De gruwel der gruwelen is gebeurd. Spike-eiwit, geproduceerd door geïnjecteerde RNA vaccins, is aangetroffen in de kern van levende cellen en kan de menselijke immuunrespons verzwakken en de immuniteit aantasten, schrijft Bill Sardi.

Meer dan 4 miljard met Covid-19 gevaccineerde mensen op aarde kunnen vandaag maar beter op zoek gaan naar de rode wijn molecule resveratrol, gebaseerd op het nieuws dat de Covid-19 RNA vaccins, die ervoor zorgen dat het spike-eiwit in het waterige cytoplasma van cellen terecht komt, nu ontdekt is om “zich in de celkern te lokaliseren” en DNA reparatie te remmen en daardoor de menselijke adaptieve immuunrespons te belemmeren.

Op dit moment is de enige manier om het probleem om te keren het consumeren van resveratrol, een rode wijn molecuul, waarvan is gedocumenteerd dat het reverse transcriptase tegengaat, het enzym dat het binnendringen van het spike-eiwit in het nucleaire genetische centrum van levende cellen vergemakkelijkt.

Deze genetische catastrofe is beschreven in een recent nummer van het tijdschrift Viruses.

De geïmmuniseerden kregen verkeerde garanties

De geïmmuniseerde mensen werd verzekerd dat het RNA voor spike-eiwit niet in de celkern kon komen om de cel te herprogrammeren. Indien DNA-schade niet naar behoren kan worden hersteld, zal dit bijdragen tot de versterking van de door virale infectie veroorzaakte pathologie. Terwijl Covid-19 virus-eiwitten worden gesynthetiseerd in het waterige cytoplasma, zijn sommige virale eiwitten nu detecteerbaar in de celkern. De ontdekking van spike-eiwit in de celkern kwam als een verrassing.

Adaptieve immuniteit, die dagen na de eerste infectie begint, produceert de geheugenantilichamen en geheugen-T-cellen die immuniteit op lange termijn verlenen.

  Gegevens onthullen verontrustende trend van COVID-19 prik

Onderzoekers zeggen: “Onze bevindingen leveren het bewijs dat het spike-eiwit het herstel van DNA-schade kaapt” in een laboratoriumschaaltje.

Deze wetenschappers suggereren dat sub-eenheden van het spike-eiwit in plaats van het volledige spike-eiwit, dat is wat de huidige Covid-19 vaccins leveren, opnieuw zouden moeten worden overwogen om dit potentieel schadelijke nadeel van de huidige vaccins te omzeilen.

Voorspeld door MIT wetenschappers

Stephanie Seneff en Greg Nigh van het MIT waarschuwden in mei 2021 voor de mogelijkheid dat geïnjecteerd RNA zou kunnen worden opgenomen in DNA voor transgenerationele overdracht. Dat betekent dat gevaccineerde personen het spike-eiwit kunnen overdragen op hun nakomelingen. voorbode

Hun voorspellend verslag door deze MIT-onderzoekers werd gepubliceerd in het International Journal of Vaccine Theory, Practice and Research.

De haast om deze RNA Covid-19 vaccins te produceren, voor een virus dat niet dodelijker of besmettelijker bleek te zijn dan de gewone verkoudheid of de griep, heeft deze genetische catastrofe teweeggebracht. De “rush to market” (Operatie Warp Speed) inspanningen van politici, om in de gunst van het publiek te komen, hebben een averechts effect gehad. Wie zal nu de politieke schuld op zich nemen?

In 2011 toonden onderzoekers aan dat andere eiwitten in coronavirussen in staat waren om de celkern binnen te dringen.

Seneff en Nigh schreven:

“Er is beweerd dat op mRNA gebaseerde vaccins veiliger zijn dan op DNA gebaseerde vaccins die werken door de genetische code voor het antigene doeleiwit in een DNA-virus op te nemen, omdat het RNA niet abusievelijk in het menselijk genoom kan worden opgenomen. Het staat nu buiten kijf dat er een grote klasse van virussen bestaat, retrovirussen genaamd, die genen dragen die RNA terugtranscriberen in complementair DNA.

  Deep State drukt op CV19 angstknop voor controle - Dr. Sherri Tenpenny

Experimentele RNA-vaccins zijn weliswaar bejubeld om hun potentiële voordelen, maar zij herbergen ook de mogelijkheid van potentieel tragische en zelfs catastrofale onvoorziene gevolgen,” schrijft Dr. Seneff. Seneff. Deze bezorgdheid is potentieel ernstig en kan zich pas na jaren of zelfs vele generaties manifesteren, zegt zij.

Seneff:

“De inzet is nog nooit zo hoog geweest. Een experimenteel RNA-vaccin wordt bij miljarden mensen geïnjecteerd. Gezien de genetische aard van deze vaccins, zullen de massa’s voor de rest van hun leven met de gevolgen moeten leven.”

In augustus van 2021 stelde en beantwoordde deze auteur de volgende vraag: “Zullen RNA Covid-19 vaccins de goedkeuring van de FDA krijgen of uitlopen op een enorme catastrofe? Antwoord: waarschijnlijk beide.”

