Screenshot video X

Terwijl Eritrese migranten hun burgeroorlog in heel Europa voortzetten, werd Nederland zaterdag getroffen door geweld. Op video’s is te zien hoe de migranten politieauto’s en bussen in brand steken en met hun landgenoten vechten, bericht Samnytt.

De afgelopen jaren zijn er verschillende gewelddadige rellen uitgebroken in Zweden, Noorwegen, Denemarken, Duitsland en het Verenigd Koninkrijk.

Zaterdag vielen hordes anti- en pro-regime Eritrese migranten elkaar en politieagenten opnieuw aan. Vier politieagenten raakten gewond en verschillende voertuigen werden in brand gestoken, meldt AP.

Hieronder een selectie van videoclips uit de stad Den Haag op zaterdag.

Eritrese oorlog op het Järvaveld

Afgelopen zomer raakten Eritrese migranten slaags op het Järvaveld in het noordwesten van Stockholm. De migranten vochten met stokken en staken een festivalterrein in brand.

  Waarheid is een bedreigd concept op het punt van uitroeiing

Naar verluidt namen ongeveer duizend mensen deel aan de rellen, waarbij Eritreeërs die tegen het regime waren hun landgenoten ervan beschuldigden een pro-regime propagandafestival te organiseren en geld in te zamelen voor het regime.

Maar dit was niet de eerste keer in Zweden. Soortgelijke gevechten tussen Eritreeërs zijn in voorgaande jaren opgelaaid in Husby.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Moslim-migranten in Zweden roepen op tot strijd: “Vecht lotgenoten, vecht hard tegen hard – de stad, het land, alles is van ons!”Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikel2024: Het jaar van de politieke hel – Martin Armstrong
Volgend artikelHet idee van een Oekraïense overwinning is een waanidee
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

90 REACTIES

  • Allemaal naar Den Haag kijken zodat mensen niet doorhebben dat Rusland een enorme winst heeft geboekt. De meeste schapen krijgen van beide gebeurtenissen weinig mee gok ik. Tenzij de hersenspoelmachine het ze aanreikt. En dat zal wel het geval zijn, want voordat Oekraïne valt moet het hier een teringbende worden zodat de satanisten de macht kunnen houden.

  • Ja het gaat goed met die linkse geluk pareltjes morgen alles herstellen op onze kosten en zij liggen uit te slapen tot 12 uur in hun nest, en wat ik nog erger vind zij betalen geen gemeentelijke belastingen zij werken niet betalen daar ook geen belasting over geen huur geen eigenbijdrage geen zorgverzekering en dat tuig mag dat allemaal maar toen wij gingen vreedzaam demonstreren werden wij brut in mekaar geramd en zelfs met honden en water kanon letsel schade toe gebracht . voor de mensen Inden Haag die morgen moeten gaan werken mogen blij zijn als zij nog vervoer hebben, dat is Nederland waar wij ons ouderen zo hebben voor uitgesloofd dank jullie wel.

  • Mee eens. Waar zijn die helden van de politie nu met hun honden? Waar zijn ze met hun armklem, zoals bij Mitch Henriquez? En met hun pistoolschoten op 16 jarige boerenjongens? Stelletje helden op sokken, die Hollandse woke-smerissen.

  • Weten jullie nog toen wij wappies in mekaar geslagen bij onze vreedzame demonstratie voor vrijheid en tegen het moord gift tegen de zogenaamde corona ME Romeo’s honden water kanonnen knuppels zelfs schieten op mensen , waar zijn die helden nu en denk eraan als je gaat werken dat voor al deze misdadigers gaat werken wat zijn wij toch gezegend met al die asiel zoekers en en die linkse schaapjes.

 1. En vandaag ligt het afrikaanse tuig bij te komen op hun hotel kamer van de inspanning van gisteren avond om vervolgens aan te schuiven bij het buffet om wat energie op te doen om in de avond uren de dorpen en pleinen in de dorpen en steden onveilig te maken met dank aan het politieke ongedierte van d66,vvd en pvda/groenlinks.

 2. Straks een miljoenen-bevolking, die op die manier dat schorum wat voor elite wil doorgaan, te lijf zal gaan met alles wat er is. Nederland heeft 17 miljoen inwoners.

  Zoveel politie en mobiele eenheid is er niet. Bovendien zal er zelfs in dat wereldje een groot deel de handdoek in de ring van hun baasje gooien. Dan zullen ze vanuit de steden dat wat nog aan het lijntje van het baasje loopt, naar de steden roepen, en gaan overal in de omgeving in dorpen de gemeentehuizen en etc in de fik.

  Ken der geen meelij meer mee hebben.

