Verschillende landen in de EU hebben aangekondigd vaccinaties te verplichten. De EU zou de EU niet zijn als ze niet vonden om dat maar meteen in de hele EU te verplichten: EU-chef Von Der Leyen zegt dat het tijd is om na te denken over verplichte vaccinatie in de hele EU

Wanneer wordt het tijd om te zeggen: ik doe daar niet aan mee, over mijn lijk?, schrijft gastauteur M.

Neem 5 minuten de tijd en luister naar deze toespraak van voormalig Libertarisch presidentskandidaat Michael Badnarik:

Is jezelf verzetten makkelijker gezegd dan gedaan? Wij merken op dat de relatie tussen politie/overheid/burgers eigenlijk weinig verschilt van de relatie roofdier-prooi:

In het eerste gedeelte van dit filmpje zien we 2 leeuwen die een kudde van ±20 buffels belagen. De volwassen buffels zijn individueel allemaal veel groter en sterker dan een leeuw, en overtreffen de leeuwen 10 x in aantal. Toch weten de leeuwen een kalf te pakken te krijgen, waarbij/omdat de overige buffels er bij staan en denken ‘mooi van Moehfasa dat hij de aandacht van de leeuwen van ons afleid… door zelf opgegeten te worden’.

Hetzelfde verhaal bij deze grote kudde walrussen en een ijsbeer met enorme trek in walrusbiefstuk. De walrussen zijn groter en zwaarder dan de ijsbeer en zouden hem gemakkelijk kunnen doorboren met hun slagtanden. 1 keer is waarschijnlijk genoeg om hem, letterlijk te laten afdruipen. Alhoewel de ijsbeer uiteindelijk geen walrus weet te doden, zetten ze het allemaal op een lopen, voor zover je daarbij van kan spreken bij walrussen, en weet hij ze allemaal het ijskoude water in te jagen:

Met de politie, of wat voor geüniformeerden dan ook, die je willen inenten is het precies hetzelfde verhaal, het zijn zwakke mensen die altijd een overmacht nodig hebben om ergens een persoon in te rekenen. En nu draagt de politie ook nog mondkapjes, ze zijn dus zelfs al bang voor iets dat helemaal niet bestaat.

Hoeveel Joden woonden er in NL in de 2e wereldoorlog? Raad eens en vraag eens in de omgeving. Veel mensen menen dat het er heel veel waren, miljoenen zelfs.

Volgens wikipedia https://nl.wikipedia.org/wiki/Holocaust_in_Nederland
waren het er ongeveer 140.000. (Later in het artikel wordt 160.000 genoemd, kennelijk is men het er toch niet zo over eens, maar wij zullen 150.000 aanhouden). In totaal woonden in NL in 1942 ±9 miljoen mensen.
https://nl.wikipedia.org/wiki/Bevolking_van_Nederland#Bevolkingsontwikkeling_vanaf_1900

De Joden waren dus slechts ±1,6% van de bevolking. Zoals Michael Badnarik in het filmpje hierboven al opmerkte, waren ze veel te meegaand, en het grootste gedeelte van de bevolking haalde zijn schouders er voor op. Geen wonder dat ±100.000 van hen zonder veel moeite uitgeroeid konden worden.

Vragen voor degenen die het met dit artikel oneens zijn of menen dat vergelijkingen met de tweede wereldoorlog niet gemaakt mogen worden:

 • Wanneer hadden de Joden zich in de 2e WO mogen verdedigen?
 • Hoe zou het voor hen zijn afgelopen als ze zich wel tegen de politie en leger verdedigd zouden hebben, los van of dit toegestaan was?
 • Werden de Joden er wel of niet van beschuldigd ziektes te verspreiden?

Naar verluid wil ±15% van de mensen geen vaccinaties. Dit is al bijna een 10 keer zo groot percentage als er Joden waren in 1942. Dan komt er zeker nog 10% bij die wel gevaccineerd zijn, maar spijt hebben, tegen verdere vaccinaties en dwang zijn, etc. Hoe leuk zou het zijn voor de politie, ME, leger, als deze groep, in tegenstelling tot de joden, zich wel verzet tegen de aantasting van hun lichaam, en schending van de Nuremberg code die ze daartegen moest beschermen? Net als de roofdieren uit de filmpjes, willen ze alleen maar makkelijke slachtoffers. Het zijn huurlingen die s’avonds eigenlijk met zo min mogelijk moeite weer op de bank wil liggen.

