In afwachting van de komende Neurenberg 2.0 strafprocessen waarin de covid-medesamenzweerders die miljoenen mensen over de hele wereld massaal hebben vermoord, zullen worden aangeklaagd, smeken de vaccinzeloten nu om “amnestie”, in de hoop dat wij hen allemaal zullen vergeven en vergeten wat zij de slachtoffers hebben aangedaan. De rauwe tirannie en autoritaire wreedheid die de vaccinpushers hebben laten zien in hun waanzinnige streven naar verplichte vaccins, wrede lockdowns van kinderen en de economische vernietiging van kleine bedrijven moeten gewoon worden weggewuifd en vergeten, aldus Emily Oster, die schrijft voor The Atlantic, een links globalistisch propagandamondje, schrijft Mike Adams.

Oster – die voorstander is van vaccins, sociale afstand en maskers – beweert dat de mensen die al die covid-tirannie pushen gewoon niet wisten wat ze deden.

Met andere woorden, ze volgden gewoon allemaal bevelen op en moeten daarom worden vergeven. Dit is hetzelfde excuus als dat van de nazi’s in Oost-Berlijn, die om genade smeekten na het afslachten van onschuldige burgers die slechts probeerden te ontsnappen aan de tirannie.

Volgens nauwkeurige schattingen, gepubliceerd door Steve Kirsh, Ed Dowd en anderen, hebben covid-vaccins waarschijnlijk alleen al in Amerika meer dan een miljoen mensen gedood. Wereldwijd zijn ten minste 20 miljoen mensen door deze vaccins gedood, terwijl miljarden mensen gehandicapt zijn geraakt door verwondingen als gevolg van vaccins.

Een epische terugslag tegen de tirannen

De terugslag tegen het artikel van Oster was werkelijk episch. Over het hele internet hebben de wakkeren en waarheidsgetrouwen een woede-uitbarsting ontketend tegen Oster en The Atlantic, omdat zij durven te suggereren dat al hun misdaden tegen de mensheid eenvoudigweg moeten worden vergeten en vergeven, zonder zelfs maar een verontschuldiging van degenen die genadeloos de covid-tirannie hebben doorgedrukt (en daarbij miljoenen levens hebben verwoest). John Nolte van Breitbart.com zei het waarschijnlijk het beste in een recent artikel:

  "Onze soort wordt genetisch gemodificeerd": De opmars van de mensheid naar de ondergang? Analyse van het microbioom en het viroom

Er zal geen vergeving zijn voordat er een afrekening komt voor de huurlingenleugenaars die onze ouderen en kinderen hebben mishandeld.

Er zal geen vooruitgang zijn voordat er gerechtigheid is voor hen die failliet zijn gegaan, beboet, in de gevangenis gezet, alleen moesten rouwen, gedwongen tot eenzame wanhoop en ontdaan van de magie en onvervangbare momenten van de jeugd.

Bovenal zal er geen gratie zijn omdat u geen spijt hebt; omdat u, als u de kans krijgt, het allemaal opnieuw zult doen; omdat u gemene, harteloze, huurlingen bent, politiek gedreven bullebakken die alleen om amnestie vragen zodat u ons de volgende keer op het verkeerde been kunt zetten.

Nolte heeft gelijk. De linkse covid-tirannen – ook wel covidianen genoemd – hebben geen berouw. Ze bieden geen excuses aan. Ze smeken om genade, simpelweg omdat ze betrapt zijn op het mishandelen van anderen, en ze hopen nooit de gevolgen van hun eigen daden onder ogen te moeten zien.

Als u vergeving wilt, is dit wat er moet gebeuren

Wij vragen om een legaal en rechtmatig proces van onderzoek naar en aanklacht tegen al diegenen die de covid-misdaden over de wereld hebben uitgestort, gevolgd door vervolging en een eerlijk proces. Neurenberg 2.0 moet van start gaan, zodat de waarheid wordt verteld en de verantwoordelijken worden ontmaskerd voor hun misdaden.

Daarnaast stellen wij de volgende acties voor:

1) Een wereldwijde verontschuldiging door alle media die covid-leugens, vaccinpropaganda, maskeronzin en sociale desinformatie hebben gepusht. Voorpagina. Groot lettertype. Volledige schuldbekentenis.

2) Het herstel van alle mensen die ontslagen zijn omdat ze maskers, vaccins, enz. weigerden, met volledig achterstallig loon.

