Artsen in Nederland hebben het bevel gekregen om te beginnen met het euthanaseren van burgers met autisme en andere lichte handicaps, zonder angst voor vervolging, zelfs als de patiënt niet langer aangeeft te willen sterven, bericht Thepeoplesvoice.

Ongeveer 40 mensen die als autistisch of verstandelijk gehandicapt werden geïdentificeerd, kregen tussen 2012 en 2021 gedwongen euthanasie in Nederland, volgens een onderzoek van de Kingston University naar Nederlandse euthanasiezaken.

Bij vijf mensen jonger dan 30 jaar die door artsen werden gedood, stond autisme allemaal vermeld als de enige reden achter de beslissing om hun leven te beëindigen, zo bleek uit de Britse studie.

Nypost.com meldt:

Met deze gevallen hebben deskundigen zich afgevraagd of de wet die artsen toestaat om suïcidale patiënten via dodelijke injecties te doden, te ver is afgedwaald van de oorspronkelijke bedoelingen toen deze in 2002 werd aangenomen.

Kasper Raus, een ethicus en professor in de volksgezondheid aan de Universiteit van Gent in België, zei dat het soort patiënten dat hulp van een arts bij zelfdoding zoekt de afgelopen twintig jaar sterk veranderd is, zowel in Nederland als in België, waar het ook legaal is.

Toen Nederland het eerste land werd dat menselijke euthanasie legaliseerde, richtte het debat zich op mensen met kanker – niet op mensen met autisme, zei Raus.

Patiënten moeten aan strenge eisen voldoen, waaronder het lijden aan een ongeneeslijke ziekte die “ondraaglijk” fysiek of mentaal leed veroorzaakt om in aanmerking te komen voor euthanasie – maar artsen beslissen uiteindelijk wie in aanmerking komt.

In de periode van ongeveer 10 jaar waarop het onderzoek zich richtte, besloten bijna 60.000 mensen in Nederland via euthanasie te sterven, volgens de euthanasiebeoordelingscommissie van de Nederlandse overheid. Van deze sterfgevallen heeft de commissie documenten en gegevens over 900 gevallen vrijgegeven in een poging tot transparantie.

  Twilight van de Blobs

Onderzoekers van de Kingston University bekeken deze 900 gevallen en ontdekten dat 39 van hen autisme of een verstandelijke beperking hadden. Van deze 39 waren er 18 jonger dan 50 jaar.

Veel van de patiënten noemden een aantal geestelijke, lichamelijke en leeftijdsgerelateerde kwalen als reden om een einde aan hun leven te maken – waaronder ondraaglijke eenzaamheid.

Acht mensen noemden echter als enige oorzaak van hun lijden factoren die te maken hadden met hun verstandelijke beperking – zoals sociaal isolement, een gebrek aan verwerkingsstrategieën, een onvermogen om zich aan te passen aan veranderingen of overgevoeligheid voor prikkels.

Een van de hoofdauteurs van het rapport, Irene Tuffrey-Wijne, een specialist in palliatieve zorg aan de Kingston University, trok de ethiek van het beëindigen van het leven van autisten in twijfel.

“Ik twijfel er niet aan dat deze mensen leden,” zei ze. “Maar vindt de samenleving het echt oké om deze boodschap te sturen, dat er geen andere manier is om hen te helpen en dat het gewoon beter is om dood te zijn?”

Een van de acht mensen die in het onderzoek genoemd werden, was een autistische man van in de 20. Hij gaf aan zich al sinds zijn kindertijd ongelukkig te voelen. Volgens zijn casusrapporten voelde hij zich al sinds zijn kindertijd ongelukkig en werd hij regelmatig gepest.

De man “verlangde naar sociale contacten maar was niet in staat om contact te maken met anderen” en besloot uiteindelijk dat hij dood wilde omdat “het een gruwel was om jarenlang op deze manier te moeten leven”.

  Britse academici roepen op tot rantsoenering zoals in de Tweede Wereldoorlog om klimaatverandering tegen te gaan

De Nederlandse psychiater Dr. Bram Sizzo was verontrust door de trend.

“Sommigen zijn bijna opgewonden bij het vooruitzicht van de dood,” zei Sizoo. “Ze denken dat dit het einde van hun problemen zal zijn en het einde van de problemen van hun familie.”

In een derde van de gevallen stelden Nederlandse artsen vast dat er “geen vooruitzicht op verbetering” was voor mensen met autisme en verstandelijke beperkingen, volgens het onderzoek.

De directeur van het Cambridge University’s Autism Research Centre, Simon Baron-Cohen, maakte zich zorgen dat mensen met dergelijke handicaps de beslissing om hun leven te beëindigen misschien niet helemaal begrijpen. Hij noemde het “afschuwelijk” dat ze niet meer steun kregen en in plaats daarvan geëuthanaseerd werden.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

Schokkende plannen voor ontvolking en een wereldwijd totalitair systeem meer dan 50 jaar geleden onthuld

Vorig artikelOekraïne Situatierapport: Prigozhin-affaire – Raketaanval in Kramatorsk
Volgend artikel“Pride” is een dun versluierde kleurenrevolutie om de westerse beschaving te vernietigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

57 REACTIES

 1. next up, de oveheid bepaald hoelang iemand mag leven….. geld uiteraard niet voor hen, net als bij het pensioen oplicht verhaal.

 2. next up, de overheid bepaald hoelang iemand mag leven onder het mom alles voor het klimaat
  ….. geld uiteraard niet voor hen, net als bij het pensioen oplicht verhaal.

  • Als dart alles is wat de bevolking er op te zeggen heeft is het niet onlogisch dat zij hoe langer hoe verder gaan met hun duivelse plannen ,krijgen toch geen weerstand

  • Die hebben last van nazie trekjes die overgestudeerde debielen en monsters zijn aan het worden Hun beroep hebben ze uit vriendjes politiek Den Haag verworven

 3. Niet normaal maken wat niet normaal is.

  De hedendaagse trend om alles in het leven uit de drukken in termen van kosten/baten is een indicator voor de sociale gevoelens in onze samenleving…

  • De door bilderbergbilly uitgesproken woorden tijdens de dodenherdenking op 04.05.2020 ‘Niet normaal maken wat niet normaal is’ zijn hem in de mond gelegd door speechschrijver Jan Snoek.
   Mammie bilderbergbitchbeatrix heeft trouwens een Pied à Terre in Den Haag op Noordeinde 66, naast het paleis en dit is voor godsvermogen voor rekening van de belastingbetaler opgeknapt.

