Eerst hebben ze abortus gelegaliseerd. Daarna streefden ze ernaar om homoseksualiteit sociaal aanvaardbaar te maken en nu komt de volgende stap in de seksuele revolutie in zicht: het decriminaliseren en promoten van pedofilie.

De term “kleurenrevolutie” wordt vaak geassocieerd met heimelijke pogingen van Amerikaanse en Europese belangen om burgerlijke onrust te zaaien in vijandige naties (en soms geallieerde naties) als middel om hun samenlevingen en regeringen te destabiliseren. Het is in wezen oorlogvoering van de 4e generatie, een concept dat door luitenant-kolonel Michael Aquino (een zelfbenoemde satanist) is uitgewerkt in een witboek getiteld “From Psyop To Mindwar“. Het doel is eenvoudig – oorlog voeren tegen een vreemd land (of eigen land) door de burgerbevolking aan te vallen in plaats van de legers. Of om de bevolking als wapen te gebruiken om instabiliteit te veroorzaken, schrijft Brandon Smith.

Kleurrevoluties worden al tientallen jaren over de hele wereld uitgelokt. Eén zo’n psy-op leidde in 2014 tot de Euromaidan-revolutie in Oekraïne, die de pro-Russische president Viktor Janoekovitsj ten val bracht. Deze gebeurtenis was de belangrijkste aanleiding voor de uiteindelijke Russische invasie van Oekraïne vorig jaar, toen Vladimir Poetin verklaarde dat hij niet langer kleurrevoluties onder Russische bondgenoten zou tolereren.

Men kan debatteren over de bredere implicaties van die oorlog en wie er op de lange termijn echt baat bij heeft, maar het feit blijft dat Euromaidan een door de NAVO gesteunde kleurenrevolutie was die een kruitvatgebeurtenis in gang zette die ons dichter bij een wereldoorlog brengt. Als chaos het doel was, dan is het doel bereikt.

Ik zou echter willen suggereren dat zelfs Euromaidan en de gevolgen ervan verbleken in vergelijking met een veel grotere en destructievere kleurenrevolutie die nu in westerse landen aan de gang is in de vorm van de “Pride” beweging. In feite is het de afgelopen jaren duidelijk geworden dat Pride een ware kleurenrevolutie is; een poging tot politieke destabilisatie.

In het verleden werd de Pride-beweging gezien als een aparte, brede en leiderloze entiteit die zich richtte op LGBT-kwesties. Maar dit is snel aan het veranderen. Nu wordt de Pride-vlag gebruikt als symbool om alle woke-concepten in één organisatie onder te brengen, inclusief alles van Antifa tot BLM tot trans-trenders. De vlag staat niet langer voor burgerrechten. In plaats daarvan is het een puur politiek embleem en een totem van cultusverering.

LGBT-groepen worden op grote schaal gesteund door elk machtscentrum in onze samenleving. Grote banken, bedrijven, globalistische denktanks en regeringen injecteren allemaal ongelooflijke hoeveelheden geld in woke-projecten. Rebellen krijgen geen steun van de gevestigde macht, alleen nuttige idioten krijgen steun. En deze keer gebruikt de gevestigde orde linkse activistische idioten om de westerse wereld met dezelfde tactieken aan te vallen als tegen andere landen.

  Open brief aan het volk: De tijd is nu

Maar hoe ondermijnt Pride onze beschaving eigenlijk?

Ten eerste is de basismantra van Pride… nou ja… Trots. Trots is een tekortkoming en een zwakte, geen deugd. Ik begrijp niet waarom iemand trots zou moeten zijn op zijn seksuele voorkeur. Homo zijn maakt je niet speciaal. Het maakt je een minderheid, maar het is geen prestatie die een parade of een hele maand op de kalender verdient. Het gezegde “Hoogmoed komt voor de val” bestaat niet voor niets; zelfverheerlijking op basis van nul prestaties en waanideeën van aanspraak leiden tot een pad van zelfvernietiging.

Ten tweede zijn Pride-activisten rebellen zonder doel. Er zijn geen wettelijke rechten in het westen die homo’s en transgenders niet hebben. Nul. Nada. Zero. Met andere woorden, ze moeten nu uit het niets redenen creëren om te rebelleren. Waar gaat dat gezeur en die woede dan allemaal over? Wat doen deze revolutionairen nadat ze al gelijke rechten hebben gekregen? Voor zover ik kan zien, is de LGBT+infinity beweging nu gericht op het indoctrineren (grooming) van kinderen.

