Ik vind het echt geweldig dat linksen/liberalen ervan uitgaan dat alles waarin het woord “aap” voorkomt, beledigend is voor zwarte mensen.

Het doet me denken aan deze zeer ondergewaardeerde meme die Andrew Anglin gisteren maakte:

Mensen begrijpen niet hoe grappig Andrew Anglin is, omdat ze de diepgang van zijn memes niet begrijpen. Het idee dat de Guardian Lloyd Austin voor een aap aanziet en dan beweert dat de mensen vetfobisch tegen hem zijn, is echt, echt grappig, schrijft Elvis Dunderhoff.

Ik geloof niet dat “liberalen de echte racisten zijn” op de manier zoals mensen als Dinesh D’Souza beweren (hij beweert dat mensen in de Democratische Partij in het geheim KKK-leden zijn, zoals liberalen beweren dat Mitch McConnell een geheime Hitler-liefhebber is). Maar ik denk niet dat een conservatief ooit zou aannemen dat de term “apenpokken” beledigend is voor zwarte mensen. Dat impliceert noodzakelijkerwijs dat zwarte mensen op apen lijken. Conservatieven zouden kunnen denken dat zwarte mensen op apen lijken, maar dan zouden zij iets zeggen als “wat telt zijn hun daden, niet of zij op apen lijken.”

Reuters:

Poxy McPoxface, TRUMP-22 of Mpox: dit zijn enkele van de ideeën die door het publiek naar de Wereldgezondheidsorganisatie zijn gestuurd terwijl die een nieuwe naam zoekt voor apenpokken.

Vaak worden namen voor ziekten achter gesloten deuren gekozen door een technisch comité, maar de WHO heeft deze keer besloten het proces open te stellen voor het publiek. Na een trage start zijn er nu tientallen voorstellen ingediend door allerlei mensen, waaronder academici, artsen en een activist uit de homogemeenschap.

Zij variëren van technisch (OPOXID-22, ingediend door Jeremy Faust, arts aan de Harvard Medical School) tot kluchtig (Poxy McPoxface, ingediend door Andrew Yi, een toespeling op Boaty McBoatface – bijna de naam van een Brits schip voor poolonderzoek na een stemming van het publiek over de keuze).

Boaty McBoatface is nog steeds grappig, ook al is het normiecore.

Het is gewoon in het algemeen grappig om zo weinig respect te hebben voor de overheid/sociale instellingen dat je zoiets hebt van “noem dit schip iets achterlijks want alles zuigt en je bent gay.”

Ze hadden het erover om Columbus, Ohio een andere naam te geven omdat Christoffel Columbus Pocahontas verkracht had of zo , en de mensen zeiden dat we het “Flavortown” moesten noemen, naar het restaurant, en ik had zoiets van “ja, het kan me niet schelen dat die squaw verkracht is, ik steun het ook, dit is grappig.”

De druk voor een nieuwe naam voor de ziekte neemt toe, gedeeltelijk omdat critici zeggen dat die misleidend is, aangezien apen niet de oorspronkelijke dierlijke gastheer zijn. Een groep vooraanstaande wetenschappers heeft in juni een standpunt geschreven waarin wordt opgeroepen tot een naam die “neutraal, niet-discriminerend en niet-stigmatiserend” is, omdat men vreest dat de naam op een racistische manier kan worden gebruikt.

Tot dit jaar hebben de apenpokken zich hoofdzakelijk alleen in een groep landen in West- en Centraal-Afrika verspreid.

“Het is heel belangrijk dat we een nieuwe naam vinden voor apenpokken, want dit is de beste praktijk om geen aanstoot te geven aan een ethische groep, een streek, een land, een dier enz,” zei WHO-woordvoerder Fadela Chaib dinsdag.

“De WHO is zeer bezorgd over deze kwestie en wij willen een naam vinden die niet stigmatiserend is,” voegde zij eraan toe zonder een tijdschema te geven.

Een van de populairdere inzendingen tot nu toe is Mpox, ingediend door Samuel Miriello, directeur van een mannengezondheidsorganisatie RÉZO, die de naam al gebruikt in haar outreach-campagnes in Montreal, Canada.

“Wanneer je de beeldspraak van de aap weghaalt, lijken de mensen sneller te begrijpen dat er een noodsituatie is die serieus genomen moet worden,” zei hij tegen Reuters.

