Кабінет Міністрів України /  kmu.gov.ua / Wikimedia / (CC BY 4.0 DEED)

Vandaag heeft de aanklager van het Internationaal Strafhof, Karim A.A. Khan KC, arrestatiebevelen aangevraagd bij een kamer van vooronderzoek van het hof.

Deze betreffen beide partijen in het conflict in Palestina:

Op basis van bewijsmateriaal dat door mijn Bureau is verzameld en onderzocht, heb ik redelijke gronden om aan te nemen dat Yahya SINWAR (hoofd van de Islamitische Verzetsbeweging (“Hamas”) in de Gazastrook), Mohammed Diab Ibrahim AL-MASRI, beter bekend als DEIF (opperbevelhebber van de militaire vleugel van Hamas, bekend als de Al-Qassam Brigades), en Ismail HANIYEH (hoofd van het politieke bureau van Hamas) de criminele verantwoordelijkheid dragen voor de volgende oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid gepleegd op het grondgebied van Israël en de Staat Palestina (in de Gazastrook) vanaf ten minste 7 oktober 2023:

Alle drie de personen worden al door Israël bedreigd met moordaanslagen. Ze reizen niet en blijven uit de openbaarheid. Zelfs als er arrestatiebevelen tegen hen worden uitgevaardigd, zullen ze zich daar waarschijnlijk niet druk om maken, schrijft Bernhard.

Aan de andere kant van het conflict zou dat wel eens een andere kwestie kunnen zijn:

Op basis van bewijsmateriaal dat door mijn bureau is verzameld en onderzocht, heb ik redelijke gronden om aan te nemen dat Benjamin NETANYAHU, de premier van Israël, en Yoav GALLANT, de minister van Defensie van Israël, criminele verantwoordelijkheid dragen voor de volgende oorlogsmisdaden en misdaden tegen de mensheid, gepleegd op het grondgebied van de staat Palestina (in de Gazastrook) vanaf ten minste 8 oktober 2023:

 • Het uithongeren van burgers als oorlogsmethode als oorlogsmisdaad in strijd met artikel 8(2)(b)(xxv) van het Statuut;
 • Opzettelijk veroorzaken van groot lijden of ernstig letsel aan lichaam of gezondheid in strijd met artikel 8(2)(a)(iii), of wrede behandeling als oorlogsmisdaad in strijd met artikel 8(2)(c)(i);
 • Opzettelijk moorden in strijd met artikel 8, lid 2, onder a), punt i), of moord als oorlogsmisdaad in strijd met artikel 8, lid 2, onder c), punt i);
 • Het opzettelijk richten van aanvallen tegen de burgerbevolking als oorlogsmisdaad in strijd met artikel 8, lid 2, onder b), punt i), of artikel 8, lid 2, onder e), punt i);
 • Uitroeiing en/of moord als misdrijf tegen de mensheid, in strijd met artikel 7, lid 1, onder b), en artikel 7, lid 1, onder a), ook in de context van hongerdood;
 • Vervolging als misdaad tegen de mensheid in strijd met artikel 7, lid 1, onder h);
  andere onmenselijke handelingen als misdaad tegen de mensheid in strijd met artikel 7, lid 1, onder k).

Als de arrestatiebevelen tegen Netanyahu en Galant worden uitgevaardigd, zullen ze alle reizen naar of door de vele landen die lid zijn van het Statuut van Rome moeten stopzetten. (De VS, Israël, Rusland en Soedan hebben het statuut van Rome ondertekend maar zijn geen lid geworden).

  Netanyahu en zijn kabinet nemen 'Israël' mee naar het Bijbelse Armageddon

Lidstaten zijn verplicht om arrestatiebevelen uit te voeren als de aanklager van het ICC geldige bevelen heeft. Er is ook een stigma verbonden aan de arrestatiebevelen dat pro-zionistische politici uit Europa en elders ervan zal weerhouden om Netanyahu of andere betrokken personen te ontmoeten.


https://frontnieuws.backme.org/


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken zegt dat Netanyahu absolute diplomatieke immuniteit heeft tegen arrestatiebevelen van het ICC voor genocide, oorlogsmisdadenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetins enige echte angst: NAVO-imbecielen
Volgend artikelPfizer klokkenluider zegt dat ongeveer een derde van Pfizer’s covid injecties grafeenoxide bevatte, maar het debat gaat door
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. “Aanklager ICC vraagt arrestatiebevelen aan voor Netanyahu, Gallant en anderen”

  De hele verdomde wereld buigen voor deze apocalyptische ruiters die Amerikaanse christelijke zionisten in hun zak hebben zitten.

