Von Der Leyen - screenshot

De voorzitster van de Europese Commissie, Ursula von der Leyen vertelde gisteren aan het Europees Parlement dat de EU verplichte vaccinatie voor iedere burger moet “overwegen” in reactie op de “zeer besmettelijke” Omicron-variant, schrijft Thecovidworld.com.

“We hebben de vaccins, de levensreddende vaccins, maar ze worden niet overal op de juiste manier gebruikt. En dat kost … Dit is een enorme ziektekostenpost die eraan komt.”

Von der Leyen vervolgde en zei dat de 27 lidstaten van de EU snel boosterdoses moeten inzetten en beval landen aan om “tijdelijk” PCR-tests vóór het reizen af te dwingen, wat effectief een einde zou maken aan de vrijheid van verkeer in de EU, een fundamentele waarde van het blok.

“Een derde van de Europese bevolking is niet gevaccineerd … niet iedereen kan worden gevaccineerd – kinderen, bijvoorbeeld, of mensen met speciale medische aandoeningen – maar de overgrote meerderheid wel.

Hoe we verplichte vaccinatie binnen de Europese Unie kunnen aanmoedigen en eventueel overwegen, dat moet worden besproken. Hiervoor is een gemeenschappelijke aanpak nodig, maar het is wel een discussie die volgens mij gevoerd moet worden.”


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dr. Nicole Delépine: De ernstige bijwerkingen van Covid vaccinatiesVolg Frontnieuws op Telegram

  Perfecte storm: Pandemie, klimaat, oorlog dragen allemaal bij tot voedseltekorten in de wereld
Vorig artikelVolgende oorvijg voor Biden: Rechters blokkeren verplichte vaccinatie voor gezondheidswerkers in de VS
Volgend artikelZe kunnen je niet dwingen om het te nemen, totdat ze je kunnen laten geloven dat ze het kunnen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

64 REACTIES

 1. Dat wijf overtreed serieus haar bevoegdheid.we moeten die dan ook zonder treuzelen voor het tribunaal brengen.
  Heb al overwogen om te emigreren naar land waar zulke dwang onbestaanbaar is.

 2. Men zou meer onderzoek moeten doen naar waar Hitler voor stond. Het zal je verbazen hoe we zijn voorgelogen. Hij is de oorlog niet begonnen en ook nooit de intentie gehad. Op Bitchute is zat te vinden. The Ultimate Redpill is een echte aanrader.
  Ik ben natuurlijk voorzichtig om conclusies te trekken, maar het verhaal klopt niet wat ons is verteld.
  Ik waarschuw je alvast… Misschien ga je hem nog mogen.

  • Afgelopen voorjaar heb ik de docu Europa’s last battle zitten bekijken, in etappes, want de info die ik daar heb gezien was van een totaal andere orde dan die ik goed ken van die gitzwarte periode..

   Ik ga deze die je noemt ook opzoeken en bekijken, in ieder geval dank je voor deze titel!

  • Er is een video-documentaire daarover gemaakt: ‘Europe, The Last Battle’ als ik me niet vergis. Ik heb hem via Tor en The Piratebay in zijn volledigheid gedownload en voor 3/4 gekeken. Ook deze documentaire is niet objectief en laat bijvoorbeeld de holocaust onbelicht, echter ik vind het goed om je in kennis te stellen van dit perspectief, al ware het maar om te zien hoe eenzijdig onderwerpen door de media belicht worden.

  • Weet je wat het is!? We zijn over zoveel voorgelogen dat ik
   bij vrijwel alle wereldwijde gebeurtenissen de zaken omdraai.
   Van Amerika is inmiddels wel bekend, dat ze iedereen aanvallen (landen)
   waar ze geen grip op hebben. Dictators verjagen, jaja maar de motieven liggen toch net even anders.

  • Ik zal het eens opzoeken en bekijken.
   Leestip: onlang gaf een vriend me een boekje “The Nameless War” geschreven door een Britse Captain uit WOI, later politicus. ZEER interesssante lectuur. Overigens ook online te vinden.

   Ik ben geen historicus dus ik kan niet met stellige zekerheid beweren dat alles wat Captain Ramsay schrijft ook echt 100% accuraat is. Maar het klinkt allemaal erg plausibel. Helaas heb ik geen tijd om me in zijn bronnen verder te verdiepen.

 3. Ik ontplof echt bij t lezen van dit soort berichten. Deze mensen hebben een Godcomplex. We vergeten echt dat zij met weinig zijn en wij met veel. Alleen al de politie in NL is bijna 1 op 2000 Nederlanders. Wat laten we ons toch veel welgevallen. Slaafs volk van de elite. Gister nog wet me door een goede bekende gemeld, tussen neus en lippen door, dat ze eigenlijk wel vond dat ongevaxxten hun plekje op de IC moeten opgeven. Ik en mijn zoon van 14 dus. WTF bezield deze mensen?!