Bereid je voor, verenig je met gelijkgestemden en verzet je gezamenlijk tegen aantasting van de Nuremberg code.

Er zijn momenteel ±50.000 politieagenten in NL. Hoeveel er in WO2 waren is moeilijk te vinden, maar het zal procentueel niet veel meer geweest zijn als nu (±0,3%), dus zo’n 25000. Volgens Mises.nl waren er in de oorlog slechts 65.000 Duitse soldaten in NL. https://mises.nl/alternatieve-geschiedenis-1940-1945-de-verschroeide-bureaucratie/

Absolutefacts zegt 125.000 https://www.absolutefacts.nl/wo2/data/duitse-soldaten-nederland.htm

Momenteel is de troepensterkte in NL 40.101. Het moge duidelijk zijn, dat waar de Jodenvervolging bijna 1:1 nodig had, de ongevaccineerden een overmacht zijn. Met leger, politie en Boa’s gecombineerd is de stand momenteel 1 tegen ongeveer 20 ongevaccineerden.

De globalisten hebben zich verkeken, er zijn teveel mensen tegen hen:

Dit zal ze er niet van weerhouden on tot het einde zoveel mogelijk dood en verderf te zaaien.

Nog iets ter overdenking voor de politie: na de bezetting werd slechts 19% van de politiemensen gestraft.
https://historiek.net/de-nederlandse-politie-in-de-tweede-wereldoorlog/78481/)

Zullen de ongevaccineerden genoegen nemen met zo’n laag percentage?

– M.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Aantal sterfgevallen in Nederland na tweede COVID-prik 20% hoger dan vorig jaarVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelHet ergste dat er kon gebeuren
Volgend artikelDokters beweren nu dat Covid-vaccin bijwerkingen gewoon ingebeelde mentale problemen zijn
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

23 REACTIES

   • ik vraag me eigenlijk elke keer af of deze site daadwerkelijk deze “nieuwsberichten” als serieus nieuws probeert over te brengen of deze artikelen maakt om mensen bang te maken of om niet zoals de andere mensen te zijn.

    • de NOS doet dat in elk geval, en de telegraaf en Geen stijl ook. Hier is er in elk geval meer ruimte voor een andere belichting, maar net als met alle nieuws, zelf overal kijken en nadenken.
     Wat waarheid is en leugen in het nieuws en op internet is mij ondertussen ook vaak niet meer duidelijk…

     Bang maken is trouwens iets dat overheid tot in het kwadraat doet met pure intimidatie omdat hun beleid geen vaste grond of steekhoudende feiten heeft. Wat goed is behoeft geen dwang of overtuiging.

     Bang maken met artikelen: sommige artikelen zijn inderdaad “overdone”, en persoonlijk zie ik graag dat als een probleem word benoemd er ook een oplossing word aangedragen….ik hou van oplossingen.

 1. Die smerissen hebben zich al van hun slechtste kant laten zien. En dan die romeos? Hoe zieke geest kan je zijn om daar aan mee te doen?

  • Dat denk ik ook over de QR-code boa’s. Met zoveel banen voor het oprapen hiervoor kiezen is ziek. Nou ja, hiervoor kiezen is in alle omstandigheden ziek. Als er een groep is die ik moet vergelijken met nsb‘ers dan is het deze groep wel.

   • Het maakt niet uit welk werk je gaat doen, want zodra jij een arbeidscontract tekent uit naam van de natuurlijke persoon ben jij een systeem slaaf van de overheid.

 2. P.s. medemensen, eventjes de harde waarheid hier, want ook in bovenstaand verhaal lees je het weer. Het gaat over de noemer “Satan.” Ja, Satan. Satan zit IN de mens. In het Aardse. En het is ook duidelijk waar die precies zit in het Aardse…. ja, lees maar even rustig verder, en maak je niet kwaad. Al het kwaad dat getoond is en nog getoond gaat worden zit voornamelijk in MANNEN. Mannen zijn al sinds mensenheugenis de uitvoerders geweest. Daarbij weliswaar bijgestaan door vrouwen, maar niet op een actieve manier door de meeste vrouwen. Vrouwen baren de kindjes, en nemen genoegen met een ondergeschikte en/of ondersteunende rol aan de mannen.

