Nadat een 5G-basisstation was geïnstalleerd binnen 60 meter van haar appartement op de tweede verdieping, ontwikkelde een Zweedse vrouw van middelbare leeftijd, die verder gezond was, invaliderende symptomen die overeenkomen met het radiofrequente (RF)/microgolfsyndroom, meldden onderzoekers van de Environment and Cancer Research Foundation (ECRF) in Zweden deze maand. Dit was het derde dergelijke geval dat de onderzoekers hebben gedocumenteerd, schrijft David Charbonneau.

Volgens hun casusstudie, gepubliceerd in Annals of Clinical and Medical Case Reports, wordt de vijfde generatie (5G) draadloze technologie wereldwijd uitgerold “ondanks dat er geen eerder onderzoek is gedaan naar mogelijke negatieve effecten op de menselijke gezondheid en het milieu”.

Als gevolg daarvan is de blootstelling aan pulsgemoduleerde microgolfstraling “wereldwijd dramatisch toegenomen”. Microgolfstraling zijn frequenties in het bereik van 300 MHz tot 300 GHz binnen het radiofrequentiespectrum (RF). In stedelijke omgevingen liggen de frequenties die voor 5G worden gebruikt momenteel in de 3,5 GHz-band.

Studies naar mogelijke gezondheidseffecten van blootstelling aan 5G-frequenties waren tot voor kort allemaal onbestaande. In een studie die in oktober 2022 werd gepubliceerd, werden dieren blootgesteld aan de 5G-frequentie van 3,5 GHz gedurende 2 uur per dag, 5 dagen per week gedurende een maand. De blootstelling veroorzaakte oxidatieve stress en een toename van gedegenereerde neuronen in de hippocampus regio van de hersenen, naast verminderde irisine niveaus, een hormoon dat positief gecorreleerd is met gewichtsverlies en een gezonde cognitieve functie.

In de casus ontwikkelde de vrouw na de installatie al snel een groot aantal verzwakkende symptomen. Deze symptomen omvatten hoofdpijn, duizeligheid en evenwichtsproblemen, cognitieve stoornissen – waaronder geheugen, verwarring en verlies van concentratie – evenals extreme vermoeidheid, angst, hoesten, neusbloedingen, en stoornissen van de urinewegen en de huid, waaronder spontane blauwe plekken en huiduitslag.

De 5G-antenne werd geïnstalleerd op het dak van een aangrenzend gebouw van drie verdiepingen en werd geprojecteerd naar haar appartement op de tweede verdieping. Er stond eerder een 4G-basisstationantenne op dezelfde plek, maar pas nadat deze was vervangen door de 5G-antenne kreeg de vrouw snel ernstige symptomen van het microgolfsyndroom. De 4G-antenne werd kort na de invoering van 5G verwijderd.

  Peer reviewde studie geeft toe dat "5G-straling COVID-19 veroorzaakt" - Verbluffende bekentenis

De vrouw meldde dat toen ze naar een ander appartement verhuisde, niet in de buurt van een 5G-basisstation, al haar symptomen snel verdwenen, maar binnen 24 uur na terugkeer in haar eigen appartement weer terugkwamen.

De hond van de vrouw vertoonde ook tekenen van slechte gezondheid na de 5G-installatie. Naar verluidt kreeg de hond diarree kort nadat de 5G was geïnstalleerd. Dit verdween tijdens de terugtrekking naar het andere appartement zonder 5G, maar keerde terug toen zij terugkeerde naar haar eigen appartement.

Ook was de hond terughoudend om het appartement te betreden nadat hij was uitgelaten.

De onderzoekers wijzen erop dat “5G hoge repetitieve pulsen microgolfstraling uitzendt” met stralingspieken die exponentieel groter zijn dan die van vorige generaties, waaronder 4G.

De onderzoekers maten gedurende een minuut microgolven per vierkante meter binnen een meter van het raam van de woonkamer van de vrouw, en vonden aanzienlijke pieken.