 4. Klinkt en voelt als een opstap tot .
  De ouderen zijn toch al uitnemers , met hun huizen en door hard werk gespaarde ouwe dag .
  De jongeren hebben er duidelijk last van .
  Ben je een beetje begaan met de jonkies, ben je best wel een hufter om niet ff de pijp uit te gaan .
  Laat je euthanaseren doe het voor de ander !
  😃

  • De jongeren gaan liever tien keer op vakantie en studeren daarna zich rot studeren om te kijken of ze veel kunnen verdienen om een peperduur huis te kopen omdat goedkope huizen niet meer voor handen zijn De ouders werken zich rot om die te betalen over de wereldpolitiek reppen de jongeren zich niet omdat pa ma hun slaven zijn geworden die lange tijd voor hen zorgen

 5. Handig ook dat er zoveel mensen een labeltje hebben. Een paar jaar geleden zaten mijn kinderen nog op de basisschool, daar was autisme erg in en kon je zo je etiketje ervoor halen. Dan hoeven ze in elk geval niet veel moeite te doen om autisten op te sporen.

  • Daarom wordt de DSM ook elke editie twee keer zo dik!

   Ze bedenken heel intelligent klinkende ‘medische’ termen en zetten er dan het woordje ‘stoornis’ achter zodat ze weer een nieuwe geldmachine kunnen bouwen. Allemaal fris en nieuw bedachte psychische ‘ziektes’ waar de massamoordenaars wel een pilletje voor hebben om de mensheid mee te vergiftigen.

   Maar vooral om de “chemische onbalans” in ons brein te corrigeren. Of meer van die onbewezen mindfuck-BS om je brein te doden. Vandaar dus zoveel schapen die vrijwillig in de rij gaan staan voor de zelfmoordspuit…

   • Varkens lijken op mensen en mensen vreten zich vol met geld dus kortom de huidige mens is een varken geworden die zich vol vreet ten koste van zijn evemens

 6. Uiteindelijk is het de bedoeling je te kunnen uitschakelen als je aan het satellieten netwerk hangt, als een marionetje. De GMO gifspuit was daar al een aanzet toe. De 5G is nog maar het begin. Zodra je geen nut meer hebt, dan is het ‘pats!’ Weg met je. Mensen hebben toch al mac adressen?

 7. Een Nazi-Liefhebber van GewoonLink,
  reageerde ooit dat mensen zoals ik geen recht hebben op het leven.
  Dat het iets onnatuurlijks was, dat ik leefde.
  Toen ik vroeg uit welk boek die stelling kwam?
  Daarna werd ik gebanned.

  Hoeveel figuren hebben een goede boterham omdat er mensen zijn met een handicap.

  Ik heb altijd problemen gehad met de mafketels in witte jassen.
  Mafketels die onrealistische voorstellingen maken.
  Met geld smeten met onderzoeken, waarvan op voorhand duidelijk was dat het onmogelijk was.
  Daarvoor heb ik me maar een keer voor laten lenen.
  Maar er moet worden gezegd dat het werd gedaan door wel een hele goede medische specialist.
  Een Engelse Indiër, iemand van niet-westerse origine, met een getinte huidskleur!
  Dus ook al kon de flauwekul niet waar worden gemaakt.
  Ook al zijn er kostbare nutteloze onderzoeken gedaan.
  Zo’n arts is zoals de acteurs die voor politici spelen niets te verwijten.

  De laatste zogenaamde specialist wilde Botox in mijn voeten spuiten.
  Dat had ik al eens eerder laten doen.
  Met als resultaat dat het me moeilijker liet lopen, dan ik al doe.
  Dat vond de zogenaamde specialist onzin.
  Als dikbetaald specialist wist hij het toch beter dan mij, die zijn leven lang met dit lichaam moet doen.
  En nee, ik heb geen probleem om mijn lichaam te accepteren, sterker nog, ik leef met trots!
  Maar het probleem van ‘t Verraad Van Nederland, waarvan er velen een goede boterham hebben verdiend aan gehandicapten zoals mij, is dat ze nu er persoonlijk meer baat bij hebben om van anderen te profiteren.
  Mensen waarvan velen niets te vreten zouden zonder gehandicapte mensen.
  Die niets te vreten zouden hebben, bij wereld vrede.
  Wanneer er geen reden zou zijn om massaal te migreren!

  De nazi’s van het 4de Reich kunnen weer op de Nazi-Liefhebbers rekenen!
  Wanneer het de slachtoffers van het 3de Reich betreft, gaat het maar ook een specifieke bevolkingsgroep!!!
  “De Muur Koppers”!

  • Ik heb een kleinkind die dol is op een kind in zijn klas met spasmen en in een rolstoel zit en ben trots op hem dat hij dit kind ziet als een normaal lief kind en zo er ook ermee omgaat. Kinderen in zijn klas zien niet dat dit kind anders is als andere kinderen en zo hoort het. Ook onze dochter was vroeger bevriend met een meisje in een rolstoel en mensen met een handicap zijn waardevolle mensen zelfs als ze tot hun nek toe verlamd zijn want een glimlach van hen kan heel waardevol zijn voor onze medemens.Het meisje dat in de klas zit van onze kleinzoon (6 jaar) maakt onze kleinzoon gelukkig en zei pas nog dat hij met haar wilt trouwen omdat ze zo lief is. Prachtig tot. Op vele fronten kunnen we vele volwasne nog leren van onze kinderen. Die Nazi-Liefhebber van GewoonLink, die krijgt vroeg of laat wel te maken met zijn – karma die hoe zelf heeft veroorzaakt.

