Vrouwen die een beroep doen op spermadonoren om zwanger te worden, zoeken steeds vaker donoren die geen COVID-19-vaccin hebben gekregen, nu de bezorgdheid over de negatieve effecten van de prik op de voortplanting en de ontwikkeling van de foetus toeneemt, bericht Cassie B.

Bij spermabanken en online groepen waar vrouwen spermadonoren zoeken, geven veel vrouwen nu aan dat ze alleen sperma zoeken dat afkomstig is van ongevaccineerde mannen.

Op de Facebook-groep Sperm Donation USA bijvoorbeeld, wordt de vaccinatiestatus steeds vaker genoemd onder de honderden leden. De groep is verantwoordelijk voor het helpen van veel vrouwen bij het stichten van hun gezin, met leden variërend van alleenstaande vrouwen en stellen die worstelen om zwanger te worden tot jonge professionals en lesbische stellen. Veel mannen die lid worden van de groep bieden hun sperma gratis aan.

Verschillende mannen die hun sperma aanbieden, gebruiken verkoopargumenten zoals “ongevaccineerde man (sperma niet gemodificeerd door mRNA)” om hun punt duidelijk te maken.

Een vrouw die succesvol zwanger werd met het sperma van een ongevaccineerde man postte een foto van een positieve zwangerschapstest met een onderschrift dat zei: “Nog een ‘farm-raised’, ‘not Pharma-raised’ baby onderweg!”

Een van de leden van de groep, Jonathan David Rinaldi, vertelde aan The Daily Mail waarom hij denkt dat zoveel vrouwen op zoek zijn naar dit type sperma. Hij legde uit dat nadat hij zo’n grote toename had gezien van vrouwen die ongevaccineerde donoren wilden, hij zijn eigen groep begon die zich uitsluitend richt op ongevaccineerde donoren en vrouwen die op zoek zijn naar hun sperma.

  Illusoir schuldgevoel

Rinaldi, die bekend staat als “The Sperminator”, heeft in de loop der jaren minstens 16 kinderen verwekt via spermadonatie. Hij zei: “Ik vertrouw de grote overheid en de grote farmaceutische bedrijven niet, ik vertrouw ze niet en ik hoef mezelf niet in te spuiten met dingen waarvan ik niet eens weet wat het is.”

Hij zei dat hij weliswaar de typische kindervaccinaties kreeg toen hij opgroeide, maar dat hij zich meer in de kwestie ging verdiepen toen hij zijn eerste kind kreeg en niet beviel wat hij zag.

“Toen ik mijn eerste kind kreeg, begon ik de bijsluiters en de ingrediënten te lezen. En toen de school begon te zeggen dat mijn zoon ze moest hebben… Ik hou er echt niet van dat de overheid me vertelt wat ik moet doen, dus het zette me aan het denken en deed het tegenovergestelde,” merkte hij op.

Hij vertelde de publicatie dat in het ideale geval de vrouwen die zijn sperma ontvangen ook niet gevaccineerd zullen zijn, hoewel hij toegaf dat “niet iedereen op de hoogte is” van deze kwestie. Hij zei wel dat een vrouw aan wie hij had overwogen zijn sperma te geven, hem vertelde dat ze na de eerste twee prikken een booster zou krijgen. Hij vertelde haar dat hij niet bereid zou zijn om zijn sperma aan haar te doneren als ze dat zou doen.

Effecten COVID-19 vaccin op voortplanting en vruchtbaarheid nog grotendeels onbekend

Kort na het krijgen van COVID-19 vaccins, hebben veel vrouwen veranderingen in hun menstruatiecyclus gemeld en gynaecologen hebben hogere percentages miskramen gemeld sinds de introductie van de vaccins.

