De Duits-Amerikaanse advocaat Reiner Füllmich vertelde op de tachtigste zitting van de Corona-commissie dat er goed nieuws te melden was, schrijft Uncutnews.ch.

Hij legde eerst uit dat er momenteel een uitgebreide psychologische operatie aan de gang is die erop gericht is de mensen te destabiliseren en te desoriënteren om te doen wat er van hen gevraagd wordt.

Dan het goede nieuws. Zonder in detail te treden, zei Füllmich dat er tegen het einde van het jaar een internationaal tribunaal zal zijn “met echte rechters, echte aanklagers, echte advocaten, echte getuigen en echte deskundigen”.

Bill Gates aangeklaagd in India

Verder zei hij dat de “altijd vrolijke en succesvolle” Indiase advocate Dipali Ohja hem had verteld dat miljardair en Microsoft-oprichter Bill Gates in India was aangeklaagd. Ohja stuurde hem de documenten en zal meer zeggen op de volgende hoorzitting.

“In India en Afrika zijn de mensen er sneller achter gekomen met wie ze te maken hebben dan in West-Europa, waar de mensen nog steeds denken dat ze filantropen zijn. Dat zijn ze niet, het zijn moordenaars,” zegt Füllmich.

“Indiërs weten dat en daarom hebben ze nu gehandeld.”


Gehele uitzending:

Sitzung 80: 3G am Arbeitsplatz und Impfpflicht in Österreich

Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Bill Gates in India’s Hooggerechtshof aangeklaagd voor COVID-19 vaccinmoord – doodstraf geëistVolg Frontnieuws op Telegram

  Kanker, Hepatitis, Gezichtsverlamming, Herpes: Dr. Roger Hodkinson waarschuwt dat de problemen met "vaccins" zullen verergeren
Vorig artikelMen begint te vermoeden dat het misschien de vaccins zijn die de infectie-explosie veroorzaken
Volgend artikelIsraël: “Het is mogelijk dat we een vierde dosis vaccin nodig hebben”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

19 REACTIES

  • Ik meen dat eerder dit jaar het tribunaal nog “een drie weken” zou duren voor het begon, volgens deze advocaat zelf. Volhouden.

 1. Lang gewacht, stil gezwegen, nooit gedacht en toch gekregen. Wetgevingen die slecht zijn voor de bevolkingen kunnen tegenwoordig a la minute doorgedrukt worden maar voor het overige duren zaken m.i. die te maken hebben met ‘juridisch’, ‘gerechtelijk’ en noem dat soort woorden maar op heel er laaaaang. Bovendien zal de media er weer tussendoor gaan zitten wroeten. Er wordt een vergelijking gemaakt met het proces Neurenberg vlak na de oorlog maar dat vond plaats nadat de oorlog al was beëindigd en voor veel mensen al duidelijk was wat er in werkelijkheid allemaal was gebeurd. Dit proces start terwijl we er nog middenin zitten, misschien nog wel aan het begin ervan terwijl veel mensen hiervan nog niet van doordrongen zijn. Hoop dat het zeker een deuk gaat geven in het officiële narratief en meer en meer mensen zal wakker schudden. We zullen zien, het blijft nog even afwachten.

 2. Nou dat is in ieder geval eens goed nieuws. Er staat iets positiefs te gebeuren. Dat lucht al een klein beetje op. Is alleen de vraag hoe lang die ’trein’ nog door blijft denderen, tot stilstand komt en tot de laatste schroef wordt ontleed. Denk dat het goed is onze aandacht voorlopig niet te laten verslappen en onze rug recht te houden. gr marco

  • Het al zeker nog een tijd duren voordat iedereen is veroordeeld Denk aan regeringsleiders, Programmamakers, huisartsen, mensen werkzaam in het ziekenhuis en mensen van de GGD. Dus duizenden in de heel Nederland.

   • klopt, het moet natuurlijk ergens starten, zodat men kan zien dat er wel landen zijn die niet meer zwichten voor de killers, de elite criminelen, dat het wat langer duurt is ergens normaal, je kan maar beter super voorbereid zijn met zulke zaken, zodoende dat het ook doorsijpelt naar de rest van de wereldbevolking, dat de schapen eens eindelijk gaan wakker worden, geloof me deze zullen dan in opstand komen, het zullen zij zijn die het grootste lawaai gaan hebben, het zijn ook zij die willen laten zien wat een voorbeeldige burger ze wel niet zijn door de gifprik te laten zetten.
    Nou de trein staat vertrekkens klaar, voor mij part gooien ze heel de elite en hun handlangers erop, beleidsmakers, kortom het hele zooitje, het zal een lange trein worden, een machinist heeft die trien niet nodig, remmen ook niet, gewoon in de ravijn, liefst richting spuwende vulkaan, zo is iedereen weer blij en tevreden.