Ook in de badkamer werd hoge straling gevonden, het hoogst in de badkuip die zich het dichtst bij het raam bevond. Aanzienlijk lagere RF-straling werd gemeten in de slaapkamer, die zich niet direct in de zendlijn van het basisstation bevond.

Ondanks dat de door de onderzoekers gebruikte commerciële meter (Safe and Sound, Pro II) het maximum haalde, was het blootstellingsniveau niet-thermisch en ruim onder de richtlijnen die worden aanbevolen door de International Commission on Non-Ionizing Radiation (ICNIRP).

Een geschiedenis van blootstellingsstoornissen

RF-ziekte of ziekte als gevolg van blootstelling aan microgolven werd voor het eerst gemeld in de jaren 1960 en 1970 in Oost-Europese landen. Mensen leden meestal aan symptomen met betrekking tot de verstoring van het zenuwstelsel, het cardiovasculaire systeem en het endocriene systeem.

  Senaat Tennessee neemt wet aan die chemtrails verbiedt

Internationale onderzoeken van blootgestelde werknemers, waaronder Amerikaans militair personeel, toonden aan dat blootstelling aan microgolven op niet-thermische niveaus symptomen veroorzaakte zoals vermoeidheid, duizeligheid, hoofdpijn, slaapstoornissen, angst en problemen met aandacht en geheugen.

Een overzicht van meerdere menselijke en dierlijke studies concludeerde ook dat “een verrassend grote verscheidenheid aan neurologische en fysiologische reacties te verwachten zijn” als gevolg van blootstelling aan niet-thermische niveaus van RF/microgolfstraling.

Deze aandoening wordt ook wel het radiofrequentieziektesyndroom of het microgolfsyndroom genoemd. De niet-thermische effecten – effecten die geen verband houden met warmteontwikkeling – hangen voornamelijk af van de modulatie en/of pulsatie van het signaal en van de piek- en gemiddelde intensiteit.

Het probleem met de huidige RF-veiligheidsnormen

Volgens James Lin, emeritus hoogleraar aan de afdeling elektrotechniek en computertechniek van de Universiteit van Illinois Chicago, zijn er aanzienlijke problemen met de manier waarop de gezondheidseffecten van RF-straling worden gewogen.

In een artikel gepubliceerd in Environmental Research van april 2023, beschrijft Lin hoe veiligheidslimieten voor blootstelling aan RF-straling die door de meeste landen over de hele wereld worden toegepast, nog steeds gebaseerd zijn op acute warmte- of warmte-effecten die binnen korte tijd na blootstelling optreden, waardoor andere effecten van langdurige blootstelling niet worden beoordeeld.

De richtsnoeren voor referentiewaarden op basis van verhitting worden vastgesteld door de International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP), een zelfbenoemde particuliere organisatie die in Duitsland is gevestigd. De ICNIRP heeft zich met steun van de industrie opgeworpen als de belangrijkste internationale autoriteit bij de evaluatie van wetenschappelijk bewijs van negatieve gezondheidseffecten van RF-straling.

  EXPLOSIEF: Amerikaans congreslid Marjorie Taylor Greene roept op tot stopzetting van het chemtrailprogramma

“Hun richtsnoeren zijn gebaseerd op evaluaties die allemaal wetenschappelijk bewijs over niet-thermische effecten hebben verworpen, ondanks toenemend bewijs van een reeks schadelijke effecten die ver onder de ICNIRP-niveaus liggen. Die onwetenschappelijke evaluatie is in het belang van de industrie en vergemakkelijkt zo de invoering van 5G en de draadloze samenleving,” schreven de onderzoekers van ECRF.

In zijn recente artikel over Environmental Research concludeerde Lin, een voormalig lid van de ICNIRP, dat “deze vermeende richtlijnen en normen voor de bescherming van de gezondheid aanzienlijke afwijkingen vertonen. Sommige veiligheidslimieten zijn irrelevant, discutabel en zonder wetenschappelijke rechtvaardiging vanuit het oogpunt van veiligheid en bescherming van de volksgezondheid.”