  Nou, nou, voordat je met je hooivork gaat spietsen of scheldpartijen gaat uitspugen, denk zelf effe na, en kijk om je heen. Kijk ook terug in de geschiedenis. Kijk ook wie er op dit moment de toon voeren, en wie er op dit moment overal ambitieuze heksen aan het influisteren zijn om de valse indruk te wekken dat ook vrouwen het voor het zeggen hebben in de wereldpolitiek. Je kent er genoeg. Ja, ja, dat zijn de MANNEN die dit doen!

  Verder dus: Wie staan er bekend als de grote componisten, de grote schrijvers, de grote uitvinders, de grote kunstenaars, de grote architecten, etc? Waarom denk je dat Jesus een man was? Hij kwam om mannen uit te leggen dat ze de boel aan het vernielen zijn. Waarom denk je dat Jesus 12 kerels om zich heen had? Omdat mannen sneller iets aannemen van een man, dan van een vrouw. Kijk verder om je heen wie de meeste moorden uitvoeren, wie de oorlogen aanvuren, wie de ruimtevaart zijn begonnen, etc. Ik hoef niets meer op te sommen, want dat kun je zelf ook.

  Het probleem op Aarde ligt bij mannen. Dat is: de “mannelijke helft van het voortplantingsmechanisme”. De “vrouwelijke helft van het voortplantingsmechanisme” heeft weinig of geen actieve rol in het vernielen van de Aardse wereld. Het voortplantingsmechanisme zelf wordt OOK door mannen aangestuurd. Let dus op waarom er zo’n druk is op de transgender waanzin, op de homoseksualiteit, op het mannen-conclaaf in het Vaticaan, en op alle andere bolwerken die door mannen bezet zijn. Mannen zijn aan de macht en willen aan de macht blijven. Ze hebben in principe geen vrouwen nodig als ze in staat kunnen zijn het voorplantingsmechanisme zodanig te veranderen dat ze op die manier bruikbare objecten kunnen kweken, die op mensen lijken. Wat hun eigen seksualiteit betreft (hiermee bedoel ik het “neuken en klaarkomen”) daar worden ook hulpmiddelen voor gemaakt die al op de tekentafel liggen.

  Het is uiteraard fijn om je uit te kunnen drukken in poëtische termen zoals Satan en God, maar de keiharde waarheid ligt vlak voor je neus, woont in je huis, staat achter je bij de Albert Heijn, zit naast je op het werk, zit op school bij je, ligt naast je in bed, leutert met je in de kroeg, heeft altijd gelijk, deelt beuken uit, etc. Daar hoef je echt geen religieuze doekjes om te wikkelen. Het voortplantingsmechanisme is namelijk duaal: een mannelijke helft, en een vrouwelijke helft. Nu is het zo dat de mannelijke helft heel veel schade aanricht omdat hij qua gedrag uit de hand is kunnen lopen door de eeuwen heen, vanwege zijn grotere lichamelijke kracht. En als mannen NU niet aan de ketting worden gelegd, zal het niet ophouden met de rotzooi op Aarde. En al die lulkoek en larie van de LGBTQ en weetikwat heeft nergens een zak mee te maken, allemaal afleiding van het grotere doel.

  Wat er dus zou moeten gebeuren is dat de aanmaak van testosteron niet meer plaats vindt nadat estrogeen is aangemaakt. Testosteron is namelijk het vervolg op estrogeen. (Oplossing: gentherapie). Anderzijds kan er voor gekozen worden om mannen op een andere manier in toom te houden. Vrouwen zouden daar eens over na moeten denken, alhoewel ik vrees dat de meeste vrouwen best wel tevreden zijn met hoe de mannen zich gedragen? Laat weten! Dat betekent dan dat er geen einde komt aan het reeds eeuwenlang-durende gedonder op Aarde, en dat het beestje zichzelf uiteindelijk toch zal uitroeien op een gruwelijke manier. En dat zien we nu dus gebeuren.

  Echter, met de experimenten die nu ingespoten worden, gaat het mogelijk worden om de dualiteit van de voortplanting te veranderen in het voordeel van de mannelijke voortplantingshelft. Dan zal de Aarde dus bevolkt zijn met het “Satanische” deel van de mensheid – de mannen – en langzaam maar zeker naar zijn uiteindelijke verval lopen.

