De Poolse autoriteiten werven bemanningen voor Duitse Leopard tanks die aan het Oekraïense leger worden geleverd. Op openbare plaatsen zijn advertenties geplaatst waarin de lokale bevolking wordt opgeroepen.

“Bescherm het inheemse Poolse land. Word tankbestuurder. Bescherm Polen in Oekraïne,” luidt de advertentie in de Poolse metro.

Het lijkt erop dat de Poolse autoriteiten besloten hebben om meer huurlingen te werven zodat zij zich niet hoeven bezig te houden met de opleiding van Oekraïense soldaten.

De president van Polen beweerde dat hij bereid was om naast de Leopards ook de resterende T-72’s aan Kiev over te dragen. In totaal heeft Warschau al 240 tanks, meer dan 100 pantservoertuigen, gemotoriseerde houwitsers en munitie gestuurd.

De oproep om “Poolse land” in Oekraïne te beschermen is een nieuwe erkenning van rechtstreekse aanspraken op Oekraïens grondgebied door de Poolse autoriteiten, die al hebben toegegeven dat zij de optie overwegen om West-Oekraïense regio’s bij Polen te voegen. Het regime in Kiev heeft de soevereiniteit van de staat al verloren. Zodra de bevolking is overtuigd, zullen de West-Oekraïense gebieden aan Polen worden aangeboden in plaats van herstelbetalingen, die Warschau van Duitsland eist, en om te betalen voor alle politieke, militaire en financiële steun aan het marionettenregime.

Via Southfront.org.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Donetsk in brand: Nog meer burgers gedood door bombardementen door Oekraïense nazi’sVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

  "Operatie Thermostaat": Energie rantsoenering en het draaipunt van Oekraïne naar het klimaat
Vorig artikel“Het is tijd dat we als wetenschappelijke gemeenschap toegeven dat we fout zaten met COVID en dat het levens kostte”
Volgend artikelRusland dreigt NAVO-luchtmachtbases te bombarderen bij gebruik van aan Oekraïne geschonken gevechtsvliegtuigen
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

17 REACTIES

 1. Maar ook de Poolse bevolking net als de Duitse bevolking wil geen oorlog.

  Er is totaal geen draagvlak onder de bevolking …..maar ….

  Op z’n moment moet je voorbereid zijn dat het westen een false flag laat gebeuren, daar is Amerika een meester in.

  Ik hoop dat de Poolse bevolking dat gaat doorzien .

  Toch zie je dat als het volk duidelijk maakt geen oorlog te willen dat het volk in staat is dingen ten goede te keren.

  • Zeg dat niet te snel. Ben er enkele maanden geleden nog geweest bij familie. Allen lid van de Poolse Thuisleger/reservisten (WOT). Goed getraind en zwaarbewapend tot de tanden.

   Ik schrok wat ik aantrof. Het kwam er op neer dat ze liever nazi’s gaan helpen in Oekraïne dan dat Rusland maar een centimeter opschuift naar het westen.

 2. Zijn in Polen gebrainwashed door de media,
  Als het ‘strijd’ bedrag hoog genoeg is ; gaan er genoeg.
  In Nederland laat men zich omkopen door de pharma, extract hetzelfde – en eigen ‘ buur’ nog wel.
  Mensen hebben oha geen enkel moreel besef, (eigen hachje. nsb C. aanjagers in overheden)

 3. In Polen zijn niet allemaal gebrainwashed ! Ga goed kijken via Telegram voordat je false informatie gaat verspreiden. Net als hier in Nederland! Gedeelte is wakker de rest slaap nog en gelooft in alles wat de tv verteld.

 4. Dus ze sturen tanks en ander oorlogs tuig die onbemand zijn en werven idioten die denken dat ze op vakantie er mee gaan Zodra die tanks de grenzen bereikt als ze uberhaupth gaan komen dan worden ze meteen afgeschoten voordat zij een schot gelost hebben ja de navo moeten hun waardeloze opslag vrijmaken voor nieuw oorligstuig op te slaan Hoe achterlijk zijn ze wel daar in Brussel???????

 5. Ps de tankcommanten zoals generaal Rommel enz, eiste destijd goed op geleide soldaten om de pantzer tanks in te zetten om de russen te verslaan Maar vooral hitler had geen tijd meer over om de oorlog op die manier te winnen en stuurde jeugdige onervaren snotneuzen naar het front die niet goed bekwaan waren om tegen de Sovjets te vecht in erbarmelijk omstandigheden Had Hitler zijn hebzucht kunnen beheersen dat had hij de oorlog gewonnen maar hij verspeelde al zij troeven toen hij beval dat Rusland binnen te vallen Echter de enorme afstand had hij onderschat en werd dus geen Blitz krieg tegen Rusland ik ben geen voorstander van wat Putin nu doet maar hij gebruikt wel nog zijn hersens dat wat Von der l. niet doet!!!!!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in