In 2019 deden 258 EMV-wetenschappers uit 58 landen een beroep op de Verenigde Naties om een moratorium in te stellen op de uitrol van 5G totdat de gezondheidseffecten naar behoren konden worden beoordeeld.

In de oproep zeiden de wetenschappers:

“Draadloze communicatietechnologieën worden in hoog tempo een integraal onderdeel van elke economische sector. Maar er is steeds meer wetenschappelijk bewijs dat mensen, planten, dieren en microben schade ondervinden van blootstelling aan deze technologieën.

Wij zijn van mening dat de schadelijke gevolgen voor de gezondheid van chronische en onvrijwillige blootstelling van mensen aan niet-ioniserende elektromagnetische velden worden genegeerd door nationale en internationale gezondheidsorganisaties, ondanks onze herhaalde verzoeken en verzoeken van vele andere bezorgde wetenschappers, artsen en pleitbezorgers.

Dit is een duidelijke schending van de mensenrechten, zoals gedefinieerd door de Verenigde Naties.”


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

5G DOSSIER

Getuigenissen uit de hele wereld over slimme metersVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelWat China werkelijk speelt in Oekraïne
Volgend artikelOngekende golf van Russische raketaanvallen in heel Oekraïne vanuit tientallen bommenwerpers en oppervlakteschepen (Video’s)
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

50 REACTIES

 1. We zijn allang omsingeld door o.a. Delta fibers met 5G. Bijna alle steden en dorpen hebben al een ring van 5G om hun kern in de mooie straatlantaarns..Het is getest 5G op vee jaren terug en deze werden allen ziek of kregen andere kuren…Doofpot in en uitrollen maar met name tijdens de lochdowns zijn ze full speed geïnstalleerd.

  • Nuke Davos mei 1, 2023 at 11:40
   In Brussel waren ze snugger genoeg om geen 5G te willen rondom de EU gebouwen. Stond ergens in FN vermeld een tijdje terug.

   Opvallend dat er nog steeds geen staan in Rusland. (Of zouden hun gegevens niet bekend zijn bij Ookla? Maar waarom die van andere landen wel…)

  • Nuke ik had een mama en papa egel met kinderen al jaren in mijn tuin en 7 eekhoorns en een koppel spechten.
   Achter mijn huis staat een hotel daar kwam een 5G antenne op het dak ongeveer 70 a 80 meter van mijn huis.
   Weg waren de diertjes heb alleen nog maar gewone vogels in de tuin.

   Alles moet kapot…

 2. De WEF bende heeft overal haar eigen bedrijven om de mensheid te decimeren volgens hun plannen.
  DE International Commission on Non-Ionizing Radiation Protection (ICNIRP), een zelfbenoemde particuliere organisatie die in Duitsland is gevestigd.
  Dit is een goed voorbeeld hoe de corruptie in alle facetten van de maatschappij is doorgedrongen.
  De internationale bedrijven / grote banken / NGO’s / en regeringen zitten vol met deze slijmballen
  Het schoothondje Rutte van Klaas Vaak, sorry Klaus Swaab , zwabbert keurig naar zijn pijpen

 3. Heb ik ook last van, slaap al jaren niet meer, geheugen is zwaar achterop geraakt. Ben veel aangekomen. Kom niet vooruit. Heb besloten te gaan verhuizen , ver weg van een zo een g5 gedoe. Heb zelf geen g5 in huis op mobiel of internet. Maar heb er behoorlijk last van.

  • @Greet: probeer zwarte toermalijn piramides en shungit. Wij wonen 65 meter van zo’n enorme mast. Op een gegeven moment was de onrust bij onze dieren niet te harden. Ook ik had opeens allemaal vreemde verschijnselen. De koeien in de wei stonden hele nachten als idioten te loeien. Nooit eerder gehoord. Allemaal in de periode dat er aan die mast ‘gesleuteld’ werd. Op aanraden van een vriendin zwarte toermalijn piramides en shungit neergezet. En de onrust verdween. En wel heel snel.

