In Afrika sterven vandaag de dag ongeveer 140 miljoen mensen van de honger. Elke 30 seconden sterft er iemand van de honger. Dit is geen toevallige humanitaire crisis.

Het is geen gevolg van klimaatverandering of opwarming van de aarde of andere verzonnen flauwekul, schrijft Dr. Vernon Coleman.

Het is een gevolg van een weloverwogen, onmenselijk beleid dat opzettelijk is ontworpen om miljoenen mensen af te slachten en de wereldbevolking te verminderen.

Ik heb sinds 13 juni 2020 herhaaldelijk gewaarschuwd dat dit zou gebeuren – dat is bijna drie jaar geleden. Bekijk mijn website artikelen en video’s.

Mijn boek Covid-19: The Greatest Hoax in History bevat de transcripties van mijn video’s van de eerste maanden (allemaal verboden door het kwaadaardige YouTube). Het woord “verhongering” komt 15 keer voor in dat boek.

Het ging altijd al gebeuren.

De volkomen doelloze en dodelijke lockdowns, de instorting van wereldwijde bevoorradingsketens, de verstoring van het vervoer, de absurde aanvallen op het gebruik van fossiele brandstoffen en de opzettelijk geënsceneerde oorlog tussen de NAVO en Rusland hebben allemaal bijgedragen aan het probleem.

Wereldberoemde oorlogsmisdadigers als Biden, Sunak, Trudeau et al moeten allemaal de schuld op zich nemen. Zij zijn verantwoordelijk voor de 140 miljoen mensen die sterven van de honger.

En de klimaatveranderingspsychopaten (ik promoveer ze allemaal van louter “gekken”) die zo luidruchtig campagne voeren voor de Grote Reset zijn ook verantwoordelijk.

Iedereen die Oekraïne steunt, iedereen die het gebruik van fossiele brandstoffen aanvalt, iedereen die zeurt over een niet-bestaande klimaatverandering, iedereen die campagne voert voor de Grote Reset en de Nieuwe Wereldorde is een massamoordenaar. Al die arrogante, zelfingenomen Groenen met hun plastic sandalen en katoenen T-shirts met stomme slogans zijn moordenaars.

  Directeur inlichtingendienst Rusland: "De indruk blijft bestaan dat de westerse elites de opkomende situatie alleen maar gebruiken om lang gekoesterde plannen uit te voeren om de middenklasse daadwerkelijk af te schaffen"

Het is al jaren pijnlijk duidelijk dat dit zou gebeuren.

Het instellen van sancties tegen Rusland was bewust bedoeld om de energieprijzen op te drijven. Biden, Sunak, Trudeau, enz. moeten geweten hebben dat dit zou leiden tot massale hongersnood in Afrika – waar voedsel en brandstof onbetaalbaar duur werden. Ik voorspelde dat het zou gebeuren, dus ze moeten het geweten hebben.

En nu zullen de mensen die verantwoordelijk zijn voor deze gefabriceerde crisis doen alsof het ze iets kan schelen. Ze zullen krokodillentranen huilen, een duit in het zakje doen en denken dat ze hun steentje hebben bijgedragen.

Mogen de kwaadaardige politici en de klimaatveranderingspsychopaten en de pretentieuze Groenen en de gekken die de oorlog in Oekraïne steunen allemaal wegrotten in de hel.

En waar zijn de Black Lives Matter-campagnevoerders en -aanhangers? Ik heb herhaaldelijk gezegd dat zij zich zorgen zouden moeten maken over de gefabriceerde genocide in Afrika. Maar het enige waar zij zich druk om lijken te maken is het neerhalen van standbeelden en het knielen op voetbalvelden.

Hun doelbewuste, koelbloedige beleid en campagnes zijn verantwoordelijk voor al die doden.

In de tijd die u nodig hebt gehad om dit te lezen, zijn er nog eens drie mensen van de honger omgekomen.

Het was geen ongeluk of pech.

Het was moord.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Greenpeace oprichter: opwarming van de aarde is “de grootste zwendel in de geschiedenis”Volg Frontnieuws op Telegram

  Een patent uitgegeven voor het doel om alle gevaccineerde mensen wereldwijd te traceren - "Word wakker domme kleine schapen. Jullie worden naar de slachtbank geleid."

