Eric Clapton, een van de meest invloedrijke muzikanten van zijn tijd, is nu ook een van de helden van Robert F. Kennedy, Jr, schrijft Childrenshealthdefense.org.

Op CHD.TV’s “The Defender Show” bespreken Kennedy en Clapton de ernstige bijwerking van de muzikant op de tweede dosis van AstraZeneca’s COVID-vaccin. Clapton raakte blijvend invalide door de verwonding, zegt hij.

Clapton vertelt Kennedy hoe hij in “the rabbit hole” van vaccininformatie terecht was gekomen, en beschreef wat er gebeurde toen hij zijn vaccinverwonding openbaar maakte. Hij vertelt ook waarom nuchter zijn hem hielp om met de hele beproeving om te gaan.

Als Kennedy vraagt, “Hoe ben tegen deze cirkelzaag opgelopen?”, antwoordt Clapton:

“In het afgelopen jaar zijn er veel verdwenen, weet je – er is wat stof opgedwarreld met mensen die vrij snel weggingen. En het heeft, voor mij, het soort vriendschappen dat ik heb, verfijnd. En het is teruggebracht tot de mensen die ik duidelijk echt nodig heb en liefheb.

En binnen mijn familie werd dat een draaipunt… Ik heb tienermeisjes en een ouder meisje van in de dertig, en ze hebben me allemaal een beetje speelruimte moeten geven omdat ik geen van hen heb kunnen overtuigen. Ik denk dat mijn vrouw het nu op dezelfde manier ziet als ik, maar de meesten van hen hebben me toch altijd al een mafkees gevonden, omdat ik dingen doe die extreem ongewoon zijn op elk soort niveau.”

Op zijn laatste nummer, “This Has Gotta Stop,” beschrijft Clapton waar hij staat over wereldwijde vaccinatiemandaten met deze woorden:

“This has gotta stop,
Enough is enough
I can’t take this BS any longer.

It’s gone far enough
If you wanna claim my soul
You’ll have to come and break down this door.”

Na de aanvallen van de mainstream media, waaronder een artikel in Rolling Stone en talrijke tv-journaals, zegt Clapton, die geen televisie kijkt, dat hij “niet eens wist wie deze mensen waren” en waarom de mainstream media hem “op de korrel namen”.

Kennedy zegt dat het bemoedigend is om te zien dat hip-hop artiesten en andere muzikanten zich uitspreken tegen medische tirannie.

Factcheck - 70% van de Britse Covid-19 sterfgevallen zijn onder de GEVACCINEERDEN; niet de ongevaccineerden zoals beweerd door Boris Johnson, de BBC & Sky News

Clapton zegt: “Rock and roll is al lang geleden verwaterd.” Hij zegt dat het vroeger ging om een rebel te zijn. “En nu heeft het veel meer te maken met conformiteit,” zegt hij.

Clapton zegt dat hij een verwantschap voelt met Amerikanen en anderen die de medische vrijheid steunen. Hij beschreef een aantal waardevolle muzikale samenwerkingen over het protesteren tegen de te ver doorgevoerde overheid, waaronder “Stand and Deliver,” een samenwerking met Van Morrison die ook wordt bekritiseerd voor het tegenspreken van het mainstream pandemienarratief.

“Ik heb mensen gevonden die een beetje op mij lijken, maar het is de laatste jaren moeilijk geweest, vooral met, je weet wel, het doorslaan van de mainstream media,” zegt Clapton.

Over het spreken met de media en het veroorzaken van opschudding, zegt Clapton: “Ik zag niet in wat daar zo gevaarlijk of riskant aan was.”

Kennedy leeft mee met de 76-jarige Clapton, die de waarschuwingen geloofde dat oudere volwassenen het COVID-vaccin en de booster injecties zouden moeten krijgen. Kennedy zegt dat de farmaceutische bedrijven het verhaal in de media over de veiligheid van het COVID-vaccin hebben geïnfiltreerd.

