Twee gerenommeerde wetenschappers uit Duitsland, Sucharit Bhakdi, M.D. en Arne Burkhardt, M.D., hebben een explosieve paper gepubliceerd met de titel: “On COVID vaccines: why they cannot work, and irrefutable evidence of their causative role in deaths after vaccination.” (Over COVID-vaccins: waarom ze niet kunnen werken, en onweerlegbaar bewijs van hun oorzakelijke rol in sterfgevallen na vaccinatie). De bevindingen werden op 10 december gepresenteerd op een interdisciplinair symposium waar onderzoekers de veiligheid en werkzaamheid van de nieuwe vaccins bespraken, schrijft Lance D Johnson.

De studie nam vijftien gevaccineerde patiënten (in leeftijd variërend van 28-95 jaar) onder de loep die binnen zeven dagen tot zes maanden na de ontvangst van het experimenteel covid vaccin overleden. De vaccins hebben hun leven niet gered. In feite leden veertien van de overleden gevaccineerde patiënten aan uitgebreide auto-immuunschade in verschillende vitale organen. Na inname van het spike-eiwit mRNA hadden hun antilichamen en T-lymfocyten zich tegen hen gekeerd en hun vitale organen aangevallen.

Spike-eiwit mRNA veroorzaakt auto-immuun aanvallen in vitale organen

Omdat lijkschouwers niet goed zijn opgeleid om vaccins in verband te brengen met verschillende doodsoorzaken, werd aanvankelijk vastgesteld dat de meeste sterfgevallen waren veroorzaakt door “aritmogeen hartfalen”. De meeste patiënten (elf) werden nooit in het ziekenhuis opgenomen. Zij stierven thuis, op straat, op het werk, in hun auto of in een instelling voor thuiszorg. Vier van de patiënten werden meer dan twee dagen op de IC behandeld. Daarom concludeerde het artikel dat het “onwaarschijnlijk is dat medische interventies de post-mortem bevindingen significant hebben beïnvloed”.

Nadat het mRNA van het vaccin spike-eiwitten in de cellen codeert, wordt die genetische informatie in de ribosomen vertaald om een vreemd, toxine-eiwit massaal te produceren. Door de natuurlijke eiwitsynthese van de cel te ondermijnen, herprogrammeert de vaccintechnologie het immuunsysteem om vreemde eiwitten te bestrijden die onder dwang door de eigen cellen van het lichaam zijn aangemaakt. De cellen die op het immuunsysteem reageren, kunnen de gezonde cellen, weefsels en organen van het lichaam als een bedreiging zien. Als gezonde cellen plotseling vreemde spike-eiwitten aanmaken, kunnen de immuunresponsieve cellen de gezonde cellen zien als een bedreiging voor het lichaam als geheel. Dit kan leiden tot een uit de hand gelopen auto-immuunreactie, een proces van zelfvernietiging.

  Astra Zeneca vaccin nu ook in Zweden gestopt - kan dodelijk zijn

Covid-vaccins trainen IgG-antilichamen en T-lymfocyten om zich te richten op de eigen organen van het lichaam

Elke cel die wordt gepenetreerd en geherprogrammeerd door het spike-eiwit mRNA kan uiteindelijk worden aangevallen door de lichaamseigen IgG-antilichamen en cytotoxische T-lymfocyten. De T-lymfocyten zijn immers bedoeld om het lichaam te beschermen tegen kankercellen en cellen die besmet zijn met ziekteverwekkers. Dit immuunproces kan in elk orgaan plaatsvinden.

In 14 van de 15 autopsies viel het immuunsysteem het hart van het individu aan. In 13 gevallen viel het immuunsysteem de longen van het individu aan. De lever, de hersenen, de speekselklieren en de schildklier werden elk in twee gevallen aangevallen. Alle overledenen vertoonden soortgelijke inflammatoire pathologische bewijzen in hun weefsels, vooral bij het afsterven van kleine bloedvaten. Het belangrijkste bewijs was een hoge concentratie van killer T-lymfocyten in de bloedvaten en de weefsels eromheen.