Bijna elke wet die onlangs in conservatieve deelstaten is aangenomen met betrekking tot LGBT-kwesties, beschermt kinderen specifiek tegen ideologische hersenspoeling op openbare scholen, of voorkomt chemische en chirurgische verminking van hun lichaam in naam van genderpolitiek. Trans-activisten noemen dergelijke wetten “genocide”.

Waarom? Misschien omdat ze weten dat ze kinderen in hun kudde MOETEN opnemen om hun aantal te bestendigen. Een groot percentage van de toegewijde LGBT’s heeft geen kinderen en zal ook nooit kinderen krijgen. Dus de enige manier waarop ze hun cultus kunnen voortzetten is door de geesten en lichamen van andermans kinderen te kapen.

Dit is de heuvel die linkse mensen hebben gekozen om op te sterven, en daar is een goede reden voor – elke succesvolle kleurenrevolutie heeft de steun van de jeugd nodig. Als je de kinderen van een samenleving in soldaten voor de zaak kunt veranderen, is het veel moeilijker voor die samenleving om terug te vechten. De natuurlijke neiging van de meeste volwassenen vandaag de dag is om te buigen voor de grillen van hun kinderen, niet om met hen ten strijde te trekken. Het probleem is dat veel kinderen over het algemeen onwetend en onervaren zijn. Ze worden gemakkelijk gemanipuleerd en gebruikt, en de kans is groter dat slechte mensen ze voor kwade doeleinden misbruiken.

Ten derde is het voornaamste instrument voor het achtervolgen en hersenspoelen van de westerse jeugd het openbare schoolsysteem geweest, en meer in het bijzonder de leraren en lerarenvakbonden. De snelheid waarmee openbare scholen nu openlijk extreem-linkse ideologieën omarmen is schokkend, en dat is allemaal te danken aan de leraren. Begrijp dat openbare scholen uw kinderen de halve dag onder hun hoede hebben, terwijl u blij mag zijn als u gemiddeld een paar uur per dag met ze krijgt. De meeste ouders werken hard en hebben geen tijd om het persoonlijke leven van hun kinderen bij te houden en te kijken wie hen beïnvloedt.

  EU-leidster: Massacensuur zal ons helpen de agenda van het WEF te bevorderen

Pas de laatste paar jaar beginnen ouders in de VS zich bewust te worden van het woke indoctrinatieproces op scholen, en hopelijk is het nog niet te laat.

Linkse leraren beweren dat seksueel getinte discussies in de klas beschermd moeten worden als een vorm van burgerrechtenactivisme. Ze zeggen dat het discriminerend is om lessen over LGBT-kwesties en genderidentiteitskwesties te blokkeren. Dit is natuurlijk onzin. Er is absoluut geen reden voor leraren om met leerlingen over seksuele onderwerpen te praten, of ze nu homo of hetero zijn, en er is geen enkel concreet bewijs dat de theorieën over genderfluïditeit ondersteunt. Nogmaals, dit is ideologie, geen wetenschap.

In een vreemde methode van cirkelverdediging beweren linkse partijen vaak dat kinderen veel meer risico lopen door religieuze “kinderlokkers” zoals katholieke priesters. Alsof ze willen zeggen: “Hé, zij doen het, waarom wij niet?” Het is een veelgehoord, maar onjuist antwoord.

Volgens studies die kindermisbruik catalogiseren, is de kans 100 keer groter dat leraren op openbare scholen kinderen seksueel misbruiken dan katholieke priesters. En raad eens aan welke politieke partij de lerarenvakbonden 94% van hun donaties geven? Ja, de Democratische Partij.

Enquêtes tonen een enorm onevenwicht aan linkse mensen in het onderwijs. Onder docenten Engels zijn er 97 Democraten voor elke drie Republikeinen, en onder docenten gezondheidszorg is de verhouding nog eenzijdiger, met 99 Democraten voor elke één Republikein. Onder wis- en natuurkundeleraren zijn er 87 Democraten voor elke 13 Republikeinen. Waar komt het op neer? Het woke-probleem onder kinderen in de VS is in de eerste plaats een lerarenprobleem. Schaf de linkse leraren af en je bent van het probleem af.