“Je hebt het vaccin genomen. Je bent gewond geraakt door het eerste vaccin. Je gelooft de propaganda. Je nam het tweede vaccin, en je werd in wezen gehandicapt. Je sprak je uit over je verwonding en de hele wereld kwam naar je toe en besmeurde je, marginaliseerde je en belasterde je, omdat je gewond was geraakt door dat product. En nu komen ze achter je aan omdat je er niet over mag praten. En dat is het grote probleem. De manier waarop ze omgaan met verwondingen door deze vaccins is door te doen alsof ze niet bestaan en door mensen te straffen die gewond raken en erover proberen te praten”, zegt Kennedy.

Clapton zegt dat hij niet wist waar hij aan begon toen hij in de openbaarheid trad met vaccinatieverwondingen.

Mainstream media paniekzaaiers kotsen weer een COVID "Schrikvariant" campagne uit in wanhopige angsttruc voor totalitaire controle

“En dat is het ding. Ik wist het niet. Ik bedoel – de onzekerheid rond dit ding is gigantisch geweest. Ik denk dat iedereen die ik ken, hoe noemen ze het ook alweer? CAS [covid anxiety syndrome], iedereen die ik ken is er onrustig over. En voor mij, werd het versterkt door het feit dat ik deze bijwerkingen had. Het levensreddende deel ervan was dat ik een groep mensen had gevonden die me uitnodigden om erover te praten, want ik kon nergens over praten. Zoals je al zei, er was niemand die luisterde, en het was heel, heel moeilijk om te weten wat ik moest doen of hoe ik, weet je – ik dacht dat ik gek werd,” zegt Clapton.

In plaats van zich te laten opjagen door degenen die het niet eens waren met zijn publieke aankondiging, voelde hij zich krachtiger.

“In feite voelde ik meer steun als gevolg van dit dan ik ooit eerder heb gedaan over iets – en ik was altijd vrij privé over mijn overtuigingen en zorgen, maar op het moment dat ik hiermee naar buiten trad en gewoon de waarheid vertelde – mijn waarheid, veronderstel ik dat je zou kunnen zeggen – kon ik heel duidelijk zien wat echt, oprecht enthousiasme en opluchting en troost was van mensen die op dezelfde manier voelden,” zegt Clapton.

Kennedy vroeg Clapton hoe hij rust vindt als het grootste deel van de maatschappij zegt dat hij “verkeerd, gek en gevaarlijk” is.

Clapton zegt dat hij al 34 jaar nuchter is na succes te hebben gehad in een 12-stappen alcoholprogramma. Hij zegt dat nuchter zijn hem helpt om met alles om te gaan – van “de engineering” van de pandemie tot de Brexit politiek.

“Dat is wat ik doe. En dus heeft dat me door de jaren heen veel meer vertrouwen gegeven in wat ik in mezelf hoor.”

Clapton zegt dat hij al bijna twee jaar niet meer naar een live 12-stappen bijeenkomst is geweest. “Maar ik weet wel dit, ik denk dat het Zoom-gedoe het voor mensen moeilijk heeft gemaakt om zich in te zetten voor herstel,” zegt hij.

BREAKING: De MSM hebben nu geen andere keuze dan toe te geven dat DEATHVAX™ dodelijk is

Kennedy spreekt over zijn eigen ervaring met het overwinnen van drugsverslaving, die hij gebruikte om met de dood van zijn vader om te gaan.

Clapton en Kennedy zijn het erover eens dat mensen steun nodig hebben als ze een trauma meemaken, net als bij het praten over vaccinaties.

Clapton zegt:

“Voor mij was het doel van het praten over mijn ervaring met het vaccin dat iemand in een kamer ergens die last had van bijwerkingen wist dat hij niet de enige was – want in Engeland weet niemand het. Als je met iemand praat over het Yellow Card systeem, dat het melden van bijwerkingen is, weten de meeste mensen niet eens dat het bestaat. Het is misdadig, weet je, dat het is achtergehouden.”

Clapton zegt dat hij gelooft dat het nu zijn roeping is om gewoon zijn nek uit te steken en te zeggen: “Nou, het is mij overkomen. En als het jou is overkomen, dan moet je het iemand vertellen.”