 8. Jajajaja ….ga morgen maar s tegen je dokter zeggen dat je er genoeg van hebt en dat je dit aardse tranendal wil verlaten…..Hoe lang denk je dat de administratieve molen je nog in leven zal houden ?? 5 jaar? 10 jaar ?? Hypocrisie tot en met !….IEDEREEN zou het recht moeten hebben om er op een ‘waardige ‘ manier een einde aan te maken ! …EN SNEL ….gaat NIEMAND aan, behalve de persoon die er om vraagt !

  • Maar dat is uiteraard een ander verhaal Patrick.
   Maar stel je eens voor dat je een familielid hebt met een ‘afwijking’ die de elite wil zien verdwijnen.
   Je weet dat die persoon dolgraag leeft, gelukkig is, zich goed omringd weet, goed voor gezorgd word,…
   En dan gaat een overbejaarde pipo je hiermee confronteren?

  • Dat was mijn gedachte ook. Je kunt in Nederland echt niet zo maar even langs de dokter en dat het dan snel geregeld is, laat staan wanneer je gaandeweg het ’traject’ ook maar twijfelt, laat helemaal staan niet meer wilt. Veel dokters branden hun vingers niet aan euthanasie. Het is een onderzoek van lik-me-vestje. En dan hebben we het nog niet over de mensen, die toen ze nog goed bij hun verstand waren vast hebben laten leggen, dat ze eruit wilden, als ze dement of anderszins zwaar hulpbehoevend werden. Een arts kan die wens naast zich neerleggen.

   • Ben je naief, of doe je naief?
    Hoeveel artsen gingen doodleuk mee in de cocid-hoax en injecteerden zonder schromen de gifspuit?

    • you talkin to me boy? t is moeilijk om n onderscheid te maken …. Hetgeen jij aanhaalt echter, heeft NIKS te maken met euthanasie, toch ?

     • Denk het wel, want mijn vriendin haar vader lag in een verpleegtehuis en wilde geen prik en kreeg deze toch terwijl hij tegen stribbelde en hij stierf pal daarna. Dat noem ik euthanasie en misdadig. Zo zijn ze met de bejaarde mens omgegaan.

 9. Ik ben van mening dat je als zogenaamde specialist pas iets aan kunt bevelen als je het zelf hebt ervaren…

  Anders zeg je maar wat en heb je geen idee wat je de ander “verkoopt” 🙂

 10. In Canada is men hier al een hele tijd mee bezig.
  Trudeau heeft goed naar Klaus Schwab geluisterd.
  En zoals we al een tijdje weten: Doet Rutte dit ook. ❗️
  Na “ de prik “ die nog dagelijks slachtoffers eist, en hiermee nog vele jaren zal doorgaan,……… wordt dit de nieuwe, wat ze noemen “ humane “ manier om “ nuttelozen “ te HELPEN hun nutteloosheid te beëindigen.

  • Dat is mijn gedachte ook. Duidelijker kan het niet: 1 gezin, 3 kinderen autistisch, 4e niet gevaccineerd. Nergens last van.
   En dan het speciale onderwijs, wat voor de school ook veel geld oplevert, dus een kind naar een andere school laten gaan, nee dat kan niet.
   Het ziek maken geldt natuurlijk voor meer chronische ziektes die al vele jaren door de spuiten worden veroorzaakt. Moet “onderzoek naar worden gedaan”, dus collectes daarvoor, maar behalve chronische medicatie (verdienmodel voor artsen, apotheken en farmaceutische fabrieken) geen enkele verbetering te verwachten.

   • @klien:
    Het grootste deel van de medische wereld NL…is de afgelopen 40 jaar bijna geruisloos overgenomen door Big Pharma, bedenkelijke medicijn kartels, dealers en hun handlangers. Zakkenvullende bestuurders en technocraten. Naïeve broodschrijvers en luie Nederlanders die vier x per jaar met vakantie ‘moeten’.
    Ook apotheken lenen zich als doorgeefluik van eindeloze stromen drugs, echte medicijnen en rommeltjes.
    Met Covid 19 angstwekkend nieuw dieptepunt bereikt.
    (Ik kan me voorstellen dat bepaalde religieuze groeperingen hun kinderen helemaal niet lieten/laten inspuiten. Goede intuïtie.)
    Er is al 40 jaar sprake van vaccinschade/bijwerkingen. En na de Covid spuiten loopt het storm bij meldpunten.
    Maar daar hebben de Weffers iets op bedacht.
    Ex SP Agnes Kant is tegenwoordig de poortwachtster van het Lareb: het Nederlands Centrum voor Bijwerkingen Geneesmiddelen. Mw. Kant deed een vage opleiding gezondheidswetenschappen (HBO?/ gym, hardlopen en sapjes) en schrijft tegenwoordig (sinds 2020?) ‘immunologe’ achter haar naam. Is dat een beschermde beroeps titel? Een LOI cursus.?
    Mw. Kant’s achtergrond: geboren in 1967 op een grote Duitse luchtmacht basis (later NAVO/NATO) Hessisch Ooldendorf in Neder Saksen. Haar ouders waren (uiteraard) diep gescreende semi-beroeps militairen die tien jaar werkten op de leger school van deze militaire basis. Met veel NL NATO personeel. En een batterij kernkoppen richting Russia. Het Rode Gevaar.
    Pa en ma Kant besloten tussen de barakken en kernkoppen vier kinderen op de te wereld zetten.
    Ze woonden op het kazerne terrein. Volgens mw. Kant in een VPRO OVT radio interview ‘waren haar ouders en grootouders echte socialisten, communisten zelfs’ Daar had Agnes haar rechtvaardigheidsgevoel vandaan. En haar compassie met de onderklassen. (behalve met de Nederlanders op zich..de Nl zorg en de medische wereld)
    Agnes vergeet dat een doorsnee socialist niet binnen een straal van 500 meter van een Duitse/ Nl/ VS luchtmachtbasis mocht komen. Laat staan dat CPN leden (of de kinderen van rooie rakkers) les mochten geven aan de kindjes van de Hermandad. Neerlands Trots. Vreemd verhaaltje, Agnes.
    Na een opgeklopte Koude Oorlog, kern- en kruisraketten (waarvan met nu afvraagt of dat destijds bluf was) en helemaal thuis tussen de jagers en bommenwerpers van Oldendorf… , lijkt me dat een carrière verder gaat richting Zoetermeer. Of Den Haag.