Ten vierde is de basis van de Pride-beweging, buiten de Pride zelf, overdreven seksualiteit voor homo’s in een tijdperk van onderdrukte seksualiteit voor hetero’s. Is het u opgevallen dat hetero’s (vooral heteromannen) nu zwaar berispt worden voor elke uiting van verlangen, terwijl homo’s op straat met hun seksualiteit mogen pronken, zelfs in het bijzijn van kinderen? Er wordt een groteske dubbele standaard gehanteerd die homoseksualiteit verheerlijkt terwijl hetero seksualiteit wordt aangevallen.

Vooral de “mannelijke blik” en mannelijkheid worden in de westerse samenleving als gevaarlijk en “giftig” bestempeld om uitgewist te worden. Maar als u een homoseksuele man bent of een man die “transformeert” in een vrouwenkostuum, kunt u doen wat u wilt en wordt u toegejuicht. Het is duidelijk dat heteroseksualiteit in het nieuwe normaal als onaanvaardbaar wordt behandeld.

  Microsoft AI lanceert enge nieuwe deepfake technologie die veel nieuwslezers en podcasters overbodig kan maken

Is dit misschien een poging om hetero’s zo te conditioneren dat ze homoseksuele seksualiteit omarmen, zodat ze zich niet langer onderdrukt voelen? Volgens transactivisten is homo of hetero zijn immers niet langer een aangeboren en onveranderlijke dynamiek. Volgens hen is seksualiteit een “spectrum” en kan iedereen homo worden als de juiste omgevingsomstandigheden aanwezig zijn.

De olifant in de kamer moet hier worden aangepakt, namelijk dat een samenleving die wordt geconditioneerd om in toenemende mate LGBT te zijn, of die mensen vanaf hun kindertijd door middel van indoctrinatie, operaties en hormonen van geslacht laat veranderen, een instortend bevolkingsaantal zal hebben. En misschien is dat wel een van de doelen van het establishment – het westen onvruchtbaar maken.

Ten vijfde, de filosofische kern van de woke kleurenrevolutie en het transactivisme is het idee van de subjectieve werkelijkheid. Als identiteit en biologie subjectief zijn en een kwestie van perceptie, wat is er dan nog meer een kwestie van perceptie?

Wat dacht u van moraliteit en geweten? Als identiteit een sociale constructie is, dan is het morele kompas zeker ook een sociale constructie. En zoals linkse mensen vaak beweren, zijn sociale constructies die hen niet bevallen “fascisme”. Volgens mij is dit waar de Pride-beweging eigenlijk allemaal om draait – het creëren van een moreel relatieve samenleving die goed en kwaad als subjectieve richtlijnen behandelt in plaats van als eeuwenoude en aangeboren regels voor het leven. En in een moreel relatieve samenleving is instorting onvermijdelijk.

We zien het vandaag al met dubbele maatstaven die binnen de wet worden toegepast ten gunste van links en linkse minderheidsgroepen in plaats van conservatieven en gematigden. En wanneer de wet met twee maten begint te meten, dreigt er een burgeroorlog. Misschien is het de bedoeling om een oorlog te beginnen die de gevestigde orde denkt te kunnen beëindigen. Of misschien is het alleen maar de bedoeling om meer chaos te creëren en dan de macht over te nemen zodra het stof is neergedaald. Hoe dan ook, de kleurenrevolutie van de Pride-beweging is een duidelijke psy-op die alleen maar kan leiden tot de deconstructie van het westen als het niet op zijn beloop wordt gelaten.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Perverse pedo-“kunst” en de LGBTQ agendaVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelNederland begint met euthanasie van gehandicapten om ‘de planeet te redden’
Volgend artikelTwee Oekraïense generaals, tot 50 officieren en 20 buitenlandse huurlingen vernietigd in aanval op Kramatorsk – Russisch MvD
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

25 REACTIES

 1. vroeger gingen dat soort idioten het gesticht in, nu ben je een gevaar voor de democratie als je die pride shit nix vind…. wauw!