Kennedy en Clapton eindigen op een hoopvolle toon met een discussie over hoe de weg van de wereld naar totalitarisme te beëindigen. Kennedy roemt de voordelen van de Socratische methode:

“Je kunt niet overtuigen. Je kunt niet gaan en zeggen: ‘Je moet naar me luisteren.’ Je moet vragen stellen en zeggen: ‘Hoe werkt dit? Moeten we kinderen vaccineren? Is het toelaatbaar om een kind te vaccineren en het in gevaar te brengen om een volwassen leven te redden?'”

Bekijk hier het interview van Robert F. Kennedy, Jr. met Eric Clapton.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Robert Kennedy Jr. waarschuwt voor een machtsgreep om de globale democratieën te verslaanVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelAllesandro en Vittoria Campo: Gevaccineerde broer en zus sterven twee maanden na elkaar aan hartaanval na COVID-19 prik, aanklager stelt onderzoek in
Volgend artikelWat gebeurt er als de vaccins averechts beginnen te werken? “De natuur weigert te buigen naar onze wil en het resultaat van dit mislukte experiment zal massale dood zijn”
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

18 REACTIES

 1. tja het is moeilijk met mensen te praten die er eerst niets van wilde weten dat c spuiten geen geneesmiddel zou zijn en eerder een dwangmiddel die je eerder doet laten sterven dan gepland door je afweer systeem Maar ik kom nu meer mensen tegen die schoorvoetend met me willen praten over corona feiten die zich nu wel gaan openbaren de bewijzen worden steeds meer harder dat er meer en meer ingeente mensen ziek worden Echter de media begint nu ook kritischer te worden en komen steeds meer waarheden over machtsmisbruik van regeringsleiders boven water omdat ze geen kant meer op kunnen en veel op hun geweten zullen voorgeschoteld krijgen…… Waar dit op uitdraait is dan meer dan duidelijk en er zullen veel mensen eraan sterven De dodenlijsten worden laatste tijd steeds langer in de kranten Dus oversterfte is nu al zichtbaar !!!!!!

   • Elk mens is er 1 te veel. Misschien heeft u geluk, niet elk vaccin is gelukt. Het is voor ongevaccineerden en wappies moeilijk te verteren dat er zoveel goede mensen om ons heen zullen verdwijnen. Bekenden en onbekenden. Gerechtigheid zal meedogenloos zijn voor dit soort monsters en hun gebroed.

   • Dat is nu juist het probleem; het sterven gaat langzaam en elke dag met een schrijntje afzwakking, wat zich uit in dat je een tikkende tijdbom bent. Elke dag leef je met de angst dat je iets overkomt. Ik hoor mensen over depressies en bijwerkingen die niet eens fysiek zichtbaar zijn maar ook mentaal. Ik zie het leven uit de ogen van mensen verdwijnen!! Dus langzaam aftakelen versus in 1 keer gaan, zijn twee verschillende routes… en route 1 / de prik = verzekerd zijn van langzame aftakeling.

    Ik pas.

 2. Je hebt meer middelen in handen dan alleen de Socrates methode. Uiteraard is dat een krachtig middel. Maar niet de enige. Humor, sarcase en ironie zijn dat ook. Eerder vandaag plaatste ik daar al een voorbeeld over. Ik herhaal m even. Richting vrienden en collega’s die zeggen; waar blijft de booster? Zeg ik doodleuk, ja we spuiten ook nog steeds met de griepprik van 2010 als booster. Bij de meesten valt het kwartje vrij snel en als bonus krijg je een geweldige uitdrukking in het gezicht kado!

  Tegen al die paniek lui kan je gewoon simpele waarheden droppen. Je kent ze wel, de lui die gillen, de niet geinjecteerden en vul maar aan. Dan met een stalen gezicht zeggen. Eens, die injecties (uiteraard in het gesprek vaccinatie zeggen) hebben echt gewerkt. Vorige piek infecties (uiteraard weet ik de PCR test waarheid) piekte op iets van 10k nu met 85% injecties 13k. Dat volgens het RIVM.

  Wat je ook kan doen is oneliners droppen. Zo van, dit is absurtd etc. Gewoon wat na te denken geven.