Een ander voorstel, TRUMP-22, leek te verwijzen naar de vroegere Amerikaanse president Donald Trump, die de omstreden term “Chinees virus” gebruikte voor het nieuwe coronavirus, hoewel de auteur ervan zei dat het stond voor “Toxic Rash of Unrecognized Mysterious Provenance of 2022”.

Eerder waren er inzendingen geplaatst die de spot dreven met de homogemeenschap, maar die zijn later van de site van de WHO verwijderd.

Wat is er eigenlijk aan de hand met dat apenpokkengedoe? Is het wel echt? Ik heb er geen idee van. De media zeggen dat alleen homo’s het krijgen en dat we de homo-orgieën moeten afremmen, dus springen de conservatieven/rechtsen hier natuurlijk bovenop en beginnen te praten over hoe homo’s ziektes verspreiden.

  Gezondheidsautoriteit CDC zegt dat mensen hun "fetisjuitrusting" moeten wassen en twee meter van elkaar moeten masturberen als deel van de "apenpokken"-manie

Homo’s verspreiden inderdaad ziektes, maar het zit zo: virussen zijn een theorie. Er is geen “bewijs” voor virussen. Ik ben geneigd te denken dat virussen een goede theorie zijn in die zin dat zij overdraagbare ziekten verklaren die niet door bacteriën verklaard kunnen worden, maar het is heel goed mogelijk dat alle overdraagbare ziekten door bacteriën verklaard kunnen worden en dat ziekten die niet door bacteriën verklaard kunnen worden, niet overdraagbaar zijn.

Het zit zo: als de ene persoon een geïnfecteerde wond heeft, en de andere persoon een verse open wond, en de eerste persoon wrijft zijn geïnfecteerde wond tegen de verse wond van de tweede persoon, dan zullen bacteriën zich van de ene wond naar de andere verplaatsen. Bovendien kunt u bacteriën duidelijk zien met een gewone microscoop. Dus, slijmdeeltjes in de lucht hoesten en iemand anders die inademen is een manier die logischerwijs bacteriële infecties kan verspreiden.

Dan ziet u dingen als dit:

En zoals dit:

En uw hersenpan begint te joggen.

Zouden “griep” en andere seizoensgebonden “virussen” van de luchtwegen gewoon een mengeling kunnen zijn van bacteriële infecties van de luchtwegen en diverse ouderdomsmoeilijkheden van het immuunsysteem?

Deze hele discussie begon met het coronavirus, toen duidelijk werd dat “het coronavirus” niet te onderscheiden was van “de griep”. De Daily Stormer heeft sinds maart 2020 betoogd dat “het coronavirus” eigenlijk gewoon een rebranding was van “de griep”. U begint te zeggen dat “het coronavirus” nooit geïsoleerd is, dan komt u erachter dat er ook nooit een “griepvirus” geïsoleerd is geweest.

Dan herinnert u zich dat “HIV” nooit geïsoleerd is en dat veel wetenschappers tegen de theorie van GRIDS (gay-related immunodeficiency syndrome) hebben gepleit, dat het door een virus veroorzaakt zou zijn, en in plaats daarvan dat het door homoseksueel gedrag veroorzaakt zou zijn.

  Apenpokkenmania

U komt dus in een situatie terecht waarin u het hele concept van virussen in bepaalde gevallen (zogenaamd niet-bacteriële overdraagbare ziekte) in twijfel trekt. In principe is het een theorie die lijkt te werken, maar het probleem is dat ze niet als een theorie beschouwd wordt, en dat betekent dat de mensen aannemen dat ze echt is, en dat betekent dat het heel gemakkelijk is om hoaxes te ontwikkelen.

Het is duidelijk dat elke vorm van seksueel contact bacteriële infecties kan verspreiden, omdat u rechtstreeks en agressief vloeistoffen uitwisselt (zie de wond-op-wond theorie). Zo hebt u chlamydia, gonorroe, en syfilis, dat zijn echte bacteriële infecties die via heteroseksuele of homoseksuele seks naar de geslachtsorganen (of anus) verspreid kunnen worden. Maar dan heb je “SOA-virussen”, die veel controversiëler zijn. Er is, bijvoorbeeld, geen bewijs voor HPV. HPV is een excuus waarom vrouwen baarmoederhalskanker krijgen, maar dat zou ook verklaard kunnen worden door anticonceptiepillen en waarschijnlijk door abortussen. Dat theoretische virus is niet nodig.

Als het om ” apenpokken ” gaat, hebt u een schijnbare ” homo-ziekte “. Maar de vraag is: wat is het verschil tussen deze “pokken” en de laesies die homoseksuelen al ontwikkelden?

