Fans van “The Walking Dead” opgelet: er is misschien een nieuw “brouwsel” in ontwikkeling dat wat velen zullen zien als zombie-achtige toestanden zal creëren bij mensen die zijn overleden.

Volgens The New York Times hebben wetenschappers van de universiteit van Yale de lichamen van dode varkens ingespoten met een nieuw slibachtig serum, dat de organen van die dode dieren daadwerkelijk weer enigszins tot leven wekt, schrijft JD Heyes.

“De varkens lagen al een uur dood in het laboratorium – er circuleerde geen bloed meer in hun lichaam, hun hart lag stil, hun hersengolven vlak. Toen pompte een groep wetenschappers van Yale een op maat gemaakte oplossing in het lichaam van de dode varkens met een apparaat dat lijkt op een hart-longmachine,” begint het verhaal in de Times.

“Wat daarna gebeurde voegt vragen toe aan wat de wetenschap beschouwt als de muur tussen leven en dood. Hoewel de varkens op geen enkele manier bij bewustzijn werden geacht, herleefden hun schijnbaar dode cellen. Hun harten begonnen te kloppen toen de oplossing, die de wetenschappers OrganEx noemden, in aders en slagaders circuleerde,” gaat het bericht verder. “Cellen in hun organen, waaronder het hart, de lever, de nieren en de hersenen, functioneerden weer, en de dieren werden nooit stijf zoals bij een typisch dood varken.”

Intussen pompten onderzoekers andere varkens die al een uur dood waren met ECMO, een machine die echt bloed door hun lichaam pompte. Maar die varkens verstijfden terwijl hun organen gezwollen en beschadigd raakten, terwijl bloedvaten inzakten en zij paarse vlekken op hun rug ontwikkelden door samengeklonterd bloed, meldt de Times.

  Wereld Economisch Forum bespot vanwege bizar optreden zangeres

De onderzoekers meldden hun resultaten vorige week in het tijdschrift Nature.

Het onderzoeksteam zei dat het hoofddoel van hun werk is om op een dag het aanbod van menselijke organen die getransplanteerd kunnen worden drastisch te vergroten door een proces te ontwikkelen waarmee chirurgen organen kunnen verkrijgen lang nadat een persoon gestorven is. Ook zei het team dat zij graag zouden zien dat hun technologie zo wordt gebruikt dat ernstige, blijvende schade aan harten na een hartaanval of hersenen na een zware beroerte wordt voorkomen, merkt de Times verder op.

Stephen Lathan, een bio-ethicus aan de Yale Universiteit die nauw bij het onderzoek betrokken was, zei dat de bevindingen slechts een eerste stap zijn. De technologie, zo benadrukte hij, is “nog heel ver verwijderd van gebruik bij mensen.”

Onder leiding van Dr. Nenad Sestan, professor in de neurowetenschappen, in de vergelijkende geneeskunde, in de genetica en in de psychiatrie aan de Yale School of Medicine, was de groep onderzoekers niettemin stomverbaasd over het vermogen om cellen na de dood weer tot leven te wekken.

Dr. David Andrijevic, ook neurowetenschapper aan Yale en medeauteur van het artikel, merkte op: “Wij wisten niet wat wij konden verwachten. Alles wat wij herstelden was ongelooflijk voor ons.”

Ook andere onderzoekers die niet bij het werk betrokken waren, spraken hun verbazing en verwondering uit over de resultaten.

“Het is ongelooflijk, mind-blowing,” zei Nita Farahany, een professor in Duke rechten die ethische, juridische en sociale implicaties van opkomende technologieën bestudeert, volgens de Times.

Farahany merkte echter op dat de resultaten ook nieuwe ethische vragen oproepen over wanneer de dood eigenlijk intreedt.

  De gefabriceerde crisis, de Great Reset en de NWO's 'Build Back Better'

“Wij veronderstellen dat de dood een ding is, het is een staat van zijn,” zei zij. “Zijn er vormen van dood die omkeerbaar zijn? Of niet?”

The Times merkt op:

Het werk begon een paar jaar geleden, toen de groep een soortgelijk experiment deed met hersenen van dode varkens uit een slachthuis. Vier uur nadat de varkens gestorven waren, bracht de groep een soortgelijke oplossing als OrganEx in, die zij BrainEx noemden, en zij zagen dat hersencellen die dood zouden moeten zijn, weer tot leven konden worden gewekt.

Dat bracht hen ertoe te vragen of zij een heel lichaam tot leven konden wekken, zei Dr. Zvonimir Vrselja, een ander lid van het Yale-team.

De universiteit heeft octrooi aangevraagd op de technologie, waarbij Sestan opmerkte dat de onderzoekers daarna zullen proberen vast te stellen of de organen goed kunnen functioneren en dan met succes getransplanteerd kunnen worden. Daarna willen zij zien of de methode doeltreffend is voor het herstel van beschadigde hersenen en harten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Dr. Astrid Stuckelberger over een mogelijke ZombiepandemieVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRusland maakt de dood bekend van 20 “Amerikaanse huurlingen” bij luchtaanval in Charkov
Volgend artikelProminente Chinese diplomaat suggereert dat VS aanslagen van 9/11 hebben uitgevoerd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ongelooflijk wat de wetenschap allemaal kan. Tenminste indien er door de superrijken heel veel geld in gepompt wordt want die techniek zal dan levensverlengend zijn, en dat is precies hetgene wat de gewetenloze kliek WEF bende graag wil. Je denkt toch zeker niet dat “jan met de pet” ervoor in aanmerking zal komen. Swaabke en kornuiten willen eeuwig leven.
  Men praat over “ethiek” me hoela, ETHIEK is in de eerste plaats mededogen met je medemensen.
  Al dat andere is draaien om de hete brij. En ethiek is ook maar een verzameling van ideeën die anderen op een rijtje hebben gezet en dan zeggen dat is ethiek.Als je zoals de WEF bende geen geweten hebt dan betekend het woord “gewetensvol” gebakken lucht.

  Het wordt tijd om de verschillen tussen de mensen die wij als “wakker” bestempelen en actief zijn in veel verschillende organisaties de overeenkomsten eens op een rij te zetten en de verschillen te accepteren. Dat kan een breed front worden. Zo niet, het einde nadert met rasse schreden.

 2. Beste Mensen

  Dit is alweer een Kwakzalvers verhaal zoals altijd
  Terwijl de echte wetenschap al meer dan 90 duizend jaren geleden al is achter gekomen
  Dat een wezen na een hartstilstand van minimaal 72 uren alsnog terug kan keren in het belichaming waarvan word verbeeld al te zijn gestorven
  Of gezegd dat de Geest het lichaam heeft verlaten

  Wat word hier dan geklets door De Nageslachten van Satans Kinderen genaamd GodDuivel of DuivelGods

  Vraag dit na aan de Vedische Wetenschap
  Bewijzen te over

  Over Deze bewijzen worden ook heel vaak aangehaald door de Sanskriet Hindi sprekende Priesters tijdens rituelen

  Dank U

 3. Als God zich eenzaam, verdrietig en geagiteerd reageert op dit artikel, dan belt hij aan bij Klaus Schab en vraagt hij gespannen waarom het World Economic Forum zijn werk uit handen neemt.

 4. Komkommertijdnieuws dat het Monster van Frankenstein wel heel erg dichtbij brengt.
  Moraal van het verhaal is wel dat de wetenschap meer en meer de onvermijdelijke waarheid nadert, namelijk dat de oude juridische definitie van “dood” de enige juiste was en dus alle artsen die meewerken aan orgaantransplantatie schuldig zijn aan moord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in