    Niet colporteren met de Waarheid op het dorpsplein van Brummen.

    ps: Hoe moet het nu met bloedtransfusies? Of operaties waarbij bloed moet worden toegediend>Ben je vaxvrij, en gezond…krijg je die rommel alsnog in je systeem…
    Bloedloos opereren zoals bij de Jehova’s Dat kan kennelijk wel.
    Sterkte iedereen…

 11. 27/06/2023
  Waar zijn de goede artsen?

  ´Er is een wijdverbreide overtuiging onder patiënten dat artsen uitsluitend moeten werken voor de persoonlijke goede gezondheid van de patiënt. Dit is een mythe. Veel artsen profiteren elke keer dat ze tests bestellen of medicijnen voorschrijven. En die winst gaat ten koste van het belang van hun patiënt. Geneeskunde is een geldmachine geworden die wordt aangedreven door Big Pharma. Wat nu angstaanjagend is, is dat die paar artsen die klokkenluiden over de medische professie, worden weggeblazen door hun medische toezichthouders – juist de mensen die zouden moeten opkomen voor de rechten van patiënten op geïnformeerde toestemming, lichamelijke autonomie en medische keuze.

  Hier in het Verenigd Koninkrijk begon de rot tijdens de jaren 1980 toen NHS-artsen hun eigen apotheken mochten runnen en bezitten. Dergelijke huisartsen, bij de behandeling van een kind met een hoest of verkoudheid, vaak voorgeschreven paracetamol, een antibioticum en een hoestonderdrukker. Voor de natuurlijke immuniteit van het kind is dit een fysiologische ramp, maar geweldig voor de winst van het partnerschap. Vaccinatie werd een andere justrein. Niet alleen profiteerden artsen van elk toegediend vaccin, maar ze hadden ook doelen met bonusbetalingen als 90% van de registranten werd ingeënt. Een praktijk bij mij in de buurt zou niet-conforme patiënten van hun lijsten verwijderen om het gewenste percentage te bereiken, ter waarde van enkele duizenden ponden. Nu worden artsen betaald om statistieken te verzamelen; Veel patiënten vertellen me dat een consult verandert in een verzameling van gewichts-, bloeddruk- en cholesterolgegevens die niet relevant zijn voor de directe zorgen van de patiënt.

  Ik heb twintig jaar in de Britse NHS gewerkt. Gedurende deze tijd kreeg ik een metaforische polsslag omdat mijn voorschrijfkosten zo laag waren. Ik gebruikte dieet- en orthomoleculaire geneeskunde om hoge bloeddruk, diabetes en vermoeidheidssyndromen om te keren. Mijn patiënten wilden weten waarom ze symptomen hadden en de mechanismen die hun ziekte veroorzaakten, zodat ze de nodige levensstijl-, voedings-, voedings- en ontgiftingsregimes konden ontwikkelen om het lichaam te laten genezen en herstellen en de normale vitaliteit te herstellen. Dit betekende dat in mijn persoonlijke praktijk van de geneeskunde, drugs steeds irrelevanter werden. Maar huisartsen werden beoordeeld op de hoogte van hun voorschrijfbudget, niet op de uitkomsten van patiënten. De medische praktijk en het onderwijs werden – en worden nog steeds – volledig gedomineerd door Big Pharma. Diagnose was een afvinkoefening geworden, management gereduceerd tot door farmaceutische bedrijven gegenereerde algoritmen en behandeling kwam neer op symptoomonderdrukkende, pil-popping. Artsen waren veredelde apothekers geworden.

  Tegen het jaar 2000 realiseerde ik me dat ik niet de klinische vrijheden had die ik nodig had om een goede arts te zijn en dus verhuisde ik naar een onafhankelijke praktijk. Intellectueel was dit essentieel, hoewel dit financieel geen leuke zet was. Wat ik op dat moment niet op prijs stelde, was het niveau van aanvallen waaraan ik zou worden onderworpen door het conventionele medische establishment, onder leiding van de Algemene Medische Raad.

  De Britse General Medical Council is niet geschikt voor het doel

  Dame Janet Smith leidde de Shipman Inquiry in 2003 [1] en een deel van haar opdracht was om te rapporteren over de rol van de General Medical Council (GMC), die er bij ten minste twee gelegenheden niet in slaagde om huisarts Harold Shipman te stoppen met het vermoorden van ten minste 250 van zijn patiënten, mogelijk wel 800! Ze concludeerde dat: ‘Opportunisme het principe heeft vervangen’. [2]

  Sir Liam Donaldson, de toenmalige Chief Medical Officer, herhaalde haar zorgen. Hij verweet de Raad ‘geheimzinnig te zijn, tolerant tegenover ondermaatse praktijken en gedomineerd door het professionele belang, in plaats van dat van de patiënt’. [3]

  Toen ze vervolgens in 2005 werd gevraagd om de aanbevelingen die ze deed voor de hervorming van GMC te herzien, concludeerde Dame Janet Smith: ‘Het luipaard is niet van vlekken veranderd’. [4] Ik kan bevestigen dat dit nog steeds het geval is.

