Dr. Bärbel Ghitalla analyseerde het bloed van mensen die Covid-19 injecties hebben gehad om te proberen haar patiënten te helpen die lijden aan de bijwerkingen. Dr. Ghitalla verkreeg ook een flesje met de Covid-19 injectie van Johnson and Johnson voor analyse. Gealarmeerd door wat ze door haar microscoop zag, besprak ze haar bevindingen met een medische collega, Dr. Axel Bolland, en met twee advocaten, Holger Fischer en Elmar Becker, schrijft Rhoda Wilson.

Duitsland: Vaccin- en bloedanalyse onder de microscoop. Gepresenteerd door onafhankelijke onderzoekers, advocaten en artsen

Dr. Jane Ruby, op The Stew Peters Show, bracht het nieuws uit Duitsland. Een samenvatting van Dr. Ruby’s hoofdpunten zijn:

 • De bloeduitstrijkjes van deze “gevaccineerde” patiënten laten zien dat rode bloedcellen (“RBC”) een positieve lading hebben gekregen (in plaats van een negatieve, waardoor bloedcellen anderen kunnen afstoten en alleen blijven) waardoor ze op elkaar kunnen “stapelen”. Dit is typisch voor bloedkanker. Men noemt dit “rouleaux” formaties. Dus, de injecties veranderen de elektronlading in positieve in de RBC’s.
 • Er zijn ook opgerolde stukjes aanwezig met een metaalachtige glans. Ze zijn gemakkelijk te zien omdat ze geen licht absorberen zoals RBC’s dat doen.
 • De Duitse artsen en juristen in de video denken dat dit het begin is van trombotische activiteit. Het niveau van rouleaux formaties in deze bloedmonsters is ‘ernstig’. We kijken naar ernstige schade aan de bloedcellen.

Van het flesje Johnson en Johnson vaccin dat zij heeft verkregen (het heeft een lotnummer en vervaldatum), vertonen de monsters stijve structuren/lijnen met kleine witte puntjes ertussen.

De Duitse advocaten zeggen dat er een groot gebrek is aan geïnformeerde toestemming.

Verder lezen: ‘On the trail of the Covid 19 vaccines – the first blood tests are carried out  (Duits-Engelse vertaling).

Bloeduitstrijkjes uit het VK

Begin juli werd Dr. Philippe van Welbergen, medisch directeur van Biomedical Clinics, geïnterviewd op een Zuid-Afrikaanse gemeenschapszender. Hij legde uit dat toen zijn patiënten begonnen te klagen over chronische vermoeidheid, duizeligheid, geheugenproblemen, soms zelfs verlammingsverschijnselen en een late hevige menstruatie (vrouwen vanaf de leeftijd van 60 jaar), hij bloedmonsters nam. Hun bloed vertoonde ongewone buisvormige structuren, enkele deeltjes die oplichtten en veel beschadigde cellen. Er waren maar weinig gezonde cellen zichtbaar. Tot drie maanden daarvoor had hij deze formaties in bloed nog nooit gezien.

  Officieel rapport: Beademingsapparatuur doodde bijna ALLE COVID-patiënten

Op een medisch congres in Nederland ontdekte hij dat soortgelijk bloed werd besproken; sommige bloedmonsters vertoonden zelfs blauwe en rode cellen, die geen organisch materiaal waren. “Toen we de puntjes met elkaar in verband brachten, ontdekten we dat ze allemaal het Covid-‘vaccin’ hadden gehad,” zei Dr. van Welbergen.

Afbeelding links: Gezond bloed toont cellen die afzonderlijk kunnen bewegen; ze hebben een goede beweeglijkheid en zullen geen trombose veroorzaken Afbeelding rechts: “Deze strengen of buizen lijken hol te zijn – het is echt vreemd. Als je ze echt vergroot, kun je er wat cellen in zien, maar we weten niet of het een kristallijne structuur is of organisch. De weinige gezonde cellen zijn omcirkeld. De rest is gebarsten en gebroken – ze zijn op. Dat is geen gezond bloed. We zien het keer op keer,” Dr. van Welbergen. (Foto’s met dank aan Heart Publications)

Het interview van Dr. van Welbergen is twee en een half uur lang, Dr. Ruby legde echter kort uit wat Dr. van Welbergen ontdekte, kijk HIER.

