Het toekomstige Europa

0
585

Volgens een prognose van de Verenigde Naties is de huidige  wereldbevolking van 7,79 miljard in 2050 tot 9,7 miljard toegenomen. Het overgrote deel van de stijging geschiedt in Afrika, waar de bevolking meer dan verdriedubbeld.

Tegen het jaar 2100 is de bevolking van Afrika volgens de prognose vrijwel vervierdubbeld. In Europa zal de bevolking afnemen en in andere delen van de wereld matig verhogen.

Afrika is rijk aan kostbare grondstoffen en ten zuiden van de Sahara is de grond uiterst vruchtbaar, men zou geen enkel probleem moeten hebben om zijn bevolking te voeden. Het is geen oplossing om miljoenen Afrikanen te ontvangen die om verschillende redenen naar Europa willen, en er nog honderden miljoenen van hen in het kielzog samen met de chaos uit deze MENA-landen komen. Het enige resultaat is dat Europa als Afrika gaat worden.

Iedereen is getuige geweest van de enorme migrantenstroom de afgelopen jaren, en voor dit jaar zijn er nog veel meer onderweg.

De bevolking in Afrika is iets meer dan een miljard en in het Midden-Oosten om en nabij 1,5 miljard. De EU heeft ongeveer 500 miljoen mensen en in geheel Europa om en nabij de 700 miljoen.

Zie je de toekomst voor je? Wat denk wat er gebeurt aan het eind van deze eeuw als Afrikanen en Arabieren gegroeid zijn tot een bevolking van 4-5 miljard en er nog steeds chaos in die landen is?

Massale immigratie en het falen van de EU: Amerikaanse inlichtingenstudie voorspelt een sombere toekomst voor de Europeanen

1984 is geen grap - de totale bewaking: Microchip-implantaten gaan ons leven bepalen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here