  In 2021 werd Hampshire GP Dr. Sam White vervolgd door de GMC vanwege zijn zorgen over de veiligheid van de nieuwe coronavaccins. Hij stond erop om zijn patiënten de juiste, geïnformeerde toestemming te geven. Dit betekende dat ze moesten worden geadviseerd dat de vaccins gentechnologie bevatten, onbewezen en niet getest waren – inderdaad, de hele uitrol van het vaccin veranderde alle ontvangers in proefkonijnen. In dit opzicht volgde hij de ethische richtlijnen van GMC tot op de letter. Hij werd door de GMC geschorst op het gebruikelijke ‘Expediency replaced principle’-ticket. Hij weigerde het verhaal te volgen en oefende zijn klinische mening uit om zijn patiënten te adviseren op basis van biologische plausibiliteit en wetenschappelijke gegevens. Hij werd door de GMC geschorst op een ‘anti-vaccin’-agenda. Hij ging tegen deze beslissing in beroep bij het Hooggerechtshof – en won! Rechter Dove oordeelde dat artsen recht hadden op vrijheid van klinische mening en vrijheid van meningsuiting. [5]

  Ondanks deze uitspraak is Dr. White niet in staat om een baan te krijgen binnen de NHS volgens het ‘geen rook zonder vuur’-principe. Voor de overgrote meerderheid van de artsen betekent dit verlies van reputatie, baan en financiële zekerheid het einde van hun medische carrière. Artsen die zich niet aan de regels houden, die zich niet conformeren aan de verhalen van de overheid, die zich niet houden aan de NICE-richtlijnen, die hun hersenen gebruiken en onafhankelijk handelen, lopen het risico alles te verliezen. Wat een verspilling van publiek geld! Niet dat het de GMC iets kan schelen. Het heeft nooit een arts gecompenseerd voor het onrecht dat hen is aangedaan. Onze medische leeuwen worden geleid door GMC-ezels.

  Persoonlijke ervaring: 43 GMC-onderzoeken en -vervolgingen

  Ik weet uit eigen ervaring dat het werk van de GMC op een lukrake, inconsistente manier doorgaat. Ik ben een van de meest onderzochte artsen in de geschiedenis van de Algemene Medische Raad. GMC-vervolging begon toen ik in 2000 overstapte naar het werken als zelfstandig arts.

  Ik ontwikkelde een speciale interesse in de behandeling van chronisch vermoeidheidssyndroom. Inderdaad, ik won een British Medical Association-prijs voor mijn boek, Diagnose en behandeling van chronisch vermoeidheidssyndroom / myalgische encefalitis – het zijn mitochondriën en niet hypochondrie – een naam die voortkwam uit origineel, gepubliceerd, peer-reviewed onderzoek dat ik had uitgevoerd met dr. John McLaren Howard en professor Norman Booth van de Universiteit van Oxford, waaruit duidelijk bleek hoe mitochondriale disfunctie centraal stond, pathologische laesie bij patiënten met vermoeidheidssyndromen. [6-8]

  Het verlaten van de NHS en het vrij online zetten van al mijn advies op een 600+ pagina’s tellende website [9] leidde tot GMC-vervolging. Sinds 2001 heeft de GMC mij 43 keer onderzocht, waaronder drie geannuleerde hoorzittingen over geschiktheid om te oefenen, zeven hoorzittingen over voorlopige bevelen en één hoorzitting over niet-naleving, die ik allemaal heb gewonnen. 5 vervolgingen nog open. Een van de redenen voor het falen van GMC werd herhaald door GMC QC Mr Tom Kark toen hij verklaarde: ‘Het probleem met de Myhill-gevallen is dat alle patiënten zijn verbeterd en allemaal weigeren getuigenverklaringen af te leggen.’

  Negen van die onderzoeken betroffen dezelfde zorgen over mijn aanbevelingen om vitamine B12-injecties te gebruiken. Deze worden veel gebruikt in de natuurgeneeskundige en orthomoleculaire geneeskunde en hebben een brede, klinische toepassing – patiënten houden ervan als een geweldige behandeling voor vermoeidheid en mistige hersenen. Ze zijn erg veilig – zoals een collega opmerkte, de enige manier waarop je jezelf zou kunnen doden met vitamine B12 zou zijn om te verdrinken in het spul. De GMC was het daar niet mee eens. Tijdens een hoorzitting van het Interim Orders Panel in april 2010 beschouwde het B12-injecties als een “potentieel gevaarlijke behandeling” en legde het sancties op aan mijn praktijk, wat betekende dat ik zes maanden lang geen medicijnen kon voorschrijven. Helemaal niets. Zelfs geen aspirine!

  De GMC was en is bereid om elke klacht van elke persoon, van elke organisatie, bekend of anoniem, ongeacht de bron en zonder een goede beoordeling te maken van de authenticiteit, eerlijkheid, integriteit of zelfs prima facie geldigheid ervan.

  Een ander voorbeeld deed zich voor bij mijn 23 december 2010, hoorzitting waar de GMC oppakte en liep met een anoniem internetrapport waarin stond dat ik ‘… had geholpen bij de bevalling en geboorte van een zwangere familievriendin’. Het had zorgen dat ik buiten mijn vakgebied handelde door als verloskundige te werken. Ik weet zeker dat lezers zich in situaties hebben bevonden waarin er iets zo grappigs is dat ze bijna barsten in hun poging om te voorkomen dat ze instorten van het lachen. Dus het was voor mij op die hoorzitting – ik had moeite om een recht gezicht te houden!

  Als de GMC-opsporingsambtenaar de moeite had genomen om naar de onderkant van de pagina te scrollen met de titel ‘A Christmas Tail [sic]’, over mevrouw Hogg die in Stable Cottage woont, zou hij een foto van mij hebben gezien met mijn varken rozemarijn met acht biggen aan de melkbar. Een week later kwam een Sun-verslaggever bij mij thuis en maakte foto’s van mij met de gelukkige moeder en baby’s. Jippie! Hier was eindelijk mijn enige kans om een ‘pagina 3’ meisje te worden. The Sun beloofde te publiceren, maar deed dat nooit. Ik heb me altijd afgevraagd hoeveel de GMC het niet had betaald. Er is zelfs een Facebook-groep met de naam ‘Rosemary Hogg’ ter ere van genoemde zeug!

  Leven na uitschrijving

  Na GMC-onderzoek nummer 37 besloot ik me uit te schrijven bij de GMC omdat ik had ontdekt dat ik net zo effectief een arts kon zijn door naturopathische en orthomoleculaire geneeskunde te gebruiken. Voor mijn werk op dit gebied kreeg ik een erediploma van het College of Naturopathic Medicine, benoemd tot hun klinisch directeur van Naturopathic Medicine en ik ben ook hun beschermheer. Ik blijf bekroonde boeken schrijven.