  Wat interesseert het je? Eigenlijk niks he…Laat maar barsten. Precies, zo denk ik er ook over. En dan kan de Aarde weer iets nieuws brouwen, en misschien wel iets mooiers zelfs.
  Geniet er van,
  – de BAA

 3. Het zijn vaak de kleinzieligen van geest die in een machtspositie in groepsverband de grote vent uithangen.Zoals je de pedofiel / verkrachter op een familliefeest eruit kan halen, dat is hij met de grootste bek en de meest populair doende persoon die af en toe even iemand kleineerd waar andereen bijstaan…
  Of je nu spreekt over politie agenten, soldaten of leden van een voetbal club, in groepsverband zijn de meest zwakken onder hen nog in staat mee te doen aan groepsverkrachting of iemand wezenloos schoppen.

  Er zijn mensen die alleen gewoon het gevecht met meerdere tegenstanders aangaan, maar ze zijn zeldzaam. Ze werken niet bij defensie of politie, zitten niet bij een voetbalclub.
  Ik heb er in mijn leven een paar ontmoet, en het zijn eigenlijk de beste mensen die hun woord nakomen en zelf niet de problemen zoeken. De meeste van hen die ik kende zitten in de motorwereld, er niet noodzakelijk bij een club.
  Bij motor clubs zitten ook lafaards zoals bij politie of leger etc…vaak zoekt men macht en bescherming door bij een groep te horen.
  Politici gebruiken politie en leger om hun macht te behouden, zonder steun van politie geen politicus die de bevolking openlijk negeert en in de nek pist. Daarom is de top van dit soort organisaties altijd politiek benoemd, ongeacht of ze verstand van zaken hebben. De toren van vriendjespolitiek is nu volmaakt en vol…daarom gaat dit land kapot, en andere landen in Europa. De lamstralen zitten overal en rijen dik.

  Lafaards heb ik al vaak gezien, meestal met een grote bek als ze in groepsverband waren, wat geen garantie is voor onschendbaarheid, en soms vluchtend of bibberend smekend…
  Vaders die hun mishandelde dochter niet wreekten omdat ze inkomsten verlies vreesden…of lieten misbruiken door de baas zodat ze hun baan konden houden ( een juwelier in Putte, jaren 70, naam helaas kwijt, zal wel dood zijn)

  Ik ben ooit in de situatie geweest dat iemand mij totaal vernederde en probeerde kapot te maken, althands daar een grote poging toe deed, met een publiek dat het niet goed wist en maar toekeek….
  Wanneer je geweld gebruikt, doe dat dan zonder rem. De persoon die mij ooit het leven zuur maakte was binnen 30 seconden een hoopje vlees dat trilde en jankte. Hij leeft nog, maar iedere keer als ik aan hem denk heb ik spijt dat hij nog leeft. Die fout zal ik nooit meer maken.

  Mijn advies: als je geweld gaat gebruiken om jezelf te verdedigen, doe dat dan zonder rem en kijk niet naar wat iemand aanheeft of zegt, of het er meer zijn dan vingers aan je hand, maar overleef. Politie is niet te vertrouwen, wat een agent beloofd zal zijn meerdere teniet doen. De idealist dienbij de politie ging om de medeburger te beschermen is vervangen door de oppertunist die graag de baas wil zijn en de zakken wil vullen. Wie zich overgeeft na een gevecht geeft ook zijn leven op, want verliezers zijn vrij wild en worden vaak naderhand in de cel kapot gemaakt. De doofpot is een algemeen belang…

  Gedragsregels voor politie en overheidspersoneel worden zo constant straffeloos geschonden dat je niet op kunt vertrouwen dat je als mens word behandeld. Dat is in de afgelopen twintig jaar de oogst van politiek wanbeleid.

  Als je kunt, vlucht. Als je niet meer kunt vluchten, dan zul je ofwel jezelf als mens moeten opgeven, of een gok nemen om als mens te overleven door als een beest te doden.

  En dat is onderaan de streep waar het op neerkomt.

  Misschien was het dat altijd al wel.

  …weet iemand nog een land waar ze een mens een mens laten zijn?

  • Hoi Duchesne,

   Deze site houdt bij waar de maatregelen het minst zijn (Tanzania en Equador) en het strengst. https://ourworldindata.org/grapher/covid-stringency-index

   Ik heb me inmiddels wat verdiept in dat land en ziet er op het eerste gezicht redelijk goed uit. Je kan er zonder problemen heen op een suffe test na en kan er 90 dagen blijiven. Wel een visum nodig dat je zelfs aan de grens kan kopen voor die 90 dagen. Kost je 50 Euro.Is ook een van de stabielste landen van Afrika.

   Op de schaal van 0 tot 100 qua strengheid scoren zijn 8 en een beetje. NL ter vergelijking staat op 56 en een beetje. Fiji op bijna 91 (moet je nagaan wat een hel daar, zelfs erger dan Australie).