 3. Het is afwachten , we weten het niet. Het is niet eenvoudig mensen als Bill Gates, Klaus Schwab , vele CEO´s, Elite en regeringshoofden en leden van koninklijke families even op te pakken.
  Bovendien roept Fullmich al enkele maanden dat er een tribunaal komt maar we zien niets gebeuren in de wereld van de elite en de agenda word als een sneltrein overal ingevoerd. Ik vermoed dat er eerst nog een burgeroorlog tegen regeringen en overheid gaat tussen komen overal.

 4. Eind mei kondigde Fuellmich aan dat er over 2 á 3 weken een Neurenberg II tribunaal zou beginnen. Dat zou dus half juni geweest moeten zijn. Hij zou ook met zijn Team Freiheit meedoen aan de Duitse verkiezingen. Als er in Duitsland iets zou veranderen, zou dat leidend zijn voor de situatie in Europa. Dan is hij ook in voorbereiding voor rechtszaken in Polen. En nu zal het eind van dit jaar gaan gebeuren? Ik help het ons hopen, maar vooralsnog zijn het mij te veel woorden en te weinig daden…. (Ik hoop natuurlijk wel dat hij iets voor ons kan doen, want de situatie wordt steeds grimmiger.)

 5. Zeer goed nieuws inderdaad.
  Een goed georganiseerd mondiaal netwerk waaraan Fuellmich en zijn team vanaf oktober vorig jaar tot op heden hard aan gewerkt hebben is idd de beste manier om het supranationaal misdaadsyndicaat keihard aan te kunnen pakken. De inmiddels 80 zittingen van SCA [ Stiftung Corona Ausschuss ] geven een goed beeld van de brede aanpak om info te verzamelen.
  In dit licht zou je kunnen stellen dat alle rechtszaken op nationaal niveau hieraan bij hebben gedragen voor het opbouwen van dossiers. In bijna alle gevallen werden de rechtszaken niet gewonnen [ for the obvious reasons ] maar de dossiers (!) zijn er en ook die zijn essentieel voor het Tribunaal dat komen gaat.

  Het enige enge hieraan is dat hoe meer er boven tafel komt en als er idd binnenkort ook nog eens een waar Tribunaal komt, dat de spreekwoordelijke kat in het nauw steeds vreemdere paniekerigere sprongen zal gaan maken. Daarnaast is de mentale toestand vd protagonisten van dit mondiaal euvel al door meerdere [ niet gekochte ] experts geduid als psychopathisch èn in een ver gevorderd stadium! Mensen zoals de Belgische psycholoog Matthias Desmet of Jan Storms [ die volgens mij bewustzijnsdeskundige is ?] hebben meerdere keren duidelijk uitgelegd wat voor vlees we in de vuige kuip hebben wat betreft de psychologische staat van zijn vd machtsmaniakken. En die wederom als een magneet weer andere mensen heeft aangetrokken, die zich ermee – netjes gezegd – konden identificeren. Het neoliberalisme was sowieso een ideaal werkterrein voor dit soort gasten.
  Om slechts een vb aan te halen over hun staat van zijn: Indien je deze lieden met feiten confronteert, dan reageren ze ZWAAR beledigd !Zoals Greta Turnberg zou zeggen : “How Dare You !?!” [ Ik wil deze puber niet als psychopaat duiden; zij is eerder slachtoffer ] . Enfin, men is dermate beledigd, ten eerste omdat je hun überhaupt durft aan te spreken terwijl ze op een hele hoge ‘nobele’ trede van de economische ladder staan en naar beneden kijken, en dan ook nog eens met informatie die volgens hen compleet niets van doen heeft met hun wereldbeeld, namelijk de empirische feiten.
  Er zal heftig ja geknikt worden terwijl ze allemaal op dat groot dood paard [ het systeem ] zitten en elkaar continu bevestigen dat ze kei-goed bezig zijn en dat ‘dus’ het loeihard aanpakken van ongehoorzaam Vee dus ook een ‘logische’ handeling is.
  Zoals Reiner Fuellmich ook zegt, dat door hun staat van zijn ze bepaalde universele grondbeginselen stelselmatig over het hoofd gezien hebben. En niet alleen vanwege hun mentaal ziek-zijn , maar ook omdat het systeem waarin gewerkt wordt deze menselijke kenmerken alleen bekijkt vanuit een zeer materialistische view, dus een grondstoffelijke kijk. De hele spirituele kant, daar heeft men geen boodschap aan, maar dat zijn geen onbelangrijke kenmerken van ons mens zijn
  Onze wereld is nu een psychiatrische instelling alwaar de zwaarst zieken de leiding hebben overgenomen en nu [ met behulp van heel veel virtueel geld ] met stelligheid beweren dat het bestuur van de instelling gek is. Maar gelukkig bestaan er mensen zoals Fuellmich en vele andere gelijkgestemden, die nog geïnvesteerd hebben in hun moreel kompas.

