Een groep vrouwen wier leven op zijn kop is gezet door de experimentele COVID-19 prik heeft onlangs een video gemaakt om mensen bewust te maken van de bijwerkingen, bericht Infowars.com.

“Hallo, Pfizer. Hallo, Moderna. Hallo, AstraZeneca. Hallo, Johnson & Johnson,” zeggen de vrouwen tegen de camera in de intro van de video. “Hallo, CDC. Hallo, FDA,” voegen ze eraan toe.

Dames met zowel Europese als Amerikaanse accenten vertellen het publiek: Ons doel is niet om verdere verdeeldheid te zaaien in de vaccin- en anti-vaccingemeenschap. Wij zijn voor keuzevrijheid, voor informatie, maar bovenal voor veiligheid.”

“We zijn gewond geraakt, onze levens zijn veranderd en we hebben hulp nodig,” vervolgen de vrouwen. “Artsen zoeken naar antwoorden en wij zijn wanhopig op zoek naar hulp. Help ons onze verhalen te delen, help ons onze stem te laten horen. Help ons de medische gemeenschap bijeen te brengen zodat we de hulp kunnen krijgen die we zo wanhopig nodig hebben. We zijn echt, we zijn hier en we willen onze levens terug. #RealNotRare.”

De vrouwen willen dat politici erkennen dat vaccins bijwerkingen hebben. “We worden al bijna een jaar gecensureerd. Stop de censuur!” Zij eisen ook dat onderzoek wordt gedaan naar de bijwerkingen en de noodzaak om een injectie terug te draaien.

De informatie poortwachters die werken voor ’s werelds grootste social media bedrijven hebben besloten dat de hashtag #RealNotRare mogelijk verkeerde informatie verspreidt zoals te zien is in de volgende screenshot van Instagram.

“Op zoek naar vaccin info?” vraagt Instagram wanneer een gebruiker naar de hashtag zoekt. “Als het op gezondheid aankomt, wil iedereen betrouwbare, actuele informatie. Bezoek de website van de Centers for Disease Control and Prevention. De website heeft informatie die kan helpen bij het beantwoorden van vragen die je misschien hebt over vaccins.”

  SCRIPTED: Nieuwe vaccins zijn al ontwikkeld en opgeslagen voor een grieppandemie die nog niet eens bestaat

Gebruikers worden vervolgens naar de website van het CDC geleid als ze op de door Instagram verstrekte link klikken.

Nadat ze de prompt van de sociale mediasite hebben omzeild, zien gebruikers ongeveer 30 posts van mensen met vaccinatieletsel of hun familie.

Onderaan de eerste pagina met zoekresultaten geeft Instagram echter toe dat het andere posts met die hashtag verbergt omdat “sommige posts mogelijk niet voldoen aan de communityrichtlijnen van Instagram”.

Voor zover wij weten, kunnen er honderdduizenden berichten zijn onder de hashtag, maar Instagram laat het niemand zien.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Covidvaccin snijdt mensen geestelijk af – persoonlijke ervaringVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelDr. Tenpenny met een WAARSCHUWING: Wees mentaal en spiritueel voorbereid om MILJOENEN dode kinderen te zien!
Volgend artikelVaccin Verworven Immuun Deficiëntie Syndroom (VAIDS): “We moeten verwachten dat deze immuunerosie zich op grotere schaal zal voordoen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. Eerst al opvallende reclame op de radio de laatste tijd over Gordelroos. Toeval ? Een latent aanwezig virus wat doorbreekt bij een beschadigd lymfatischsysteem , na vaccinatie . Het lymfatischesysteem , de poortwachters van ons immuunsysteem. Nu zie ik opeens veel reclame met ontharingsmiddelen voor de dames. En dat in de winter . Toeval ? Of blijkt nu ook dat de hormonale huishouding van slag is ?

  • Jij zegt het en ik dacht het vandaag óók, opvallend veel reclames daarover op de radio ( en dan m.n.dat het bij 50+ vaker voorkomt), yeahhh right??

 2. Elke dag vraag ik me af wanneer mensen eens gaan ontwaken?
  Ook iedere dag neemt mijn onbegrip toe als ik die hersenloze schapen zie achter dat lapje reut op hun kop.

