Officiële cijfers van het Australische Bureau voor de Statistiek bevestigen dat Australië in de eerste 7 maanden van 2022 15 keer meer sterfgevallen heeft gehad dan in heel 2020. Uit verdere cijfers blijkt ook dat het land in 2021 na de uitrol van de Covid-19-injectie 8,5 keer meer sterfgevallen had dan in 2020 vóór de uitrol van de Covid-19-injectie, bericht Expose-news.com.

De Organisatie voor Economische Samenwerking en Ontwikkeling (OESO) is een intergouvernementele organisatie met 38 lidstaten die in 1961 is opgericht om de economische vooruitgang en de wereldhandel te stimuleren. En om de een of andere reden herbergen zij een schat aan gegevens over sterftecijfers in 2022. U kunt die gegevens hier zelf vinden.

De volgende grafiek is gemaakt aan de hand van de cijfers uit de OESO-database. Cijfers die aan de OEC zijn verstrekt door het Australische Bureau voor de Statistiek.

En het toont het sterftecijfer in Australië per week in 2020, 2021 en 2022 in vergelijking met het vijfjarig gemiddelde van 2015-2019.

Bron gegevens

Uit de bovenstaande grafiek blijkt dat Australië tijdens het overgrote deel van 2020 op het hoogtepunt van de Covid-19 pandemie minder sterfgevallen kende dan verwacht.

Het was echter een ander verhaal in 2021, met weken 34 tot 36 als de enige weken waarin minder doden vielen dan het vijfjarig gemiddelde.

Maar zoals u uit het bovenstaande kunt opmaken, is er in 2022 iets drastisch misgegaan omdat het land sinds het begin van het jaar week na week met een aanzienlijke oversterfte te kampen heeft.

De volgende grafiek toont de totale totalen voor elk jaar.

  "Het is allemaal voor je eigen bestwil"
Bron gegevens

Australië registreerde in 2020 slechts 1.303 oversterftegevallen, terwijl de wereld zogenaamd midden in een “dodelijke” pandemie zat.

Helaas steeg dit vervolgens met 747% tot 11.042 doden in 2021, na de invoering van een Covid-19 injectie die het aantal sterfgevallen in de wereld als gevolg van het vermeende Covid-19 virus zou moeten verminderen.

Maar eind juli 2022 had Australië in 7 maanden tijd meer oversterftegevallen gehad dan in de twee voorgaande jaren samen, met 18.973 oversterftegevallen, een stijging van 1.356% ten opzichte van 2020.

Het is niet bekend waarom er plotseling zoveel mensen in het hele land sterven, maar uit gegevens van de Britse regering blijkt dat de oorzaak wel eens precies datgene zou kunnen zijn wat het aantal sterfgevallen zou moeten verminderen, namelijk de Covid-19 injecties.

De gegevens werden in juli gepubliceerd door de Britse regeringsorganisatie Office for National Statistics (ONS), in een rapport getiteld “Deaths by Vaccination Status, England, 1 January 2021 to 31 May 2022“, dat hier op de ONS-site kan worden geraadpleegd en hier kan worden gedownload.

De volgende twee grafieken tonen de maandelijkse leeftijdsgestandaardiseerde sterftecijfers per vaccinatiestatus voor niet-Covid-19 sterfgevallen in Engeland aan de hand van cijfers uit de ONS-dataset –

Bron
Bron

Een meer gedetailleerde uitsplitsing van bovenstaande cijfers naar afzonderlijke leeftijdsgroepen vindt u hier. Maar de volgende grafiek voor 50- tot 59-jarigen geeft u een goed idee van wat de gegevens laten zien –

Bron

In elke afzonderlijke maand sinds het begin van 2022 hadden gedeeltelijk gevaccineerde en dubbel gevaccineerde 50- tot 59-jarigen meer kans om te sterven dan ongevaccineerde 50-59-jarigen.

  49-jarige Duitse vrouw overlijdt na AstraZeneca vaccin - aanwijzingen voor een verband met de vaccinatie

Mei was de slechtste maand voor gedeeltelijk gevaccineerde 50- tot 59-jarigen, aangezien zij 170% meer kans hadden om te sterven dan ongevaccineerde 50- tot 59-jarigen.

Terwijl januari de slechtste maand was voor dubbelgevaccineerde 50-59-jarigen, aangezien zij 115% meer kans hadden om te sterven dan ongevaccineerde 50-59-jarigen.

Tegen mei 2022, vijf maanden na de massale booster-campagne, hadden drievoudig gevaccineerde 50-59-jarigen 17% meer kans om te sterven dan ongevaccineerde 50-59-jarigen, met een sterftecijfer van 332 per 100.000 onder de drievoudig gevaccineerden en een sterftecijfer van 282,9 per 100.000 onder de ongevaccineerden.

In mei 2022 hadden ongevaccineerde 50-59-jarigen dus de minste kans om te sterven van alle vaccinatiegroepen.

De door de Britse regering gepubliceerde gegevens vormen het onbetwistbare bewijs dat Covid-19 vaccinatie het risico op overlijden verhoogt, en dus meer sterfgevallen veroorzaakt dan wanneer het Covid-19 vaccin niet zou zijn uitgerold.