  Gevaccineerde en geboosterde mensen krijgen nog meer slecht nieuws - uit een ongewone bron

3) De bouw van een “COVID Muur van Schaamte” monument waarin specifiek de criminelen worden genoemd die schuldig zijn bevonden aan deelname aan deze wereldwijde covid- samenzwering die gericht was tegen de mensheid. Tegelijkertijd moeten we ook een “COVID Muur van Helden” oprichten om publiekelijk diegenen te erkennen die de waarheid hebben verteld, die in opstand zijn gekomen tegen de tirannie en die levens hebben gered door zich te verzetten tegen de covid-waanzin. (Laten we beginnen met Z voor Zelenko…)

4) We hebben een garantie nodig dat linkse tirannen dit niet opnieuw zullen proberen, omdat ze voortdurend op zoek zijn naar nieuwe manieren om mensen te controleren, levens te vernietigen en wereldwijde ontvolking te bewerkstelligen. Hoe kunnen we er zeker van zijn dat ze niet alweer een nieuw schadelijk gif of ziekteverwekker aan het bereiden zijn om op de wereld los te laten?

Ik behandel dit en meer in de podcast van vandaag via Brighteon.com:

– Vaccinzeloten smeken om covide AMNESTY omdat ze betrapt zijn.
– Maar ze hebben GEEN berouw, en ze hebben geen spijt. Ze zijn kwaadaardig.
– De Democraten moeten landelijk hun excuses aanbieden voor de tirannie, censuur en covid-leugens.
– Degenen die ontslagen zijn, moeten weer in dienst worden genomen met achterstallig loon.
– Alle activa van de bestuurders van Vax Pharma moeten in beslag worden genomen.
– Fondsen moeten worden gebruikt om de families van VACCINSLACHTOFFERS te betalen.
– Wij doneren bijna $14K aan Californische advocaten die ziekenhuizen aanklagen voor covid-moord.
– Inflatie eurozone stijgt tot boven 10% terwijl Europa de winter van instorting tegemoet gaat.
– Bijna 40% van de kleine bedrijven in de VS kan geen huur betalen.
– De Amerikaanse economie is verwoest door Biden en de Democraten.
– Belangrijke gedachten over Vergeving – maar alleen nadat excuses zijn aangeboden
– Welke dingen nog werken  na een EMP-aanval.

  Geheim document onthult: Moderna stuurde reeds in 2019 mRNA-coronavirusvaccins naar Amerikaanse gezondheidsautoriteit Fauci-NIAID


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Gevaccineerden “infecteren” de ongevaccineerden met gevaarlijk grafeenoxide, zegt biomedisch deskundigeVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelEmily Oster stelt “een pandemische amnestie” voor, stelt voor dat “we elkaar moeten vergeven voor wat we deden en zeiden toen we niet op de hoogte waren van COVID”
Volgend artikelU doet het geweldig en uw stem maakt het verschil
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

54 REACTIES

 1. ‘ 3) De bouw van een “COVID Muur van Schaamte” monument waarin specifiek de criminelen worden genoemd die schuldig zijn bevonden aan deelname aan deze wereldwijde covid- samenzwering die gericht was tegen de mensheid’.

  Hoe enorm moet deze muur dan wel zijn?
  A la de Chinese Muur?
  Mijn hemel, wat een namen zullen daar op komen te staan.

 2. Ik moet er niet aan denken dat mijn buren mij om vergeving zouden komen vragen omdat ze me met hun Covidvaccinaties meerdere keren besmet en ziek gemaakt hebben. Ze volgden de regels op van hogerhand opgelegd. Ik ben een trotse Waarheidszoeker met het besef dat daar in de menselijke geschiedenis altijd maar enkelen van zijn. Mike Adams tegen Vrije Abortus, tegen euthanazie voor al stervende kinderen en al jaren verdacht Gecontroleerde Oppositie te zijn wordt wel steeds extremer met zijn tirades. Niet mee te debatteren als je een andere mening hebt. En van zulk soort mensen ben ik gewoon niet gediend. WB 20 miljoen doden door Covid vacx zou ik graag een statistiek/link bijgevoegd willen hebben. Hou je eigen vibratie hoog en je wordt niet ziek vind ik een interessanter gegeven en streven.