  Dus toen de GMC na mijn uitschrijving nog vijf onderzoeken tegen mij startte vanwege mijn pleidooi voor voedingssupplementen om Covid-19 te voorkomen en te behandelen, besloot ik niet deel te nemen aan het proces met het argument dat als ik het voldoende touw gaf, het zichzelf zou ophangen. Hier zijn enkele van de kwesties waarover de GMC mij heeft vervolgd.

  Vitamine D

  Er is nu een overvloed aan studies die de werkzaamheid van vitamine D bij de preventie en behandeling van Covid-19 en soortgelijke virussen aantonen. Een recente studie toonde aan dat het hebben van een vitamine D-spiegel boven 125nmol / l (50ng / ml) een risico op overlijden door Covid oplevert dat effectief nul is. [10] De consensus van het bewijs is dat een redelijke dosis 10.000 IE per dag is, ongeveer gelijk aan een uur zonneschijn. Bij deze dosis is er nooit enige complicatie geweest. Veel van mijn collega’s bevelen deze dosis aan en inderdaad zijn veel vitamine D-preparaten vrij verkrijgbaar bij deze dosis. De ‘expert’ van het GMC beschouwde mijn advies echter als ‘potentieel dodelijk’ en mijn aanbeveling kwam neer op ‘ernstig onder de maat’ van patiëntenzorg.

  Ascorbinezuur

  We weten ook dat vitamine C zeer beschermend is en een effectieve behandeling voor Covid en andere dergelijke virussen. Een multi-auteur rapport van de Orthomolecular Medicine News Service redactie concludeerde dat vitamine C effectief, praktisch, veilig is en Covid voorkomt en behandelt in doses tot 50-100 gram per dag. [11] Een dagelijkse dosis van 5 gram per dag is standaard. We weten dat vitamine C intraveneus kan worden gegeven in doses tot 100 gram per dag zonder bijwerkingen (er is één uitzondering – mensen met G6DP-deficiëntie, maar dit wordt routinematig gescreend op eenheden die IVC aanbieden. Er is geen dergelijk probleem met orale vitamine C).

  Maar de GMC-‘expert’ beschouwde mijn advies als ‘potentieel dodelijk’ en mijn aanbeveling kwam neer op ‘ernstig onder de maat’ van patiëntenzorg.

  Jodium

  We weten dat jodium direct virucide is en contact-doodt microben 19. In 1945 vond een doorbraak plaats toen JD Stone en Sir McFarland Burnet (die later een Nobelprijs won voor zijn Clonal Selection Theory) muizen blootstelden aan dodelijke effecten van influenza virale nevels. [12,13] De dodelijke ziekte werd voorkomen door jodiumoplossing op muizensnuiten te plaatsen vlak voordat ze in kamers met influenzavirussen werden geplaatst. Studies hebben de werkzaamheid van jodium als mondwater, gorgel en neusspray aangetoond, waardoor 99% van het virus, inclusief Covid-19, binnen 90 seconden wordt geïnactiveerd. Ik raadde mijn patiënten aan om Lugol’s jodium te snuiven met behulp van een zoutpijp. Velen getuigden van de eenvoud en werkzaamheid ervan. Maar de GMC-‘expert’ beschouwde mijn advies als ‘potentieel dodelijk’ en mijn aanbeveling kwam neer op ‘ernstig onder de maat’ van patiëntenzorg.

  Ivermectine

  We weten dat ivermectine zeer effectief is bij de behandeling van Covid. Dr. Tess Lawrie heeft dit gedocumenteerd in doses van 0,3 mg / kg lichaamsgewicht gedurende vijf dagen – zie de meta-analyse van de Queen Mary University in Londen [14-18] Ik herhaal dit advies op mijn website.

  Maar de GMC-‘expert’ beschouwde mijn advies als ‘potentieel dodelijk’ en mijn aanbeveling kwam neer op ‘ernstig onder de maat’ van patiëntenzorg.

  Maskers

  We weten dat het dragen van maskers op zijn best niet effectief is tegen besmetting met het coronavirus [19,20] en in het slechtste geval de virale lading verhoogt en de zuurstoftoevoer vermindert. Mijn dochter stuurde me een foto van trottoirs in Parijs met slagbomen, zodat mensen aan de ene kant naar het noorden konden lopen en aan de andere kant naar het zuiden. Het ging gepaard met de opmerking: ‘Godzijdank kan het virus niet zijwaarts reizen.’

  Maar de GMC-‘expert’ beschouwde mijn advies als ‘potentieel dodelijk’ en mijn aanbeveling kwam neer op ‘ernstig onder de maat’ van patiëntenzorg.

  Misbruik van patiëntendossiers

  Misschien wel het meest afschuwelijke aspect van GMC-onderzoek is de bevoegdheid om patiëntendossiers te nemen zonder medeweten of toestemming van patiënten. Ik wist dit vanwege mijn ervaring met de eerste 37 GMC-onderzoeken waarbij huisartsen werden gedwongen tot het illegaal vrijgeven van patiëntendossiers. Met zaaknummer 38 eiste de GMC dat ik mijn medische dossiers van een van mijn patiënten zou vrijgeven, zodat het me naar een Fitness to Practice Hearing kon brengen. Ik weigerde. Ik weigerde deze persoonlijke en vertrouwelijke medische dossiers die ik bezat vrij te geven omdat mijn patiënt dergelijke toestemming had geweigerd. Deze weigering was ondubbelzinnig.

  De GMC stond erop dat ik de records geanonimiseerd zou vrijgeven. Ik weigerde opnieuw. Dit kwam omdat de GMC de NHS-records al had gestolen en mijn records naast de NHS-records zouden zijn geplaatst, zodat de anonimiteit onmiddellijk verloren zou gaan. (Het idee van de GMC om dossiers te anonimiseren is om de naam van de patiënt te verwijderen, maar hun volledige postadres en geboortedatum achter te laten).

