Goed vervalst, maar nog steeds nep – deze nep-poster van het Duitse ministerie van Volksgezondheid amuseert Twittergebruikers.

Onlangs heeft de Duitse regering haar burgers geïnformeerd over Coronamaatregelen met behulp van het acroniem “AHA+A+L”. Een sluwe vervalsing zorgt nu voor veel gelach op Twitter. “ANAL” (anaal) wordt de nieuwe Coronarichtlijn van de Duitse regering: Alledaags mondkapje, Nabijheid vermijden, App en Luchten.

De poster is grafisch gezien een vervalsing, maar wat de meeste gebruikers lijkt te overtuigen is de gedrukte QR-code. Deze code leidt de gebruiker door naar de website van het Duitse Ministerie van Volksgezondheid. “Een functionerende QR-code bewijst niet dat dit niet nep is. Waarom zou de AHA-formule in zijn vorm moeten worden aangepast”, herkende een Twittergebruiker correct.

Of het nu echt is of niet, wordt online fel bediscussieerd. Bovenal zorgt de nepcampagne voor wat amusement op internet. “Eindelijk richtlijnen die ik al jaren volg”, grapt een gebruiker.

Live uitzending van dokter over quarantainevoorschriften werd onderbroken door politie met getrokken wapens

  Merkel wenst moslims gezegend Ramadan - Met Pasen heeft ze geen woord gezegd tegen de christenen 
Vorig artikelPolitiegeweld in Spanje: Wee degene die geen mondkapje draagt
Volgend artikelBill Gates, vaccinaties, microchips en patent 060606
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in