   • Die “buurmeisjes” werden gewoon verliefd op Duitse soldaten, dat is gewoon menselijk en geen schande. Ze dachten misschien dat de Duitsers de overwinnaars waren net zoals de vrijmetselaars nu. Verzet was pas eervol na het verslaan van het nazisme. Verzet tegen de vrijmetselarij wordt ook pas eervol als Rusland de oorlog tegen het satanisme (vrijmetselarij) gewonnen heeft.

  • Factor 4 is 20.000.000. Factor 15 is 200.000.000.
   Vul het zelf maar in.. en voor de rest moet je niet zoveel kotsen over anderen , maar kijk eerst naar je eigen kots, wat je hier allemaal schrijft. Ga onderzoeken wat karma is, dan valt misschien het dubbeltje.

 3. In de uitzending van blckbx today (2022-11-02) zei Sietske Bergsma iets over uiteindelijk vergeven, in de trend van dat zal wel moeten.

  Quote, Sietske Bergsma, “we moeten misschien wel een beetje gaan vergeven, en dat zal op enig moment wel kunnen en moeten, maar ik denk dat dit veel te vroeg is” Einde Quote.

  Die specifieke uitspraak viel mij dus behoorlijk tegen van Sietske Bergsma.

  Bovenstaande uitspraak van Sietske Bergsma (nieuws van de dag) is te zien vanaf 9m 24sec.

  https://www.blckbx.tv/livestreams/blckbx-today-2022-11-02

  De gehele bijdrage van Sietske Bergsma is hier te zien:

  https://files.catbox.moe/1bsyh4.mp4

 4. “Medical Board Moves To Strip Dr. Peter McCullough Of Certifications”
  Zolang dit soort omgekochte idioten dappere mensen als McCullough moedwillig kapot maken, kan zelfs van een begin van een aanzet tot vergeving geen enkele sprake zijn.

 5. Vergeving? Hoezo, vergeving!

  “Menselijke lichamen gescand op luchthavens voor bewijs van vaccinatie”

  ‘Ze scannen de lichamen van mensen op luchthavens op zichtbare tekenen van het enzym luciferase als bewijs van vaccinatie. Als u wordt betrapt met een vals vaccinpaspoort, krijgt u een boete en mag u niet aan boord van uw vlucht totdat u bent gevaccineerd.’

  https://principia-scientific.com/human-bodies-scanned-at-airports-for-proof-of-vaccination/

  Wat nou vergeving!

 6. Duidelijk dubio .
  Vergeven ? Synoniem aan vergiftigen .
  ( afmaken, doden, doodschieten, kelen, killen, koud maken, liquideren, mollen, om het leven brengen, om zeep helpen, ombrengen, omleggen, slachten, vergiftigen, wurgen) LOL.
  Toen ik bovenstaande topic las ontsnapte er een lach 😀
  Vergeef mij reguurders.
  Ik heb ff geen mening 😎

 7. Het witteboordentuig zo snel mogelijk voor een Tribunaal en executeren. Dat geld ook voor het medisch witteboordentuig die de gifinjecties gezet hebben.

 8. Nog steeds….er is nog niets veranderd!!!!!

  Zolang billy en co rondlopen gaat de wereldstaatsdictatuur er komen mèt ook de prikjes om het gepeupel verlamd onder controle te houden en andere perverse praktijken etc.

  Wakker blijven èn blijven verzetten:
  Virusonzin, oekrievakantiegangers, stikstof, AI, smartmeuk, enz.

  • @Ab,

   Beste,

   Ik ben bang dat “prikjes” binnenkort niet meer nodig zullen zijn………………

   Heeft u de laatste 2 tot 3 maanden niet eens een keertje naar de oh zo mooie “wolkenluchten” boven u gekeken…..en heeft u daarbij niet opgemerkt dat misschien wel uw oortjes zijn gaan “fluiten”, want zelf de MSM maken da laatste paar weken (NU.NL o.a.) verslag van het FEIT dat steeds meer jongeren last hebben van Tinnitus……..tja…….waar zou dat nu wel niet aan kunnen liggen…….misschien 5G……misschien iets in de “mooie gratis gemaakte wolken” voor de zon in opdracht van Gaten Bill of ook wel Kill Bill genoemd!

   Mensen,

   Heb aub geen illusies, afleiding wordt dagelijks voor gezorgd en wij voeren maar discussies over van alles en nog wat.

   We zullen het moeten stoppen en wel a.s.a.p.