  • Tot 1968 werden al dan niet veroordeelde pedo’s in psychiatrisch centrum St.-Willibrord te Heiloo van hun geslachtsorganen ontdaan door geneesheer-directeur Aimé Wijffels. Ook dichter Jan – Oote oote boe – Hanlo (1912 – 1969) ontkwam niet aan dit lot.

   • Hallo Hanlo …
    Dat zijn toch krasse maatregelen

    Maar nu doen ze het zelf en vrijwillig nog wel de jongens en meisjes die anders willen wesen.

    Inshallah

 2. Dit doet mij denken aan het verhaal van een dame, die als kind werd geadopteerd en in een ‘gezin’ met twee ‘moeders’ opgroeide. De ‘moeders’ hadden haar altijd voorgehouden dat zij ook lesbisch zou zijn.
  Rond haar 30e kwam de dame in kwestie erachter dat zij niet lesbisch was en was erg boos op haar 2 ‘moeders’ omdat ze een deel van haar sexueel actieve leven gemist had omdat ze door hen op het verkeerde been was gezet.

 3. Het westen lag met vingers naar Afghanistan te wijzen voor de bacha baasi maar het westen is veel vuiler en perverter dan hun. Sodom en Gomora zouden verbleken vergeleken met hun. Een bende losgelaten dwazen die geen enkele waarheid meer kunnen ontvangen. Negeren zelfs de chromosomen in hun eigen lichaam. Precies zoals apostel Paulus erover schreef in het epistel aan de Romeinen hoofdstuk 1. Bekijk het onderstaande maar eens en let op vrrzen 26 en 27
  Romeinen 1:17-32 [17] Want daarin wordt de gerechtigheid van God geopenbaard van geloof tot geloof: zoals geschreven staat: De rechtvaardige zal uit het geloof leven. [18] Want de toorn van God is vanuit de hemel geopenbaard tegen alle goddeloosheid en ongerechtigheid van mensen die de waarheid in ongerechtigheid vasthouden; [19] Omdat datgene wat van God gekend kan worden in hen openbaar is; want God heeft het hun getoond. [20] Want de onzichtbare dingen van hem vanaf de schepping van de wereld worden duidelijk gezien, begrepen door de dingen die gemaakt zijn, zelfs zijn eeuwige macht en Godheid; zodat ze zonder excuus zijn: [21] Omdat ze, toen ze God kenden, Hem niet als God verheerlijkten en ook niet dankbaar waren; maar werden ijdel in hun verbeelding, en hun dwaze hart werd verduisterd. [22] Ze beweerden wijs te zijn, maar werden dwaas, [23] En hij veranderde de heerlijkheid van de onvergankelijke God in een beeld gelijk aan de vergankelijke mens, en aan vogels, en viervoetige en kruipende dieren. [24] Daarom heeft God hen ook overgegeven aan onreinheid door de begeerten van hun eigen hart, om hun eigen lichaam onder elkaar te onteren. [25] Die de waarheid van God in een leugen veranderde en het schepsel meer aanbad en diende dan de Schepper, die voor altijd gezegend is. Amen. [26] Daarom heeft God hen overgegeven aan verachtelijke genegenheden: want zelfs hun vrouwen hebben het natuurlijke gebruik veranderd in iets dat tegen de natuur ingaat. [27] Evenzo ontbrandden ook de mannen, die het natuurlijke gebruik van de vrouw achterlieten, in hun lust jegens elkaar; mannen met mannen die datgene doen wat ongepast is, en in zichzelf die vergelding ontvangen voor hun fout die passend was. [28] En ook al hielden ze er niet van om God in hun kennis te behouden, God gaf hen over aan een verworpen geest om dingen te doen die niet goed uitkwamen; [29] Vervuld met alle ongerechtigheid, hoererij, slechtheid, hebzucht, kwaadaardigheid; vol afgunst, moord, debat, bedrog, kwaadaardigheid; fluisteraars, [30] Lasteraars, haters van God, hatelijk, trots, opscheppers, uitvinders van kwade dingen, ongehoorzaam aan ouders, [31] Zonder begrip, verbondsbrekers, zonder natuurlijke genegenheid, onverzoenlijk, onbarmhartig: [32] Die het oordeel van God kennen, dat zij die zulke dingen plegen de dood waardig zijn, doen niet alleen hetzelfde, maar hebben ook plezier in hen die ze doen.

