Uitsnede foto Nicki Minaj © Lightspace Studios (CC BY 3.0)

Nadat rapper Nicki Minaj controverse veroorzaakte over een tweet die ze had geplaatst over de bijwerkingen van het COVID-19 vaccin, begon de mainstream media onmiddellijk te liegen en verkeerd te rapporteren wat ze had gezegd, wat een zeldzame glimp voor normies opleverde van hoe de pers de waarheid verdraait, bericht Summit.news.

Het spektakel begon nadat Minaj tweette over wat er met de vriend van haar neef in Trinidad was gebeurd toen hij het vaccin had genomen.

“Mijn neef in Trinidad neemt het vaccin niet omdat zijn vriend het kreeg en impotent werd. Zijn testikels zijn opgezwollen. Zijn vriend stond op het punt te gaan trouwen en nu heeft het meisje het huwelijk afgeblazen. Dus bid er gewoon over en zorg ervoor dat je blij bent met je beslissing en laat je niet intimideren,” schreef Minaj.

Dat veroorzaakte onmiddellijk een absolute meltdown, zowel onder Minaj’s eigen fans als in de mainstream media, maar de zangeres trok daarna ten strijde tegen de pers die haar boodschap herhaaldelijk verkeerd interpreteerde.

MSNBC’s Joy Reid beweerde dat ze “zo verdrietig was dat je dat deed,” waarop Minaj antwoordde: “Dit is wat er gebeurt als je zo dorstig bent om een andere zwarte vrouw neer te halen (op verzoek van de blanke man), dat je niet de moeite hebt genomen om al mijn tweets te lezen. Mijn God ZUSTER doe het beter, stel je voor dat je domme reet op tv komt een minuut na een tweet om een vals verhaal over een zwarte vrouw te verspreiden.”

  Duidelijke woorden in het EU-parlement: Het kaartenhuis stort in!

Minaj vervolgde met een andere missive waarin ze verklaarde: “De twee blanke mannen die daar zitten en hun hoofd knikken omdat deze Oom Tomiana het werk doet, Chile. Hoe triest.”

De rapper noemde Reid vervolgens een “liegende homofobe trut”, verwijzend naar haar oude blogberichten, waarvan Reid beweerde dat ze het werk waren van een mysterieuze “hacker”.

Andere nieuwsmedia zoals Variety leken vervolgens uitspraken te vervalsen die Minaj in het verleden had gedaan, waarop zij reageerde met: “Dat heb ik nooit gezegd. Ik ben blij dat al mijn tweets online zijn gebleven”.

De media logen ook toen ze beweerden dat Minaj had gezegd dat ze het Met Gala zou mijden vanwege verplichte vaccinaties, waarop de rapper hen corrigeerde: “Drie leugens op een rij van grote nieuwsplatforms. Ik noemde mijn jonge kind als de reden dat ik niet wilde reizen. Maar is het je opgevallen dat GEEN van hen het heeft genoemd? Vraag jezelf af waarom dat is.”

The Daily Beast beweerde ook dat Minaj zei dat ze “bezorgd” was over het vaccin, hoewel ze die woorden nooit heeft gebruikt.

Het hysterische geharrewar en de daaropvolgende laster in reactie op Minaj die alleen maar suggereerde dat mensen zorgvuldig onderzoek zouden moeten doen naar mogelijke bijwerkingen voordat ze het vaccin nemen, geeft een veelzeggend inzicht voor Minaj’s miljoenen fans in hoe het media-industriële complex elke beroemdheid afserveert die het waagt om hun narratief in twijfel te trekken.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Dodelijke injecties! Voormalig Pfizer medewerkster bevestigt vergif in COVID ‘vaccin’Volg Frontnieuws op Telegram

  Amerikaans wetsvoorstel stelt voor om ongevaccineerden van hun ziektekostenverzekering te ontdoen
Vorig artikelCarlson waarschuwt: “Als de machthebbers u kunnen dwingen om een injectie te nemen, waar kunnen ze u dan nog meer toe dwingen?”
Volgend artikelDe COVID-19 injectie/inenting is GEEN vaccin: als ze u dat verteld hebben, hebben ze tegen u gelogen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

8 REACTIES

 1. Ja…. maar het bereik wordt steeds minder.
  Ik heb niemand in mijn kennissenkring die de MSM nog serieus neemt.
  Leugens zijn soms zo dom dat iemand met een IQ hoger als zijn schoenmaat doorheeft dat hij wordt belogen.