  In stad Den Haag is de jonge bevolking zich al volledig aan het losmaken van de invloed van de staat. Daar wordt op straat allemaal besproken wat er hier op frontnieuws wordt gedeeld. Het kookpunt nadert.

  Persoonlijk vind ik het allemaal méér dan griezelig……maar die hoerenkermis vráágt er om.

  Het leger?…….. wèlk……..waar vandaan.

  Dat kan zich ook niet in fragmenten opdelen.

  Het is begonnen……niet meer te stoppen. Er zullen er veel net als die Kuipers verdwijnen, cq onderduiken in het een of andere rattenhol.

  We zullen zien.

 3. Blij dat ik niet in de grote steden woon , wat een zooitje daar, ook met die criminelen die bom aanslagen plegen ! Of illegaal drugslab wat ontploft , omdat daar het explosieve zooitje Aceton ligt opgeslagen !

  • Door de spreidingswet van vvd rat vd burg binnenkort ook in de dorpen zie ter apel en budel ,ontevreden en gefrustreerd tuig uit afrika en azie wat vernielend en rovend door de straten raast.

   • is in Belgie al begonnen. enkele jaren geleden was er een groepje tuig met een bestelwagentje dat hier in daar in kleine dorpen de winkels afging. De winkel in het dorp waar ik vandaan kom is ondertussen gesloten. 2 keer ingebroken, 2de keer op heterdaad betrapt, gelukkig zonder veel erg. daar had een dode kunnen vallen

  • Gelukkig hebben mijn vrouw en ik 15 jaar geleden besloten en de stap genomen om van huis en huisraad afscheid te nemen en te gaan leven, wonen, op een Tjalk van 15mtr met alles wat je nodig hebt en zonder al de overbodige aangepraatte luxe. Zijn we het ergens zat, dan gooien we de touwen los en verkassen naar elders. Je kan immers niets vergeten want je hebt alles bij.

   • Dat werkt ook alleen omdat dat enkel een optie is voor “enkelen”. Uiteindelijk komt zoiets neer op “over de rug van anderen”. Want ga maar eens na waar je allemaal tegenaan loopt zonder de ondersteuning van anderen, die die “luxe” zelf niet hebben (onderhoud, eten, havens, geld etc).

    Geld trouwens ook voor al die lui die zich afkeren vd maatschappij en dan semi off the grid gaan maar ondertussen afhankelijk zijn van donaties oid waar de gewone mens weer voor aangesproken wordt al dan niet indirect.

  • Die smerige deugders zijn zo bang voor hetgeen wat ze zelf hebben aangericht dat ze in de avond alle ramen en deuren en gordijnen sluiten , ja zelfs hun dochters nog aan bieden voor maar in een goed boekje van die apen komen te staan.

 4. Heeft de politie ze wel allemaal netjes geholpen om zoveel mogelijk schade aan te kunnen richten en daarna naar huis gebracht, in slaap geknuffeld en 1000 euro bonus op het nachtkastje gelegd?

  • Ja waar was de ME en de Romeo’s en de politie honden en het waterkanon nou ik heb dat tuig niet gezien dat was wel even anders toen wij vreedzaam voor onze vrijheid gingen demonstreren wij werden mishandeld maar dat begrijp ik nu ook wel wij waren blank en nutteloos voor Rutte en zijn linkse rakkers. RESPECKT POLITIE VOOR JULLI AFWEZIGHEID.

 5. Heeft iemand hier een logische reden waarom de ”elite” hun eigen basis van macht, welvaart, veiligheid etc vernietigen? Ze weten donders goed dat ”elite” zijn in een niet stabiele samenleving heel gevaarlijk is. Toch doen ze het. Ze weten ook dat hun Euros, Dollars etc welke ze hebben vergaard zonder problemen niets meer waard kunnen zijn.

  Ze bouwen ”doomsday” bunkers in afgelegen plekken en lijken dus te weten dat dit een ramp zal worden. Toch gaan ze door met het vernietigen. Waarom kan ik echter niet rationeel begrijpen. Ok, eentje dan, ze hebben alles, zijn verveeld en willen een keer spanning in hun leven. Lijkt me ver gezocht en niet logisch maar is het meest logische wat ik kan bedenken.

  Allen gedreven door de duivel is een andere maar is, wat mij betreft, heel ver gezocht op zijn best.

  Als je je vijand wil verslaan moet je zijn motieven begrijpen (zie Zen Tsu). Ik begrijp ze niet. Ik hoop dat iemand me kan helpen om eea te begrijpen.