  • Wacht tot half juli dit jaar…dan slaan alle computers op tilt volgens ai internet scraping.
   Iran israel
   Ik voorspel 1-0 iran – israel
   En jij🫣

   • Greet mei 20, 2024 Bij 17:40

    Denk dat Iran misschien samen met Rusland Israël doen verslaan, precies volgens de Bijbelse profetieën, griezelig nauwkeurig zijn deze voorspellingen Greet dat weet je zelf ook, maar goed het blijft bij sterke vermoedens, heb je nog voorspellende dromen gehad over deze kwestie Greet, zou ze graag willen horen?

    Fijne avond

    • Ja iets wat na mijn verjaardag zou gebeuren . In ben in begin juli jarig.
     “ Ik droomde dat ik hardop zei, oh das na mijn verjaardag. Ben benieuwd hoe de wereld daarop gaat reageren. Nu gaat het geweld losbarsten. “ en toen werd ik wakker. Clif high houd 14/15 juli aan als iets spannend wat er staat te gebeuren dat groter is dan 9/11 . Hij heeft het internet laten schrapen met zijn software via een officieel bedrijf ,want tegenwoordig mag dat niet meer. En hij vertelde dat 14/15 juli iets groots staat te gebeuren.
     Hij voorspelde ook de liquidaties op regeringsleiders die vanaf mei zouden gebeuren . En dat die nog wel even aanhouden. Die data kreeg hij van dat nieuwe bedrijf dat nu legaal voor hem het internet schraapt.
     Hij zei vorige week ook dat de paus of het vaticaan met nieuws naar buiten komt over aliens enzo en gaf de exacte datum aan. En dat klopte precies.die dag kwam het Vaticaan naar buiten met nieuwe normen omtrent aliens en buitenzintuigelijke waarnemingen. Er zijn twee mensen geliquideerd geweest deze maand zoals hij voorspelde dus zal 14/15 juli iets te gebeuren staan.

     En september staat er ook iets groots te gebeuren dat heb ik ook gedroomd,ik houd het bij vulkanen die ene grote inpakt gaan hebben.

     Voorlopig voorspelde ik iedere dag die hele grote zonneflairs die ontsnapten aan de zon via suspiciousobservers op youtube en ben tot heden correct geweest . Dus daar volgen ze mij nu ook met duimpjes.
     Toen Ben van Suspiciousobservers zei,”the sun is quiet ,she is done now, “zei ik nee hoor,doe gaat nog even door. Er komt nog een veel grotere flair onze kant op die veel plezier brengt bij maatschappijen die afhankelijk zijn van satellieten. En ook veel regenweer met heel veel bakken water. Maar dat veroorzaakt die flairs natuurlijk.
     Veel stormen de komende weken wereldwijd ,veel wateroverlast ….

 2. Ik denk dat Iran wel korte metten met hem zal maken in juli dit jaar.
  50 dagen na de dood van hun president nieuwe verkiezingen.
  En half juli zal iran gelijk der boven op springen in israel.houd deze in de gaten.
  En dan word het een “die hard “president die over lijken gaat in Iran.

 3. Qasem Soleimani was een Iraanse generaal bij de Iraanse Revolutionaire Garde. Hij werd gedood bij een Amerikaanse luchtaanval op de Internationale Luchthaven Baghdad. Hij was hoofd van de al-Quds-eenheid, een divisie van de IRG, die verantwoordelijk is voor buitenlandse en geheime operaties.

  Trump is nog niet jarig toen hij deze val samen met zijn militaire adviseurs/CIA opzette, kort daarna sloeg Iran onverbiddelijk keihard terug, Trump wist het aantal gedode en gewonde militairen uit de media te houden een klein kunstje de gehele MSM is Joodse handen.

  Heb dit knipsel niet zó vlug bij de hand, zoeken tussen ongeveer 75 GB aan artikelen welke niet naar personen, relevantie en aanverwante zaken heb gearchiveerd.

 4. Even zwaaien met een ICC toverstaf van een mi criminele organisatie die VN genoemd wordt , en klaar is Kees ?

  Jazeker , hiermee is een punt gezet op een stuk ‘ plee papier’
  VN is opgericht door de VS , gefinancierd door belasting geld, (eenvoudig geld stelen)
  mooie declaratie universele rechten van de mens ca 75 jaar geleden , nooit iets voor één iemand gedaan, noch voor één kind sinds de oprichting.

  Israel, VS , Rusland, Soedan hebben nooit dit document ondertekend , geen lid
  Waar men het over heeft bij ICC arrestatie bevel is mij onduidelijk.

  Denkt er iemand dat satanyahoe ooit gaat zitten in ‘ de bak ‘ ik denk het niet.
  Mogelijk kan het een escape zijn om zich te vestigen waar hij maar wil met enige uiterlijke veranderingen en paspoort.