   Lullen helpt niet, uitschakelen deze netwerken, theater den haag plat schrijven met emails, en zo zijn nog wel wat zaken welke men zoal kan doen nietwaar!!!

   Maar roep niet op tot gewelddadige acties want wat overheden ons op DIT OGENBLIK aandoen heeft natuurlijk ook helemaal niets met geweld te maken…………….toch…..dus gewoon vooral NETJES doorgaan in de lijn welke het FvD ons heeft ingegeven……..de zogenaamde “burgerlijke ongehoorzaamheid”……..dus rekening hiermee houden……..

   Zo…….en nu maar snel naar jullie warme nestjes en denk eraan…….OOGJES DICHT & SNAVELTJES TOE!!!!

   Gladiator
   ps……..hahahahahahaha……..proest!!!

   • helaas klopt het, de hoogsensitieven hebben het nu zwaar en dragen het beste een goede kwaliteit koptelefoon tegen deze kunstmtige tinitus het fluiten van de orden dat zijn de 5G nieuwe LED “smart-dictatuur- onderdrukker” lantaarnpalen die plots overal uitgeruild worden met een ingebouwd hoogspannings-gedeelte voor de krachtigste zendvermogen van 5G om de zuurstofmoleculen te vernietigen in het menselijk lichaam en er omheen!! Daarom ook de aanval op de bossen en het CO2 maar deze bastaard zullen nimmer winnen! Mooie aluminium hoedjes over deze palen zelf zetten.

    • @Jagg,

     Kijk,

     Dát bedoel ik nu met “burgerlijk ongehoorzaam” zijn…….

     Beste,

     Ik zie dit nét ff anders………. aluminiumhoedjes worden er door de geweldenaren van de ROVERHEID dan gewoon ff afgehaald……en u staat dan natuurlijk in de gang te kijken en maat snel weer nieuwe aluminiumhoedjes….

     Man man man man…….

     Ik zal maar niets meer zeggen maar het kan echt anders………ik zie dit als een rechtstreekse aanval op mij én mijn gezondheid waarvoor de teringleiders verantwoordelijk voor zijn…..

     Dit betekend……er staat iemand voor je met een dubbelloops jachtgeweer, deze richt op u en…………u zet er een aluminium hoedje over……

     Waar zijn we gekomen in deze totaal achterlijk geworden idiotenwereld…..kan mij dat eens iemand uitleggen aub……

     Mijn God wat gebeurd hier allemaal!!

     Hele fijne avond gewenst u allen…..

     Gladiator.
     ps echter gezien de respons verder hierop……….geen kans dat wij dit gaan winnen, absoluut geen enkele kans!
     Gewoon maar blijven luisteren naar Kareltje Knetter van Wolferen en consorten….die leiden jullie wel verder het diepe bos in.

     Succes ermee!

    • Men is al pl min 20 jaar bezig de lantaars te verwisselen. Pas op met paars/blauw licht want die gaan je straks verklikken of je een prik heb gehad of niet/

 9. Vergeving schenken is een goddelijke daad. Je krijgt er zelf een beter gevoel van. Gelukkig ben ik geen God en vergeven doe ik ze NOOIT. Dankzij die laffe hersenloze schapen zitten we nu in deze shit.

 10. Niks vergeven, aan de atlas met die mafklappers. Laat een hogere macht daarna maar oordelen of ze vergeving verdienen of het vagevuur.

 11. 20 miljoen doden en nog veel meer slachtoffers voor het leven getekend door allerlei handicaps en aandoeningen. We moeten het maar vergeten? Dat dacht ik niet. We gaan ze voor de tribunalen slepen en velen van hem mogen wat mij betreft de hoogste straf krijgen. Dit moorddadige gajes gaat hier niet mee wegkomen.

 12. Oster als eerste opknopen en meteen de rest er bij hangen allen die deze massa mensenmoord hebben meegewerkt tot de spuitzetters aan toe en de hoogste hufters van Big Pharma IG FARBEN dit keer als EERSTE NOOIT MEER DE DOODSTRAF ONTLOPEN!!! WIR haben es nicht gewusst telt ook NOOIT MEER!!! Daar heeft Benjamin Benjii Ferencz zorg voor gedragen! De bewijslast is ook zeer eenvoudig; wist jij er van had jij het kunnen weten dan ben je betrokken en schuldig aan medeplichtigheid aan EXPERIMENTEREN op DE MENSELIJKHEID en laat dat sinds DACHAU, BERGEN-BELSEN, Auswitsch-Birchenau e.v.a. als SOBIBOR, Mauthausen en honderden spoorloos verdwenen concentratiekampen DODELIJK STRAFBAAR ZIJN voor iedereen zonder enige uitzondeing en alle WEFFERS kunnen derhalve ruckzichtlooss opgehangen worden SOROS en GATES en SCHWAB met HARARI als EERSTEN in het OPENBAAR daarna een kogel door de kop!