  Groeten,
  Hugo

  • Hugo goed en kwaad bestaat echt. Steeds meer mensen staan onder invloed van de duivel, kijk maar naar de optredens van grote artiesten het hele decor is meestal een of andere duivelse voorstelling. Rutte heeft een beeltenis van de duivel in zń kantoortje in het torentje in Den Haag enz. enz.

   • Hoi Keizer,

    Uiteraard heb ik die dingen gezien. Echter blijft mij vraag, waarom. Als je het kwaad bent, waarom je macht vrijwillig opgeven om chaos terug te krijgen….

    Groeten,
    Hugo

    • Omdat de duivel Gods schepping aan het verwoesten is Hugo, hij haat de mens en ieder mens wil hij misleiden tot de dood aan toe. hij weet dat zijn einde nabij is, dus gaat hij steeds woester worden, ook de demonen die mensen bezetten.. het doel is zoveel mogelijk mensen verleiden tot haat en dood en weghouden van God, liefde, licht. deze zogenaamde elite zijn ook misleid en moeten ook dood, de duivel haat ieder mens omdat wij gemaakt zijn naar Gods evenbeeld en hij dat niet kan hebben

    • De vraag naar het waarom, wellicht wijzigen in ….waartoe….? dan kom je op veel wegen uit, uitzoeken maar, teveel om hier te benoemen, je weet ze ook?

   • Onwetendheid/onbewustzijn is het kwaad, bewustzijn is het goed.

    Wat er gebeurt is een natuurlijke cyclus. We zijn van 100% bewustzijn in duizenden jaren afgegleden naar 0,001% bewustzijn. Zodra we de 0% aanraken, ontstaat er in één klap weer 100% bewustzijn. De vraag is nu of de klap de kernwapens zullen zijn of dat er een Great Awakening ontstaat.

    Er komt een thermonucleaire reset door kernwapens of er komt een THEO-nucleaire reset door de waarheid. We blazen onszelf of onze ego’s op…

  • @Hugo, Ze trekken het plebs nog even leeg met de klimaat hoax. Om nog even wat te boeren en ons te verwarren/misleiden. Zij weten wat komt , waar we ook al lange tijd inzitten. Een volledige poleshift die steeds sneller gaat. Daarom roeien ze ons alvast uit via injectie, voedsel en lucht. “Killing them softly” zoals ze zelf graag zeggen. De bunkers die ze nu bouwen in bv Texas/Californië zijn afleiding. Want de bunkers die gebruikt gaan worden zijn al jaren geleden opgeleverd met een mooie villa erop. Je vindt deze o.a. en voornamelijk in Nw Zeeland waar volgens voorspellingen de tektonische platen omhoog zullen komen. In Nw Zeeland is dan ook met dwang gevaxt…(Niet te veel overlevenden die kunnen aankloppen zeg maar) Ons magnetisch veld is al zo dusdanig verstoord dat navigatie een paar x per dag wordt gecorrigeerd ipv een paar keer per jaar. Pak maar een oude android of tel met gps en zie overdag je locatie verspringen naar tientallen km’s van je daadwerkelijke locatie…Uiteraard gaan ze ons dit nooit vertellen omdat er dan acute chaos en anarchie uitbreekt. Vandaar dat zij kiezen voor een gecontroleerde chaos zodat mensen niks in de gaten hebben en afgeleid zijn met expres gecreëerde waanzin zoals woke,vluchtelingen en oorlogen. Ondertussen gaat de oversterfte gestaag door en kunnen wij 2024/25 een flinke golf aan kanker verwachten via het schrijven in het DNA der geprikten….Hoge vrijmetselaars en de illuminatie voeren dit uit met bruikbare idioten en ngo’s. Let goed op de monarchieën aangezien deze vanuit oudsher zeer betrokken zijn dan wel een functie hebben in deze genootschappen…Ze knijpen hem er overal tussen uit op gewiekste wijze voor de buhne.

  • beste hugo, ik heb geleerd nee te zeggen en doe iets meer moeite om bij de boer mijn dagelijkse behoeften te kopen, dusse………….stem groen en koop groen. Weg bij de super-kapitalistische-winkelmarktketens! Je mag er ..iets..voor doen, nietwaar?

 6. Jullie hebben er Letterlijk voor gestemd… alles voor de US/ZIONIST…en haat voor Poetin’s Rusland..nu zie je het wel…

  • @ Raphael Dit is precies waarom ze willen dat mensen stemmen. Rechts geeft links de schuld en vice versa, verdeel en heers dus. En zolang we elkaar de schuld blijven geven, blijven de werkelijke schuldige schurken buiten schot en kunnen ze lekker doorgaan met totale controle over de wereld bemachtigen. Het verhaal van de pot met de rode en zwarte mieren, zoek het maar eens op 😉

 7. Het project “order out of chaos” is in Nederland nu ook vol aan de gang. Ben benieuwd wat ze nog meer voor ons in petto hebben. Koop een zwemvest, is denk ik een goed advies.

