Screenshot YouTube

Donald Trump blijft erbij dat er wijdverbreide verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden bij de presidentsverkiezingen en hoopt dat de lopende onderzoeken dit zullen aantonen. Maar als dat medio december nog niet is gebeurd, wanneer de kiesmannen, die de president formeel benoemen, de beslissing nemen, belooft Trump zijn ambt te verlaten in het geval dat Biden vervolgens tot winnaar wordt gekozen.

Die boodschap werd door Trump gegeven tijdens een persconferentie in het Witte Huis gisteravond Nederlandse tijd. Tegelijkertijd berispte de president de journalisten die volgens hem grof waren in hun vragen. Hij bekritiseerde ook berichten in de media dat hij de beslissingen van het kiescollege niet zou respecteren.

“Natuurlijk zal ik dat doen – en dat weten jullie”.

Trump erkende dat het een strijd tegen de klok is om onweerlegbaar bewijs van verkiezingsfraude te produceren en de verkiezingen te laten afwijzen en zo te kunnen blijven of op zijn minst een herverkiezing te krijgen. Maar de president zei dat hij vastbesloten was om te doen wat er gedaan kan worden totdat de kiesmannen stemmen.

“Trump kan winnen via het Hooggerechtshof, zoals George Bush in 2000 de overwinning behaalde op Al Gore” 

  Opnieuw Amerikaanse agenten overhoop gereden op straat
Vorig artikelElke dag kost het 300.000 Euro! Vereniging Toerisme stelt ultimatum: 6.000 Afrikanen moeten de hotels verlaten
Volgend artikelPolitiegeweld in Spanje: Wee degene die geen mondkapje draagt
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in