Professor Dr. Sucharit Bhakdi, specialist in microbiologie en epidemiologie van infectieziekten en voormalig hoofd van het Instituut voor Medische Microbiologie en Hygiëne van de Johannes Gutenberg Universiteit in Mainz, Duitsland, geeft de mensheid een dringende waarschuwing over het gevaar van de op genen gebaseerde COVID-19 vaccins.

“YOU WILL LIVE TO SEE MANMADE HORRORS BEYOND YOUR COMPREHENSION” – DR. BHAKDI


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Professor Sucharit Bhakdi: “We zijn in oorlog!” Sta op! (Nederlands ondertiteld)



Volg Frontnieuws op Telegram

  Analyse van Pfizer-documenten bewijst: De "samenzweringstheoretici" hadden gelijk
Vorig artikelStudie toont aan dat ongevaccineerden beter geïnformeerd zijn dan gevaccineerden
Volgend artikelDe aanbidders van het vaccin: De opkomst van een nieuwe wereldwijde religie
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

  • Hoi Emphyrio,

   Wat ik het echte grove schandaal vind is dat zo weinig mensen kritisch zijn en zelf nadenken. Ik had al niet veel vertrouwen in mijn medemens maar dat het zo erg zou zijn had ik niet verwacht. Ik zal, mocht genocide uitkomen, geen traan laten om al die idioten die al lang hadden moeten weten dat de staat er niet voor ze is. Net zo min degenen die eea hebben laten inspuiten omdat ze zo graag op vakantie wilde ipv de toeristische sector te laten instorten vorig jaar door niet op vakantie te gaan.

   Alleen degenen die nu kiezen om geen booster te nemen kan ik compassie voor opbregen, Uiteraard ook degenen die echt een hoog risico lopen ex dikkertjes ala Brullende Bruls. Die hebben 2 jaar gehad om af te vallen maar niet gedaan en denken mij nu te kunnen beschuldigen van hen ingevaar bregen terwijl ze dat zelf doen.

   Keuzes hebben gevolgen. Ik ben eigenlijk blij dat er eens een keertje gevolgen komen (waarschijnlijk) die niet opgelost kunnen worden door anderen, die het probleem hebben ontlopen, te belasten ed.

   Ja ik was heel groot voorstander om alle leenkneuzen in 2008/2009 inclusief bankiers te laten bloeden. Ik had heel lang geen huis gekocht want vond de prijzen krankzinnig. Helaas mocht (oa) ik ze subsidieeren voor hun wangedrag.

   Die schapen weg uit de maatschappij zou ik echt niet erg vinden en zal ze niet missen.

   Groeten,
   Hugo

 1. De oorspronkelijke titel is: “Organs Of Dead Vaccinated Proves Auto Immune Attack”
  https://www.bitchute.com/video/fHIT55iM4Zv9/uiten

  Nadat ik de video op Youtube had gezet was die na 5 minuten verwijder incl. een waarschuwing.
  Probeer maar eens te Googlen op de titel. Google doet er alles voor om het buiten de zoekresultaten te houden.

  De Nazi machine is af en compleet.

 2. Get rid of Google, WhatsApp, Facebook!! (Now dangerous Meta called as the steal and manipulate all your data!).enough alternatives by now. Use DuckDuckGo as search machine. Use Proton mail for important private mail. So many very good podcasts, odysee, brand new shute, blckbxnews, rumble, a lot via onzereset.nl, daily data on Booster damage and deaths find @theysayitsrare on Twitter….etc.

 3. Lieve mensen
  respecteer de keuze van gevaccineerde en ongevaccineerde
  laat je niet tegen elkaar opzetten.
  want dat is de bedoeling van Klaus Swab , Rutte en Hugo de Jonge,
  zij willen dat de mensheid tegen over elkaar gaan staan.
  maar doe daar niet aan mee.
  maar ga naast elkaar staan.
  heb elkander lief.
  verspreid LIEFDE zo kunnen we deze SADISTEN klein krijgen.
  en niet met haat naar elkaar toe.
  en weet je wat karma doet.
  wie een anders iets aan doet ontvangt hetzelfde dus????
  zie je nu maar Hugo de Jonge met de politie voor z,n deur met kerst
  heb je het dan voor elkaar dat z,n vrouw en kinderen in angst leven om wat Hugo de Jonge doet en gedaan heeft.
  dat heet nu Karma.
  dus lieve blijf u gezond verstand gebruiken want haat lost niets op.
  allen met liefde krijgen we Rutte en Consorten op de knieeen.
  veel kracht.

  • Je hebt gelijk maar in de praktijk werkt dat minder. Ik probeerde mijn zus en broers te waarschuwen niet meer die injecties te halen. Na de 3e mail waarop ik geen antwoord kreeg werd mij op een agressieve manier duidelijk gemaakt dat ik ze aan het stalken was en niet meer welkom was als ik doorging met die onzin. Je begrijpt dat het kontakt nu in de vriesstand staat dus leuke theorie maar de praktijk is vaak anders.

 4. Ik merk al een ommekeer in het denken veel willen geen derde. Deze lockdown heeft ze de das om gedaan. Benieuwd naar de volgende rare streken. Wat ik ook vreemd vindt mensen niets mee krijgen van wat er in het buitenland gebeurt. Er vallen nu veel doden merk het om me heen oom, tante, buurmans moeder, familie collega’s. ik hou mijn hart vast voor de toekomst.

  • Teveel mensen zijn geobsedeerd door de reguliere AFhankelijke media die via de staatszender die staatspropaganda verspreiden. Het ziet er dermate degelijk uit dat men alle andere info tot desinfo degradeert. Dit is indoctrinatie ofwel massahypnose. Als wij wakkeren dan een ander verhaal vertellen wordt dat resoluut naar de fabeltjeskrant verwezen. Ik heb dan zoiets van je zoekt het maar uit en ervaar maar de gevolgen maar anderzijds wordt de eerstvolgende politieke stem verkeerd gezet en ondermijnt dat ook de vrijheid van de wakkeren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in