Resveratrol, een rode wijnmolecule, zou door zijn vermogen om reverse transcriptase te remmen, een halt kunnen toeroepen aan dit potentiële biogenetische gevaar.

Addendum: Online FACTCHECKERS zeggen NEE, deze studie ging niet over Covid-19 vaccins, het ging over Covid-19 virus. Maar de ontwikkelaars van de Covid-19 vaccins en de National Institutes of Health beweren dat zij de genetische sequentie voor het Covid-19 spike-eiwit hebben gekopieerd om het vaccin te maken, wat deze laboratorium studie zeker relevant maakt.

Het idee om een geheel nieuwe vaccintechnologie (boodschapper-RNA/DNA) zo snel mogelijk in gebruik te nemen voor een zogezegd gemuteerd virus waartegen geen mens immuniteit had, was totaal onzinnig. Mensen in Taiwan vertoonden bijvoorbeeld immuniteit van eerdere blootstelling aan de uitbraak van het SARS-2002 coronavirus, aangezien Taiwanese 80,0% kruisreactieve antilichamen tussen SARS (2003) en Covid-19 (2000) vertoonden. Bovendien moet voorzichtig worden omgesprongen met dergelijke problemen bij menselijk onderzoek en moet het zekere voor het onzekere worden genomen.

  De Covid-pandemie was volstrekt onnodig. Er waren geneeswijzen voorhanden. De medische wereld is verantwoordelijk voor de moorden op grote en groeiende aantallen mensen

Bovendien verlenen de Covid-19-vaccins geen immuniteit om overdracht of infectiviteit te voorkomen, maar verminderen zij alleen de mortaliteit en de ziekenhuisopname. Dit maakt de RNA-vaccins perfect voor de geneesmiddelenbedrijven – – behandeling is eeuwigdurend, maar er is geen genezing.

Sterftegegevens uit de VAERS-databank onthullen meer sterfgevallen door Covid-19-vaccins dan door alle andere vaccins samen.

-B. Sardi


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Wetenschapshorror: Vaccin spike-eiwit dringt celkernen binnen, onderdrukt DNA reparatiemotor van het menselijk lichaam, zal explosie van kanker, immunodeficiëntie, auto-immuunziekten en versnelde veroudering ontketenenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelMensen die al lang verdrinken in een zee van propaganda, ontwaken nu langzaam
Volgend artikelRoofdier, prooi en verplichte vaccinaties
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

  • “From there, the portable device can be transported to a location of their choosing. Once immersed in the suicide pod, the person activates an AI process which gradually reduces the oxygen by flooding the interior with nitrogen. Once the process begins, all the person using the device has to do is lay down and die.”

   How convenient. Dus niet meer voor een aanstormende trein springen graag.
   Wat een bizarre wereld is dit geworden.

   • Ik vind het voor een enkeling, zoals mijn wijlen opa, wel een mooi iets. Mijn opa heeft 8 dagen permanent liggen stikken voordat hij uiteindelijk ons verliet. De behandelende artsen wist dat het hoe dan ook het einde van zijn leven zou zijn maar hebben m 8 dagen laten liggen lijden. Ondanks dat hij een verklaring had opgesteld dat als het uitzichtloos was hiji liever zonder lijden zou willen heengaan. Werd niet erkent want niet notarieel geregeld.

    Zijn lust en leven was zijn boot. Ik had veel liever gezien dat hij bij zijn boot in samenzijn met zijn familie en vrienden vreedzaam was heen gegaan in plaats van 8 dagen lijden en bijna alleen midden in de nacht is heengegaan.

    Maar dat ben ik….

    Groeten,
    Hugo

 1. Het lijkt er dus op dat gevaccineerden telkens weer een nieuwe booster nodig hebben.
  Zou het dan ook zo kunnen zijn dat er op die manier een super gemuteerd, resistent en gevaarlijk COVID virus gaat bestaan? En dat die dan ook weer de niet-gevaccineerden aanvalt. Waardoor die uiteindelijk ook wel gevaccineerd moeten worden.

  • De niet geïnjecteerden ( ik spreek bewust niet van ongevaccineerden omdat het geen vaccin is maar genetische experimentele (!) manipulatie), kunnen rekenen op hun immuunsysteem dat nog wel functioneert. En degenen die nog niet zijn ingespoten zijn zich ervan bewust dat ze voorgelogen worden en zullen zich dus NOOIT laten prikken.

 2. Als schapen proefkonijnen worden,
  Onze domme schapen zijn geen slechte mensen maar hebben zich beschikbaar gesteld voor de wetenschap, en daarvoor mijn dank.
  Ik ben een mens maar geen schaap en beleeft mijn leven nu zonder angsten voor de dood helaas komt er een groter gevaar op ons af bezetting geen rechten geen vrijheid meer wij zijn over geleverd aan de grootst criminelen van deze tijd maar wij als volk zullen uiteindelijk gaan winnen maar er zullen vele slachtoffers gaan vallen door het gift wat zij hebben in gespoten dat zal in de miljoenen gaan lopen en dan een gevolg van strijd en die zal nog meer slachtoffers maken vrees ik en dat gevolg door schaamte komt vrijheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in