 6. Eens met de sceptische reageerders hier. De heer Fuellmich heeft de afgelopen tijd meerdere keren aangegeven dat de tribunalen binnenkort beginnen. Ik geloof t niet meer. Mijn idee nu is dat we het zelf moeten doen en niet kunnen vertrouwen op tribunalen enzo.

  Groeten,
  Hugo

  • Hi Hugo. Fuellmich has explained in detail several times why the previous times it had not been possible to start the Tribunal. He suggested that most people can’t imagine how insane a lot of work it is and how complicated it can be. He and his international team have a lot of experience with these kinds of large-scale projects / matters. They didn’t have to do it either. But they are imbued with the fact that we are dealing with a gigantic evil without its equal. Without being too quick to judge, we must continue to give them a chance. The rest of the judicial world is afraid and does nothing. So we can be HAPPY with people like Fuellmich and his team!!

 7. Als er einde van dit jaar (wat nog 3 weken duurt) nog steeds geen enkel Tribunaal is begonnen, hoe lang blijven we nog hopen dat Fuellmich werkelijk iets gaat doen? En waarom blijft hij al anderhalf jaar melden dat hij “in voorbereiding” is, terwijl allerlei aangekondigde initiatieven niet plaatsvinden: deelname aan de Duitse verkiezingen, over 2 á 3 weken begint het Tribunaal, in Polen was hij met een rechtszaak bezig, en nu weer voor het einde van dit jaar. Er wordt van alles aangekondigd en er gebeurt maar niets. Ook zegt hij niets over wat er met al die vorige aankondigingen is gebeurd, hij legt niet uit waarom het allemaal op zich laat wachten. Ik vrees dat het allemaal valse hoop is en dat is precies de bedoeling: valse hoop geven, zodat wij blijven afwachten. We moeten het zelf doen. Laat je geweldloze stem horen!

 8. Als er einde van dit jaar (wat nog 3 weken duurt) nog steeds geen enkel Tribunaal is begonnen, hoe lang blijven we nog hopen dat Fuellmich werkelijk iets gaat doen? En waarom blijft hij al bijna 2 jaar melden dat hij “in voorbereiding” is, terwijl allerlei aangekondigde initiatieven niet plaatsvinden: deelname aan de Duitse verkiezingen, over 2 á 3 weken begint het Tribunaal, in Polen was hij met een rechtszaak bezig, en nu weer voor het einde van dit jaar. Er wordt van alles aangekondigd en er gebeurt maar niets. Ook zegt hij niets over wat er met al die vorige aankondigingen is gebeurd, hij legt niet uit waarom het allemaal op zich laat wachten. Ik vrees dat het allemaal valse hoop is en dat is precies de bedoeling: valse hoop geven, zodat wij blijven afwachten. We moeten het zelf doen. Laat je geweldloze stem horen!

  • Ik vraag me echt af – vooral op youtube – als ik soms die kanalen volg van fvd, Bert Brandsma, arnNieuws, pvv e.d. wie daar nu echt géén controlled opposition is? Ze blijven voortdurend aandacht besteden aan de grootste leugenaars aller tijden die al lang achter de tralies hadden moeten zitten. Willen ze nou zo veel mogelijke geld verdienen of willen ze nou de mensen met de waarheid informeren (dat in ieders belang is) Als dat geen afleiding is die klaus swabbel goed uitkomt dan weet ik het niet meer. I.i.g. heeft Heiko Schoning het daar al ander half jaar over. https://uncutnews.ch/heiko-schoening-wir-koennen-die-verbrecher-stoppen/

 9. En het is nu zomaar bevrijdingsdag 2022, zijn we al vrij? Wat is er met het tribunaal gebeurt dat eind 2021 zou zijn? Op een normale manier (vreedzaam) komen we hier niet uit.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in