Screenshot YouTube

Donald Trump blijft erbij dat er wijdverbreide verkiezingsfraude heeft plaatsgevonden bij de presidentsverkiezingen en hoopt dat de lopende onderzoeken dit zullen aantonen. Maar als dat medio december nog niet is gebeurd, wanneer de kiesmannen, die de president formeel benoemen, de beslissing nemen, belooft Trump zijn ambt te verlaten in het geval dat Biden vervolgens tot winnaar wordt gekozen.

Die boodschap werd door Trump gegeven tijdens een persconferentie in het Witte Huis gisteravond Nederlandse tijd. Tegelijkertijd berispte de president de journalisten die volgens hem grof waren in hun vragen. Hij bekritiseerde ook berichten in de media dat hij de beslissingen van het kiescollege niet zou respecteren.

“Natuurlijk zal ik dat doen – en dat weten jullie”.

Trump erkende dat het een strijd tegen de klok is om onweerlegbaar bewijs van verkiezingsfraude te produceren en de verkiezingen te laten afwijzen en zo te kunnen blijven of op zijn minst een herverkiezing te krijgen. Maar de president zei dat hij vastbesloten was om te doen wat er gedaan kan worden totdat de kiesmannen stemmen.

“Trump kan winnen via het Hooggerechtshof, zoals George Bush in 2000 de overwinning behaalde op Al Gore” 

Vrouw knielt op verzoek om zich te verontschuldigen voor haar "blanke privilege"

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here