rovin / Pixabay

Japanse onderzoekers hebben vrijdag een pre-print gepubliceerd waarin ze waarschuwen voor de risico’s die verbonden zijn aan het gebruik van bloed van covid-gevaccineerde mensen voor bloedtransfusies.

Om deze risico’s te vermijden en verdere besmetting van bloedproducten en daaruit voortvloeiende complicaties te voorkomen, roepen ze bovendien op om de covid-vaccinatieprogramma’s op te schorten, bericht Rhoda Wilson.

“De gezondheidsschade veroorzaakt door genetische vaccinatie is al zeer ernstig en het is hoog tijd dat landen en relevante organisaties samen concrete stappen ondernemen om de risico’s in kaart te brengen en deze te beheersen en op te lossen,” zeiden ze.

Veel landen over de hele wereld hebben gemeld dat zogenaamde genetische vaccins – zoals vaccins die gebruik maken van gemodificeerd mRNA dat codeert voor het spike-eiwit en lipide nanodeeltjes als afgiftesysteem voor medicijnen – hebben geleid tot trombose na de vaccinatie en daaropvolgende cardiovasculaire schade, evenals een grote verscheidenheid aan ziekten waarbij alle organen en systemen betrokken zijn, waaronder het zenuwstelsel.

Op basis van deze rapporten en de hoeveelheid bewijs die aan het licht is gekomen, brengen de onderzoekers met hun paper de verschillende risico’s onder de aandacht van medische professionals die gepaard gaan met bloedtransfusies waarbij bloedproducten worden gebruikt die afkomstig zijn van mensen die hebben geleden aan ‘long covid’ en van ontvangers van genetische vaccins, inclusief degenen die mRNA-vaccins hebben ontvangen.

Echter, “het moet ook worden benadrukt dat de kwesties die hier worden besproken betrekking hebben op alle orgaantransplantaties, inclusief beenmergtransplantaties, en niet alleen op bloedproducten,” schreven de onderzoekers.

Tabel 1 van het artikel geeft een samenvatting van de zes belangrijkste problemen die door de onderzoekers zijn geïdentificeerd bij het gebruik van bloedproducten afkomstig van ontvangers van genvaccins. We hebben de inhoud van tabel 1 hieronder overgenomen.

  De steekpenningen zijn terug om het vaccin te pushen - Waarschuw uw vrienden

1. Besmetting met spike-eiwit

Van het spike-eeiwit, het antigeen van SARS-CoV-2 en genetische vaccins, is al ontdekt dat het verschillende toxiciteiten heeft, waaronder effecten op de aggregatie van rode bloedcellen en bloedplaatjes, amyloïdevorming en neurotoxiciteit. Het is essentieel om te erkennen dat het spike-eiwit zelf giftig is voor mensen. Er is ook gerapporteerd dat het spikeiwit de bloed-hersenbarrière kan passeren. Daarom is het essentieel om het spike-eiwit afkomstig van het genvaccin zelf uit bloedproducten te verwijderen.

2. Verontreiniging met amyloïde aggregaten en microthrombi gevormd door spike-eiwitten

Het is nog niet duidelijk hoe de amyloïde aggregaten en microtrombi gevormd door de spikeiwitten zich ontwikkelen tot zichtbare trombi. Het is echter mogelijk dat amyloïde aggregaten, eenmaal gevormd, niet gemakkelijk worden opgeruimd en daarom uit bloedproducten moeten worden verwijderd. Van deze amyloïde aggregaten is ook aangetoond dat ze toxisch zijn.

3. Bijwerkingen die kunnen worden toegeschreven aan een verminderd immuunsysteem van de donor en immuunafwijkingen als gevolg van immuunimprinting of klasseverandering naar IgG4 enz. als gevolg van meerdere doses genetische vaccins

Wanneer de immuunfunctie van een donor aangetast is door genvaccinatie, bestaat het risico dat de donor een (subklinische) infectieziekte heeft of geïnfecteerd is met een pathogeen virus en viremie of andere aandoeningen heeft ontwikkeld, zelfs als de donor geen subjectieve symptomen heeft. Daarom moeten beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg die chirurgische ingrepen uitvoeren, waaronder bloedafname en orgaantransplantatie, en die bloedproducten gebruiken, zorgvuldig omgaan met het bloed van ontvangers van genetische vaccins om infectie via het bloed te voorkomen. Alle beroepsbeoefenaren in de gezondheidszorg moeten ook over deze risico’s worden geïnformeerd.