Bloeduitstrijkjes uit Zwitserland

Covid “vaccinatie” veroorzaakt onmiddellijke stolling op microscopisch niveau, zei Armin Koroknay, het effect in het bloed van een persoon is het meest ernstig na de tweede injectie.


Zwitserland: Armin Koroknay, Catastrofale effecten van “vaccinatie” op het bloed

Het grootste deel van de video hierboven is in het Engels, maar sommige delen zijn in het Frans. Een reddit gebruiker heeft behulpzaam enkele van de Franse gedeelten in het Engels vertaald.

“De inleiding zegt: Onderzoekers gebruiken een specifieke technologie (fluorescentie) die het mogelijk maakt om rode en witte cellen onder een microscoop te observeren. De eerste foto met een blauwe achtergrond die u ziet, is die van de rode cellen van een gezonde patiënt. Deskundigen vroegen zich af: “ziet het bloed er anders uit voor en na vaccinatie?”

“Om 48 uur ziet u het volgende beeld: links het bloed van een niet-gevaccineerde persoon en rechts het bloed van een gevaccineerde persoon.

“Op 3min 45s staat dat bloedwaarnemingen die tot nu toe zijn gedaan bij een statistisch significant aantal patiënten aantonen dat vaccinatie resulteert in: een lager niveau van witte bloedcellen; groepering van rode bloedcellen; en, overmatige stolling.

“Op 4min 33s spreekt een radioloog over wat hij heeft waargenomen: beroertes treden meestal op binnen 1 – 3 maanden na mRNA-injecties; er zullen zeer zeker gevolgen op lange termijn zijn voor lymfocyten en rode cellen, mogelijk leidend tot leukemie en lymfomen. Hij zegt dat hij tegenwoordig veel consulten krijgt voor longembolie, bloedstolsels en andere symptomen die worden veroorzaakt door overmatige stolling”.

  Covid psychologie - groeten uit het stenen tijdperk

Talloze waarschuwingen

Er zijn talloze waarschuwingen geweest, van vele bronnen, uit vele landen, gedurende vele maanden, over bloedstolsels veroorzaakt door de Covid-injecties. Ook wij hebben de aandacht gevestigd op dit levensbedreigende effect. Een snelle zoekactie op onze website levert een lijst op van talrijke artikelen die zich over verschillende maanden uitstrekken. Sommige zijn, helaas, persoonlijke verhalen van mensen die letsel hebben opgelopen door vaccinatie en andere zijn artikelen over waarschuwingen van artsen en wetenschappers dat bloedstolsels een veel voorkomend effect zijn van de Covid-injecties. Hieronder vindt u een kleine greep uit onze artikelen die verwijzen naar bloedstolsels als gevolg van de experimentele op genen gebaseerde Covid-injecties:

Gaslighting en censuur door staat gecontroleerde  “mainstream” media gaat door

Het Trusted News Initiative, een organisatie geleid door de BBC, censureert deskundigen die zich verzetten tegen het officiële verhaal over Covid-19. Vorig jaar heeft de BBC meegewerkt aan het Origin Project en eerder dit jaar heeft de BBC samen met anderen de Coalition for Content Provenance and Authenticity opgericht om “misinformation and disinformation” te bestrijden. De BBC is de grootste propagandamachine die de wereld ooit heeft gezien. Hieronder staan voorbeelden van die propaganda in actie.

  Gaat nu viraal: Rode Kruis medewerker bespot ongevaccineerde "dwarsdenkers" en sterft na vaccinatie

Dokter Zoe Williams werd tijdens een uitzending van This Morning onderbroken toen zij antwoordde op een vraag over door vaccinatie veroorzaakte trombotische bloedstolsels (VITT).