  Nog geen dag heb ik meegedaan en nauwelijks iets negatiefs ervaren, in die 2 jaar hooguit 10 x denk ik. En als ik dan mensen spreek die eigenlijk tegen zijn maar toch die bekluier opdoen want ze hebben geen zin in gezeik ontplof ik. Hoe dom ben je dan? Niet eens geprobeerd omdat je aangesproken kunt worden??? Really???

  Ga je daarom maar gewoon mee? Het is mij nog niet gebeurd maar als iemand vraagt wat mijn medische uitzondering is dan zal ik zeggen: een hersenaandoening, ik kan kritisch denken!

  Het is toch bij de beesten af wat er gebeurd, mijn ouders nu hun booster gekregen van die kwakzalvers en een huisarts die te dom is om uit zijn ogen te kijken raadt het aan. De man heeft een probleem als ze iets overkomt. Al die schade, al die doden en niemand die het doorziet.

  Al die verknoeide levens en die smerige gore MSM zal hangen als het tij keert, samen met iedere andere medeplichtige. Dat tuig in Den Haag zal hopelijk ook spoedig de sjaak zijn.

  De wereld is letterlijk verloren gegaan in leugens en niets anders dan alleen maar leugens.

   • Weet je Angelien, ik ben soms erg boos op de mensen die maar meedoen omdat zij het mogelijk maken. Het zijn natuurlijk de aanstichters die de echte schuldigen zijn maar die zien we nooit. En geloof me ik vind het verschrikkelijk wat er gebeurd en hoe mensen misleidt en gesloopt worden.

    Wat me echt zo ontzettend boos maakt zijn hen die alles maar blijven ontkennen, mij de gek vinden en alles willen ontzeggen omdat ik niet “meedoe”. Ik doe dat en dat is weg van de meeste weerstand niet alleen voor mezelf maar voor ieder ander. Ik steek mijn kop uit, houdt mijn rug recht en wordt voor stront gezien en als minderwaardig.

    Dat maakt dat ik soms op de verkeerde boos ben maar mijn hele familie is de sjaak, allemaal zijn ze geprikt tot mijn neefjes en nichtjes aan toe. Met lede ogen kijk ik toe en vraag ik me af hoe lang ze er nog zullen zijn. Ook hoe lang ik nog kan meedraaien en een inkomen heb want ik zal nooit een test doen, een lapje gaan dragen of een spuitje nemen.

    Dagelijks blijf ik verwonderd en ga ik van medelijden tot woede, medelijden met hen die alles geloofden en nu de consequenties moeten dragen. Een enorme woede voel ik voor hen die de consequenties dragen en het verdedigen en mij verketteren.

    Weet je, het is zo erg wat er gebeurd en hoe ze deze verdeling voor elkaar hebben gekregen, de machteloosheid is triest. En de hoeveelheid mensen die hier willens en wetens aan meewerken voor behoud van een inkomen is om te huilen.

    Ik vind het in ieder geval goed dat je je uitspreekt en sterkte met je gezondheid en hopelijk kun jij anderen overtuigen met je verhaal.

    • Hier hetzelfde, de hele familie ingeënt, en de kinderen worden ook ingeënt. Maar alles heeft een voordeel.
     Wie het langst leeft, heeft alles.

   • Spijtig dat te horen, op deze site staan een aantal artikelen met middelen om de effecten van de vaccins tegen te gaan, zoals dennennaalden thee. Geen idee of het werkt maar het overwegen waard.

 3. Dan is er nog een factor, artsen die zogenaamd in de vaccins geloven zullen elkaar altijd de hand boven het hoofd houden bij ‘problemen en klachten’ door de vaccins.
  Ze zullen het gevaar van het vaccin blijven ontkennen al valt een gevaccineerde voor hun neus dood op de vloer.
  Ze zullen altijd met een of andere ‘oorzaak’ op de proppen komen, zolang het maar niet aan de heilige graal ligt.
  Zoiets als wiens brood men eet, wiens woord men spreekt.
  Die van Big Pharma dus.