 13. Vergeven? Nope!
  En wat de wall of shame betreft, een zeer goed plan maar dan met naam en toenaam, een recente foto en huisadres. Verder kunnen we het door hen opgetuigde netwerk tegen ons tegen hen zelf gebruiken en ze real life tracken zodat wie zin heeft er even eentje kan opzoeken.

  Gewoon continu opjagen, geen seconde rust meer voor alle ratten.

  En verder zal elke paal kapot moeten, elke camera en elke zender en antenne. Dit kan met stenen, katapults of wat dan ook. Het is hun wapen voor totale controle, als we dat slopen is dat een eerste win. Dit hebben we nooit meer nodig namelijk omdat dit enkel leidt tot verkeerd gebruik. Dit moet landelijk gebeuren als de poep echt in de ventilator komt en er geen andere weg meer is dan zwaar verzet.

  • Pak meteen je mobiel en je TV erbij want die volgen jouw ook en ja zelfs je tv bespiet jouw door je beeldscharm hene en neemt ook alle geluid op. Dit is geen grap! Je mobel luistert jouw zelfs af als de batterij uit is.

 14. In ruil voor gratie (d.w.z. geen doodstraf of levenslang) moeten ze toch wel minstens:
  a) hun ontslag indienen,
  b) hun slaris over 2020, 2021 en 2022 terugstorten
  c) levenslang afstand doen van stemrecht
  d) pensioenaanspraken reduceren ten belope van de “bijdragen” over 2020, 2021 en 2022.

  Verder mogen ze wel nog solliciteren en een nieuwe baan zoeken maar:
  i) niet in overheidsdienst en
  ii) tijdens de sollicitatie zal duidelijk vermeld moeten worden hoe ze zich eerder misdragen hebben. Niet vermelden ervan, kan leiden tot ontslag op staande voet zonder compensatie, indien de nieuwe werkgever later achter de waarheid komt.
  Best komen hun naam en geboortedatun + foto (maar GEEN adresgegevens) in een voor iedereen toegankelijke database.
  Zo kan eenieder van zijn nieuwe collega of buurman eenvoudig checken of die wel koosjer is.

  Onder die voorwaarden kan ik ermee leven dat zij geen levenslange gevangenisstraf krijgen of geexecuteerd worden.

 15. Hoi Rommel,
  Mijn reactie kwam niet door.
  Geen idee waarom niet.
  Met moderatie heeft het niets te maken.
  Normaal verschijnt het meteen en nu 2x niet.
  Mogelijk een software bug?
  Vraag is nu of deze opmerking wel doorkomt…

 16. Gaan die Neurenberg 2.0 strafprocessen er nou eindelijk een keer komen? Heb er eerlijk gezegd nul vertrouwen meer in dat het ooit zover komt..

 17. Er wordt níets vergeten noch vergéven. Eerder al te vaak gedaan..
  Begin 2020 toen de media kwamen met het nonsensverhaal van een totaal onbekend nieuw virus, dus levensgevaarlijk voor íedereen, want niemand kon al weerstand hebben…was er in diezelfde media al het bericht dat 80% geen last zou krijgen ! Waarom zag niemand dat, maar wél de paniekwaanzin die die gek Ferguson uitkraamde ? Half maart 2020–toen hier alle idioten in paniek raakten–publiceerde prof. Jeffrey Shaman al in Science de bevindingen van onderzoek in meer dan 100 chinese steden : 86% van alle besmette chinezen kreeg nergens last van, bleef a-symptomatisch.. Op 25 juni 2020 kwam onze van Dissel in de 2e kamer met de mededeling dat hier 98% van de mensen geen enkele last zou krijgen..Dus voor die 2%, in meerderheid of al heel oud of onverantwoord ongezond levend, moest alle ellende opgetuigd…
  Ik ben geen wetenschapper, volg en lees gewoon alles, wist van het prille begin af dat we met krankzinnige kwakzalverij te doen hadden ! En íedereen met ook maar een béétje eerlijk gezond verstand had dat ook kúnnen en móéten zíen en weten !!! Massaal verraad, massaal incompetente incapabele idioten die alsnog uit alle functies gegooid dienen te worden..Geen zin meer in ‘vergiffenis’…Als directeur van een bedrijf zou ik ze er allemaal uitmieteren, als regering van een land ze allemaal hun stemrecht afpakken…Begrijp steeds beter sommige dictators en mensen die ‘democratie’ belachelijk vinden…We zullen zien. Het zal wel net als met de nazi’s gaan : na de ‘oorlog’ blijven of komen de ergste kwallen gewoon weer op cruciale posities terug…Leve de krankzinnige apensoort die optimisten ooit ‘homo sapiens’ genaamd hebben !