Lees meer over:

Vorig artikelOfficieel: Enorme toename van hartaanvallen
Volgend artikelZal Poetin instemmen met het impliciete pleidooi van Prigozjin voor een moderne Oprichnina?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. Die laatste zin,…dat is gelijk een dolk in m’n Hart 😣..en ja Dr Coleman heeft weer eens gelijk..

 2. Vergeet niet de globalisten en de bedrijven hebben ons vergif met gevaarlijke stoffen in voedsel, kleding, materialen jaren en jaren en nog steeds met andere stoffen die te vinden zijn in iedere vis en dier. Dat is veel erger dan de co2 paranoïde maar dat wordt niets gedaan anders kunnen zij geen geld meer verdienen en verliezen ze de macht. Alleen lobbylisten zitten overal die alles omkopen. Dat is de corrupte kapitalisme.

 3. De honger in Afrika was er altijd al ,niet omdat het niet anders kan.
  Het is kunstmatig en gewild om gemakkelijk aan de grondstoffen te komen.

 4. WTF .
  https://www.dutchmultimedia.nl/hongersnoden-met-de-meeste-doden-een-top-10/

  Biafra, Bangladsh, Sahel, Noord-Ethiopië, Wereldwijde hongersnood 5,7 miljoen kinderen jonger dan 5 jaar oud zijn zo ernstig ondervoed dat ze ieder moment kunnen overlijden. Voor het eerst in 5 jaar is hongersnood wereldwijd toegenomen. Experts verwachten dat de wereldwijde hongersnood dit jaar alleen nog maar erger zal worden….

  Wat is dit voor een kloot waar ik op geland ben .
  Het is al zo lang bezig herinner 1968 Bangladesh staat nog op het netvlies .
  Ben het eens met bovenstaande reguurders . diabolisch .!!
  Here my train a commin gonna leave this wasteland fun.
  😫
  Laast iemand nog in mijn omgeving die handenvrijvend mompelde “God is zo fijn” Waarvan akte .
  Deze persoon gelooft er stellig in , Ik blijf het antwoord schuldig 😑

 5. The Ascension of Mother Earth for 2023 is currently underway….
  Naar een wereld waarin niet lijden het uitgangspunt is maar authenticiteit en levenslust.
  Het Waterman-tijdperk = Elk Tijdperk komt overeen met het menselijk bewustzijn, als we het Vissentijdperk verlaten!

  Het menselijk bewustzijn wordt vergroot in het Welcome Home van de “Gouden Eeuw”.

  The Ascension of Mother Earth for 2023 is currently underway and will cause great upheaval as the density of the 3rd dimensional imbalances is cleared and transmuted.
  More and more Souls will choose to spiritually awaken, rebirth, and become 5th Dimensional Masters,
  https://strengthessence.com/5d-new-mother-earth-ascension/
  Healers, zieners en leraren hebben altijd al geweten dat transformatie plaatsvindt juist dóór die polariteiten: de tegenstellingen tussen masculien en feminien, licht en donker, aarde en hemel, liefde en haat, etc.
  Door ze allebei te leren kennen, voelen en integreren word je heel, compleet, jezelf.

  ‘Het ego is het verleden’
  Een gesprek met Sven over de maansverduistering en de betekenis, de impact ervan. Merk je het ook al? Het zal een vernieuwing zijn, je laat het verleden achter je… ofwel vrijwillig ofwel omdat je ermee geconfronteerd wordt en het niet langer aansluit bij wie je werkelijk bent…https://youtu.be/lRZDkTBR70c

  Uit de slachtoffer rol want jij bent het op wie je hebt gewacht…
  Het is het verhaal dat al zo lang wordt verteld maar niet goed werd ingevuld.
  https://www.createyourownworldbynaturalhealing.com/?page_id=90

