Rusland: Covid-19 kan mannen steriel maken

Covid-19-infectie leidt tot een drastische vermindering van de kwaliteit van het sperma en kan mannen onvruchtbaar maken. Verklaart het Russische ministerie van Volksgezondheid met verwijzing naar nieuwe informatie, meldt RT.

“Vandaag wijst zich uit dat de problemen van onvruchtbaarheid, vooral mannelijke onvruchtbaarheid, op grote schaal in verband gebracht kan worden met Covid-19”, zegt Elena Uvarova, de chef gynaecoloog voor kinderen en jongeren van het Russische ministerie van Volksgezondheid, op een persconferentie in Moskou.

De gegevens die door Russische artsen werden verzameld hebben een “38 procent vermindering van kwaliteit van sperma” bij mannen getoond die van het Coronavirus herstelden, zegt zij. Het was een verontrustende ontdekking, aangezien de algemene kwaliteit van het sperma bij Russische mannen al niet perfect was, voegt de dokter eraan toe.

Wetenschappers hebben gedebatteerd over de mogelijke impact van Covid-19 op de mannelijke vruchtbaarheid sinds de pandemie in Wuhan, China, in december begon. Sommige studies hebben aangetoond dat het virus het voortplantingssysteem bij mannen beïnvloedt, terwijl anderen geen afwijkingen ontdekten. Een Chinees-Amerikaanse studie waarschuwde begin juni dat het Coronavirus de testikels kon beschadigen zonder ze te besmetten. Het viel de zaadproducerende cellen aan en vergrootte ze in zoverre dat de productie van sperma werd beïnvloed.

“Loof Allah” –  Populaire TV imam juicht over de massale dood van niet-moslims in de westerse wereld

Coronakritische arts zijn bankrekening geblokkeerd

4 REACTIES

 1. Bij deze ben ik uitgelachen. Wat the fuck is going on in Neanderthalerland ???!!!

  Check dit:

  01/07/2020

  “Het gaat ernstig mis met ons recht en de wet! In deze blog informeren wij u over de veranderingen die nu gaande zijn! En vragen ons daarbij af: Wat is er aan de hand? Zet Rutte alle wetten buiten spel? De revolutie begint nu echt op gang te komen. Is dit een staatsgreep? Een afschaffing van onze rechtstaat?”

  https://www.ellaster.nl/2020/07/01/rechtsgeleerde-slaat-alarm-is-dit-een-staatsgreep/

 2. 29/07/2020
  Over impotentie …

  ‘This video is made specifically for the website:
  http://www.vacinatingovermydeadbody.com
  The goal is to reach all people in the human family, all over the world, so they will file a complaint against the the leaders in all countries of the world that are responsible for forced vaccination. We want our bodies and the earth around us to be safe! BE THE LIGHT AND BE IN YOUR POWER! #NOCONSENT
  We, as the whole people of the earth, eliminate big farma energetically. In the coming 6 months.’

  Blue Tiger Studio- What is going on in The Netherlands on forced vaccination and roll out of 5g?
  Wouter Raatgever

  https://www.youtube.com/watch?v=d3LCSrU96lc

  PEOPLE: WAKE UP PLZ !! https://petities.nl/petitions/stop-verplicht-vaccineren-covid19/
  https://www.verminder-electrosmog.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here