   • Met alle respect, maar met mijn meetapparatuur heb ik al bij veel mensen geconstateerd dat de aanwezigheid van dit soort ‘hulpmiddelen’ geen enkel effect sorteren op de aanwezige meetbare pulsstraling. Vooralsnog heeft onze woning, getranformeerd tot de kooi van Faraday, geen negatief meetbare straling aan de binnenzijde van het huis. Het bereik van smartphones is echter belabberd. Mijn vertrouwde Nokia heeft nergens last van.

    Het feit dat u claimt dat het van positieve invloed is stemt me in ieder geval toch positief hoor!

    • @Jan:

     Voor mij bewezen dat het toch echt wel werkt. Nadat ik het pakket ontvangen had heb ik de piramides bij het modem en bij de laptop gezet. En ben daarna doorgegaan waar ik mee bezig was.
     Opeens viel het me op hoe relaxt de hond lag te slapen. Zonder enorm te hijgen. Ook de katten reageerden weer normaal. Het is dus geen placebo effect. Weten de hond en de katten veel dat ik die dingen heb neergezet……
     Maar opvallend was het wel. Ook merkte ik aan mezelf dat het werkt. Oké, bij mij zou het eventueel een placebo effect kunnen zijn. Maar bij de dieren zeker niet.

     Mijn vriendin haar man sliep ook al langere tijd heel erg slecht. Zij kreeg de tip om ONDER het bed kleine zwarte toermalijn piramides neer te zetten. Ze had het niet tegen haar man verteld. Hij sliep al tijden na drie uur ‘s nachts niet meer. Piramides onder het bed gezet en hij sliep door tot de wekker.
     Mooi spul eigenlijk.

     • Ik beroep mij uitsluitend op de uitleeswaarden die de meters weergeven op de display’s van de apparatuur. Deze meet uiteraard geen belevingswaarde ten gevolge van de piramides.

      • Jan, een placebo effect is niets anders dan dat je je lichaamseigen geneeskracht aanspreekt. Meest zichtbaar als het snijwondje in je vinger vanzelf weer geneest.
       Ik ken je apparatuur niet, maar zelf heb ik in het verleden ook woningen opgemeten op elektrostress en magnetische velden.
       Niet alle apparatuur heeft dezelfde meetmogelijkheden. Je haalt door plaatsen van piramides en dergelijke niet de “straling” weg, maar vermindert wel het effect op het lichaam.
       Er is meer tussen hemel en aarde wat er wel is, maar niet meetbaar. 🙂
       Fijne dag!

   • Fijn Alice dat je de reacties daarop ook merkt. Goed om nog eens te horen en aan te bevelen. Er zijn ook shungit piramides en andere vormen in klein en groot verkrijgbaar bij sundancer.nl.

    • In mijn zwarte toermalijn piramides zit ook koper en bergkristal.
     Shungit heb ik in de vorm van staven.
     Hiermee moet je ook de piramides ontladen en weer opladen.
     Ook shungit ligt bij de laptop en het modem.

     • Dat is een methode om te ontladen die ik niet ken, wel in de zon en stromend water. Maar ook de plaatsen waar je de piramides neer zet is slim.
      De kooi van Farraday (van Jan) werkt ook maar alles buitensluiten is soms een onplezierige energie om in te leven.
      Maar wellicht ook hier nog wat te bewerkstelligen door zwarte toermalijn en shungite.
      Ik heb nog een grote doos zwarte toermalijn (geen piramides), zal ze eens schoonmaken en plaatsen en voelen wat het doet.
      Dank voor je aanvullende opmerkingen.

