In de aanloop naar de Canadese verkiezingen van 2021 in september, is de belangrijke vraag: is premier Justin Trudeau gevaccineerd? bericht Globalresearch.ca.

In april 2021 zou premier Trudeau zijn gevaccineerd met het AstraZeneca vector virale vaccin. Een tweede dosis werd in juli toegediend.

Hieronder is de video te zien van Justin Trudeau en zijn vrouw Sophie die hun eerste Covid-vaccinprik krijgen.

Twee maanden later in juli krijgt Justin Trudeau zijn tweede prik, deze keer is het het vaccin van Moderna Inc.

Het is dezelfde verpleegster. De procedure is vergelijkbaar.

Analyse

Een geregistreerd verpleegkundige (RN) heeft de eerste video van de vaccinatie van premier Trudeau en zijn vrouw, die werd uitgezonden op netwerk-tv, zorgvuldig bekeken.

Er waren verslaggevers aanwezig. Het was een zorgvuldig gepland public relations evenement.

De gediplomeerde verpleegster (RN) uitte haar twijfels over de authenticiteit van Trudeau’s vaccinatie.

Specifieke en routinematige procedures voor inenting, waaronder plaatsmarkering, worden normaliter toegepast. De inenting van Trudeau en zijn vrouw verliep niet volgens de normale procedures.

“Niemand doet het op die manier” met één hand, zegt de gediplomeerde verpleegster. Bekijk de video hieronder of klik hier.

Er is geen plaatsmarkering toegepast, de vermeende verpleegster in de video hierboven doet het met één hand. “Niemand doet het op die manier”.

Plaatsmarkering toegepast op inentingen wordt gedefinieerd als “een gebied of punt op een zacht weefsel dat wordt gebruikt als referentiepunt voor maatregelen op het lichaam of delen daarvan.”

In de video vergelijkt de verpleegster de procedure bij Justin Trudeau en zijn vrouw met de procedure die routinematig wordt toegepast bij patiënten die een vaccininjectie krijgen.

  Truckers gaan niet weg uit Ottawa

Bij alle patiënten die een vaccin krijgen, wordt een plaatsmarkering toegepast. “Dat is de juiste manier om het te geven”.

“Geen plaatsmarkering toegepast op Justin Trudeau. Ze gebruikt haar tweede hand niet. Het is duidelijk zichtbaar dat de vermeende verpleegster die Justin Trudeau vaccineerde niet over de vereiste vaardigheden beschikte.

#1. Geen plaatsmarkering,

# 2. Geen opzuigen van de spuit, om inenten in een bloedvat te voorkomen, wat ernstige medische problemen kan veroorzaken.

# 3. Een hand. Gooide die naald erin alsof het een dartpijltje was.

“Dit was acteren”.

“Veel rode vlaggen”.

“Slecht acterende Justin”.

“Duidelijk nep” volgens de verpleegster.

De verpleegster twijfelt aan de echtheid van het vaccin dat Justin Trudeau kreeg. Hoewel er geen bewijs is, bevestigt het onderzoek van de RN dat de persoon die de inenting heeft uitgevoerd, niet over de vereiste vaardigheden beschikte.

In heel Canada zullen verpleegsters ongetwijfeld hun bezorgdheid uiten en bevestigen: “dat is niet de manier waarop het gedaan wordt.”

De media die verslag deden van Trudeau’s inenting, waaronder CBC en CTV, hebben geen wenkbrauw opgetrokken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Een geheel blank New York zou 90 procent minder geweldsmisdrijven geven



Volg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelCOVID-19 Vaccin Bijwerkingen
Volgend artikelPopster Niki Minaj verbannen door Twitter, zegt “Open je verdomde ogen” voor COVID censuur, Twitter ban doet me denken dat er iets groters aan de hand is
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

11 REACTIES

 1. Die trudeau is een androide daarom maakt de procedure niets uit. Was alleen een media optreden.
  De media spelen gewoon mee, en zijn de 100% mede verantwoordelijke voor dit circus.