  "Het is allemaal voor je eigen bestwil"

4. Lipide nanodeeltjes (“LNP’s”) en gepseudouridineerd mRNA (alleen mRNA-vaccins)

In het geval van mRNA-vaccins kunnen LNP’s en gepseudouridineerd mRNA in het bloed van ontvangers achterblijven als er bloed wordt afgenomen zonder een voldoende lange wachttijd na de genvaccinatie. LNP’s zijn sterk ontstekingsbevorderend en blijken zelf trombogeen te zijn, wat een risico vormt voor ontvangers van transfusies. LNP’s hebben zelf een krachtige adjuvante activiteit en lopen het risico op het induceren van het Adjuvant-Induced Autoimmune Syndrome (“ASIA-syndroom”). Een bijkomend risico is dat als het gepseudouridineerde mRNA wordt opgenomen in het bloed van de ontvanger terwijl het nog is verpakt in LNP’s, er extra spike-eiwit kan worden geproduceerd in het lichaam van de ontvanger.

5. Besmetting met geaggregeerde rode bloedcellen of bloedplaatjes

Het spike-eiwit veroorzaakt aggregatie van rode bloedcellen en bloedplaatjes, waardoor deze aggregaten in het bloed van de ontvanger terechtkomen tenzij ze uit het bloedproduct worden verwijderd.

6. Geheugen B-cellen die IgG4 produceren en IgG4 dat van hen wordt geproduceerd

Grote hoeveelheden (serumconcentratie meestal boven 1,25-1,4 g/L) niet-inflammatoire IgG4-positieve plasmacellen kunnen chronische ontsteking veroorzaken, zoals fibro-inflammatoire ziekte.

IgG4 is een antilichaam en is het acroniem voor immunoglobuline G4. Eerder in de paper schreven de auteurs dat “langdurige blootstelling aan een specifiek identiek antigeen (in dit geval spike-eiwit) ervoor zorgt dat immunoglobulinen IgG4 worden en dat sommige van de B-cellen [of lymfocyten] die ze produceren zich waarschijnlijk differentiëren in geheugen-B-cellen die langdurig in het lichaam overleven, waardoor de immuundisfunctie van ontvangers van genetische vaccins naar verwachting zal worden verlengd (tabel 1, punt 3 & 6). Meer details over deze punten zullen naar verwachting in de toekomst worden onthuld.”

  De moderne kwakzalvers

De onderzoekers doen ook suggesties voor specifieke tests, testmethoden en regelgeving om met deze risico’s om te gaan.

In hun conclusie schreven de auteurs:

De impact van deze genetische vaccins op bloedproducten en de werkelijke schade die ze veroorzaken zijn op dit moment onbekend. Om deze risico’s te vermijden en verdere uitbreiding van bloedbesmetting en complicaties van de situatie te voorkomen, verzoeken we daarom met klem om de vaccinatiecampagne met genetische vaccins op te schorten en zo snel mogelijk een schade-batenanalyse uit te voeren.

Zoals we herhaaldelijk hebben verklaard, zijn de gezondheidsschade als gevolg van genetische vaccinatie al zeer ernstig en is het hoog tijd dat landen en relevante organisaties samen concrete stappen ondernemen om de risico’s te identificeren en deze te beheersen en op te lossen. 

Bezorgdheid over transfusies van bloedproducten afkomstig van ontvangers van genetische vaccins en voorstellen voor specifieke maatregelen, Jun Ueda, Hideyuki Motohashi, Yuriko Hirai, Kenji Yamamoto, Yasufumi Murakami, Masanori Fukushima, Akinori Fujisawa, Niet-peer reviewde versie gepubliceerd 15 maart 2024.

Bronnen voor dit artikel zijn onder andere:


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Ongevaccineerde bloedbanken? Lees meer over de groeiende beweging voor schone transfusiesVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelGrappen en grollen
Volgend artikelSpeciaal verslag: Oekraïense aanvallen in Belgorod onthullen terroristische aard van het Kievse regime
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. De Antichrist of zeg maar het teken van het beest dat zit in heel veel mensen, of moet ik zeggen schapen, hierover staat verschillende betekenissen over in verschillende Bijbels, maar wat is de juiste, de G5 of G6 zal het straks leren.

