“Jullie verdomde kinderen- en oude mensen-moordenaars”: Duitser ramt auto tegen de poort van Merkel’s kanselerij

2
Screenshot YouTube

In Berlijn ramde deze woensdag een auto de poort van de Bondskanselarij. De bestuurder van de auto zou een rolstoelgebruiker zijn geweest. Hij identificeerde zichzelf als een “anti-globalist” door een schrijven op de auto.

Na het incident heeft gewapende politie de plaats delict veiliggesteld. Er is ook een ambulance ter plaatse. De precieze achtergrond van het gebeuren is nog onduidelijk. Al in 2014 deed zich op dezelfde plaats een verbazingwekkend gelijkaardig incident voor. Met een auto die aan beide zijden wit geschilderd was, reed een man het hek van de Bondskanselarij in. De slogan aan de ene kant was gericht tegen de klimaatverandering: “Stop de klimaatverandering die mensen doodt”. Aan de andere kant was een liefdesverklaring: “Nicole, ik hou van je.”

Speculatie wijst op een mogelijk verband met de Corona-restricties van de Duitse regering. Woensdag vindt de ministeriële conferentie met de federale regering plaats. Er worden nieuwe en uitgebreide maatregelen aangekondigd.

De islamisering schrijdt voort – zwembad in Duitsland verbiedt luchtige bikini’s

  Arts ligt met ernstige complicaties op intensive care na Pfizer-BioNTech Covid-19 vaccinatie
Vorig artikelWetenschappers schrijven hoge hoeveelheden aluminium in de hersenen van autistische kinderen toe aan vaccins
Volgend artikelPriester in Zwitserland verdacht een Finse vrouw 12 jaar lang gevangen te hebben gehouden
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

2 REACTIES

 1. Geweld tegen degenen die anders denken: ANTIFA Leipzig wilde Corona-demo-deelnemers vermoorden

  Vertegenwoordigers van de Merkel-jeugd in de vorm van de Leipzig ANTIFA probeerden afgelopen weekend deelnemers aan de anti-coronamaatregelen-demonstratie te vermoorden. Degenen die zich niet aan de nieuwe dictatuur onderwerpen, leven kennelijk zeer gevaarlijk.

  door Lukas Steinwandter

  De Staatscriminaliteitspolitie van Saksen startte een getuigenoproep na een poging tot moord aan de zijlijn van de Corona-demonstratie op zaterdag in Leipzig. De onderzoeken tot nu toe geven aan dat de vermeende daders linkse extremisten zijn , zei een woordvoerder van het parket van Leipzig dinsdag in YOUNG FREEDOM. Maar het wordt nog steeds in alle richtingen bepaald.

  Volgens de politie bevond zich na de demonstratie tegen de anticoronamaatregelen een groep demonstranten bij een snackbar bij de Höfe am Brühl. Ze werden aangevallen door 15 tot 20 voornamelijk gemaskerde mensen. Twee van de slachtoffers vielen neer. De aanvallers bleven haar echter schoppen. Pas toen een eenheid van de oproerpolitie tussenbeide kwam en een waarschuwingsschot afvuurde, lieten de aanvallers de slachtoffers los en vluchtten. De twee mannen werden in het ziekenhuis opgenomen.

  De officier van justitie kwalificeert de ANTIFA-handeling als poging tot doodslag
  Het parket van Leipzig heeft de daad aangemerkt als poging tot doodslag. Het onderzoek werd uitgevoerd door Soko LinX. Volgens nieuwsportaal Tag24 zouden deelnemers aan de linkse tegendemonstratie gerichte coronademonstranten hebben die na de demonstratie naar huis zijn teruggekeerd.

  De politie is nu op zoek naar getuigen die verdachte mensen hebben gezien, waaronder een aantal mogelijk betrokken fietsers, rond de plaats delict. De ambtenaren wezen erop dat observaties op internet of sociale media ook kunnen helpen bij het onderzoek.

  Leipzig, met zijn stadsdeel Connewitz, is een van de linkse extremistische bolwerken in Duitsland. Het aantal misdrijven dat in Saksen wordt toegewezen aan de linkerscène is het afgelopen jaar met 100 procent gestegen.

  https://www.anonymousnews.ru/

 2. Ik word langzamerhand doodziek van ál die waarschuwingsschoten , er wordt al járenlang gewaarschuwd, dus………….schiet nou maar eens gericht a.u.b. !!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in