 2. Tja, het is inderdaad de msm dat de legens en het bedrog gaan heersen als het nieuwe normaal.
  Het valt ze nu rauw dat steeds meer waarheid opduikt. De weerslag hiervan zal misschien nog even op zich laten wachten, maar de terugslag zal voor iedereen ellende veroorzaken..

 3. Het gaat hier niet meer om de huidskleur. Maar simpel de hele bevolking. Iedereen niet ingeënt wordt voorgelogen. Alles ontzegt. Alles afgenomen. Ik heb niks… dat ze maar doen.. i laat mij niet inenten met proefinjectie die dodelijk. Misvormde en je ziek maken. Als je sterft in dit geval halleluja. Maar dat is wat ze willen. Maar als een neven werking overleefd en wat leed dat is. Zonde. Ik doe er niet aan mee. Ze zeiden dat het op eigen verantwoordelijkheid is. Geen tss komst indien… ik ben toch niet gek…

  • Dat ze je alles kunnen afnemen is louter de gedachte. Ze doen zich capable voor en het lijkt dat zij ons dingen kunnen afnemen. Maar realistisch gezien valt dat nog te bezien. Het enige wat ze kunnen is dreigen en chanteren. Ik denk maar zo, niet naar de kroeg? Fuck it. Niet nodig. Niet naar de bios , idem , kijk thuis wel met een hele grote zak popcorn. Restaurant? Vaccin voor een maaltijd , zeg ik trots nee tegen. Ik eet wel thuis. Het lijkt erg totdat je inziet dat het niet zo is en ze je niet kunnen chanteren. We hebben onze trots, ons verstand en onze gezondheid.

 4. als je overal en nergens leest hoeveel ellende deze zogenaamde vaccins al hebben aangericht en wat je er hier over leest in de media : juist ja, zeer sporadisch..is toch een keihard bewijs dat de hele journalistiek in Nederland corrupt en rot is tot op het bot..heel dapper van deze vrouw om zich eerlijk uit te spreken, want hoeveel celebrities kiezen er niet voor om met de leugens die verspreid worden mee te praten : dat liever dan dat hun inkomsten en rijke leven word verwoest door dezelfde figuren die je eerst de hemel in prezen..nogmaals : diep respect voor haar..dat dit een voorbeeld voor vele mag zijn

 5. Ik kan me nog herinneren dat al die middelbareschool medeleerlingen die naar de School voor de Journalistiek wilden, behoorlijke dombo’s waren. Meelopers tot en met, en kritisch of zelfstandig nadenken konden ze niet. Vandaar de S voor de J dus. Hoefde je niet meer te denken, wel een beetje kunnen schrijven, maar dat leer je snel. Hetzelfde zag ik in de VS voor hetzelfde vak (journalism). Onderzoek doen ze niet. Kritische vragen stellen doen ze ook niet. Ze voelen zich beter dan de rest zonder er iets voor hoeven te doen, over het paard getilde idioten, die alleen maar de instructies en de toon van het medium moeten gehoorzamen om hun ere-baantje te behouden. Dan mogen ze zich “journalist” noemen, en sommigen daarvan worden nog een behoorlijk goed ere-salarisje betaald ook. Waarom zouden ze de hand die ze te vreten geeft, bijten? (Don’t bite the hand that feeds you.) Die Minaj had het lef om te verklappen dat de gifspuit de ballen van mannen aantast. Dat is effe een heilig huisje, de ballen van mannen! Hoe durf je. Daar trappen we je helemaal voor in elkaar. En zo gezegd zo gedaan door die oerstomme journalisten kliek. 1miljoen tegen 1. Hoppa!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in