Covid-19-infectie leidt tot een drastische vermindering van de kwaliteit van het sperma en kan mannen onvruchtbaar maken. Verklaart het Russische ministerie van Volksgezondheid met verwijzing naar nieuwe informatie, meldt RT.

“Vandaag wijst zich uit dat de problemen van onvruchtbaarheid, vooral mannelijke onvruchtbaarheid, op grote schaal in verband gebracht kan worden met Covid-19”, zegt Elena Uvarova, de chef gynaecoloog voor kinderen en jongeren van het Russische ministerie van Volksgezondheid, op een persconferentie in Moskou.

De gegevens die door Russische artsen werden verzameld hebben een “38 procent vermindering van kwaliteit van sperma” bij mannen getoond die van het Coronavirus herstelden, zegt zij. Het was een verontrustende ontdekking, aangezien de algemene kwaliteit van het sperma bij Russische mannen al niet perfect was, voegt de dokter eraan toe.

Wetenschappers hebben gedebatteerd over de mogelijke impact van Covid-19 op de mannelijke vruchtbaarheid sinds de pandemie in Wuhan, China, in december begon. Sommige studies hebben aangetoond dat het virus het voortplantingssysteem bij mannen beïnvloedt, terwijl anderen geen afwijkingen ontdekten. Een Chinees-Amerikaanse studie waarschuwde begin juni dat het Coronavirus de testikels kon beschadigen zonder ze te besmetten. Het viel de zaadproducerende cellen aan en vergrootte ze in zoverre dat de productie van sperma werd beïnvloed.

“Loof Allah” –  Populaire TV imam juicht over de massale dood van niet-moslims in de westerse wereld

  In tegenstelling tot wat de media u vertellen, komt vrijheid niet van een vaccin
Vorig artikelNieuw Chinavirus kan tot een pandemie leiden
Volgend artikelIllegale migrant grilt kat op straat
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

4 REACTIES

 1. Bij deze ben ik uitgelachen. Wat the fuck is going on in Neanderthalerland ???!!!

  Check dit:

  01/07/2020

  “Het gaat ernstig mis met ons recht en de wet! In deze blog informeren wij u over de veranderingen die nu gaande zijn! En vragen ons daarbij af: Wat is er aan de hand? Zet Rutte alle wetten buiten spel? De revolutie begint nu echt op gang te komen. Is dit een staatsgreep? Een afschaffing van onze rechtstaat?”

  https://www.ellaster.nl/2020/07/01/rechtsgeleerde-slaat-alarm-is-dit-een-staatsgreep/

 2. 29/07/2020
  Over impotentie …

  ‘This video is made specifically for the website:
  http://www.vacinatingovermydeadbody.com
  The goal is to reach all people in the human family, all over the world, so they will file a complaint against the the leaders in all countries of the world that are responsible for forced vaccination. We want our bodies and the earth around us to be safe! BE THE LIGHT AND BE IN YOUR POWER! #NOCONSENT
  We, as the whole people of the earth, eliminate big farma energetically. In the coming 6 months.’

  Blue Tiger Studio- What is going on in The Netherlands on forced vaccination and roll out of 5g?
  Wouter Raatgever

  https://www.youtube.com/watch?v=d3LCSrU96lc

  PEOPLE: WAKE UP PLZ !! https://petities.nl/petitions/stop-verplicht-vaccineren-covid19/
  https://www.verminder-electrosmog.nl/

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in