  • Ik zou niet eens op de IC willen liggen als ongevaccineerde.
   ik denk dat men daar namelijk niet het beste met ons voor heeft.
   Misschien wordt het tijd voor een alternatief ziekenhuis met ongevaccineerde verpleegsters en dokters met IC’s

   • Ja, daar gaan je organen jongen. En eerst je bloed. Zeer lucratief voor het ziekenhuis, en je bent al donor-eigendom omdat je je donorpapiertje niet met NEE hebt ondertekend.

  • Goed is dat jullie die plaats niet nodig zullen hebben als je niet de gifspuit niet genomen hebt. En de op jullie leeftijd gevaarlijkere influenza houd je eenvoudig van je lijf door 75 IU vitamine d3 per kg lichaamsmassa per dag te slikken. Voor sterk verhoogd effect kan je de zgn co-factoren daaraan toevoegen, eventueel vergezeld van een zink supplement. Heb je de IC nog je huisarts of het ziekenhuis (dat huis waar je ziek word) nooit meer nodig, buiten het zetten van breuk o.i.d.

  • Ongelooflijk hoe zwart wit die mensen denken!
   Gelukkig kom ik steeds meer en meer mensen dagelijks tegen die zoals wij denken.
   “plekje opgeven op IC” voor wie? voor een kettingrokende gevaxxineerde? Voor een alcolistische gevaccineerde? Voor een gevaccineerde met een BMO hoger dan 27? Wáár gaat dit nog over? Er is geen medische apartheid.. dit is gewoon letterlijk APARTHEID … zonder medisch. Want als het MEDISCHE apartheid zou zijn, zouden mensen met onderliggend lijden juist GEEN vaxxin krijgen omdat zij al afgeschreven zouden zijn door hen gezondheidsgebreken, ook overgwicht en hoge bloeddruk en long patienten die volop roken.. maar neeej…. wij zijn voor al die mensen financieel op gaan draaien.. die gifprikken kosten nogal wat!! En dan 3 stuks per persoon… en dan straks kinderen… WIJ betalen elke maand zorgkosten (€ 200,- in mijn geval) en belasting van ons salaris ( €1400 in mijn geval) moeten we dan nu ook maar zeggen ; IK BETAAL NIET MEE AAN MENSEN DIE ONGEZOND LEVEN EN OP IC TERECHT KOMEN, GEV ACCINEERDEN? …. Dit is echt zooo bekrompen hoe ze denken. TOTAAL gemanipuleerd… alsof er nog maar 2 werelden zijn; gevaxx en ongevaxx … het IS GEEN vaxx overigens… enfin…. wat een omgedraaide wereld is dit zeg…. gisteren discussie met mijn postbode gehad, was altijd aardig.. tot hij vernam dat ik niet ge”vaxx” ben… draaide zich om en zo ook vandaag; zet een pakketje op mijn schutting en loopt weg W T F !! 1 ding; ik weet wat die mensen uitstralen.. en het is GEEN liefde of empathie. na de prik zijn ze meer verbitterd dan ooit!! Baby’s die geboren worden van geprikte ouders, kijken ook zo uit hun ogen… onmenselijk! Dit gaat nog een behoorlijk staartje krijgen…. fasten your seatbelts!

  • We gaan ook de mensen die roken en COPD krijgen weigeren in het ziekenhuis!!! Of obesitas mensen die hartkwalen krijgen!!! Das wel zo eerlijk dan! Die houden bedden bezet waar voornamelijk gevaccineerde corona patiënten kunnen liggen!

  • Vraag deze stomme koe of mensen die roken ook hun kans op medische behandeling moeten opgeven, en mensen die alcohol drinken, of drugs gebruiken. Fucking stom rund om zoiets te zeggen. Ik hoop dat ze door de stuipen en klonters de waarheid leert.

  • Oh vriend geloof me, je bent echt niet alleen hierin.
   Wanneer mijn bloeddruk omgezet kon worden in energie, dan kon ik heel Nederland verlichten.

  • Nou uh, als je partner niet meer naast je wil slapen omdat je in je slaap met je vuisten ligt te zwaaien, dan ben je zeker niet de enigste;) Grapje maar het wringt aan alle kanten natuurlijk. Ik probeer vooral rustig te blijven en me niet te laten overmeesteren door ‘wraak’ gevoelens.

 4. De ontvolking moet doorgaan, de duivelse krachten zijn momenteel te sterk!
  Men is alvast ook begonnen met het opstellen van koelcontainers!

  • Ja klop , haar man is CEO van Big Pharma in Duitsland, over belangenverstrengeling gesproken.
   De vrouw van Schwab een Rockefeller en zijn moeder een Gates (ook zo’n lekkere familie, zijn overgrootvader
   voerde medische experimenten uit op soldaten). It runs in the family.