  Moge de Heer Jezus de Christus vlug komen om een einde te maken. Deze wereld is een kwelling aan het worden voor eenieder die het kwade hekelt…

  • Helaas, beste WjmC, de laatste regel 32 is onvoldoende. Waarschijnlijk gebruikt u een bijbel van na de jaren 1960. In de papier afval bak ermee, zoek een Canisius bijbel uit de jaren 1940/1950. Gemijterde schurken zijn na dat vervloekte Vaticaan 2 concilie (1965), zelf “woke” geworden, alvorens dat woord werd uitgevonden. In de Petrus Canisius uitgave (1952), onder goedkeuring van de NL bisschoppen, luidt regel 32 als volgt.
   “En terwijl ze weten, dat God heeft verordend, dat wie dergelijke dingen doet, de dood verdient, bedrijven zij ze niet alleen, maar schenken hun bijval aan hen die ze doen.”

   • @Jules, zoals je wellicht weet kwam het idee voor het tweede vaticaanse concilie (1962 – 1965) uit de koker van vrijmetselaar Giuseppe Angelo Roncalli (1881 – 1963) aka paus Johannes XXIII.
    De opening van vaticaan II vond plaats op 11.10.1962 en 11 is het laagste meestergetal van de sinds 1776 door de illuminati geïnfiltreerde vrijmetselaars.
    Een paar dagen geleden heb ik op frontnieuws een reactie geschreven waarin het meestergetal 11 centraal staat.
    Precies een jaar later op 11.10.1963 heeft JFK de National Security Action Memorandum 263 (- – > 2 + 6 + 3 = 11) ondertekend op grond waarvan de Amerikanen eind 1965 alle troepen uit Vietnam zouden terugtrekken.
    Een dag na JFK’s uitvaart (26.11.1963) ondertekende opvolger & CIA-puppet Lyndon Baines Johnson (1908 – 1973) NSAM 273 en JFK’s beleid werd 180 graden gedraaid met alle dramatische gevolgen van dien.

 4. Decadent. (duidelijk imo )
  Decadentie verwijst naar een moreel, cultureel of intellectueel verval of achteruitgang, vaak gekenmerkt door een overmaat aan luxe en genot en een gebrek aan zelfbeheersing. Het is een term die wordt gebruikt om een periode, samenleving, levensstijl of kunststroming te beschrijven die wordt gekenmerkt door extravagantie en een verlies van waarden en normen.

  In een historische context kan decadentie verwijzen naar een periode van moreel verval, overmatige luxe en extravagante levensstijlen onder de heersende klasse.
  Néxt !!

  • Soort zoekt soort want lid van de satanskerk Michael Aquino (1946) werd tijdens zijn carrière binnen het Amerikaanse leger geen strobreed in de weg gelegd, want hij heeft het geschopt tot luitenant-kolonel.

 5. Het grootste struikelblok op het pad is trots. Ik sprak net nog iemand die beweerde dat de meisjes altijd bescherming willen van de sterkste man, en dat dit biologisch bepaald is. Ik zei dat ‘wat je ziet is hoe je kijkt’, dat wil zeggen dat je eigen mentale perceptie de realiteit bepaalt die je ziet maar dat het een psychologisch iets is dat ten grondslag ligt aan de zwaarste extreemrechtse Amerikaanse economische filosofie. Het is dit waar een hoop mensen zich niet mee willen identificeren en zo ontstond een nieuwe dualiteit. Ergens hebben de homo’s gelijk die van de sekse oorlog, competitie af willen, ik snap alleen de biologische implicatie niet. LGBT borduurt verder op dit gegeven, en nog snap ik het niet helemaal, maar wel dat het gebaseerd is op psychologie. Veel homo’s die ik kende, direct of van horen zeggen, waren Waterman; ze zijn erg sociaal, ze zijn voor gelijkheid en ze kunnen op geen andere manier hun punt maken. Als ik me Freudiaan noem is dat ook te beperkt; als je tot de commune van Pythagoras werd toegelaten was er eerst een jarenlange proeftijd om de verschillende dualismen te kennen die de aspirant weerhouden van hogere logica. Het eerste van de dualismen was man-vrouw. Koud-warm, voor-achter enzovoort zijn andere voorbeelden. Tegenwoordig proberen de mensen weer boven het dualisme uit te stijgen, of liever gezegd er vanaf te zijn, maar ze doen dat via de vorm en komen in nog grotere dualiteit. Wiskunde was bedoeld om de wetten te kennen die de vorm besturen en daarnaar te leven. Trouwens, in homorelaties heb je ook nog vaak het mannetje en het vrouwtje.