 2. Galblaas verwijderings operatie:
  gesprek met Anesthesist :
  A: U heeft aangegeven alleen bloed van ongevacineerde mensen te willen ontvangen.
  ik: klopt indien er een transfusie nodig is alleen ongevaccineerd.
  A: Wij kunnen niet bepalen of bloed wel of niet van gevaccineerden komt.
  ik: Waarom kan Sanquin dat niet bepalen?
  A: Dat weten we niet.
  IK: Hoeveel risico dat er tijdens de operatie een transfusie nodig is ??
  A: Dat weet je van te voren nooit.
  ik: In procenten uitgedrukt: 5% – 10% – 15%?
  A: minder als 15% zeker.
  ik: Dat risico neem ik, liever dood op de operatie tafel dan nog jaren met verontreinigd bloed in mijn lichaam
  —————
  Een goed voorbeeld van de onwil van de medische industrie – wat wij in de wnadeling een ziekenhuis noemen. Natuurlijk kan Sanquin vooraf vragen, bent U gevaccineerd of niet?
  Ook het bloed zelf kan getest worden op spike eiwitten die van de vaccinatie afkomstig zijn.
  Men is gewoon te beroerd om verantwoordelijkheid te nemen.

  • Gefeliciteerd Phoenix. Ik heb een tijdje geleden met sinqueen gebeld en gevraagd om zijn bloed ook testen op Spijk eiwitten van de mrna vaccins. De vrouw die ik aan de lijn kreeg dus zei Nee dat doen we niet. Ik vroeg waarom niet, want ik ben ongevaccineerd en zo krijg ik dus wel Spijk eiwitten binnen. Zij had hierop geen antwoord maar had er ook nog nooit over nagedacht. Ik heb toen aangegeven dat ze daar dan maar eens over na moeten denken. Ik spreek binnenkort maar naar huisarts weer voor bij jaarlijkse controle Er zal hem hier naar vragen Ik wil namelijk ook geen bloed hebben van iemand die gevaccineerd is en als dat niet duidelijk is dan ga ik liever gewoon dood dan dat ik dat Spijk eiwitten bloed moet nemen!

  • Ik moet ook onder het mes binnenkort en ga ook aangeven dat ik liever sterf op de operatietafel dan dat ik besmet bloed wil ontvangen. Heb al 2.5 jaar een briefje in mijn portemonnee en bij medisch in mijn iPhone staan, dat ik absoluut geen transfusie wil. Nu maar hopen dat ik net als Phoenix het niet nodig heb. Maar goed, als het mijn tijd is dan is het mijn tijd! Hoe graag ik ook nog liever 40 jaar in de rondte loop!

 3. Medische autoriteiten staan gerichte donaties alleen toe in specifieke situaties waarin het medisch noodzakelijk is, bijvoorbeeld om een zeldzaam bloedtype te verkrijgen, maar weigeren steeds meer verzoeken om ‘ongevaccineerd’ bloed op ethische en medische gronden”,

  Die zitten dus vooralsnog muurvast in de filosofische bespiegelingen van de normen en waarden van de oude wereld………en mijn bloed krijgen ze niet.
  Niet meer.
  Ik ben in hun ogen maar een kwakzalver ……en dat mijn praktijk het afvoerputje van hun miskleunen en lompe onwetendheid was, en ik daarvan 80 procent nog genezen naar huis heb kunnen sturen……Ach……dat doet er natuurlijk ook niet toe.

  In de nieuwe wereld zullen de ‘medbeds’ hun intrede doen. Ik heb nu al van doen met de voorlopers daarvan. Het werkt! Punt!

  Mocht het nodig zijn in de toekomstvisie, dan zal ik het geven van bloed overwegen……..op verzoek, en uitsluitend voor hen waar het nog zin en waarde heeft om dat aan te doneren. Niet meer in de eindeloze leegte van die put van niets tot niets.

  Ben er klaar mee…….en of dat goed is?……mwah…….in het wereldje van de verlorenen zal het uiterst discutabel zijn, maar die hebben niet veel aan mijn bloed, en die hebben er voor gekozen om alles van mij te weigeren.

  Keuzes……..en participatie mijnerzijds in de slachtofferrol is al lang mijn ding niet meer. Het werkt namelijk niet…..behalve averechts.

 4. Uitgemaakte zaak Niemand én Nooit meer in een Hospitaal.. tenzij voor een bezoek aan iemand die me Dierbaar is…

 5. 1. wil-macht, 2. liefde-wijsheid, 3. actieve intelligentie. Het aantal combinaties van 3 schept 7, 1-2-3 per keer, het is een oude Atlantische formule. 123, 13, 23, 12.

  Er zijn drie typen ziekten naar de aard van de stralen, 3 = syfilis uit Lemurië, 2 = tbc uit Atlantis toen gierigheid en diefstal de hoofdzonde was, 1 = kanker (Arisch) die een reactie is op de 1e straal die tot overdreven groei, uitwassen, leidt. Corona valt in de categorie van de 2e straal.

 6. Ik weiger elke transfusie met gevaxxt bloed. Ik loop ook met een wilsbeschikking op zak die dat duidelijk maakt. In geval doen ze maar net of ik een streng gelovige jehova ben…………..

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in