  • Ik denk niet dat dat ‘wijf’ ooit verkozen geweest is. De ‘EUSSR’ wordt bestuurd door ongekozen figuren.
   Om Georges Orwell te parafraseren: ‘dictatuur zal democratie genoemd worden’.

 5. vinden jullie het nog gek? all puppets van het WEF en all Young Global leaders school van Klaus… ondertussen al zeker 1.300 puppets her en der neergezet van die school… die al in 1992 startte

  >>>World Economic Forum (WEF) founded by Klaus Schwab in 1971 has been training young global leaders since 1992 when Angela Merkel (Germany) and Bill Gates were graduates; later Macron (France), Kurz (Austria), Justin Trudeau (Canada), Jacinda Arden (New Zealand), Jens Spahn (German Health Minister), Ursula von der Leyen (EU Commission Head) [34:13]*<<<

  https://mydundasvalley.com/2021/09/19/berlins-corona-investigative-committee/

  • Ja, en Justin Trudeau is een zoon van Fidel Castro, zijn moeder had een affaire
   met Fidel (vergelijk de gezichten,zo treffend) Justin moest het communisme in
   Canada brengen, is hij aardig mee bezig.
   Inge

   • Klopt, dat had ik ook gelezen en ja, gelijkend, niet op die vader die hem verder opvoedde.
    wat zijn ze lang bezig geweest met alles plannen en voor te bereiden, wellicht al vanaf kort na de 2de wereld oorlog, sowieso al sinds er de UN/VN is.

    Zo jammer dat het zover komt allemaal en we zitten nog maar op 1/3 van het gebeuren, wel mooi om te zien hoe verrot alles is en er komen er steeds meer naar buiten in het ‘daglicht’, hopelijk verdwijnen al die nare lieden incl hun hulpjes, snel van deze planeet, om een eerste colonne te stichten op Mars, enkele reis 😉

    Ze hebben al heel wat kwaliteit levensjaren vernietigt van miljarden mensen.

    • Het is al begonnen zo rond 1908 in Oostenrijk en Duitsland. Van daaruit de wereld over.
     Door prins Bernard geholpen met de bilderbergjes enz enz.

 6. Het nazisme zit de Duitsers in het bloed. De geschiedenis herhaalt zich. Gedwongen deelname aan medische experimenten. Binnenkort concentratiekampen.

 7. Hoe komt het toch dat alles zo ongestraft kan blijven doorgaan met hun grootste arrogantie en hoogmoed? Waar zijn die kleine criminelen in die achterbuurten om eens boel te maken.. het is zo verdacht stil, buiten wat zinloze protesten..

  Laten wij ons werkelijk gelijk schapen ons afslachten of waar is die rode lijn?
  Moeilijk is het niet we weten wie ze zijn..

  • Stilte voor de storm….. ik heb best wat mensen gesproken en waar ik eerst 1 op 5 tegen kwam die als “wij” dachten, kom ik nu 1 op 5 tegen die de spuit neemt en tegen de overige 4 is……. ook jongeren die 1 prik wilden en geen tweede…. worden wakker. En mensen beginnen het grote plaatje te zien nu. Er worden snode plannen gesmeedt….

 8. Uit de link van Djennis hierboven, “in de reacties op dit artikel vind je al de afleveringen van de echte geschiedenis…..https://blog.thesilvermountain.nl/de-relatie-tussen-internet-en-edelmetaal/” – hier volgt een stukje. Dit is de echte bedoeling van die gifspuit, en ondertussen kan er nog effe lekker aan geboerd worden door hufter als die Von Der Leyens. Lees die link maar eens goed.

  Zelf ben ik al een hele tijd bezig geweest met de vraag waarom de elite perse de hele wereldbevolking gevaccineerd wil hebben. Of het werkt of niet speelt niet eens een rol. Sterker nog, gevaccineerde mensen worden veel zieker. Er moet dus een andere reden zijn. We weten dat onze nieuwe leider altijd gezegd heeft dat hij mensen en robots wil samenvoegen (Klaus Schwab). De spuit is natuurlijk een belangrijk onderdeel daarvan, blijkt nu. Mensen die meedoen aan dit experiment zijn inmiddels magnetisch geworden. Waarom is dat? Helpt magnetisme tegen virussen? Pas kwam ik een goot onderzoeksrapport tegen van enkele wetenschappers die werkzaam zijn in de nieuwe robot/mens en nano techniek. Opvallend overigens dat de meeste werkzaam zijn in India. Ik heb dus elke medewerker persoonlijk nagetrokken om zeker te zijn dat het geen fakebericht is. Waaraan ze precies werken laat ik er even buiten. In dit rapport wordt tot in het kleinste detail uitgelegd hoe het werkt. We moeten eerst ingespoten worden met grafeenoxide en nanoparticals. Het magnetisme is nodig om de mens in een antenne te veranderen. Vervolgens krijgt iedereen een device toegewezen via software in de mobiele telefoon. Dit is een ip6 adres tegenwoordig. De 5G masten zijn nodig om zoveel nieuwe adressen te kunnen verwerken en aan te sturen. 5G moet dus veel meer data kunnen verwerken.

