Hoewel bekend is dat Zweedse vrouwen de autoriteiten vertrouwen, heeft een duidelijke meerderheid van de zwangere vrouwen afgezien van de covid-19 vaccinatie. Nu is het vrouwelijke artsen verboden vrouwen te vertellen wat zij zelf zouden hebben gedaan.

Ondanks de waarschuwing dat zwangere vrouwen een hoger risico lopen om ernstig ziek te worden van covid-19, merkt het Agentschap voor de Volksgezondheid op dat slechts een klein deel van de vrouwen in het land tegen de ziekte is ingeënt.

Karin Petterson, hoofdarts in het Karolinska Universiteitsziekenhuis, vertelt Dagens Nyheter dat aan vroedvrouwen en vrouwelijke artsen door zwangere vrouwen wordt gevraagd wat zij zelf zouden hebben gedaan – en dat zij dan het eerlijke antwoord krijgen dat zij zouden hebben gewacht.

“Zo hebben vrouwen hun vroedvrouw gevraagd wat zij zou hebben gedaan als zij zwanger zou zijn, en de vroedvrouw heeft geantwoord dat zij zou hebben gewacht. Dat is niet oké,” zegt Karin Petterson tegen het dagblad Dagens Nyheter.

Het Agentschap voor de Volksgezondheid en het Bureau voor Medische Producten voeren nu een campagne tegen personeel in de kraamzorg om de kennis over vaccinatie bij zwangere vrouwen te “vergroten”. In de praktijk gaat het erom dat het personeel zwangere vrouwen vertelt dat zij zich moeten laten vaccineren.

“De aarzeling van zwangere vrouwen is vaak te wijten aan bezorgdheid, die kan worden tegengegaan met feiten die hen kunnen helpen een weloverwogen besluit te nemen,” zegt Annika Ersson van de nationale gezondheidsautoriteit tegen Läkartidningen (Artsenblad).


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Zweden stopt met PCR-tests – RNA van virussen kan nog maanden na infectie worden opgespoordVolg Frontnieuws op Telegram

  Opnieuw blamage voor Hugo de Jonge: Nederlandse rechtbank schrapt boete voor uitschrijven recepten ivermectine en hydroxychloroquine tegen covid
Vorig artikelProf. Dr. Mattias Desmet: “Blijf je uitspreken. Als er andere stemmen zijn in de publieke ruimte, dan zal de massahypnose verstoord worden.”
Volgend artikelBeste “Niet Volledig Gevaccineerde” Australiërs, Gij zult niet… Veertien Nieuwe Regels voor Gezonde Mensen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

5 REACTIES

  1. Hoe kunnen toch zoveel mensen in Zweden in de propaganda trappen? Niet alsof ze daar de doden in de straten hebben kunnen tellen en ellenlange rijen voor de ziekenhuizen hadden tijdens de verschrikkelijke pandemie. Ik dacht dat ze daar juist zo relaxed waren. Ook weer een leugen blijkbaar. Ik ben er toch bang voor de de meeste geprikten toch echt braaf een abonnementje hebben genomen en die niet opzeggen tot ze er dood bij neervallen. Spuit 3, 4, 5, 6 etc etc gaan ze braaf halen. Covid is een ideologie, niet te vergelijken met welk geloof dan ook, het is massahypnose en de meesten zijn hier blijkbaar vatbaar voor. Gister mijn kapster nog gesproken, vind dat rutte en hugo het goed doen en gaat zeker voor de 3e spuit. Achterlijk wijf. Geen land mee te bezeilen, argumenten komen niet aan, die mensen hebben een blokkade voor de waarheid.

    • Ik kan er niet naar luisteren. Ik kan die vreselijke mensen niet aanhoren, en al helemaal niet aanzien. Wat een afschuwelijke gedrochten zijn het toch, die gasten.. zoals die vrouwen er uit zien, en die zelfingenomen kwal… Ik bekijk dit soort filmpjes niet meer; ik weet al wat er geluld wordt, gezien de bron, en het strookt niet met de realiteit, dus waarom moet ik die enge mensen aanzien en aanhoren.. Als er iets gezegd wordt dat we pertinent moeten weten, kun je dat dan opschrijven in een paar zinnen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in