  Tot slot kan je, als je het durft, burgerlijke ongehoorzaamheid gaan doen. Negeer de regels waar je dat veilig kan den. Nee, ik bedoel niet alleen thuis of met vrienden. Stel jezelf eens op de proef. Draag die muilkorf niet. Ik heb afgelopen winter een prima gesprek gehad met een beveiliger in de supermarkt waar ik kom. Hij zo van, je moet er eentje op. Ik zo van, ik kan echt niet tegen die dingen meneer. Hij zo van, dan kunt u een boete krijgen meneer. Ik zo van, dan is dat maar zo meneer, dat is mijn probleem en zal het zeker niet uw probleem maken. Prima. loop maar door. Na boodschappen doen Heb ik hem een fijne dag gewenst en hij mij ook. Nu zijn er velen, zeker 25% die dat ding niet dragen in de supermarkt.

  Daarna nooit meer verzocht zo een ding op te zetten in die supermarkt. Wel gemerkt dat redelijk wat mensen die mij zagen zonder de regels zelf begonnen te negeren. Op de kin, onder de neus ed. De slagerij waar ik kom was jl zaterdag onder het personeel 0 muilkorf dragen. Uiteraard claim ik niet dat dit door mij alleen komt. Ik ben slechts een zandkorreltje in de machine.

  Tot slot, als je bekenden hebt in de creatieve industrie. Drop je ideeen bij ze! Ik heb een kennisje die groot is in de muziek industrie en we hadden het over de mondkapjes. Zij had t over mondluiers. Toen zei ik, nee joh, het zijn muilkorven. Paar maandjes later was het rap nummer ”hou je muilkorf” er (te zien op youtube).

  Kortom, dit is wat ik bedacht heb om me zichtbaar en onzichtbaar te verzetten zonder meteen een strafblad te krijgen. Jij kan het ook! Vergeet niet, de wereld is gek, wij niet.

  Als je het moeilijk vind om gelijk een grote stap te nemen. Begin met een kleine stap. Leer jezelf wapenen tegen groepsdruk. Front News heeft in vele stukken je verteld hoe groepsdruk werkt. Doe er je voordeel mee en help dit verhaal onderuit te schoffelen op een mens tot mens manier.

  Vergeet niet dat een verhaal ala de PCR test deugt niet, injecties zijn bio wapens, regels slaan negens op, is een depopulatie agenda etc etc in 1 gesprek je nergens brengt.

  Ja je kan zeggen dat ik mensen manipuleer en dat doe ik ook. Schaam ik me daarvoor? Nee, ik ben er trots op dat ik mensen kan beinvloeden zoals de media dat kan en doet. Dit is oorlog en wij gaan winnen. Hopelijk geeft dit lezers een handvat om mee te helpen in de strijd die we moeten winnen. Anders is leven zoals we dat kenden voorbij.

  Succes!

  Groeten,
  Hugo

  • Geweldig verhaal, Hugo! Inspirerend en geestig. Wij noemen het ook al de muilkorf vanaf het begin af aan. En vrienden in de VS ook, the muzzle. De muilkorf is een bizar verschijnsel in deze horror show. Enerzijds vinden mensen het geweldig, omdat het ze anonimiseert en hun lelijke smoel verbergt, en anderzijds zijn er mensen die het irritant en beledigend vinden. Waar ik nu ben, zie ik mensen braaf het ding opzetten (en ik ook) omdat winkeliers anders boetes krijgen, maar niemand doet er moeilijk over. In restauranten hoeft het vreemd genoeg niet, maar het personeel moet wel. Ik hoop dat je kleine verzetjes in goede aarde blijven vallen.

   • Hoi BAA,

    Dank je wel voor het compiment! Maarre, kleine verzetjes versta ik toch wat anders onder. Zoiets als ik laatst had met een heel gezellige geinjeceerde dame (smile).

    Het kan wel, samenleven ondanks sommigen wel en niet geinjecteert zijn. Ik heb vele vrienden, collaga’s en familie die geinjecteert zijn en die weten dat ik het niet ben. Dat zijn prima lui die ik zal helpen. Het is de minderheid van de geinjecteerden die los gaan op die niet geinjecteerden. Helaas zijn sommige niet geinjecteerden ook vrij radikaal. Past precies in verdeel een heers spul.