  De connectie gaat via je mobiel, die ieder bijna altijd bij zich heeft. De mobiel kan hierop het zenuwstelsel aansturen van de persoon van wie de mobiel is. Het grote wapen is dus niet de 5G mast zelf, maar je eigen mobiele telefoon. Die techniek is ongelooflijk ver. Dit is dus de techniek waar Klaus Schwab het al jarenlang over heeft. Het rapport gaat diep in op de techniek hoe nanoparticals werken en hoe de telefoon daarmee omgaat. Nanoparticals zijn complete chips op minder dan 0,1mm grote. Daarnaast sensoren en routers die onderdeel zijn van het geheel. Het rapport is veel te groot en op veel ga ik nu niet in. Dit blog is daar niet voor. Ik noem dus even de allerbelangrijkste. Met dit geheel kan het zenuwstelsel per persoon bestuurd worden via internet tot op de kleinste details. Ongetwijfeld gaat dit gekoppeld worden aan het social credit system. Want dat zeggen en schrijven ze ook steeds, alles wordt gekoppeld aan één systeem. De marketing is ook al klaar. Jouw mobiel kan voortaan aangeven wanneer je naar het ziekenhuis moet met een aandoening. Slim bedacht. Op Pubmed.gov staan sinds 2016 artikelen van proeven over hoe men via een connectie en ip-adres het zenuwstelsel van apen kan aansturen. Het ging niet alleen over het aansturen van bewegingen, ook gedrag kon men toen al aanpassen. Op Pubmed kan iedereen dit zelf opzoeken.

  • Voor zoiets zal het idd zijn, wat een ‘nare’ mensen zijn er toch op deze aardkloot, in stand gehouden door zovele schapen en de bewuste meelopers, die wellicht denken er wat uit te kunnen halen.

   Afijn, voor diegenen die overblijven na al die gen/gif injecties magnetisch=connectie op te roepen en terug te sturen/zenden, de nwe volgzame, wat bestuurbare slaven van het systeem en velen vinden dat best ‘goed’ hoeven ze zelf niet meer zoveel na te denken… zover zijn sommige al afgezonken.

   • Ach ja, het gaat de meeste mensdieren er toch alleen maar om of ze kunnen neuken met een ander, of ze er lol mee kunnen trappen (eten, zuipen, drugs), en of ze er geld aan of mee kunnen verdienen. Verder interesseert een ander ze geen flikker, en wat er om ze heen gebeurt ook niet.

  • Bovenstaande stuk komt uit die link, als dat nog niet duidelijk was. Lees die link goed. Het is belangrijk om die te lezen.

  • Die Ursula is ook alleen maar een spreekbuis voor de Lijkenvreters. Ze heeft zelf geen strategisch vermogen, en ze hoeft alleen maar uit te voeren in opdracht van haar managers. Verder ziet ze alles op een zwart-witte manier, dus genuanceerde uitspraken zal ze ook niet kunnen maken. Empathie ontbreekt op die manier, dus ze heeft nergens last van en doet goed mee.

   • Klopt, zij heeft immers ook op die school van Klaus Schwab gezeten, de school for Young Global Leaders, wellicht hebben ze daar wat met al die nu al 1.300 (sinds de eerste lichting 1992) ‘leaders’ opgeleid (geïndoctrineerd/gehersenspoeld/gecontroleerd?) Angela Merkel zat in die eerste lichting van 1992.
    Emanuel Macron ging ook naar die school en Ursula dus en Christien Lagarde en Hans Spaan en Justin Trudeau en en en en nog tig heel bekende meer… 1.300 al minimaal wereldwijd verspreid op strategische plekken (goh) ook justitie en financiële vlakken, overal! zelf redelijk makkelijk te vinden, nu begrijp je ook beter hoe het allemaal in elkaar steekt.

    Natuurlijk weten we zo niet de echte diepgang wat erachter en waarom (echt hele verhaal) en ook, ze zitten ook op wat medische plekken…ah en ow nog veel meer.

    scary shit, en kijk eens naar al die vele honderden WEF partners… al de vaxs merken zitten er en al de grote banken en al de grote organisaties en al de andere land en volk verraders en bedrijven… kijk maar eens, denk dat het nog steeds zelf op de WEF website staat, ik heb al die een jaar terug oid al gedownload, wellicht zijn het er nu nog meer, ze staan er incl linkjes en mail adressen…. have fun.
    Peace.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in