   • Zo hee, u durft! Met een roeispaan nog wel.
    Als ie tijdens harde wind mar niet van het balkon afwaait…. dan gaat u daarmee mooi ‘het schip in’. 🙂

  • In Amsterdam, waar ik woon, snif, staat het water straks tot halverwege het paleis op de Dam.
   Dit zou al gebeuren als er boven de Noordzee een nucleaire explosie is. Geen gemaal werkt dan nog.
   Gelukkig heb ik zwemmen geleerd toen in 12 was, ik ben nu 73 maar je schijnt het nooit te verleren.

   • Ja dat krijgt je al vroeg bij gebracht zwemmen en zo heeft elke cultuur zijn eigen dingetje zij hebben al heel vroeg geleert moorden verkrachten en stelen daar kregen dan een diploma a voor zij, gingen zij verder dan deden zij ook nog terrorisme gordelbommen maken in verschillende maten die zij ook kinderen om konden doen en dat was diploma B en C en had je hel stammen uit gemoord dan werd je president.

  • Hahaha…Johny de Mol heeft die tekst in het Arabisch op zn arm getatoeëerd. Dat liet hij zien toen hij in Lesbos op een strand vluchtelingen ging ophalen.

 8. En dan te bedenken dat er nog 75 miljoen verdeeld gaan worden in de EU, net gelezen op ninefornews.
  Ik heb van deze beelden uit den Haag al koude rillingen.

  • Omdat Poetin het nazisme bestrijd. Is hij een vijand, daarom geven ze hem van alles de schuld. Dit is volkeren tegen mekaar opzetten, zo word het burgeroorlogen gemaakt.

  • Yep…….toen Pim Fortuyn vermoord werd. Heb gevlogen voor mijn leven. Gillende smerissen om me heen in blinde paniek.

   Krijg maar eens duizend hooligans met een kop vol coke op je af. Dat was héél griezelig.

 9. Ben er zeer blij mee dat deze apen de boel in hens steken…..Vroeg of laat gaat dat D666/VVD/Timmerfrans/groen links zooitje het op deze manier ook door krijgen.En als hun woke kinderen straks op geroepen worden om aan het oostfront de Russen te bevechten komt.. ojee ,ojee……Hahahaha,ik zal die domme linkse koppen van de slaapschapen wel eens willen zien als het zover is!

 10. Ook dat klopt.
  Al die vreemde culturen verreiken juist.
  Dat is altijd al zo geweest in de historie.
  Zo een stoeipartijdje hoort daar bij.
  Mensen zijn zo gauw bang voor het vreemde.

 11. Als je toch die beelden ziet dan vraag je je toch af wat hebben die kleurlingen in Godsnaam te zoeken hier in Nederland? Je moet toch totaal gestoord zijn om dit soort lieden hier binnen te laten, gratis eten en onderdak met nog wat zakgeld te geven. Wat is dit voor ’n clownwereld?

 12. In mijn straat woon ook zo een geluk pareltje hij is nu inmiddels 59 jaar en wilt gaan solliciteren hij heeft tot nu toe gestudeerd maar hij kan pas verder als hij zijn inburgeren cursist heeft gehaald, maar hij hoef niet meer te komen hij heeft nergens voor geleerd als hij in dat tempo voor een of ander vak zou leren zal hij al meer dan 6 jaar in de moeten doorleren en om met 65 jaar zwart geen arbeid verleden wie wilt zo iemand, maar hij vind het goed dan ga ik gewoon verder met neuken van mijn 3 vrouwen en 8 kinderen allemaal meisjes zij hij op de sociale dienst die hem meteen ook nog wat glijmiddel er bij deed.

 13. Het zijn twee verschillende volkeren: Eritreërs vierden feest in een zaal, een verlaat nieuwjaarsfeest. Een naburig volk nabij Eritrea, de Tigray heeft laatst een oorlog verloren tegen Eritra en wil dat feit uitveschten in Europa. Kennelijk heeft Nederland veel Tigray toegelaten als vluchteling. Het beste om de Tigray terug te sturen naar Afrika, dan kan Eritrea deze mensen in de gevngenis stoppen.

 14. Ach, het is zo simpel… drijf ze allemaal bij elkaar met dat deel van onze fijne politie dat altijd zo graag gaat potenrammen, ze hoeven verder niets te doen: laat ze elkaar afmaken, dan hebben wij rust

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in