  Rechtstaat, recht systeem, alles is show.
  Om de schapen het idee te geven dat er voor hen ‘gezorgd wordt ‘ waar zij vet voor betalen.
  In vroeger tijden had men andere methoden die beter werkten tegen dit ‘ soort ‘ wat zich nu beschermd tegen de schapen .

 5. Het mooie van het hele verhaal de pot verwijt de ketel dat hij zwart is .De gehele opzet met de corona vaccinatie is volgens de Neurenbergercode ook genocide !! Getekend door alle landen .Dus waarom zou Israëlische Minister voor het Hof van Den haag moeten Komen .Werk dan maar eerst jullie eigen veroordelingen af .Wat heet Democratie?

  • Klopt……..het is dansen op de hoerenkermis van de miljardairs……..op de hoerenkermis van de hel.
   Zolang dat geld van dat schorum vast blijft staan op hun eigen banken, houden ze hard lachend hun macht vast.
   Zolang er stom en smerig tuig bereid is om tegen betaling een geweer op een ander te richten……..zolang zal deze geschiedenis aanhouden.
   De aarde is een gevangenisplaneet………..en het soort dat daar vastzit, heeft maar verdomd beperkte vermogens……….ja………ik ook.

   Het grootste deel van mijn bestaan hier is gericht geweest op het ontwikkelen van mooie dingen………en sinds mijn dochter werd gedrogeerd en onder wapengeweld verkracht is mijn leven alleen nog maar gericht op het terug dringen van de schade………ben ik alleen nog maar puin aan het ruimen……..heb ik alles wat ik wilde doen laten vallen.

   Sindsdien ben ik een slaaf……..helemaal een slaaf van de problemen die zijn aangericht door tuig uit de hel………wat hier de vrije ruimte krijgt……en voor de enkeling die ik te grazen had stonden er tien nieuwe op uit die kakkerlakkenkelders van Noord Afrika……… trouwens…….. die zitten hier ook overal.

   ” en de hel schrijd lachend voort ”

   Ergens in geloven?………

  • Het een hoeft het ander niet uit te sluiten. Vergeet niet dat dat de zionistische elite een hoofdrol heeft gespeeld in de gifspuitengenocide, niet alleen in hun eigen land Israel, maar tevens wereldwijd.

 6. Als zionistische fascisten door het ICC veroordeeld worden betekent dat dat de supporters van deze zionisten in Nederland, waaronder het Nederlandse Parlement, tal van stichtingen en het overgrote vd bevolking met de billen bloot moeten.

 7. De ICC is een schijterd organisatie ,waarom moest na de aanklacht van Zuid Afrika over de genocide tegen de Palestijnen de uitspraak zijn :” er is mogelijks sprake van genocide” terwijl iedereen weet dat die genocide al bezig is sinds 1948, Zo ook over het aanhoudingsbevel tegen Netanyahu en Yoav Gallant . De joden verwijten iedereen wanneer men kritiek heeft op Israël dat men sympatisserd met Hamas, daardoor bestaat het vermoeden dat het ICC ook aanhoudingsbevelen wil tegen Hamas leden ,Uit schrik voor kritiek van de joden ??

  • Maria,
   Allebei de partijen hebben mensen vermoord, ook Hamas, ik hoop dat er een echte rechtszaak gaat komen en alle verantwoordelijken terecht staan, ik ben heel sceptisch maar ik hoop erop meer niet!

 8. Zuid-Afrika die deze terechte rechtszaak startte deed daarmee een eerbetoon aan hun vroegere leider van het ANC die eens zei, wij zijn nu vrij maar wij zijn pas echt vrij als de Palestijnen ook echt vrij zijn, en voor mij als Westerling schaam ik mij diep want het Westen steunt ook nu deze apartheidsstaat uit Jeruzalem, Ierland had in de rechtszaak ook een advocaat die meedeed, mooi van die Ieren, net als Zuid-Afrika zijn zij ook al heel lang goed bevriend met Palestijnen!!!

  • Niet om het een of het ander, @flardinga, alleen ter herinnering en voor de volledigheid: heeft hetzelfde VN strafhof in Den Haag niet al eerder een arrestatiebevel tegen Poetin uitgevaardigd, wegens ‘oorlogsmisdaden’ (in Oekraïne)?

   • Siem,
    we kunnen daarover reageren hier met elkaar, dit conflict is al 75 jaar bezig, U mag dit van Putin aanhalen natuurlijk, er zijn zoveel dingen die je erbij kunt halen, voor mij is het alleen maar ja maar meer niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in