   Groeten,
   Hugo

   Groeten,
   Hugo

   • Afrika is wat ver weg en heeft me nooit getrokken….in Europa zou beter zijn, naar ik las is Slovenie na Finland ook niet van plan een QR pas in te voeren, maar hoeveel druk er achter de schermen op landen word gezet weet ik niet. Ik weet wel dat de EU met zelfgemaakt geld en opgekochte staatsleningen van EU landen een chantagemiddel in handen heeft om landen te maken of te breken….

    Een echte verandering komt pas als de EU word schoongemaakt, of stopt te bestaan, wat het beste zou zijn voor alle landen erin….

    • Helemaal met u eens!Alle zichzelf respecterende landen zouden uit de Eu moeten stappen,omdat dat ,op alle fronten,veel meer kost dan het oplevert!Dan zijn we weer baas in eigen land,over eigen grenzen en over ons eigen geld!

    • Hoi Duchesne,

     Snap helemaal wat je bedoelt. Ik heb ook niets met Afrika maar nog minder met de covid maatregelen. Als ik in Europa zou willen blijven zou ik het buiten EU en toch in Europa zoeken.

     Qua chantagemiddel dat je noemt weet ik niet zo zeker. Het gezegde gaat niet voor niets zoals dit. Als je de bank 10 duizend EUro verschuldigd bent en je kan niet betalen heb jij een probleem. In het geval van landen is het nu zo van, als jij de bank miljarden en miljarden schuldig bent en niet kan (of wil) betalen heeft de bank een probleem.

     Jaren geleden heb ik een analyse gelezen over China tijdens de opium oorlog. Basically China was zo goed als verslagen en het financiele systeem daar lag in duigen want de bevolking was totaal in paniek. Wat deed de staat die wist dat de vijand elk moment alles kon overnemen? Al het goud wat ze als reserve hadden eerlijk onder de bevolking verdelen.

     De logica was als volgt, we weten dat we aan het verliezen zijn. Als we de Engelsen ons goud laten overnemen (want centraal opgeslagen) zijn we echt alles kwijt. Daar bovenop krijgen de Engelsen extra macht. Door het onder de bevolking te verdelen kriijgen ze geen extra macht en hebben de Chinezen zelf iig de mogelijkheid om decentraal te handelen los van de Engelsen.

     Voor een land dat volledig afhankelijk is van ECB financiering kan dit wel eens een uitgelezen kans zijn om de eigen economie weer op te bouwen door weer hun eigen broek op te houden.

     Heel klein voorbeeldje hier van. In Spanje heb je zo goed als alleen nog maar NLse tomaten die nergens naar smaken. Waarom? De kleine Spaanse tomaten producenten kunnen niet voldoende volume leveren aan de supermarkten. De NLse giga tomaten producent gemakkelijk. Krijgt nog subsidie ook. (Rabo zit er tot zijn nek in en Rabobank heeft een probleem als die failliet gaat).

     uiteraard gaat het lelijk worden als een Euro land dit doet. Zowel voor het land dat het doet als de gehele Euro zone. Maar je kan maar beter nu de pijn nemen en beginnen met wederopbouw dan het erger en erger te laten worden. Helaas kiezen de meeste voor pijn nu vermijden en meer pijn op de lange(re) termijn nemen.

     Groeten,
     Hugo

  • @ Duchesne december 7, 2021 at 12:29,
   Over het mannen verhaal ga jij aspecten generaliseren, terwijl er maar een kleine groep het probleem veroorzaken. Die je eigenlijk redelijk makkelijk kun reduceren. Door enkel het school en het bedrijfsleven anders op te zetten. Het is eigenlijk weer terug naar de Gilde tijdperk, waar de Chinese autoriteiten globaal ook zo werkt. Van iedereen krijgt enkel een basis opleiding van leren lezen,schrijven en spreken van de voertaal en rekenen. Dan begint iedereen onder aan de ladder van zijn/haar carrière. Door alleen eigen inzet, ervaring, kennis en kunde en kun je enkel promotie krijgen, maar deze promotie is afhankelijk van je van je naaste collega’s en niet van diegene die boven je staan. Dit is totaal anders dan hier in het westen. Door de kantjes eraf te lopen, je naaste collega’s verlinken bij je baas om zo je zelf naar boven te likken en vooral iedereen naar beneden te trappen om zelf hoger op te komen. Dit zijn de machtsgeile, die andere niets gunnen.