  Dus besloot de GMC om me mee te nemen naar een non-compliance hoorzitting in sept/okt 2020. Dit is het GMC-equivalent van een vervolging wegens belemmering van de rechtsgang. Het nam regeringsadviseur, Eleanor Grey, rechter en Queen’s Counsel (zoals nu King’s Counsel) in dienst om mij te vervolgen en te kruisverhoren. Bij deze gelegenheid was een goede vriend, de heer Charles Taylor, zo verontwaardigd over de actie van GMC dat hij uit zijn pensioen kwam om mij te vertegenwoordigen. Hij deed dit met grote vaardigheid en aplomb en toonde aan dat ik het was die had voldaan aan de ethische en gegevensbeschermingswetgeving van GMC. De GMC had daarentegen onrechtmatig gehandeld. We hebben deze hoorzitting zonder twijfel gewonnen en de vertrouwelijkheid van mijn patiënt werd beschermd. [21]

  Dus stel je mijn verbazing voor toen de GMC besloot om dezelfde zaak te heropenen en een verdere Fitness to Practice Hearing te boeken die over drie maanden loopt, te beginnen in november 2022. Zoals bij alle eerdere GMC-onderzoeken was er geen klacht van de patiënt geweest, sterker nog, de patiënt in kwestie was, net als alle eerdere gevallen, aanzienlijk verbeterd door mijn behandelingen. Niet dat de GMC zich daar iets van aantrok.

  Tegen die tijd was ik drie jaar lang uitgeschreven bij de GMC, had ik al drie jaar geen GMC-vergoedingen betaald, was ik gestopt met het ondergaan van GMC-beoordeling en had ik mijn GMC-licentie laten vervallen. Ik werkte nu als natuurgeneeskundig arts. Maar, veel belangrijker, de GMC-hoorzitting in oktober 2020 zelf had bepaald dat ik de medische dossiers van mijn patiënt niet kon gebruiken en daarom zou ik mezelf niet kunnen verdedigen.

  UKMFA vecht momenteel het abjecte falen van de GMC aan om te zorgen voor de juiste, geïnformeerde toestemming voor mensen die het Covid-vaccin ontvangen. [22] Terwijl ik dit schrijf, vallen de muren van Jericho naar beneden terwijl het beheer van de hele coronavirus-onzin wordt blootgelegd. In plaats van het beheer van nieuwe ziekten over te laten aan ervaren artsen in de frontlinie, dreven, technocraten, statistici en computermodelleurs het beleid. Het beleid van lockdown, maskers en vaccins is rampzalig gebleken. Als de GMC artsen in de frontlinie had gesteund, hun klinische meningen en advies had ondersteund en Big Pharma buiten de vergelijking had gehouden, zou er geen rampzalige lockdown zijn geweest, geen economische ineenstorting en zouden de sterftecijfers van CV19 niet anders zijn geweest dan bij andere influenza’s.

  De GMC, opgericht in 1858, is de oudste regelgevende instantie ter wereld. Ik gebruik graag analogieën – als de GMC mijn patiënt was geweest, zou ik seniele dementie diagnosticeren. Het wordt tijd dat de dinosaurussen die momenteel de GMC vormen, worden vervangen door leden uit de moderne wereld.

  In 2022 hebben van een totaal huidig register van 124.000 NHS-artsen bijna 10.000 zich afgemeld bij de GMC. [23] We hebben een ethische GMC nodig, gerund door praktiserende artsen, vrij van Big Pharma-controle.´

  https://greenmedinfo.com/blog/where-are-good-doctors

  • Anti, wat een verhaal, wat een ervaringen en dat alleen omdat je integer bent/wilt zijn. Dank je voor het delen daarvan.
   Helaas is het overal hetzelfde liedje, Leen Jongewaard was het dacht ik, die zong: “het is de schuld van het kapitaal”. Toen was het voor mij een mooi liedje, nu blijkt hoe waar het is.
   We krijgen allemaal onze ervaringen in het leven waarbij/ waarna we onze meningen weer (moeten) bijstellen. Soms lastig of vervelend, maar ook boeiend om zo ons als mens verder te ontwikkelen en te zien hoe jongeren zich weer anders ontwikkelen.
   Ondanks alle shit, toch mooie dingen in het leven.
   Heb het goed!

   • In oktober 1968 lanceerde de toenmalige NKV-voorzitter Jan Mertens het begrip ‘de 200 van Jan Mertens’ over wie het in de toenmalige Nederland daadwerkelijk voor het zeggen hadden.
    Het NKV is in 1976 gefuseerd met NVV tot de FNV o.l.v. de latere premier Wim Kok.

    • Ron, 1968 was “een vorig leven”, nog niet zo bewust bezig toen. 200 mensen die het voor het zeggen hadden, zullen ongetwijfeld bekende namen bij zitten. Kok was me nog bekend als vakbondsman en premier. Strooide toen rijkelijk met de nooit terugbetaalde kwartjes.
     Je denkt dat een vakbond er voor de mensen is, maar is kennelijk een opstapje naar meer macht. Ik heb meer namen van vakbondsmensen in de politiek gezien.
     Ik geloofde altijd in de goede bedoelingen van mensen. Misschien naïef, maar dat is intussen wel heel erg veranderd door alles wat er naar boven/buiten komt.

  • Waren alle artsen maar zo, want ik heb de vertrouwen in artsen geheel verloren en als het kan dan vermijd ik ze zo zoveel mogelijk. Ik walg van de meeste en bekijk ze met grote argwaan.

 12. Soyed green komt er wellicht aan?
  Volgens WEF model?

  En waar zagen we dat eerder? 1934–1945 Mofrikana?

 13. Wow, … wat een verhaal!

  Bedankt om hiermee naar buiten te komen.
  Ik heb groot ontzag en respect voor zeldzame en mooie mensen zoals jij.
  Hoedje af!

 14. Er is geen (geschoold) personeel voor ziekenhuizen, psychiatrische inrichtingen, verpleegtehuizen, gevangenissen, winkels, restaurants enz enz. De wereld gaat ten onder aan overbevolking en we blijven maar kinderen erbij opzetten, ook al ben je overspannen, is iemand eigenlijk niet geschikt om relaties te onderhouden, laat staan kinderen geduldig, liefdevol op te voeden.
  Kijk naar de scholen, de kinderspeeltuionen enz Hoeveel vrolijke ouders, verzorgers zie je met hun kinderen omgaan?
  Zoveel chagerijnige moeders, achter de kinderwage, met een dikke buik en nog een of meerdere kinderen ernaast.
  Laten we bovenstaande plaatje in een groter perspectief zien.
  Hoe komt het dat de onvoorwaardelijke liefde uit het werk en opvoeding en relaties is verdwenen?
  Wat is hiervan de grondoorzaak.
  Als hier wat aan gedaan wordt, lossen al die andere problemen zichzelf op.