Als dit een echt virus is dat bij homo-orgies verspreid wordt, dan zou het ongeveer een week duren voordat iedere homoseksueel in Amerika ermee besmet is. Deze mensen doen heel veel aan orgieën.

Wij weten dat “anale seks” (het is eigenlijk geen “seks”) zelf totaal onveilig is. Onlangs werden vrouwen gewaarschuwd over hoe onveilig anale seks is – vrouwen doen meer anaal omdat het populair is in de pornografie.

Op de implicaties over homoseksualiteit werd niet gezinspeeld.

Een klysma gebruiken om constipatie te genezen brengt allerlei gezondheidsrisico’s met zich mee. Zoek maar eens op “risico’s van een klysma”. Het verstoort de darmfauna, die verbonden is met het immuunsysteem. Een penis is groter dan een klysma, hij wordt in en uit geschoven, wat bij een klysma niet het geval is, en hij is niet steriel zoals bij een klysma. Het is dus duidelijk dat alle risico’s die aan een klysma verbonden zijn, drastisch ernstiger zullen zijn in het geval van een pik die in uw reet geschoven wordt.

  Britse gezondheidsautoriteit meldt dat meer dan 99% van de apenpokkenpatiënten homoseksuele mannen zijn

Anaal zal voor homo’s veel extremer zijn, omdat zij er veel meer van zullen doen en veel meer partners zullen hebben. Dan hebt u nog het feit dat het aantal partners dat homo’s hebben betekent dat zij voortdurend de normale bacteriële SOA’s oplopen, die zij met antibiotica behandelen. De meeste homo’s nemen meer dan tien keer per jaar antibiotica; niemand anders heeft dat in de geschiedenis ooit gedaan, en wij hebben geen idee wat het met het immuunsysteem doet.

Zo heb ik vastgesteld dat HIV een hoax was: het immuunsysteem van een homoseksueel zou uiteindelijk instorten zonder geheim virus, dus het geheime virus is overbodig.

Met apenpokken: Ik heb nog geen enkel bewijs gezien dat dit echt is. Ik heb foto’s gezien van homoseksuelen met zweren. Dat bewijst absoluut niets. Homoseksuelen kregen al allerlei zweren. Zij stellen de diagnose van deze vermeende pokken met hetzelfde valse PCR-proces dat zij voor het coronavirus gebruikten. Dus als u homoseksueel bent en u gaat naar de dokter omdat u zweertjes hebt en de test is negatief, dan zeggen ze “ach, dat zullen wel normale zweertjes zijn die homoseksuelen altijd krijgen omdat ze al die ziektes hebben omdat hun immuunsysteem vernietigd is”.

Dit is niet ernstig en de enige reden waarom iemand zou denken dat dit “volksgezondheids”-gedoe ernstig is, is dat hij vertrouwen heeft in de media/overheid. Als u geen onterecht vertrouwen had in de media/overheid, dan zou u alleen dingen geloven die u kunt bewijzen.

Dezelfde mensen die u over de apenpokken vertellen, vertellen u dat Oekraïne een oorlog tegen Rusland gaat winnen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

APENPOKKEN DOSSIER

Twitter censureert Pfizer-vaccingewonde Israëlische COVID-vaccindirecteur Professor Shmuel Shapira, suggereerde dat de uitbraak van de apenpokken verband hield met mRNA-vaccins

Vorig artikelRadicale droogte veroorzaakt door militaire weerwapens
Volgend artikelVaccinzeloot wilde “Eindoplossing” voor ongevaccineerden – nu is de 44-jarige aan hartaanval overleden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

  • Wow……ik dacht de arts in kwestie “persoonlijk” benaderen……(later in een onbewaakt ogenblik). Ik hoop erop dat artsen door ontwaakte geprikten ter verantwoording worden geroepen zodat ze zelf inzien dat het zo niet verder kan gaan.

   Mengele zou zich dood gelachen hebben over de huidige situatie.

 1. Alweer zijn de schaapjes een dag korter bij de dood men is er nu al over aan het nadenken gaan wij ze in een grote sleuf allemaal begraven of toch verbranden maar Klaver verzet zich tegen verbranden en noemt dit een gevaar voor de opwarming van de aarde.

 2. Dit is een staaltje reclame (brainwash) programmering van a tot z.
  Zat al bij het script . Voor Monkeypox op de markt kwam.
  Te dom voor woorden om er ook een hersencel aan ‘een naam’ te gaan besteden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in