  • Bij hen die niet toegelaten konden worden tot de school, ontstond de cultus van homoseksualiteit waar de huidige vormen op teruggrijpen.
   Het is net zo realistisch als de EU en Griekenland omdat daar onze bakermat zou liggen.
   Ze staan buiten.

  • Geen kritiek op jou John, maar het artikel is vertaald uit het Engels.

   Er is niks mis met trots. In het Nederlands hebben we twee woorden voor Pride. Het ene is trots het andere is hoogmoed. In het Engels is er geen onderscheid.

   Hoogmoed is net als overmoed een foutieve inschatting van je eigenwaarde. Pronken, iets claimen zonder dat je het KUNT verdienen of VOORDAT je het hebt verdient. Het is dus misplaatst.

   Trots is een gevolg van verdiende goede prestatie. Je bent trots op je pupil, je leerling, je kind of je huisdier. Of je huis omdat je er hard aan gewerkt hebt. Trots is verdiende genegenheid. Het is conditioneel.

   Opvallend feit: Satan wordt vaak weergegeven als een pauw. En ook in regenboogkleuren. Je ziet het bij de jezidis in Irak en Perzië en als logo bij NBC.

   De regenboog werd door God aangewezen als de belofte dat Hij de wereld niet meer zou vernietigen met een zondvloed. Dat was om de decadentie en genetische corruptie te verwijderen van de gehele aarde.

   Nu wordt de regenboog spottend gebruikt door satans zuigende etterbakken “God doet toch lekker niks”. Let maar eens op hoe al die lieve ‘regenboogkinderen’ reageren als je over God begint, of zonde. Ze hàten God en iedereen die hun foute gedrag veroordeelt.

   En dat is, moet ik eerlijk zeggen, ook veroorzaakt door de intolerante en starre houding van de katholieke kerk met hun ‘celibaat’.

   Het celibaat… Ander woord, zelfde agenda.
   Hoeveel kindermisbruik heeft die sexuele frustratie al wel niet opgeleverd? Zwangere nonnen, abortussen en kinderoffers.

 6. SODOMA EN GOMORA ….de geschiedenis herhaalt zich ALTIJD …..enfin, …’laat ondertussen de kleintjes maar tot mij komen’ Lucas 18 15 17 …..alsof er ooit iets verandert zou zijn LOL !

 7. In de Bijbel staat: “Ik verzeker jullie, als je niet verandert en wordt als kinderen, kom je het koninkrijk der hemelen niet binnen.”
  Misschien is de pedofilie weer een moderne aanpassing naar de tijdgeest.

  • Wat spui je nou weer voor wazige onlogische onzin?

   De discipelen wilden de lawaaierige kinderen weghouden omdat ze ‘met belangrijke dingen’ bezig waren. Geen kinderen in de kerk. Ze horen alleen wat ze willen horen.

   Jezus gaf ze een reprimande. Hij houd van kinderen vanwege hun onbevangenheid en omdat ze echt luisteren zonder voorgevormde mening. Kinderen durven ook altijd te vragen naar dingen die volwassenen jarenlang verstopt hebben of niet willen weten.

   Dat heeft NIETS maar dan ook NIETS te maken met onheilige vernietigende pedosexualiteit en pederastie.

   En weer komt hier de katholieke vervaging van begrippen in de Engelse taal bovendrijven. In het Engels wordt het woord pedosexualiteit nooit gebruikt. Dat is te ‘confronterend’ voor de celibataire priesters.

   Alle mensen zijn pedofiel want iedereen houd van kinderen en jonge katjes. Filio is kameraadschap, genegenheid. In tegenstelling tot eros; sexuele lust.

   Wat deze satanische agenda probeert te pushen is de vernietiging van de onschuld van een kind voor zijn gehele leven door middel van pederastie en pedosexualiteit. Het heeft niets met volwassen liefde te maken maar alles met machtsmisbruik en vernietiging.

   Ik vind je implicatie schandelijk.