 15. Sorry to say that the headline is not supported by the content of the article!
  Although I know that doctors in my country, the Netherlands, have certain protocols that allow them to withhold treatment of elderly flue patients and just let them die, there are, to my knowledge, no protocols to actively euthanize people with mental health problems.
  It may have happened, but it always needs at least two doctors to go along with the patient’s request for an assisted suïcide.

  • Rutte is geen autist, maar een oorlogsmisdadiger die misdaden gericht tegen de mensheid blijft plegen. Oorlogsmisdadigers werden gelijk naar de WOII veroordeeld tot de dood, echter de doodstraf is in ons land afgeschaft, denk dat dit wel een punt is om je af te vragen waarom dat is gebeurt, want er bleven een hoop oorlogsmisdadigers vrij rond lopen. De familie van Rutte stond bekend om hun oorlogsverleden, denk dat je dan de link wel kunt leggen, een ander aspect is dat het volk doelbewust gedwongen tot slavernij worden verplicht terwijl in dit land volgens de opgelegde wetge ving dat een verboden onderdeel is. schenden mensenrechten idem, misbruik maken van positie als president enz. vallen daar allemaal onder, hij is een misdadiger die samenwerkt met nog meer misdadigers die zich verschuilen achter de Holocaust en het WEF maar in verleden overal weggestuurd werden, denk dat je wel weet wie ik hiermee bedoel…

 16. Ik ben iemand met autisme , en men die de politiek ermee vergelijkt heeft geen benul wat autisme inhoud ! En voel me behoorlijk gediscrimineerd door mensen die politici met ons vergelijkt. Wij hebben tenminste empathisch vermogen, die satanistische pedo kliek in den haag weet niet eens wat empathie inhoud! Laat staan dat het pedofilie verheerlijkt en zelfs wil legaliseren, dus laat ons Autistische mensen daarbuiten a.u.b !

  Wij kennen de geschiedenis door en door, wij zijn tenminste slimmer dan menig staats slaaf die zich laat gebruiken om zich tegen zijn of haar medemens op te laten zetten !

  Ik heb mede die nazi spuit niet laten ze6in corona tijd !

 17. laat die griezel maar naar mij komen. dan staat er wat onaangenaam te wachten . heb zelf autisme . ik kan goed mijn mond open. maar! wat er in de wereld speelt ben ik nog helder dan toen ik jong was toen ik jong was giong het al mis bij een aangifte van de bijna ongelijk tot aan doodslag. sinds dien vertrouw ik de nazis niet. ja mensen, DE NAZIS ZIJN NIET DOOD ZE ZIJN HERBOREN ONDER WEF, DAVOS, SOROS, SCHWABINET (RUTTE KABINET ETC) hou je hart maar vast er gaan een hell open voor ons een hell waar ieder wakkere wel eens over na gedacht heeft. hou je sterk we moeten ons verbinden met elkaar om dit te stoppen (weinig vertrouwen in te veel mekkers slapen nog) het enige waar ik zit op te wachten is de wereld MOET vallen om die mekkers/slapers wakker te laten schudden. dit is nog maar 4/10 wat ze gaan doen met agenda 30

  • Klopt wat je schrijft, diezelfde nazi’s hebben zich in de WOII geintergreerd in het leger van Hitler, waren diezelfde dan de Bolsjewieken in Rusland, waren diezelfde die zich anno nu verschuilen in de oorlog tegen Rusland, heb getuigen gehoord die vertelden dat Zelensky de nazis steunden en met die nazis bedoelde die mensen joden…. joden hebben ook het naziisme opgericht(lees geschiedenis van naziisme), denk dat mensen dat niet weten omdat het niet geleerd werd in het onderwijs, in het onderwijs in dit land word vooral geleerd onschuldige mensen te haten, of die mensen te haten die de nazi’s streken doorzagen. Putin bv heeft al in 2006 de joodse bankiers en globalisten uit zijn land geweerd en sindsdien is er een rancune voering gaande tegen hem. Wij zagen dit ook tegen Ghadaffi die meer goudvoorraad bezat dan wie dan ook ter Wereld, ook hij werd gecriminaliseerd. 911 werd gebruikt om vooral Afghanistan binnen te vallen en de beschuldiging richting Osama bin Laden te sturen, ook tegen hem werd een rancune voering gehouden. Diezelfde groep mensen die zich joden noemen hebben jarenlang genocide gepleegd in de Arabische landen, beweerden het gekozen volk te zijn, beweerden slachtoffers te zijn van Holocaust en houden er een flinke cent aan over, er is zelfs een hele website gewijd hieraan. Als wij terug in de geschiedenis gaan leert ons dat de joden sinds het jaar 29 in het oude Rome al werden weggestuurd, dit was niet omdat zij gediscrimineerd werden maar omdat zij overal misdaden gericht tegen de mensheid bleven plegen, dit is anno nog steeds zo. Schwab is overigens geen eigenaar van het WEF zoals hij beweerd, Wel de joodse foundations Rockefeller en Rotschild, het WEF bestaat al sinds 1970, al deze info kun je gewoon terug lezen op de websites van die foundations en WEF. Dit geld ook voor andere kwesties, het is dus een kwestie van achtergrond informatie lezen die geboden worden op dergelijke websites. Bij iedere woord dat eindigt op isme kun je zeker een jood als uitvinder plaatsen. Wikipedia is een mooi voorbeeld waar je dergelijke info terug kunt vinden en is in een joods bedrijf, alhoewel ik geen voorstander ben van deze bron, staan veel geschiedvervalsingen te lezen.

 18. voor de form dan maar,;
  ik wil leven en blijven leven.
  ik draag bij en heb een bijdrage te leveren.
  ik heb lief en leef het leven met volle overtuiging.

  luctor et emergo

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in