 18. Er wordt níets vergeten noch vergéven. Eerder al te vaak gedaan..
  Begin 2020 toen de media kwamen met het nonsensverhaal van een totaal onbekend nieuw virus, dus levensgevaarlijk voor íedereen, want niemand kon al weerstand hebben…was er in diezelfde media al het bericht dat 80% geen last zou krijgen ! Waarom zag niemand dat, maar wél de paniekwaanzin die die gek Ferguson uitkraamde ? Half maart 2020–toen hier alle idioten in paniek raakten–publiceerde prof. Jeffrey Shaman al in Science de bevindingen van onderzoek in meer dan 100 chinese steden : 86% van alle besmette chinezen kreeg nergens last van, bleef a-symptomatisch.. Op 25 juni 2020 kwam onze van Dissel in de 2e kamer met de mededeling dat hier 98% van de mensen geen enkele last zou krijgen..Dus voor die 2%, in meerderheid of al heel oud of onverantwoord ongezond levend, moest alle ellende opgetuigd…
  Ik ben geen wetenschapper, volg en lees gewoon alles, wist van het prille begin af dat we met krankzinnige kwakzalverij te doen hadden ! En íedereen met ook maar een béétje eerlijk gezond verstand had dat ook kúnnen en móéten zíen en weten !!! Massaal verraad, massaal incompetente incapabele idioten die alsnog uit alle functies gegooid dienen te worden..Geen zin meer in ‘vergiffenis’…Als directeur van een bedrijf zou ik ze er allemaal uitmieteren, als regering van een land ze allemaal hun stemrecht afpakken…Begrijp steeds beter sommige dictators en mensen die ‘democratie’ belachelijk vinden…We zullen zien. Het zal wel net als met de nazi’s gaan : na de ‘oorlog’ blijven of komen de ergste kwallen gewoon weer op cruciale posities terug…Leve de krankzinnige apensoort die optimisten ooit ‘homo sapiens’ genaamd hebben !
  Hóé dan ook, in ieder geval zal in het belang van de gezondheid van onze hele soort de mogelijkheid zoveel mogelijk uitgeschakeld moeten worden dat massawaanzin en parasitaire demagogen de regie over alles kunnen pakken !!

 19. Ik hoef het artikel niet eens te lezen, weet waar het over gaat. Voor al jullie zombies, voor al jullie meelopers, FUCK YOU!!!
  Daarom maak ik hier een plechtige belofte, ik zal het mijn levenswerk maken om diegene die op miraculeuze wijze de KILL SHOTS overleven, jullie je straf niet ontlopen. VERGEVING NOOIT!!!

 20. Vergeven , nah, dat kan ik nog niet. De mensen die alle corona en alle andere nep crisissen hebben veroorzaakt hebben zitten allemaal nog op hun plek en doen gewoon hun ding. NL meer kapot maken. daden moeten consequenties hebben.
  Alle WEFleden ontslaan en direct de WW in. Laat ze maar eens voelen om buiten de maatschappij gezet te worden omdat je geen prik neemt. En dan heb ik het nog niet eens over de vaxx schade gehad.

 21. Dat hebben ze vast vanaf het begin ingecalculeerd; we trappen er niet in. Ze hebben in Zuid-Afrika de waarheids- en verzoeningscommissie gezien en de belangrijkste boodschap, die bij de Coronamisdadigers is blijven hangen is, dat je er op die manier makkelijk mee wegkomt. Zo’n commissie zie ik as een unicum in de geschiedenis; normaal word je bestraft voor je misdaden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in