Dit is zeer waarschijnlijk de reden waarom officiële cijfers van het Australische Bureau voor de Statistiek bevestigen dat Australië in de eerste 7 maanden van 2022 15 keer meer sterfgevallen heeft geregistreerd dan in heel 2020.

Bron gegevens

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Robert F. Kennedy Jr. legt in 1 minuut uit waarom ze zo’n haast hebben om kinderen te vaccinerenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelIn video: Pool bespot Amerikaanse soldaten, beschuldigt hen ervan “sodomie” en rassenvermenging te verspreiden
Volgend artikelZware tijden voor Europa in het verschiet – NAVO
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

9 REACTIES

 1. BLIJF de WAARHEID VERTELLEN.
  DIT is de waarheid.
  Deel het zoveel als mogelijk.
  Afdrukken en dan ophangen.
  Op je werk.
  Op het prikbord in de winkel.
  Hang het op in openbare ruimtes.
  Overal moeten de mensen deze waarheid kunnen lezen.

 2. Bij een EMA is een vaccinfabrikant volledig gevrijwaard van aansprakelijkheid. Als na twee jaar definitieve goedkeuring wordt verleend, vervalt deze wettelijke aansprakelijkheidsbescherming
  Daarom is er haast geboden bij de criminelen om zoveel mogelijk te prikken.
  Blijf sterk en prik niet (meer).
  Wij gaan winnen 🔥🪓🥰👍

  • @Henri,

   Beste,

   Dit is in principe wel waar echter hier is 1 uitzondering op en dat is het FEIT dat indien bewezen kan worden, en dat kan in ALLE GEVALLEN, dat ze WILLENS EN WETENS deze troep op de markt hebben gebracht terwijl ze wisten dat dit zeer ernstige bijwerkingen zou kunnen veroorzaken en in veel gevallen zelfs met de dood ten gevolg de GIGA RATTEN, te weten de Big Pharma bedrijven aansprakelijk zijn en wel in de volle omvang!!!!!

   Het is daarbij ook nog eens aangetoond én bewezen dat verschillende “batsches” verschillende inhouden hadden welke in dodelijkheid ervan zeer grote verschillen vertoonden en dit moet met opzet zijn gebeurt.Big Pharma is dus voor de volle 100% aansprakelijk voor de vele vermoorde mensen alsmede 100% aansprakelijk voor alle gewonden welke ze tot aan het einde van hun leven zullen moeten compenseren….en een goede advocaat moet hier mee aan de slag kunnen…….er zullen in dit geval nog vele advocaten met een medische specialisatie erbij moeten komen….dit mag nooit meer gebeuren en dat zou een goed advocatenleger kunnen bewerkstelligen….

   Feit is namelijk dat elk pharmabedrijf op de hele wereld failliet zal gaan en wel zeker en wel en in dit geval mag van de boel schikken nooit sprake zijn….moord met voorbedachte rade al dan niet in opdracht van zo’n zionistisch zwijn is niet aan de orde….ook die zullen down the drain moeten….en wel snel een beetje!!

   Wisten velen maar wie de ECHTE schuldigen waren maar dat zal niet zo snel gaan gebeuren…..zij bezitten namelijk nog steeds hun beide JOKERS…..u weet wel…..antisemiet én niet te vergeten “holocaust-ontkenner” en dat is in deze zaak meer dan funest!!!~!!!!!!

   Gladiator

 3. De opsplitsing in 1, 2 en 3 maal geprikt is weer verhullend. Het lijkt er dan op dat je beter 3 keer geprikt kunt zijn dan niet geprikt. Het beeld moet zijn niet geprikt tegenover wel geprikt. Dus stapel die drie laatste kolommetjes maar op elkaar.

  • Nee hoor. “Er ging een pandemie rond”. “Van corona krijg je myocarditis”. “Mensen vallen dood neer door de stress”. “Sporters hebben lang stilgezeten en hun hart kan die belasting niet aan”. “Het komt door rondzwevende microplastics, die veroorzaken hartaanvallen”. “Het komt door het klimaat”. “Het is de schuld van de ongevaxten”. Zo maar een bloemlezing wat je zo al aan commentaren leest van mensen die zichzelf buitengewoon intelligent vinden.

   • Er zijn geen cijfers bekend van werkelijke doden aantal,die weigert men om prijs te geven in alle landen = dat een groot taboe,laat staan dat men open en transparant is over de mogelijke doodsoorzaken……ga maar opvragen,de deur blijft gesloten en de media brengt alleen dat naar buiten wat slecht tolerabel lijkt… zelfs bellen naar verpleeghuizen> ze kwakken de foon erop,geven geen antwoord …

 4. Is het nu 15 x meer sterfgevallen geregistreerd
  Of
  15 x meer oversterfte
  Dat is wel heel wat anders toch ?
  Bijvoorbeeld: 2% als oversterfte in een bepaald jaar x 15 zou 30% worden
  Bedoelt u echt 15 x meer sterfgevallen geregistreerd, dan spreek je in dit voorbeeld over 100% x 15 (want 100% is het normale sterftecijfer)
  = 1500%
  !?!?!?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in