      • @Klien: je hebt ook hangers en armbandjes voor buitenshuis. En ook stenen die je in je zak kan stoppen.
       Bij de hond hang ik zwarte toermalijn aan de halsband en bergkristal. Dat scheelt ook. Als we naar een groot park in een nabijgelegen stad gaan hang ik het aan de halsband.
       Op grote appartementencomplexen nabij het park wemelt het van allerlei masten. Hang ik niets aan haar halsband dan is ze onrustig en hijgt ze enorm. Dit komt mijns inziens door de straling. Ga ik naar het bos waar geen masten in de directe omgeving zijn is er niets aan de hand. Dus zonder toermalijn en bergkristal.

       • Dank alweer Alice. Kijk ook eens bij Sundancer, ze hebben het allemaal. Ik loop ook met armband.
        Je brengt me op idee voor honden.
        In het vorige complex waar ik woonde heb ik al in de 90-tiger jaren bezwaar gemaakt tegen de geplaatste masten. Maar helaas men wilde niet luisteren en ze staan er nog, wel nu met andere zenders vrees ik.
        Maar goed dat we elkaar wat kunnen helpen. Dank!

  • Ik heb de tip van een duitse bouwbiologische site gebruikt en het raam , waar mijn bed staat en waar 5G straling van tegenover op wordt gebeamed , s’nachts afgedicht , door zgn ‘reddingsdekens ‘( heel dun licht materiaal , spotgoedkoop – Amazon.de , merk Bramble bv) achter het overgordijn te bevestigen met alu-tape , alleen boven langs de rand vastplakken , de zilverkant naar buiten .Gemeten , met en zonder afdichting ;;van extreem naar bijna niks. Met die methode kan je het licht overdag wel binnenlaten .

  • https://stichtingehs.nl/over-ons/jaarverslagen/stichting-ehs-jaarverslag-2022/download

   Stichting Elektrohypersensitiviteit (EHS)

   ´In dit jaarverslag staan de activiteiten die Stichting EHS het afgelopen jaar heeft uitgevoerd, onder andere EHS als Handicap, de oprichting van een Europees samenwerkingsverband van stralingsbewuste organisaties (ESC), de contactdagen, het meldpunt en de infolijn. Natuurlijk is ook het financieel jaarrapport in dit jaarverslag opgenomen.

   Wist u overigens dat Stichting EHS ook op Facebook, LinkedIn en Instagram actief is. Op onze pagina’s op deze social media berichten we regelmatig over diverse onderwerpen die met straling te maken hebben, zoals wetenschappelijke onderzoeken, bijeenkomsten, berichten in de media en webinars. ´

   (Via de Nieuwsbrief.)

 4. Mensen met grafeenoxide in hun hersenen van de prik zijn straks in combinatie met 5G van afstand te sturen. Hun gedachten en zelfs dromen kunnen gelezen worden. Er wordt met ze meegekeken door hun ogen, meegeluisterd door hun oren en ze kunnen zelfs op afstand ziek gemaakt worden. Ze zullen veranderen in menselijke drones, dit is wat Yuval Noah Harari bedoelde met hackable humans. Hun plannetje is bijna voltooid.

 5. Ben een eenvoudige keutel boer die bijwerkt in de zorg om boven water te blijven. Geen tijd om al die rapporten te lezen of er in te verdiepen maar ik voel op mien klompen dat die microgolven niet veel goeds voor het leven bijdragen dan snel internet. Woon God zij dank op ut platteland ver van dat soort masten. Tjonge jonge wat een wereld. In de stad en randstedelijk gebied zie je overal op gebouwen die dingen. Enkele meters daaronder leven mensen. Ach Ach wat een wereld.

  • Jaoren terug dach ik naoch wie gaon weer terog, maor toch nit edaon. Noe spiet ervan. Nit meer helemaol dialectvast geleuv ik 🙂
   Dan maar roeien met de riemen die we hebben. Niet helemaal in de stad, maar zie toch wel paar masten in de buurt. Ook zijn verkeerslichten in de omgeving vervangen en zie je meer camera’s hangen. Voor als we niet verder dan 15 minuten mogen veronderstel ik.
   Inderdaad, ach, ach wat een wereld. Het woord kl*tezooi komt regelmatig bij me naar boven.