    Ik snap dat velen heel erg boos zijn. Maar please, niet op elkaar. Als je boos wil zijn. Doe het op de nieuw gemaakte miljardairs. Met belasting geld zijn de injecties ontwikkeld en nu maken die producenten tientallen miljarden winst. Dat moeten we geloven als zijnde ”vrije markt” of ”kapitalise”?

    Maar als ik het goed heb BAA, jij woont toch in Spanje? Doe eens gek in de echte wereld. Ik weet niet wat de straffen zijn in Spanje maar zonder muilkorf is 95 Euro. Dat is het ergste wat mij kan overkomen.

    Maar genoeg vanuit mij. Ben jezelf nog van plan iets over te nemen in je eigen leven zal doen (of al doet). Een beetje pr voor wat zou kunnen helpen in de inmiddels boze buiten wereld zou helpen (smile)

    Groeten,
    Hugo

    • Ik ken ook enkele gevaccineerden die ik niet meer ” wakker ” wil maken, omdat het kwaad reeds bij hen is geschied…
     Ik ga hen uiteraard geen slapeloze nachten bezorgen door hen te vertellen dat zij gif in hun lijf hebben laten spuiten die hun leven ernstig zal verkorten.
     Wel zeg ik dat de griep nooit is verdwenen ondanks de jaarlijkse griepprikken.
     Dus je kunt je lek laten prikken met covid -vaccins maar covid is ook een griepvirus en virussen horen nu eenmaal bij het leven en verdwijnen nooit. Verder laat ik het aan hen over om wel of geen ” booster ” prik te halen. Ik heb weinig begrip voor de schapen die te lui zijn om zelf onderzoek te doen. Zeker nu het covid-bedrog bijna 2 jaar duurt. M.u.v bejaarden in verpleeghuizen en overige hulpbehoevenden die geen internet hebben of kunnen hanteren. Sterker nog, alle mensen die in goed vertrouwen de gifspuiten hebben genomen op aanraden van Rutte&de Jonge, worden ronduit op een criminele wijze keihard belazerd door deze moordenaars!

  • “Mensen die geen poep praten, hoeven geen mondluier te dragen”, zeg ik dan met een brede glimlach en een knipoog. Fier rechtop en relaxt rondlopen helpt ook.

   Het kan me gewoon niets meer schelen: het is de gifspuit dood of elke andere optie… dan doe ik elke andere optie. Zelfs “suicide by cop”, zoals dat heet, is beter. Liever vol met lood dan met grafeen.

   • Hoi Plot Armor,

    Doe je ”suicide by cop” ajb alleen als het niet anders kan. Net zoals ik. Ik zou je namelijk graag ontmoeten als we eea weer aan het opbouwen zijn na deze sloop sessie.

    Groeten,
    Hugo

 3. Hier is enige Covidiaanse logica die mensen elkaar aanpraten. Dit kwam van een vriendin uit de VS, die het weer van een ander heeft ontvangen. Gifspuiters, ja. Met wat kritisch lezen zie je al snel dat hier appels met bananen worden vergeleken. Het is in feite gewoon de schapekudde-litanie die de schapen motiveert: het interesseert me niet wat er in zit, het zal wel, ik denk er niet over na want het geneest me, ik doe wat ze zeggen, het is voor mijn eigen belang, ik wil weer vliegen, en ik loop dus gewoon mee. En net als Frikandellen Hugo maakt dit prulstuk dezelfde soort stupide vergelijkingen met de gifspuit. Zoals je ook kan lezen is het stupide schaap bereid om alles te vreten wat hem voorgeschoteld wordt, want ze denken er niet over na wat er in zit. De vegan burger kan net zo goed gebakken grafeen met wortelschraapsel zijn. Zo denken die covidioten. En op dit soort bekentenissen worden de nieuwe pharma brouwsels gecreeerd. Straks krijgen we grafeen salsa, lekker hip en gezond, en je hoeft er niet over na te denken wat er in zit, en een grafeen huidverzorging voor een strakkere huid, en grafeen snoepjes zonder suiker, en Darpa Hydrogel aftersun, en Darpa Hydrogel vegan margarine. Hmmm, yummie yummie! Grafeen hot dogs! Ze vreten alles want ze denken er niet over na wat er in zit.