   Jouw andere verzoek om nog een land waar je nog enigszins als mens in de buurt kunt zijn. Is misschien Hongarije iets voor je. Je kunt daar nog wel goedkoop een huisje kopen in een klein dorpje onder de 50.000 euro met een stukje land van tussen de 1000 m2 tot 5000 m2 waar jij je nog zelfvoorzienend kan leven, vele Hongaren doen dat nu nog. Er zijn helaas wel veel betuttelende wetten, maar kosten van wonen is bijzonder laag t.o.z.v. Nederland. Het land ademt nog een sfeer uit van de jaren ’70/80 en de Arabische wereld woont daar nog niet massaal. Zelf ben ik er al jaren aan het kijken en aan het afwegen om daar naar toe te emigreren. Het land is 2x zo groot als Nederland en heeft de helft van het inwonersaantal ten opzichte van Nederland.
   Veel succes met je keuze te bepalen.

 4. @ born again alien

  helemaal goed ,ik wil nog duidelijker zijn
  de mannelijke testikels zijn de bron van alle kwaad
  die ballen drijven mannen tot de vreselijkste dingen
  na dagen onthouding gaan ze om te lozen de gekste dingen doen
  pedofielen ,homofielen ,nekrofielen, verkrachten, noem maar op allemaal mannen dingen
  het grootste kwaad komt voort uit de mannelijke geslachtsdrift
  ps ben zelf man maar beperk me tot hetero seks met mijn ega en zelfbevrediging hahahaha

  • Hahaha Menno, ik heb nooit voorgesteld de testikels weg te halen hoor. 😉 Alhoewel het op het puntje van mjn tong staat. En er zijn duidelijk uitzonderingen op de regel, maar je kan niet ontkennen wat ik schreef. Bewijs het tegendeel, zou ik zeggen tegen alle woedende en ontstelde mannen die nu met de scheldpartijen gaan komen. De grootste kettering ooit, nog erger dan het Dodelijke Virus zelf, is om mannen de schuld te geven van de ellende op Aarde!

 5. Trouwens, complimenten aan M. Het is een leuk stuk, en de parallel met mensen is doeltreffend. Het geeft je wel weer een gevoel van kracht. Vooral die zin “Het zijn huurlingen die s’avonds eigenlijk met zo min mogelijk moeite weer op de bank wil liggen.” Zo verdomde waar en maakte me aan het lachen. Bedankt M.

  • Ik lach niet, ik vind het diep triest dat onze politie tot het niveau van huurling is afgezakt. Ooit geleerd dat ze er waren om ons te beschermen, maar die ballon is al langer stuk.
   Het is een knokploeg van de dictatuur geworden.

   • Hoi Duchsene,

    Er is in NL een organisatie genaamd blue truth. Politie ed organisatie welke stelling neemt tegen dit alles. Ik heb daar eind september een gast column voor geschreven. Allicht dat jij daar iets voor kan inzenden want de poltitie ed die zich verzet moeten we steunen. Mijn stuk kan je hier lezen https://www.bluetruth.nl/2021/09/28/ en ging in op het herstellen van vertrouwen tussen politie en burgers en was kritisch en werd gewoon geplaatst. Basically alles is waar maar hier en daar wat mooier gesteld dan het is / was. Maar ja, daar is het een column voor.

    Dat soort politie dienen we te steunen. Niet het romeo tuig ed. Je kan best goed schrijven dus wie weet. Zou ik iig leuk vinden want zij staan aan onze! kant.

    Groeten,
    Hugo

    • Ìk probeer een agent op zichzlef als mens te zien en te behandelen, maar sw organisatie stinkt hoe hoger je kijkt.
     Ik geloof in idealisten, mensen die een keuze maken uit overtuiging, maar wel een overtuiging uit eingen denken, niet opvoedkundig ingebracht.

     Ik ga die site eens bekijken, goede mensen moeten we absoluut steunen, maar het is verdomd lastig dat verschil nog te kunnen zien….

     • Hoi Duchesne,

      Zo kijk ik er ook tegenaan en die organisatie doorstond de lakmoes proef. Dus hoop ook bij jou. Zo niet hoor ik graag waarom.

      Groeten,
      Hugo

 6. Politie en militairen horen niet meer in onze wijken en tussen ons in te wonen, maar uitsluitend in kazernes, het is eerste klas uitschot, dom, en tegen ons, op kleine uitzonderingen na, geloof me.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in