© The Cranberries - Zombie (Official Music Video)

Ja, het is echt krankzinnig: artsen in Amerika beweren nu dat de bijwerkingen van Covid-vaccins niet echt zijn… ze bestaan alleen in je hoofd, beweren ze, en ze zijn te wijten aan “stress” en andere psychosociale factoren.

De covid doodscultus zal over alles liegen om de waarheid te verdoezelen, is het niet? Ondertussen gaat de massale vergiftiging door, en de ontvolking versnelt.

In de laatste poging om de verantwoordelijkheid voor het veroorzaken van ernstige en levensbedreigende verwondingen door Covid-vaccins in diskrediet te brengen, beweren auteurs nu in een opiniestuk in JAMA dat de nMRA griepprikken een neuropsychiatrische stoornis kunnen veroorzaken die FND (Functional Neurological Disorder) wordt genoemd. De FND-theorie zou verklaren waarom perfect gezonde mensen de Fauci-griepprik ven vervolgens niet meer goed kunnen lopen en de hele dag ernstige spierkrampen hebben, waaronder tremoren en spasmen in het gezicht, schrijft Naturalnews.com.

Met andere woorden, het zit allemaal in hun hoofd, van deze “slachtoffers” van vaccinatieschade en het is een stoornis die volgens de auteurs van het artikel kan worden behandeld door gezondheidswerkers gesprekken te laten voeren met ouders om hen te helpen begrijpen dat hun kind plotseling een geestelijke stoornis heeft, en dat die niet wordt veroorzaakt door het vaccin.

De zogenaamde “bio-psychosociale” stoornis kan worden behandeld met “onderwijs, lichamelijke revalidatie en psychotherapie” – omdat het krijgen van een vaccinatie een “emotionele” gebeurtenis is, vergelijkbaar met een hoofdwond of een operatie, aldus de FND-onderzoekers. Het is allemaal gepubliceerd in de nieuwste JAMA Neurology standpunt, want dat is alles wat het is, is een standpunt.

  Vaccindeskundige Dr. Vanden Bossche waarschuwt ongevaccineerden: "In godsnaam, blijf ongevaccineerd. Jullie moeten ongevaccineerd blijven"

Vaccinletsels zijn “te ingewikkeld” voor dokters om aan gewone mensen uit te leggen, dus geef de gewonden maar de schuld

Deze gewonde mensen, die meestal perfect gezond waren voordat ze een of twee (of drie) prikken met spike-eiwitten oftewel gen-therapie kregen, doen nu op de een of andere manier alsof ze ernstige lichamelijke handicaps hebben als gevolg van mentale manifestaties gebaseerd op psychosociale verschijnselen, waarom? De schade van het vaccin is lichamelijk. Duizenden gevallen van myocarditis, neurologische stoornissen, bloedstolsels en plotselinge “onverklaarbare” sterfgevallen doen zich voor kort na deze Covid-injecties, en het lijkt erop dat de farmaceutische voorlichters zowat elk excuus verzinnen om de schuld weg te schuiven van de giftige spuiten.

Onder andere Perez suggereert dat het vaccin ofwel behoorlijk gevaarlijk is om te produceren, of dat mensen in video’s op sociale media hun symptomen faken, waaronder stuiptrekkingen en moeite met lopen. Dit, zo stelt psychiater David Perez, zou miljoenen mensen kunnen beïnvloeden om de vaccins de schuld te geven. Moeten ze dat doen?

Gedachtestoornis: vaccins hebben NIET de schuld en de slachtoffers doen NIET alsof, volgens de directeur van de FND Unit van het Massachusetts General Hospital

Volgens neurologische stoornis “deskundigen,” kunnen de Covid-19 vaccins “de ontwikkeling versnellen” van FND, de neuropsychiatrische stoornis die mentaal veroorzaakt dat mensen de controle over hun ledematen verliezen, problemen hebben met lopen, schokkerige bewegingen, gezichtsspasmen en tremoren. Met andere woorden, het is allemaal mentaal van de schrik om de gentherapie-injecties te krijgen, maar de fysieke symptomen zijn min of meer een eindresultaat van het psychologische trauma.

  Professor Emeritus van de Universiteit van Kyoto waarschuwt dat miljarden levens uiteindelijk in gevaar kunnen komen door Covid-vaccins

Perez gaat verder met FND uit te leggen en hoe de slachtoffers de pandemie kunnen verergeren. “De verspreiding van deze video’s kan vaccin-aarzeling aanwakkeren door een te simplistische indruk te geven van mogelijke verbanden tussen het vaccin en belangrijke neurologische symptomen.” Wacht, er is meer. Hij beweert: “In plaats daarvan zijn dit symptomen van een echte, hersen-gebaseerde stoornis die zich bevindt op het kruispunt van neurologie en psychiatrie.” Het is een op de hersenen gebaseerde stoornis en geen van de symptomen wordt direct veroorzaakt door vaccins, is de boodschap hier.