  “YES I’m vaccinated and, no, I don’t know what’s in it – neither this vaccine, the ones I had as a child and adult, nor in the vegan hamburger or in hot dogs, or in other treatments. Whether it’s for cancer, AIDS or vaccines for infants or children. I also don’t know what’s in other over-counter-medications, it just cures my ailments.
  I don’t know what’s in the ink for tattoos, vaping, or every ingredient in my soap or shampoo or even deodorants. I don’t know the long term effect of mobile phone use or whether or not that restaurant I just ate at used clean foods and washed their hands.
  I also don’t know how much deadly asbestos is in the buildings I visit.
  In short …
  There’s a lot of things I don’t know and never will.
  I just know one thing: life is very short, and I still want to do something other than just going to work every day or having others in our community and country locked in their homes. I still want to travel.
  As a child and as an adult I’ve been vaccinated for mumps, measles, small pox, polio, chicken pox, tetanus, influenza, yellow fever, cholera, whooping cough and a few others; my parents and I trusted the science.
  I’m vaccinated, not to please the government but:
  * To not die or become ill from Covid-19.
  * To not clutter a hospital bed if I get sick.
  * To live my life.
  * To have my community and country get back to normal.
  * For Covid-19 to be an old memory, as it will.
  * To protect us all.”

  • Moest huilen van je comment..hit the nail on the head . Was ingeent voor mazelen..mn zusje OOK jaar ouder…kwame beide terrecht int ziekenhuis..met MAZELEN. ik ben n fokking authist..waarom weet ik niet…maar n fokking geheugen vam n olifant…ik weet nog dat ik er heel slecht aan toe was..ik WEET mijm moeder liet me in een fokking spiegel kijke.ben t nooit vergete

   • Op zich is een groot geheugen wel heel gaaf! In het werkveld kun je er alle kanten mee op… strategische plannen uitwerken (oorzaak en gevolg van bijvoorbeeld organisatie re-organiseren etc.) Hoop dat je verder geen last hebt in de omgang met andere mensen overigens.

    Gelukkig zijn we nu in een andere tijd belandt en weten we dat deze nieuwe injectie … nergens op slaat.

    • Hoi Lee1990 en Roos,

     Ik kan jullie van harte aanraden om op een thema wat jullie belangrijk vinden zogenaamde scenario planning uit te proberen. Ik heb dat nu 3 keer gedaan en ondanks dat het heel tijdrovend is is het ontzettend waardevol. Indien gewenst wil ik er wel een voorbeeldje van posten.

     Groeten,
     Hugo

  • >>> Darpa Hydrogel aftersun <<<

   Enig idee wat er nu al jaren in oa de kolere zooi van oa Unilever en J&J zitten??? Ooit gehoord van PEG's? PolyEthylene Glycol. En de schapen zich maar afvragen hoe het toch kan dat ze kanker krijgen.. Om zich daarvoor te laten behandelen middels chemo wat zijn oorsprong vindt in zenuwgas!! Dan vraag ik je..

   LEES de etiketten. Vooral die van de shampoos en 'huidverzorgingsprokten'.

   15 Harmful Shampoo Ingredients to Avoid

   Ammonium Lauryl Sulfate or Sodium Laureth Sulfate (SLES) What are sulfates? …
   Sodium Lauryl Sulfate (SLS) …
   Parabens. …
   Sodium Chloride. …
   Polyethylene Glycols (PEG) …
   Formaldehyde. …
   Alcohol. …
   Synthetic Fragrances.

   "Eet gezond. Blijf gezond". 🙂

 4. Wat ik niet kan eten smeer ik ook niet op mijn huid! Al jaren geleden veel gelezen over ingredienten . Ook over bewerkt eten. Eet nooit wat je niet kan determineren. En zo zijn er meer dingen. Vertrouwen dat het allemaal wel goed is? Wie kan je nog vertrouwen??????

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in