This Morning (ITV) Eamonn Holmes en Ruth Langsford spreken met Doctor Zoe Williams

Hoewel “This Morning” een ITV-show is, zendt het uit vanuit studio’s van de BBC en wordt het gereguleerd door Ofcom, de Britse omroepregulator. Zoals The Daily Sceptic in juni meldde, vertrouwt Ofcom op de “factchecking” organisatie “Full Fact” om te informeren wat het moet onderdrukken. Er is niet veel onderzoek nodig om de verbanden tussen deze bedrijven, media-organisaties en hun initiatieven te beginnen te zien.

Een ander recent voorbeeld van censuur en pogingen om stemmen die zich uitspreken het zwijgen op te leggen, is Dr. Anne McCloskey, een huisarts in Noord-Ierland.

Dr. McCloskey ging in 2019 met pensioen, maar keerde afgelopen april terug naar de gezondheidszorg als reactie op de oproep tot het aanstellen van arbeidskrachten voor een pandemie. Tien dagen geleden deed Dr. McCloskey een publieke oproep:


Dr. Anne McCloskey spreekt over massale toename van bloedstolling bij Covid injectie slachtoffers

Een paar dagen later was ze te horen in een BBC radioprogramma. Diezelfde dag werd Dr. McCloskey geschorst door de Health and Social Care Board voor haar “Covid-19 vaccin opmerkingen”.

Het is schandalig dat de stemmen die het publiek moet horen, worden geweigerd. Vooral als je bedenkt dat de gezondheid en het welzijn van het publiek op het spel staan. Een veel betere onderzoeksrapportage wordt gedaan door de hardwerkende onderzoekers van de alternatieve media zonder de met bloed besmeurde reclamedollars van Big Pharma.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Schokkende analyse van levend bloed na COVID-19 injectieVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelApartheid, getto of slavernij – uw keuze
Volgend artikelDe Covid-leugens van de media zijn als propaganda van nazi’s, zegt professor
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Al met al is de msm de grootste boosdoener die door organisaties gestuurd en betaald dat doet wat deze aangeven. Notulisten dus, maar dan of stupide of misdadig. De aansturende maffia is wel bekend inmiddels.
  Tanende??
  Hoop het (of”wishfull thinking”).

 2. 70 procent van de eu is ingeend las ik gisteren.
  250 miljoen domme schapen.
  Als die over enkele jaren allemaal de pijp uit zijn hebben we misschien geen files meer.
  Dat is ook wel weer positief,toch???

 3. Zelfs nog voor deze publicatie wisten we toch al dat dit zou gebeuren het is natuurlijk een beetje cru om gelijk een deel van de bevolking te euthanaseren dus hebben ze dit langzaam werkend gif bedacht mijn zus heeft zich laten vaccineren omdat ze ook dacht dat ze nergens meer heen kon ze is niet jong rond de zeventig maar is na haar tweede vaccinatie zo dement als een deur goed spul dat vaccin en de huisarts zegt dan ja maar dat is heel normaal dat je op deze leeftijd dementie kan krijgen zal wel erfelijk zijn ja dag m.n vader is in de negentig geworden m.n moeder ver in de tachtig en echt niet dement wel toevallig dat het nu net naar boven kwam na de tweede vaccinatie ze heeft vrijwillig de vaccinatie genomen maar ik blijf erbij dat ze daardoor zo dement is en o ja nog wat volgens mijn familie en kennissen ben ik een hele grote complot bedenker ik ga het druk krijgen in de toekomst met al die begravenissen

 4. Het is onvergeeflijk!
  Wat de overheid de burgers vreselijk heeft misbruikt….
  We moeten hard brullen als de leeuwen, dat het volk ook graag wilt leven..
  Nogmaals het is onvergetelijk!!

 5. Ik krijg altijd ruzie als ik mensen probeer duidelijk te maken dat de gifspuit niet hun enige optie is. Nu heb ik er misschien iets op gevonden. Ik stuur ze een link naar deze petitie om het gebruik van (al jarenlang volledig goedgekeurde) medicijnen voor COVID-19 toe te staan: https://www.petities.com/einde_corona_crises_overheid_sta_behandeling_van_covid-19_met_hcq_en_zink_toe
  Misschien worden ze dan eindelijk wakker, als ze inzien dat de overheid torenhoge boetes uitdeelt aan artsen die hun patiënten proberen te helpen en het gebruik van effectieve medicijnen verhindert.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in