 2. Natuurlijk heeft Trudy Castro geen echt vaccin genomen. Was gewoon een zout-oplossing, hoor! Net als wat alle andere hotemetoten ter wereld hebben genomen. Alleen het klootjesvolk mag massaal afsterven aan de gifspuit.

 3. Je kunt zo veel foto`s maken als je wilt,
  maar als er in die spuit `n zoutoplossing zit
  dan ziet niemand dat. Hij is lid van de globalisten
  bende en zal echt niet `n echte spuit nemen.
  Of hij is nog dommer dan ik al dacht.

 4. Het was een zogenaamde spuit, want het was er 1 waar de naald niet in het lichaam gaat, maar terug in de spuit zelf gaat. Want bij Justin vertrok geen spier toen de naald erin zou gaan, maar je ziet vooral bij zijn zogenaamde 2e prik dat zijn huid ingedrukt bleef tijdens de zogenaamde injectie. Dat bewijst dat de naald in de spuit gaat en niet in de huid. Daar de verpleegster ook bij de tweede zogenaamde spuit niet de lucht uit de injectiespuit haalde voor de injectie, een cruciale fout bij normale gang bij injecteren en kreeg daarna wel een pleister maar niet op de fictieve plaats van de spuit en ook zijn vrouw vertrok ook geen spier en maar kreeg geen ontsmetting naderhand op de plek van de zogenaamde injectie. Daar die spuiten al klaar lagen i.p.v. dat het uit een vaccin flesje werd gehaald. Het was weer eens een toneel stukje opvoeren voor de media, die ook vuist diep in deze coronahoax zitten. De zelfde soort spuit als de burgemeester van Londen heeft gekregen en Dr. Fausie die zogenaamd zijn linkerarm geïnjecteerd was en klaagde erna dat zijn rechterarm op de zelfde hoogte pijnlijk was van de injectie. Kun je zien dat die gasten slechte acteurs zijn. Zo was de toedienende verpleegster erg nonchalant met de spuit, maar als je van te voren weet dat het een nep injectie is ga je er ook anders mee om. Dan wijk je zonder het zelf te beseffen al snel af van de normale procedures.

 5. Waarom krijgen mensen bijwerkingen / gaan dood door de vaccins:

  A > Door het RNA techniek waarbij menselijke cellen een opdracht krijgen spikes te maken?
  B > Door de hoeveelheid ingebrachte RNA in het lichaam?
  C > Door de spikes welke schade aanrichten in het lichaam?
  D > Door ‘rommel’ wat verder in de vaccins aanwezig is?

  Makkelijk gezegd dat het door alle bovenstaande komt natuurlijk.
  (even geen opmerkingen dat corona niet bestaat, iedereen wordt weleens ziek van iets namelijk)

  Optie A, ik weet niet wat ik van de techniek moet denken. Leuk bedacht opzich, maar wat zijn de nadelen? Door een bepaalde hoeveel rna in te spuiten wordt deze door even veel cellen opgepakt en de instructie uitgevoerd…als de rna op is dan houdt het opnemen ervan ook op toch?
  Of kopieren deze cellen nadien zich zelf ook?

  Optie C is mijns inziens ook wat gebeurd bij het oplopen van corona, echter denk ik dat we door besmetting minder virus (optie B) binnen krijgen dan d.m.v. de vaccins.

  Optie D…..gezien de ontdekking van Duits pathologen zit er veel rommel in de vaccins > wordt men hier ziek van………geen idee > Alles wat je eet / inademt is tegenwoordig ziekte makend.

 6. Ik denk dat dit gebeurd is en nog steeds gebeurt bij veel “leiders”, Royals etc. Het is toch ook
  te gek voor woorden dat je op de foto wil gaan om te laten zien dat
  je gevaccineerd wordt. Fake!!
  Inge

  • Ik vraag me vaak en ik kan niet echte antwoord vinden waarom deze joodse superrijken (elite) zo,n gevaarlijke injectie uitgebreid eerst aan de joodse bevolking in israel toegepast ?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in