“Je hartspier, en je lever en je longen beginnen deze verdomde [spike-]eiwitten te produceren, [en dan] gaan je killer lymfocyten daarheen … en vernietigen je hart, je longen, je lever,” waarschuwde Dr. Bhakdi. Het bewijs van de “immunologische zelfaanval is zonder precedent,” schreven de artsen. “Omdat vaccinatie de enige gemene deler was tussen alle gevallen, kan er geen twijfel over bestaan dat het de trigger was van de zelfvernietiging bij deze overleden individuen.” Ze waarschuwen dat meer mensen soortgelijke bijwerkingen zullen ondervinden naarmate extra boosterprikken worden goedgekeurd.

De vaccins dringen ook door in de lymfeklieren en leren deze cellen om spike-eiwitten te produceren in plaats van witte bloedcellen. Dit kan ertoe leiden dat de T-lymfocyten een van de cruciale afweerstoffen van het lichaam aanvallen. Mensen die gevaccineerd zijn, zullen vatbaarder zijn voor diverse infecties van virale en bacteriële oorsprong, omdat één facet van hun immuunsysteem wordt getraind om andere facetten van het immuunsysteem te beschadigen. Dit bewijs heeft een arts, Dr. Peter McCullough, ertoe gebracht de covidvaccins uit te roepen tot “het gevaarlijkste biologische geneesmiddel dat in de geschiedenis van de mensheid op de markt is gebracht”. Zijn de covidvaccins onderdeel van een depopulatie agenda?

  WEF geeft toe dat ziekte X in 2025 zal uitbreken

Bekijk het Symposium, Doctors for Covid Ethics.

Doctors for Covid Ethics: An Interdisciplinary Symposium II — Sounding the Call

Copyright © 2021 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Voormalig FEMA agente zegt: “Je zult in principe gedood worden”Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelVijf ‘samenzweringstheorieën’ die in 2021 werden bewaarheid
Volgend artikelDe waarheid doet pijn: 96% van de omicrongevallen in Duitsland zijn onder de volledig gevaccineerden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

15 REACTIES

  • Toch wel medelijden met degenen die niet verder gekeken hebben dan hun neus lang is en in hun naïviteit het goede dachten te doen.

   Stuk minder medelijden met de vaccinzeloten die de niet-gevaccineerden demoniseren en het leven al tijden zuur maken. Meneer Macron en De Jonge bijvoorbeeld.

   • @Marsel: ja, ik heb ook diep deernis met de mensen die geloofden in de roverheid. Ik kan en mag hen niet veroordelen maar bezie hen met mededogen. Ik mag mij gelukkig prijzen dat ik al heel lang de machthebbers in het snotje heb en mij geen angst laat aanpraten. Maar niet iedereen staat om wat voor reden dan ook stevig in de schoenen en/of heeft genoeg levenservaring etc etc om die geraffineerde misdadigers te doorzien. Jarenlange hersenspoelende onderwijssystemen, msm, misleidende politici etc etc hebben hier ook hun aandeel 8n en het heeft “goed gewerkt”; “pak ze als ze jong zijn!” en “houd jij ze arm, dan houd ik ze dom!” (toen adel en kerk). Nog steeds hetzelfde procede.

 1. Wéér een ander scenario door dezelfde hoofdrolspelers

  We hebben nooit een coronapandemie gehad. De samenzweerders doopten de jaarlijkse griepgolf, die in 2020 ook Duitsland trof, om met de term ‘Corona’.
  Alleen al door de dagelijkse berichtgeving over vermeende coronadoden, waarvan 95% 80-plussers wier leeftijdsgroep de afgelopen jaren ook de belangrijkste groep van griepdoden vormde, ontstond wereldwijd de indruk dat we te maken hadden met een ongekende dodelijke dreiging van mensheid door een nieuw virus. Wat was en is een regelrechte leugen: Tot op heden is dit virus nooit geïsoleerd en gedetecteerd.
  De daaropvolgende vaccinaties hadden niets met Corona te maken. Corona diende alleen als politiek en pseudowetenschappelijk voorwendsel voor het toedienen van het vaccin.
  De massale vaccinatie van de bevolking was het werkelijke doel van de samenzweerders met het oog op een massale ontvolking van de wereldbevolking.
  Zowel wereldwijde bangmakerij als massale vaccinatie, die binnenkort meer doden zal hebben veroorzaakt dan de corona-griep, zijn de ernstigste misdaden tegen de menselijkheid en het vervullen van feiten van genocide.
  De mensheid moet opstaan ​​en haar dagelijkse dreiging het hoofd bieden. Ze moet alle trekkers arresteren en voor een internationaal militair tribunaal brengen. Er kan maar één doodvonnis zijn voor de leidende trekkers.