  De mensheid onder de 500.000.000 houden? - Anonieme Stonehenge-achtige "Georgia Guidestones" verordenen massale bevolkingsvermindering noodzakelijk onder het mom van "behoud"

Eén onderzoek toonde aan dat vrouwen die de mRNA COVID-19 prikken kregen een hoger risico hadden op miskramen, vruchtbaarheidsafwijkingen en andere gezondheidscomplicaties. Uit het onderzoek, dat werd gepubliceerd in Lancet Infectious Diseases en waaraan bijna 200.000 vrouwen in de vruchtbare leeftijd deelnamen, bleek dat vrouwen die hun tweede dosis van de Moderna-prik kregen een significant groter risico hadden op een ernstige gezondheidsgebeurtenis.

De meest gerapporteerde negatieve zwangerschapsuitkomsten onder de groep waren doodgeboorte en miskraam, gevolgd door verminderde foetale beweging, abnormale foetale hartslag en vaginale bloeding.

Bovendien is de schade die de vaccins op de lange termijn veroorzaken bij degenen die ze krijgen, nog steeds niet bekend, en het zal pas over tientallen jaren duidelijk worden wat de gevolgen kunnen zijn voor toekomstige generaties. Daarom is het geen verrassing dat veiligheidsbewuste moeders die hun kinderen de beste kansen op een gezond leven willen geven, sperma zoeken van mannen die niet zijn blootgesteld aan deze giftige vaccins.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Toparts waarschuwt dat ’turbokanker’ veroorzaakt door mRNA miljoenen mensen kan doden

Vorig artikelIsraëlisch leger verliest 88 pantservoertuigen in vijf dagen strijd – tonen satellietbeelden aan
Volgend artikelTerugslag: De enorme tol van de Gaza-oorlog op de Israëlische economie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Is het wel Onbevlekt zaad. Is het verschoond van alle soa-virussen en erfelijke aandoeningen? Hoe is de kwaliteit? Wie controleert dat en kun je dat wel vertrouwen.

 2. Immigratie.

  Ik verwijs naar een strofe uit het boek van Dzyan, waarin staat dat een deel van de mensheid er de voorkeur aan gaf lichamen te nemen van mindere kwaliteit, mindere schoonheid. Dat was de val van het ras van Atlantis door zwarte magie.
  Het is dus niet zó ijdel.
  De diermensen proberen de vrouwen met een hogere ontwikkeling mee te nemen. Dat is de enige culturele bijdrage van vandaag de dag.

  Hetzelfde vinden we terug in de Ramayana. De demonen met al hun sluwe TRUCS, ontvoeren Sita, de vrouw van Rama.

  Ik begrijp dat deze geschriften verwijzen naar Atlantische tijden.

  Hebben we nu hetzelfde met vrouwen en de zwarten?
  Geleid door experts.

  • Yep die nog pure Afrikanen, halen hun gereedschap boven en daar is een nieuwe gezonde baby…Enne, die schieten veelal Niet in een potteke hoor 😁

   • Nyet. Mulatten hebben een bewezen slechtere gezondheid en zwakker imuunsysteem dan puur Afrikaans of puur Europees. Buiten de latere psychologische problemen van deze kinderen doet men daar dus niemand een plezier mee.

 3. Ervan uitgaand dat deze vrouwen zich bewust zijn van wat er wereldwijd speelt, is het onbegrijpelijk dat zij dan nog kinderen in de wereld willen zetten.
  Kan natuurlijk zijn dat ze wel wat weten over de prikken, maar niet over wat er op de achtergrond speelt. Maar wat staat deze kinderen dan te wachten op alle levensgebieden. Zo ook de mogelijkheid tot misbruik en de idioterie om kleuters op scholen “op te voeden” met seksuele handelingen.
  Ik kan het echt niet begrijpen, tenzij er nog heel veel onwetendheid is bij de mensen.

 4. ….het beste zou zijn dat de ‘slimme’ mensheid effe STOPT met kweken tot de, in alle opzichten, dystopische horizon, een beetje opklaart …..maar ja, we zijn wel intelligent maar alles behalve slim…dus ….KWEKEN MAAR as if there s no tomorrow, zegt men in t engels !

