Michelle heeft, net als vele andere zorgverleners, een vaccinletsel opgelopen. Zij nam het vaccin van Pfizer en werd vervolgens gediagnosticeerd met CIDP, een zeldzame aandoening die de isolerende mantels van zenuwen in de armen en benen beschadigd.

“Het heeft mijn leven volledig veranderd,” zegt Michelle in een TikTok video die in korte tijd al enkele honderdduizenden keren bekeken is. “Als ik de keus weer had, zou ik me niet laten vaccineren.”

Zij werd gecensureerd omdat zij zich over het Coronavaccin had uitgesproken.

De verpleegster kreeg op haar werk te horen: “Als je je laat inenten, help je levens redden, je wordt niet ziek en je gaat niet dood. Dat geloofde ik.”

Michelle heeft veel vrienden die niet ingeënt waren en nog steeds niet ingeënt zijn. Zij werden niet ziek. Na het nemen van het vaccin kreeg de verpleegster last van bijwerkingen. Zij ging naar een neuroloog en daar werd vastgesteld dat zij CIDP had.

Zij betoogt dat het verstandig was dat de ongevaccineerden zich niet lieten vaccineren. “Zij droegen nooit een muilkorf.”

Michelle zegt tegen de ongevaccineerden: “Jullie verdienen alle lof en ik wou dat ik een van jullie was. Ik heb veel respect voor jullie. Ik ben boos op mezelf.”

Backup:

Via Uncutnews.ch.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

SPIKE-EIWIT SYNDROOM overspoelt de wereld nu dodelijke aandoeningen uit het niets opduiken na de COVID-19 vaccinatieVolg Frontnieuws op Telegram

  De Ongevaccineerden: Een ongemakkelijke controlegroep in een sinister sociaal experiment

Lees meer over:

Vorig artikelBREAKING: China klaar om Nanci Pelosi te “verwelkomen in Taiwan”
Volgend artikelBegrafenisondernemer vertelt wat hij ziet bij mensen die de injectie hebben genomen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Kijk, dit is nou een injectie slachtoffer die ik kan vergeven en zou helpen als ik dat kon. Erkent dat ze fout zat en spijt heeft. Zonder naar anderen te wijzen etc. Ik zou willen dat we veel meer mensen zoals deze dame.

  Groeten,
  Hugo

  • Tja vergeven Hugo…mooi verwoord anyway mijn persoonlijke mening dumb and dumber het interesseert mij geen bal hoe Dom ze zijn , hey stupid Fuckers get your shot i dont give a Shit Go to hell sick Bastards

  • Deze troelbis net zo schuldig aan de verwoesting van onze levens als die andere sektespuiters.

   Zij hebben (en/of houden) deze wereldstaatsgreep kunnrn laten gebeuren.

   F.o. met deze idioten die nu ook nog in een slachtofferrol durven te gaan zitten.

  • Als je de basiskennis hebt, of zou moeten hebben, weet je dat er nog nooit een vaccin was voor een virus…dit is uiteraard geen vaccin.

  • Deze dame en nog veel meer van dat tuig moet op gehangen worden zij hadden beter kunnen weten en zelfs moeten weten maar hun hypotheek was belangrijker dan mensen levens wat een tuig.

 2. Vriendin stond vóóraan in de rij voor alle prikken…heeft afgelopen najaar hevig corina gehad.was een week doodziek. Net appte ze: achter elkaar 2 hartstilstanden gehad. Gelukkig heeft ze het overleefd.

  • Dat klop ik ben zelfs al bedreig om mij te blokkeren dus deze site zal binnen kort op de zelfde manier als twitter en facebook werken wat de elite en de leugenaars niet bevalt zal verwijderd gaan worden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in