Als u of een dierbare psychologische schade lijdt door de angst voor vaccins, dan zou FND uw probleem kunnen zijn. Misschien heeft u een “heropvoeding” nodig in een Covid-concentratiekamp waar andere mensen ook zo bang zijn voor het Covid-vaccin dat ze niet meer zouden kunnen lopen nadat ze het hebben gekregen, en geen controle meer hebben over de beweging van hun ledematen. Er is hoop. Uw beste kans is om de klonter-injecties te vermijden als de pest, omdat angst voor de “injectie” veel minder schade lijkt te veroorzaken dan de prion-injecties zelf.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vaccinbeschadigden achtergelaten om weg te rotten – “Mijn woedende ervaring met het gedwongen krijgen van het vaccin, myocarditis, en de weigering van dokters om me te helpen.” Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelRoofdier, prooi en verplichte vaccinaties
Volgend artikelKinderen zijn de breuklijn in het Covid vaccin narratief die de fraude blootlegt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

 1. SCHANDALIG , deze argumenten, zou mijn ideeén én woordkeuze als ’n keutel maar intrekken ,hóóp zo dat ZINNEN als dit óók vervolgd worden. door NEURENBERG 2 óf DJTRUMP , want hoor van fbf dat Hij , 8er de schermen, al goed bezig is, too late shall be their cry, van HOOG tot laag. lmao.

 2. “het krijgen van een vaccinatie een “emotionele” gebeurtenis is, vergelijkbaar met een hoofdwond of een operatie,”

  Het krijgen van een hoofdwond is een “emotionele” gebeurtenis? Dus emoties worden ook bij het puin gezet. En hoofdwonden worden gebagatelliserd. En dat alles zeggen ze dan in éen adem met het krijgen van een vaccin??? Nou, dan weten we dus hoe laat het is –> Inspuiting of hoofdwond. Hoppa! Meedoen en inspuiten!!! Of je krijgt een hoofdwond! En wat zou die hoofdwond kunnen zijn…. oei, oei, dat is een emotionele gebeurtenis hoor!

 3. Tuurlijk proberen de hiervoor betaalde artsen ervan te maken dat de vaccin schade tussen je oren zit.
  Sporters die doodvallen op het veld is uiteraard allemaal ” toevallig. ”
  o.a Hartschade door de vaccins waar eerlijke artsen en wetenschappers voor waarschuwen is uiteraard ook allemaal onzin.
  Die arrogante artsen denken blijken dat burgers runderen zijn en zich alles laten aanpraten.
  Maar de harde feiten tonen de echte waarheid over de vaccins!!

  In NL bijv. een jongen van 14jr die dood neervalt op het sportveld.
  Komt door een ” virus ” niet door het vaccin, aldus de corrupte media.
  Deze jongen had dus triest genoeg schade opgelopen aan zijn hart door het vaccin, wat precies overeenkomt waarvoor is gewaarschuwd.

  Uit onderzoek door het AMC is gebleken dat zijn hartspier aangetast was en verzwakt door een virus.
  https://www.flaironline.nl/nieuws/dood-wouter-betjes-hockeyclub/

  Dit is natuurlijk ook een onzinverhaal volgens bovenstaande criminele artsen die van vaccin schade een psychologisch defect maken.
  Opzouten dus met met die smerige VS ” artsen! ”

  https://www.ninefornews.nl/nieuw-onderzoek-meer-kans-op-hartaanval-na-mrna-coronavaccin-zeer-zorgwekkend/

  • Hoi Fleur,

   Jij stelt dit ”Hartschade door de vaccins waar eerlijke artsen en wetenschappers voor waarschuwen is uiteraard ook allemaal onzin.”.

   Nee, dat komt door de kou aldus vooraantstaande wetenschappers en wie ben ik om dat te betwijfelen (sarc)

   Gr. Hugo

 4. In Nederland heb je SOLK. Hoe wordt dit vastgesteld? Bloedonderzoek? Mri scan? Röntgen? Nee hoor, netzoals een Afrikaanse medicijnman ‘voelt’ de dokter de diagnose. Wetenschappelijk onderzoek is ouderwets, artsen en doktoren krijgen de diagnose van hogerhand ‘ingestraald’

 5. En zo kunnen ze elke keer twijfels zaaien en tijd rekken…

  till there is no return possible.

  Dat soort lieden mogen we nooit vergeten en als eerste op een raket zetten en naar Mars sturen one way ticket (en dan zeg ik het nog netjes)

 6. Maar zolang de schapen blijven vreten wat ze in de trog gegooid wordt, houdt het toch niet op… Het maakt ze geen ruk uit. Ze beseffen niet eens dat hun eigen kind kapot gemaakt wordt.

 7. Laten ze deze betreffende artsen dan maar met onmiddelijke ingang hun MEDISCHE lICENTIE intrekken en hen VERBIEDEN om nog langer als ARTS werkzaam te zijn. Problem solved.

 8. Ja hoor het zal niet waar zijn tussen de oren
  Ook een manier om de gevacineerde die nu langzaam maar zeker in paniek gaan raken rustig te houden
  Het is een stelletje tuig
  Is het Julie trouwens opgevallen als je een foto ziet waarbij iemand de gifprik krijgt dat er een soort van barcode aan de injectie spuit is geplakt
  Het lijkt wel een chip code

 9. Zij wensen iedereen tot slaaf te maken, of te doden, maar als zij de naderende dood aankomen zien, dan piepen zij wel anders, hoop ik!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in