  De Volle Maan Van 5 Mei Belicht De Karmische Relatie … Met Jezelf
  𝘿𝙚 𝙖𝙖𝙣𝙠𝙤𝙢𝙚𝙣𝙙𝙚 𝙫𝙤𝙡𝙡𝙚 𝙢𝙖𝙖𝙣(𝙨𝙫𝙚𝙧𝙙𝙪𝙞𝙨𝙩𝙚𝙧𝙞𝙣𝙜) 𝙞𝙣 𝙎𝙘𝙝𝙤𝙧𝙥𝙞𝙤𝙚𝙣 𝙫𝙖𝙡𝙩 𝙣𝙞𝙚𝙩 𝙫𝙤𝙤𝙧 𝙣𝙞𝙚𝙩𝙨 𝙤𝙥 𝙗𝙚𝙫𝙧𝙞𝙟𝙙𝙞𝙣𝙜𝙨𝙙𝙖𝙜 …
  Dit is voor veel mensen namelijk het staartje van de positieve chaos van de maand april.
  En de weg naar 𝘝𝘳𝘪𝘫𝘩𝘦𝘪𝘥. Vrijheid in relatie tot de ander. Maar nog veel meer in relatie tot jezelf.
  Wat betrekking heeft op (de disbalans) in jouw derde chakra.

  De disbalans ten aanzien van de ‘zwakke’ vrouwelijke slachtoffer energie en de ‘verharde’ mannelijke dader energie … in onszelf. Die niet bepaald prettig voelt maar je wel de kans geeft om dit op een hele diepe laag los te laten. In jezelf, in jouw familielijn en in het collectief.
  https://youtu.be/BaHJ_nzvb30

  Welke overtuigingen heb jij nog om los te laten? De overheid weet niet van loslaten en verzinnen alweer nieuwe regels naar hun eigen voordeel maar bedenk dat ze geen enkele waarde hebben want de meerderheid beslist en daarom is het zo belangrijk om in je kracht te komen staan.

  Wat de overheid nu doet om zich te weren = Het Grote ontwaken wetten beperking vrijheid van meningsuiting Canada Ierland, energie Frankrijk https://youtu.be/SqRD3_mCdL4 Rapport toont onveilige werksfeer in Tweede Kamer aan: ‘Hele narcistische mensen’ met grensoverschrijdend gedrag en de helft van de ondervraagden ziet het weleens gebeuren, terwijl er nauwelijks wat wordt gedaan met de melding.

  ‘De sfeer in de Tweede kamer is behoorlijk verziekt’. https://youtu.be/yGXvcRDOXU4

 6. De eter en de ether.

  Dit is een oud thema van Share. Het enige aanspreekpunt op humanisme in het VK.
  De reden dat de 6e straal* nooit wordt gebruikt voor genezing is hun radicale inslag van ‘genezen of doden’. De VS is 2-6.
  Ze zijn hetzelfde met liefde en al het andere.
  Ik werd net uitgenodigd voor een etentje door een vrouw maar ik wees het vriendelijk af. Ik stel me dan toch sociaal op en dan wordt er al misbruik gemaakt door tal van mensen die constant op zoek zijn die ik in de ether normaal op afstand weet te houden door onderscheid.
  Ik wist ongeveer wat eraan zou komen. Jawel.
  Ik antwoordde terug:
  Mattheus 15:11. Wat in iemands mond gaat, maakt hem niet onrein, maar wat uit zijn mond komt, dat is wat hem onrein maakt.
  Dat is het probleem met alle bijstand van het Westen en het VK dat nog steeds een groot deel van Afrika tot zijn Gemenebest rekent.
  En nu is dan de blanke westerling het doelwit van bevolkingsafname.
  Engelse vrouwen kunnen trouwens slecht koken.

  *Er zijn 7 stralen.
  1 wil-macht, 2 liefde-wijsheid, 3 intelligentie, 4 harmonie door conflict, 5 concrete wetenschap, 6 abstract idealisme, 7 ceremoniële orde.
  Landen en mensen worden op 2 niveaus beïnvloed door de stralen, ziel en persoonlijkheid.

 7. Om terug te komen op vrouwen, de populaire Amerikaanse journaliste en schrijfster van What Do We Need Men For?, oprichter van greatboyfriends, E Jean Carroll heeft Donald Trump ook weer voor de rechter gebracht, ze beweert dat Trump niet bij de great boyfriends hoort. Het klinkt bekend, er zijn meer van die vrouwen die je constant vergelijken met al hun leukste vriendjes, en ook hun vriendinnetjes (want ze discrimineren niet op gender). Ik voel me met die mensen die niet kunnen koken altijd een soort Trump.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in