 6. Dacht men nu werkelijk dat het 5G gebeuren gepromoot wordt om de mensen lekker snel te kunnen internetten?
  Er zijn altijd grotere belangen van toepassing die mensen niet te horen krijgen.
  Kijk eens terug naar het verhaaltje m.b.t. het invoeren van de euro destijds; wij hoefden dat niet meer om te wisselen en om te rekenen tijdens vakantie in het buitenland.
  En iedereen vond het prima….
  Kijk ook eens naar het Corona gebeuren, wat men ons allemaal wijs gemaakt hebben.Dat heeft mensenlevens gekost en verwoest. En nog.
  Kijk ook eens naar het stikstof en Co2 verhaal wat ze ons op de mouw spelden.
  Bij alles wat overheden en grote bedrijven/instellingen vertellen zitten andere belangen achter waarbij de belangen van de bevolking totaal niet relevant is, uitsluitend winstoogmerk en controle.
  Ik meen dat begin 2022 auto fabrikanten door Brussel verplicht werden in hun auto’s een module in te bouwen die bij een ongeval automatisch de positie doorgaf en 112 belde.
  Die module is ten aller tijden te lokaliseren.
  Men weet dus precies waar je op dat moment bent, hoe lang je stopt, hoe lang je onderweg bent enz.enz.
  Maar het is handig als je een ongeluk krijgt…..
  In nieuwere auto’s zit in de kentekenplaat een chip, om kentekenplaat diefstal tegen te gaan, je zou het bijna geloven…..
  Een satelliet kan precies zien waar die kentekenplaat op dat moment is (en de auto ) Handig toch?
  Doe je onderzoek, blijf kritisch en…. ben vooral niet goedgelovig.
  Kijk maar eens kritisch naar alle aspecten in het verleden en de toekomst.

  • @ Tigron, ja hier weer die goede ouwe Johan Cruyff: je gaat het pas zien als je het doorhebt. Nu zijn er steeds meer mensen die het doorhebben. Misschien kan dat de energie nog kantelen.
   Ik lees bewust de krant om te zien wat er weer uitgespookt gaat worden. Zoals Schiphol is voorbereid op meivakantie. Ja zeker, geen vliegtuigen genoeg, staking kofferpersoneel en nog eens geen vliegtuigen genoeg. Langzaam wordt het reizen steeds meer in de ban gedaan.
   En vandaag kopt het AD: “Frietaardappel in de knel door nieuwe regels” Niet gelezen, maar duidelijk genoeg dat hier de voedingsindustrie weer afgeschaald gaat worden. En zo is het met alles.
   Elektrische auto’s alleen maar elektrisch om ze te kunnen stilzetten. Ook onderweg. Hoorde van iemand die paar jaar geleden auto kocht dat er iets ingebouwd zou worden om de auto “te kunnen vinden”. Het is mijn auto zei hij en dat gaat niet gebeuren. Ik bepaal wat erin komt.
   Ik zei elders al kl*tezooi!
   Dan nu maar weer aan het werk 🙂

 7. Wat voor ons burgers dus overblijft is het vernietigen van zendmasten en alles wat met 5G te maken heeft. Ja, maar dan heb je geen internet! Of wilt U internet en achter uw scherm zitten met een bloedneus en duizeligheid als gevolg van een microgolfsyndroom ? We moeten dus de smart city’s in wording ontvluchten en nog voordat de 15-minute shit ingevoerd gaat worden. Nu begrijpen we ook waarom tzt het platteland ‘verboten’ zal worden voor de burgermens, omdat ze natuurlijk nu al weten dat er veel mensen uit de stad zullen gaan vluchten, omdat hun smart city’s een grote magnetron zullen zijn. De depopulatie zal dan wel HEEL snel gaan. Ik denk niet dat dàt nou de bedoeling was vd elite. Er valt dan snel NIETS meer te controleren en kan men al haar controle gadgets niet gebruiken, omdat er niemand overgebleven is òm te controleren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in