Ongevaccineerde patiënten hebben half gekscherend gezegd dat de COVID-19 vaccinatie bij vrienden en familie sommigen van hen “gek” maakt. Hoewel ik dit altijd heb afgedaan als een door angst gedreven vaccin-ideologie die bij sommige fanatiekelingen het gezonde verstand overneemt, is de toenemende literatuur over neuropsychiatrische symptomen alarmerend, schrijft Dr. Peter A. McCullough.

Er zijn nu ~10 artikelen die hoofdpijn, koorts en een reeks acute neuropsychiatrische symptomen beschrijven na zowel mRNA- als adenovirale COVID-19-vaccinatie. De sterke vooringenomenheid van redacteuren en uitgevers heeft talloze artikelen uit de mainstream medische media gehouden, zodat men ver moet zoeken om informatie te vinden over de veiligheid van vaccins. Borovina et al, uit Kroatië beschreven drie gevallen van acute hoofdpijn gevolgd door een psychose.

Alle drie de patiënten moesten in het ziekenhuis worden opgenomen met uitgebreide diagnostische tests en medische behandeling. Een van de gevallen ontwikkelde zich tot een poging tot zelfmoord met een messteek in de buik waarvoor een spoedoperatie aan de buikholte nodig was. Als arts ben ik verontrust door medisch bewijs dat gen-gecodeerde SARS-CoV-2 Wuhan Institute of Virology spike-eiwit aantoont in de menselijke hersenen na vaccinatie. Ik vraag me af hoeveel subtiele veranderingen klinisch niet worden herkend. Zelfs als het om een klein aantal gaat, maken de enorme aantallen die zich hebben gemeld elke “zeldzame” complicatie tot een algemeen probleem in de klinische praktijk.

Kortom, we moeten neuropsychiatrische symptomen na COVID-19 injecties niet bagatelliseren of proberen te normaliseren. Elk geval moet serieus worden genomen. Zelfmoorden na 10 december 2020 moeten worden onderzocht en het merk, de doses en de data van de vaccinatie moeten worden geregistreerd door personeel in de gezondheidszorg en worden genoteerd door familieleden.

  Koninklijke hypocrisie: Koningin Elizabeth van Engeland heeft COVID en zij neemt Ivermectine om het te behandelen

Borovina T, Popović J, Mastelić T, Sučević Ercegovac M, Kustura L, Uglešić B, Glavina T. First Episode of Psychosis Following the COVID-19 Vaccination – A Case Series. Psychiatr Danub. 2022 Summer;34(2):377-380. doi: 10.24869/psyd.2022.377. PMID: 35772162.

Mörz M. A Case Report: Multifocal Necrotizing Encephalitis and Myocarditis after BNT162b2 mRNA Vaccination against COVID-19. Vaccines (Basel). 2022 Oct 1;10(10):1651. doi: 10.3390/vaccines10101651. PMID: 36298516; PMCID: PMC9611676.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

mRNA-vaccins kunnen je lichaam PRIONS laten produceren die je hersenen opeten, net als de gekkekoeienziekteVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland: Europeanen worden niet alleen overgehaald om zich weinig te wassen, maar ook om insecten te eten
Volgend artikelDreigt er wereldwijde verplichte vaccinatie? Artsen moeten ongevaccineerden “markeren”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. Ja sorry heb het altijd gezegd ‘ze mankeren wat’. Het vermogen om dingen eens in een ander perspectief te zien ontbreekt hen nu.Soort robotachtige cognitieve storing. Ken er genoeg die voorheen nog leuk konden debatteren en na serum helemaal NPC zijn geworden of ineens drugs en alcohol zijn gaan gebruiken op late leeftijd…NPO op achtergrond,een tell a vision in hun grijze massa pompend…

  • Nouja…wie weet wat de TV doet met het uitzenden van signalen die dan worden opgevangen door geprikten…Ik kijk echt nergens meer van op..

 2. Morgen, dinsdag, is de eerste uitzending dit jaar van omroep ‘Ongehoord Nederland’ (NPO NL1 na het middagjournaal) en hopelijk maken ze hier ook een item van.
  In ieder geval raad ik iedereen aan om te kijken want een kijkcijferkanon kunnen ze goed gebruiken gezien de pogingen van D666 om deze omroep uit de lucht te halen.
  Het is de enige omroep in Nederland die WEL de waarheid durft te verkondigen en daarom moeten ze weg.

 3. Wellicht markeerden velen al wat voor ze de prik namen ,
  Evenzo de velen die ze de afgrond in hebben gejaagd onder het mom van behoud van je baan. Je doet het voor je oma.

  Beiden zat al een steekje los
  Echter bij de laatste groep zit alles los.
  Opgevuld met 💰 rinkel de kinkel .

 4. Het lijkt zo aannemelijk om te denken dat fanatieke anti-(wat dan ook)-mensen van alles zien dat er niet is. Hetzelfde geldt ook voor fanatieke pro-(wat dan ook)-mensen. Men ziet wat men wilt zien op basis van overtuigingen. Dat doet zich al voor op het kwantumniveau, laat staan wat er zich in de macro-dimensie kan afspelen wanneer duizenden mensen tegelijk een bepaalde overtuiging koesteren. Evengoed moet ik wel bekennen dat ik allerlei mensen van vroeger (tot voor drie jaar geleden) echt niet meer herken (allemaal ingespoten: toeval?) … Tja, je kunt geloven wat je wilt geloven. Het is allemaal zo moeilijk te bewijzen. Is dat hele corona-gedoe niet ook simpelweg een religie? Wat moet je als gewone burger nou nog geloven. Inderdaad: het gaat om geloof, want je kunt het allemaal toch niet zelf nagaan … Je beschikt niet over het nodige materiaal, noch kennis. Je bent maar een simpel burgertje. En dan te bedenken dat we het hier een “vrije” en democratische, “beschaafde” rechtsstaat noemen …

 5. Klopt Hopsakee,
  De gehele achterban is besmet met een doodssydroom…ze beseffen het niet maar ondergaan het traject wel.
  Wij zien het rondom gebeuren, uiteraard famillie/vrienden/kennissen maar ook buren,mensen in de supermarkt/markt/restaurant/kortom onze gehele sociale omgeving is stervende….dus wen er aan…er is namelijk niets meer aan te doen.
  Daarna zien we wel verder….

 6. Ongelooflijk, dat de meute nóg dommer en gestoorder kan worden dan ze áltijd al was (wát onze prof. dr. massavormingstheoreticus ook mag beweren) ! Het kan dus tóch ! En het zou toch ook volslagen ónlogisch zijn dat die ingespoten kwakzalversrotzooi géén invloed op de hersens zou hebben !!?

 7. Ook zonder vax hebben heel veel mensen last van een Psychose.

  De “corona” en “Covid-19” is-heel-gevaarlijk psychose… Helaas is daar geen medicijn voor maar gelukkig zal de natuur deze ‘ziekte’ zelf uitselecteren!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in