 8. Tweede Sodom en Gomorra walgelijk om van te kotsen.Deze lui zijn echt gestoord zo wetteloos als wat.Ze zijn dronken van hun smerigheden.Laat de kinderen met rust zij houden er levenslang schaden aan over.Ik ben zelf in mijn jeugd zwaar misbruikt en heb er blijvende schaden aan over gehouden.Alleen door dat er van dit soort smerige figuren zijn die totaal dronken zijn van hun eigen vuiligheden.

 9. De mainstream media pushen het hele LGBT circus omdat ‘freak shows’ verkopen, dat was bij het circus van vroeger ook zo.

 10. ” De breuk der kernen zij”.

  Daar uit ontstaat het verlangen.

  Als dat verlangen een verslaving wordt……want daar zit het, krijg je dit. Die hele waanzin zit hem puur in verslaving. Verslaving aan genot.

  Net als verslaving aan dope, wordt dit geïnstitutionaliseerd…….omdat het zóóó lekker is.

  Van een suikerverslaving word je dik, krijg je diabetes……ga je uiteindelijk aan kapot. Op die seksverslaving loop je energetisch leeg. Die energie van dat orgasme moet ergens vandaan komen. Een dopeverslaving put je serotonine bronnen uit…….de depressie komt er achter aan. Alcohol dito.

  Dat viesnest van De Jonge is er een schoolvoorbeeld van. Coke snuiven als een stofzuiger …….de trots spat van hem af. Veilig weggekropen kan hij de ontkenning van zijn verslaving publiek overeind houden.

  Een drol kun je niet oppoetsen…..en dat probeert dat soort altijd. Ze gaan er alleen steeds harder van stinken. De ontkenning word steeds moeilijker.

  Maar wat moet je als bevolking met een dergelijke geestelijke volkomen ontsporing?……. macht is óók zo’n verslaving. Kijk maar naar leraren en politieagenten.

  Geil op die macht, zullen ze dat ontkennen, omdat die verslaving zo lekker is. Vergeten wie en wat je bent , doet er dan niet meer zo toe.

  Zelfbeheersing is het beheren van het zelf. Wat dat inhoud is een levenslange zoektocht…… óók door alles heen wat verslavend is, maar als het morele kompas in deze verloren gaat……

  Dat laatste lag als mogelijkheid besloten in de paradigma’s van de religie…….en het probleem daarvan is taal…….je kunt verslaafd zijn aan je eigen geouwehoer …….en daarvoor hoef je maar naar de gemiddelde politicus kijken. Als taal wordt gebruikt om de ontkenning van de verslaving te cultiveren is de cirkel van het egotrippen rond.

  Schiet mij maar lek……!

  In het oude Tibet werd gesteld, dat als je geen respect voor het leven van een ander kunt opbrengen, hoeft de ander geen respect voor jouw leven te hebben.

  Als dat inzicht verloren gaat heb je rechten verspeeld. Daar hadden ze geen advocaten voor nodig. Dan ging je er áán. Volgend leven beter.

  En succes hé?

 11. Mijns inziens valt hier ook de hele “ slavenherdenking” en de bijbehorende excuses onder hetgeen wat dit artikel beschrijft.
  Jaren hebben we samengeleefd en nu opeens dit…….. en het gaat m.i.ook om geld, als je erkent dat je fout zat, kun je van de tegenpartij eisen… veel geld eisen……. Over generaties lang………..en mijn vraag is WAS HET FOUT…… er zijn natuurlijk fouten gemaakt maar er was ook veel goeds……persoonlijk heb ik in z’on land ontwikkelings hulp gedaan….. zij kijken heel anders tegen deze periode van slavernij aan……Positief zelfs…..!!!!!
  De neocons van deze wereld en ze zitten in ieder land, willen deze wereld KAPOT MAKEN. HET IS DUIVELS WAT ZE DOEN.
  De westerse bevolking moet murv en dom en gekneed worden naar alles wat WOKE is……
  Alles wat “ recht is moet krom worden”
  Alle “ regels , rechten, waarheden als vanouds , moeten verdwijnen….
  En dit gaat HEEL VER.!!!!
  Het zijn SATANISCHE INVLOEDEN.
  De antichrist komt snel…….en daar wordt de wereld voor “ klaar” gemaakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in