 5. “PUREBLOODS als spermadonoren: De vraag naar sperma van ongevaccineerde donoren neemt sterk toe”

  Ongevaccineerd sperma hoe zal dit gaan verhouden/uitwerken in gevaccineerde vrouwen die een kind willen, realistische vrouwen zetten nu al vraagtekens in het aanbod van vrijers, een bloedtest kan dan uitkomst bieden, of je gewoon je de pletter laten copuleren door het Tinder aanbod van hete mannen die op springen staan.

 6. Mijn kwaliteit van leven te grabbel gooien?…….voor wie dan?

  Ik heb het nooit geambieerd om zomaar kinderen op deze aardbol te zetten.
  Toen ik mijn huidige partner ontmoette, hadden we allebei zoiets van “Het komt zoals het komt, en het is welkom”. We hadden de mogelijkheid om ze dát te bieden wat een kind nodig heeft op deze aardbol. Liefde, warmte, ruimte.

  Binnen no-time waren er twee meiden.

  Twee hoog-sensitieve kinderen, waarvan de jongste werd gedrogeerd en verkracht op een zodanige manier, dat we al twee jaar met intensieve zorg bezig zijn. De oudste hulp nodig heeft om door wreedheid van haar mede-leerlingen op de de middelbare school heen te komen……en met weerzin naar de gore waanzin van deze maatschappij zit te kijken en zich af zit te vragen wat ze hier in Godsnaam moet.

  En dan zomaar met sperma gaan smijten?

  Denk er niet over.

  Het gros neukt kinderen de wereld op omdat seks-verslaving bij de jochies die breinen regeert, en er bij dat meidenvolk in prangende nesteldrift fantastische droomkastelen worden gebouwd.

  Zie het theater bij de kerken en gemeentehuizen.

  Dit mensdom is voor een groot deel te stom, te bot en in zijn lafheid, ontstaan uit angst om zichzelf onder ogen te komen, te gemeen voor woorden. Laat staan voor kinderen.

  Het mijne krijgen ze niet.

  Ik wens degenen onder ons, met inzicht in zijn donder over wat er aan de hand is op deze mentaal volkomen vervuilde aardbol, sterkte………héél veel sterkte!!

  We gaan het nodig hebben.

  • Pas maar op met de hulpverlening
   Het is een commercieele industrie geworden
   Waar ook nog allerlei duistere figuren en plannen rondgaan
   Zoals grootschalig zichtbaar is in de toeslagen affaire

   Alle openheid is ook niet goed
   Voor anderen is het oppervlakkig vermaak tot
   Hooguit een abstract gegeven waar mogelijk iets uit te leren valt
   De meijlandjes etc kunnen er mogelijk wel mee dealen zolang het nep problemen zijn

   Succes ermee

 7. Biedt mijzelf aan , weliswaar tegen betaling , Uw kind zal sterk mooi en gezond zijn , [email protected] , Hoi ,,,,, Zoals velen anderen heeft U waarschijnlijk gehoord ,, vernomen , dat mensen , man , en vrouw die zich hebben laten spuiten , ( waarom zal mij altijd onduidelijk blijven , maar vertel me AUB , waarom ,, en dat U nu weet dat het gif is , anders zou ,, niemand zich melden aan deze site ) De clausule in onze afspraak zal zijn , geen gezond geboren kind , u betaald niets . ,,, waar u waarschijnlijk niet mee bekend bent , is het vuur waarmee verwekt word , wat gaat groeien in Uw baarmoeder , ik zeg dat dat verschil uit maakt , van beidde ouders , beslis zelf . Hoi

 8. Heb zojuist in mijn schrijven ook mijn e-mail adres geschreven wat , nu dus niet weergegeven wordt in mijn schrijven , gericht aan eenieder , beslis zelf

 9. Toch alert zijn.
  Nu de wetgeving heraangepast is sinds kinderen van donorvaders het recht hebben hun donorvader te kennen.

  Weet niet hoe ver die wet reikt, bv alimentatie enz.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in