   • Ook toen waren de mensen gehersenspoeld en werden gemanipuleerd om zo te denken dat joden een buitenaards volk waren Ik zag net een filmpje op facebook dat een reporter bij de ingang van een lagere school vroeg aan de ouders en kinderen van onder de twaalf jaar hoe ze het vonden dat Hugo de ,,,gezondheid minister,,,toe gestemd had dat kinderen van 5 tot 12 jaar de Phizer spuit mochten toegediend krijgen Tot mijn verbazing waren de meesten ervoor en ouders en kinderen hadden precies dezelfde uitspraak dat ze dan niet meer besmet zouden raken? en dat kinderen vooral weer vrijheid mochten terugkrijgen!!! Hieraan zie je dat mensen snel gehersenspoeld kunnen zijn als ze paniekhandelingen op volgen en de leider blind gevolgd zijn Deze ontwikkeling zal op het verdere leven van de kinderen dramatisch worden en er zullen er velen voortijdig gaan sterven of ernstig ziek worden natuurlijk is de aanstichter(s) van de propaganda spuiten campagne dan allang gevlogen!!!!

   • De prikjes die je als baby, kleuter en kind hebt ontvangen, zaten ook vol met allerlei rotzooi en gif. [DTKP BMR ]
    Meer dan 50% van de bevolking is chronisch ziek.

     • Ik wil dat je reageert dan weet ik wie van jullie laagste IQ heeft !
      Want het brein van de meeste mensen werkt heel slecht !
      Ik schat die 50% alvast veel te laag…. of dat komt door de vaccins kan ik niet weten.

  • Kunnen wij net zo goed ook de honkbalknuppel of hooivork ontkennen, toch?

   Hoe komt de dokter toch aan die twee vreemde gaatjes in z’n dooie leier? Moet haast wel covid zijn, of misschien door een slang van de Chinese markt gebeten. 😉

 4. Ja beetje laat voor deze dames ik heb een oudere zus die ook in de heilige vaccinatie gelooft ze kijkt al uit naar haar derde prik dat is dus iets wat ik niet begrijp
  Ik ga ook geen discussies meer aan verloren zaak
  Ik wil niet lullig doen .maar ik krijg wel een kaartje als het zover is

  • 2 broers ,3 zussen (1 zus hersen infarct) vader en moeder(longembolie) ,en nog vele familie leden (schoonzus bloedneus/flauwvallen) een maat hartprobleem (herhaalde 10 tallen keer NIET NEMEN)

   ik zei je kan geen vaccin maken in 1 a 2 jaren onmogelijk

   zie amerika https://openvaers.com/covid-data

   VAERS is the Vaccine Adverse Event Reporting System put in place in 1990. It is a voluntary reporting system that has been estimated to account for only 1% (see the Lazarus Report)

   946,461 Reports alles maal 100 946461 x100=94646100

   Through December 3, 2021
   19,886 DEATHS
   102,857 HOSPITALIZATIONS
   104,217 URGENT CARE
   148,181 DOCTOR OFFICE VISITS
   8,432 ANAPHYLAXIS
   11,896 BELL’S PALSY
   3,230 Miscarriages
   9,977 Heart Attacks
   16,918 Myocarditis/Pericarditis
   32,644 Permanently Disabled
   4,717 Thrombocytopenia/Low Platelet
   22,422 Life Threatening
   35,009 Severe Allergic Reaction
   10,946 Shingles

 5. Ik denk dat het een verloren zaak is om mensen wakker te schudden .ik ervaar dit zelf ook in mijn praktijk .
  Ben er mee gestopt ,ik hoop dat er een ommekeer komt en dat de waarheid naar buiten komt .laten wij daar voor strijden
  heel veel liefde en sterkte blijf elkaar steunen
  Hg Betty,

  • Betty zoals jij en iedereen gemerkt hebt is het onmogelijk om mensen wakker te schudden. Alleen de Heer kan dat. Voor hen gaat het spreekwoord “door schade en schande word men wijs” op.

   • En wie is de heer? Die ene die eeuwig blijft geeuwen? Iedereen die onschuldig is voor zijn plezier laat lijden? Paters die onze kindjes verkrachten zijn zijn beste vrienden?
    Die de heer is 100% een wappie verhaal maar je mag mij steeds tegengestelde bewijzen !

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in