  https://michael-mannheimer.net/2022/01/04/corona-pandemie-endgueltig-als-gigantische-wissenschaftsluege-entlarvt-das-corona-jahr-2020-hatte-die-zweitgeringste-sterblichkeit-der-zurueckliegenden-30-jahre/

  • 100% mee eens, duidelijker is het niet te maken. Alle blabla over killercells, immuunreacties is gerommel in de marge. Die spuiten zijn er enkel en alleen om mensen te doden, de hele pandemie is vanaf dag 1 verzonnen.

 2. Ik zou willen dat men inhoudelijk beter de taal gebruiken waar die voor gebruikt moet worden. De term “het gevaarlijkste biologische geneesmiddel dat in de geschiedenis van de mensheid tot stand is gebracht” is dus zeer misleidend. Het is niet een geneesmiddel, wel een gevaarlijk middel! Ook zijn het geen vaccins; men blijft het steeds maar zo benoemen. Het zijn genverwoestende injecties.

 3. Mijn gemoedstoestand wordt er niet beter op als ik dit lees. Zorgwekkend, mede, omdat men steeds meer invloedrijke mensen wild om zich heen beginnen te slaan en bedreigend worden.
  Zie Macron: president van een groot land en wil alle niet gevaccineerden treiteren en pesten. Wat zijn dit voor uitspraken? Overal lauwe reacties.
  Wat gaat hij straks zeggen: uitschakelen en uithongeren?
  De ogen van de blinden worden niet meer geopend. Een volk of land Wat steeds meer wegrijdt van de WAARHEID zal mensen die de waarheid spreken steeds meer gaan haten.
  Waar moet en gaat dit heen?

  • Tsja, 1984 geeft duidelijk aan waar dit heengaat. Kijk daarna de films van The Hunger Games en voila, daar is de toekomst. Nou eindigen deze films met goede afloop (alhoewel met ontelbare onschuldige doden), dus dat geeft dan weer enigszins moed…

 4. Inderdaad Skippy: Een volk of land wat steeds meer wegglijdt van de WAARHEID zal mensen die de waarheid spreken steeds meer gaan haten.
  Dat is een onderdeel van het “narratief”. colwnstaal”, van “the young new leaders” geselecteerd door het wef.
  Verwarring en onzekerheid moet tot chaos leiden waar dan de idiotenpas als de reddende oplossing zal worden voorgesteld (ingesteld), leidend tot een absolute slavernij.

 5. Macron komt da van Kokos macron?? 🙂 Het blijft een fascist begrijp niet dat hij net als Rutte zolang blijft regeren,maar ja meeste mensen zijn zo dom dus word er voor hun gekozen.Als we nu eens alle politici eerst aan het woord laten alvorens op ze te stemmen> 90% van alle beloften worden niet uitgevoerd….dus…neem nou de Jonge geen verstand van zaken een paar reportages en hoppa zomaar minister van iets waar hij nul verstand van heeft> en dan nog >> welke plannen gaan ze bedenken???allemaal achter de schermen publieke voorlichting word gedaan door ziekte van downsyndroom clienten.. doorvragen en de hoorn erop smijten doen ze overal…weg met al die namaak figuren zowel links als rechts als christelijk >oplichters al 60 jaar

 6. reacties van de T cellen komen als men niet gewend is aan vreemde virusjes dus een zwaar ontsmet leven heeft,van werk naar huis in de trein…. 🙂 en ondertussen niets proevend allerlei dieren in je mond stopt,schijnheilig je bed induikt en dan op je 80ste dement word omdat je vergeten was echt te leven ipv je voort te planten.werken als een debiel en geld vergaren als een olie-domme

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in