Screenshot video

Op de onderstaande video is te zien hoe een Amerikaanse huurling, die door Russische soldaten gevangen is genomen, op de grond ligt en zijn hoofd vasthoudt terwijl hij “Niet schieten” roept.

De groep Amerikaanse huurlingen werd gevangen genomen tijdens de Russische opmars ten westen van Avdiivka, bericht Pronews.

De Russen behandelen de Westerse huurlingen in dienst van het Oekraïense regime erg hard, in tegenstelling tot de Oekraïners (met uitzondering van de leden van het neonazistische Azov Bataljon), die ze goed behandelen en naar de veiligheid van de achterhoede sturen.

De Russen erkennen hun status van ‘krijgsgevangene’ niet en onderwerpen hen aan summiere processen voordat ze naar Siberische gevangenkampen worden overgebracht…

Oorlog is wreed…


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Dr. Coleman: Dit is misschien moeilijk te geloven, maar het is allemaal waarVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  Oekraïense mensenhandelkring met pasgeborenen ontmaskerd
Vorig artikelRegering vertelde artsen om patiënten te DODEN vlak voor eerste COVID lockdown: “Ik keek toe terwijl dit gebeurde”
Volgend artikelZelensky vraagt Italië ‘Poetin-aanhangers’ het land uit te zetten
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

26 REACTIES

 1. Perfect die moeten ook keiard aangepakt worden . Lekker vechten voor geld via die smerige usa. Dan ook sterven voor die usa. Beetje rambo spelen ,dat kan putin beter hoor

  • Tijdens vietnam
   waren dat gewone dienstplicht soldaten, vaak uit armere staten
   Er was veel opwinding over want dit waren democratisache kiezers

   Nu zijn het vrijwilligers
   Er is nergens werk voor amerikanen, mensen hebben enorme schulden
   Dus dan doen ze dit maar als laatste mogelijkheid op redelijk bestaan.
   En dus kan het helemaal niemand (Die er toe doet) Wat schelen
   Dit is white trash / deplorables / lozers etc.
   Het zijn geen financiele donors van politiek of kiezers.

   En weer doorrr

 2. Géén medelijden met die smeerlappen !! Ondertussen is Zelensky schoorvoetend met de ‘grote waarheid’ naar buiten gekomen : 31000 Hoerkraiense soldaten zijn de voorbije 2 jaar gesneuveld …..hep ie toch n nulletje vergeten zeker ?!

  • Ik niet echt. De VS gebruikt veel huurlingen (of PMCs, Private Military Contractors). Ook veteranen die na het afzwaaien tekenen voor dergelijke bedrijven omdat ze nauwelijks meer in de maatschappij kunnen functioneren.
   En deels omdat ze in hun diensttijd altijd de overhand hadden, luchtsteun konden oproepen en dus maar zeer zelden met een tegenstander te maken hadden die hen overtroefde qua vuurkracht en techniek. Oftewel, ze gaan daarheen en met een verwachting dat het daar ook zo zal zijn. Dat krijg je ervan als je constant in een wereld van propaganda leeft

 3. kijk USA dat is andere koek dan kleine landen op zandalen te onderdrukken lafbekken en ook de VK EU en Nederlandse nazi’s jullie komen ook aan de beurt hoor ga maar gauw naar de Oekraïne vechten voor de elite

  • Ow ja na drie keer luisteren hoor je een bange schijt van een amerikaan.😂😂😂😂😂
   Dont shoot🤣🤣🤣🤣gelijk hebben ze dat ze hem heel bang maken. Ik heb geen medeleven met zulk uitschot.

  • ….zeg dat maar ns tegen het US/NATO oorlogsapparaat, zij zijn direct en/of indirect de oorzaak van praktisch ALLE globale conflicten !

 4. Nekshot, sorry maar het ergste soort vind ik huurlingen die genieten om te killen en nog betaald krijgen ook dus opruimen zij weten de risico’s.

  • Hoi Freddy,

   Ik vind een nekschot veel te genadig. In een strafkamp in Siberie hebben ze, onder nare omstandigheden, heel wat jaartjes om over hun zonden na te denken terwijl ze een zeer onaangenaam leven hebben.

   Groeten,
   Hugo

 5. De russen hebben toch weinig te vrezen van onze lgtbtq militairen met losse flodders.. de lokale padvinders zijn zelfs een grotere dreiging.

  Echte kerels worden hier nauwelijks nog meer geboren.

  • Ja, nu zijn ze niet meer zo flink met hun militaire camouflage pakjes.
   Bange mietjes zijn het opeens, ha.
   Mijn vader is in 1945 bevrijd door de Russen in Berlijn. Zijn verhalen over Russische soldaten kloppen met wat ik zie.
   Het waren stoere kerels en hij had goede herinneringen aan ze.

 6. Ik hoop dat die huurlingen streng, hard, maar ook netjes behandeld gaan worden zodat de thuiskomers het thuisfront een ander verhaal kunnen vertellen en de Russische barbaarsheid kunnen ontkrachten.

 7. Prachtig… Proces of TV en 25 jaar werkkamp wegens terrorisme.
  Het zijn immers geen Oekrainers maar “terroristen” in juridische zin.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in