘ksks’ opleveren.

 6. Hier zit echt een groep randdevielen die rijp zijn voir de prikkies. Voor iedereen die onterecht het woord vaccin gebruikt: ga snel alle spuiten halen.
  Dom volk mag worden geruimd

 7. Dan mag ik mij met trots een antivaxxer noemen want ik bepaal zelf welk vaccin ik toelaat en welk niet want ik vraag eerst wat er in zit, wat de eventuele bijwerkingen zijn en wat het vaccin doet i.v.m de eventuele ziekte waar het mee te maken heeft en, heel belangrijk, wie is er verantwoordelijk voor als het mis gaat. Als ik dat zelf ben komt die spuit er bij mij niet in.

  • Lekker belangrijk die verantwoording als je dood of mismaakt bent…

   Ik ben voor alles zelf verantwoordelijk en iedereen die denkt dat ik een spuit moet hebben prik ik ermee in zijn oog en spuit hem dan volle kracht leeg..

   Nee, ook als de verantwoording niet bij mij ligt vertrouw ik geen enkele rat meer die zich een medicus, farmaceut of wetenschapper noemt. Verstandiger is alles te weigeren 😉

 8. Ooit staat er in het woordenboek als verklaring van anti-vaxxer het volgende:

  Een zelfstandige denker die sterk in zijn schoenen staat, een werkend immuunsysteem heeft en dit zich bewust is. Mag ook optreden als bloeddonor met klontenvrij bloed en intacte organen.
  Indien dit niet op u van toepassing is regel dan iig het testament en de laatste wil. Namens de Dikke van Dale en het hele team wensen wij u succes in de tijd die u nog rest, u mag de term nu weer vergeten, u kunt hier niets (meer) mee.

  😉

 9. Beste allemaal,

  Ik lees goede en fijne reacries hier.
  Deze doen mij goed!

  Maar vandaag kom ik niet weg met alleen lezen, want ik heb tenenkrommende reacties gelezen hier en daarom moest ik nu toch maar eens reageren:

  Mag ik iedereen die het nu nog niet door heeft, even nogmaals wijzen op het feit dat er geen enkel vaccins bestaat dat ons goed doet?
  Ja u leest het goed: geen enkel vaccin doet ons goed!

  Het woord vaccin staat zelf gelijk aan zelf-destructie.
  Er bestaan geen vaccins, gewoon GEEN!
  Het zijn gifspuiten, allemaal.

  Vandaag las ik ergens in een commnetaar dat iemand het nodig vindt om een “vaccin” te laten injecteren (INJECTEREN) om zodoende “veilig” een land te kunnen bezoeken.
  Dit mens, degene die dat schreef, is compleet van de pot gerukt!

  WIJ HEBBEN GEEN “VACCINS”, NODIG, OOK HELEMAAL NIETS WAT DE PHARMA-SCHOFTEN ONS BIJZONDER GRAAG WILLEN SLIJTEN (PILLEN, ZALFJES, KUURTJES, ETC…).
  HET IS JE REINSTE TROEP!
  PETROCHEMISCHE TROEP WEL TE VERSTAAN!!!

  En nu weer met caps-off:
  Wanneer worden dit soort mensen nu eens echt wakker?
  Gewoon echt wakker!
  Dat zou schelen 🙂

  • rockefeller heeft het voor elkaar gekregen om de toen heersende geneeskunde te laten vervangen door een alternatieve geneeskunde. dit op basis van petrochemische troep (zoals u juist aangeeft).
   de heersende geneeskunde werd toen terzijde geschoven en “alternatieve geneeskunde” of zelfs “kwakzalverij” genoemd.
   de petrochemische geneeskunde werd met zijn invloed als heersende geneeskunde omarmd.
   petrochemie is olie, petrochemische geneeskunde is olie, rockefeller is olie. olie is geld. en macht.

 10. Ik ben geen antivaxxer, maar wel tegen euthanasie spuiten voor mensen die dit niet willen. Ook tegen serums en alle technologieën waarvan materie onbekend is en stempel ‘militair classified’ heeft. Ver bij mij vandaan blijven met die akelige satanistische troep.

 11. Noem mezelf allang gekscherend : ‘graaf Wap Antivax du Complot’… Een graaf was van oorsprong iemand die namens de vorst het land doortrok om als een soort scherprechter te controleren wat er zoal verkeerd ging…
  Het woord sheriff komt van shire-girefa : graaf van de shire..!! Bedoel het hier dus als fúnctie, niet als adellijke titel, haha ! Bewaar me ! Zoek nog collega’s, want ’there is something very rotten in our kingdom !’ haha !
  En weet je wat ? In tegenstelling tot wat ik van veel mensen hoor hebben ze mij nog nooit durven aanvallen op mijn openlijke stellingname ! En ben bepaald echt niet groot of breed ! De mens buigt bij voorbaat onnodig het meest voor de aanval die hij/zij/het (en wat niet al, haha) vreest !!

 12. Ik ben 100% antivaxxer…..geworden door de censuur,vervolging,demonisering,uitsluiting en pure discriminatie van de domme massa,politici,nep medici en media die mij dood wenste!BASTA
  God forgives i don’t! 1%

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in