Als u de tijd neemt om de persconferentie van Vladimir Poetin eergisteren (vrijdag) in Astana te bekijken en vervolgens naar een recente clusterfark van Joe Biden kijkt, zult u begrijpen waarom de Russen zo kalm zijn in hun omgang met Oekraïne. Poetin is uitzonderlijk. Rustig, goed geïnformeerd, welbespraakt en niet bang voor moeilijke vragen. Hij kreeg hier geen softballs en kreeg zelfs een aantal moeilijke vragen. Tot zover de mythe dat Rusland een totalitaire staat is die geen dissidenten duldt en eist dat iedereen de partijlijn volgt. Die typering beschrijft beter de Verenigde Staten onder de demente Joe Biden, schrijft Larry Johnson.

Hier zijn de hoogtepunten met de relevante tijdsaanduiding:

9:15 Poetin wordt gevraagd naar het gedrag van Duitsland. Hij merkt indringend op dat Duitsland prioriteit heeft gegeven aan het dienen van de NAVO boven de belangen van zijn land en volk.

14:40 Poetin wordt gevraagd naar zijn deelname aan de G20 en zijn ontmoeting met Joe Biden. Poetin zegt dat het geen zin heeft. “Er is op dit moment geen platform voor welke vorm van onderhandelingen dan ook.” En wij hebben voortdurend contact met sommige leden van de G20, bijvoorbeeld Turkije.

18.00 Poetin wordt rechtstreeks gevraagd naar de recente arrestatie van een man in Moskou wegens het luisteren naar Oekraïense muziek. Poetin antwoordde dat de arrestatie verkeerd is en dat wij (Rusland) ons niet moeten gedragen als het Westen door te proberen een cultuur, in dit geval de Oekraïense cultuur, te annuleren. Hij merkte op dat Oekraïens nog steeds een erkende taal is op de Krim en dat ook zal blijven. Hij benadrukte dat neonazi’s en nazisymbolen die in Oekraïne te zien zijn, GEEN Oekraïense cultuur zijn en moeten worden uitgebannen.

  Wij zijn brave schaapjes

20:10 Mobilisatie was een heet hangijzer. Komt er een nieuwe mobilisatiegolf? Komt er een “totale mobilisatie”? Poetin zei dat het ministerie van Defensie aanvankelijk een kleiner aantal dan de 300.000 had gepland. Poetin merkte op dat hij nu geen noodzaak ziet om dat aantal uit te breiden. Er zijn er 220.000 gemobiliseerd en het mobilisatiewerk zal over twee weken klaar zijn.

22:00 Poetin werd gevraagd naar de mannen die Rusland zijn ontvlucht naar andere landen en de oproepen in de Doema om hun bezittingen in beslag te nemen. Poetin zei dat dit niet op basis van emoties moet worden behandeld. Het moet veeleer volgens de wet worden behandeld. Met andere woorden, elk geval moet op individuele basis worden behandeld in plaats van een algemene actie.

24:00 Een andere verslaggever haalde een gemobiliseerde persoon aan die zogenaamd zonder training om het leven kwam. Poetin benadrukte dat de gemobiliseerden geacht worden 5 tot 10 dagen herhalingsopleiding te krijgen. Daarna krijgen ze een gespecialiseerde training van 5 tot 15 dagen. Daarna volgen zij een gezamenlijke gevechtstraining. Tot nu toe zijn al 33.000 mannen gemobiliseerd bij frontlijneenheden en 16.000 bij eenheden met gevechtsmissies. Poetin zei dat hij een herziening van het trainingsregime zal gelasten om ervoor te zorgen dat het correct wordt uitgevoerd.

29:15 Een verslaggever vroeg naar de vergeldingsaanvallen als reactie op het terroristische bomaanslag op de Krimbrug. Poetin zei dat er geen sprake is van massale vergelding. Rusland heeft 22 van de 29 doelen getroffen en werkt nu aan de resterende 7. Hij zei dat hij op dit moment geen noodzaak ziet voor “massale vergelding”.

30:00 Slotvraag – NAVO zegt dat een nederlaag van Oekraïne door Rusland de nederlaag van de NAVO zal zijn. Wat gebeurt er als de NAVO troepen naar Oekraïne stuurt? Poetin zei: “Het zou kunnen leiden tot een wereldwijde catastrofe en ik hoop dat degenen die hierover praten slim genoeg zullen zijn om dergelijke gevaarlijke stappen niet te ondernemen.”

Of u Poetin nu mag of veracht, geef de man wat hem toekomt. Hij sprak uit de losse pols. Geen aantekeningen in de hand. Hij ging geen enkele vraag uit de weg, werd niet boos en verloor zijn kalmte niet. Wat een contrast met een persontmoeting met Joe Biden. Ik denk dat westerse politici en deskundigen die Poetin afschilderen als een incompetente dictator een zeer gevaarlijke fout maken. Zij geloven deze man niet op zijn woord. Poetin werpt zich op als een man die zegt wat hij meent en meent wat hij zegt.

  "Als Europa wordt aangevallen, zullen we jullie nooit komen helpen" - EU-topambtenaar citeert Trump

Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

De Beer slaat terug – Rakettenregen op Kiev (Video’s)Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelHeeft u het warm? AFVAL verbranden voor warmte terwijl westerse sancties tegen Rusland Europa van energie beroven
Volgend artikelDe gaslighting van de massa
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

24 REACTIES

 1. benieuwd of er nog mid term ve3rkiezingen zijn in Amerika en of de Cabal Trump weet op te ruimen voor hij weer president word….denk burgeroorlog aankomende….OVERAL !

   • Onder TRUMP was er geen oorlog beste Flardinga , onder Trump was er een goede economy, onder Trump waren de grenzen redelijk gesloten, onder Trump liep alles in Amerika best wel soepel en waren mensen voor het eerst in jaren weer hoopvol en waren er in overvloed goed betaalde banen dus vanwaar was hij een idioot ???

    • Of ziet u liever een cabal Obama Killery regime.. Kijk eens naar de tijd van Obama hoeveel oorlog en bombardementen er toen waren. Obama care een toevlucht voor child trafficking de pede hemel van Obama.

     W.T.F Trump zorgde voor vrede wereldwijd heeft u onder een steen geleefd ??

     Waarom denkt u dat de verkiezingfraude er is gekomen omdat de cabal blij was met Trump???

     • See, right now, with his opening witness, Durham’s at the point he’s getting it on the record:

      The FBI didn’t corroborate or verify any of these Steele Dossier allegations before they used them in the FISA warrant on Carter Page.

      What comes next?

      Well it’s obvious what comes next:

      Durham: “Oh by the way, when did you discover that Christopher Steele and Igor Danchenko were paid political operatives of the Hillary Clinton campaign? And was that before or after you used their unverified allegations in the FISA warrant?”

      FBI Agent: [mumbles something unintelligible]

      Durham: “I’m sorry, could you say that louder?”

      FBI Agent: “Do I have to?”

      Durham: “Yes.”

      FBI Agent: Well it was in September of 2016 that….”

      Durham: “So you knew that both Steele and Danchenko were doing opposition research for the Clinton campaign when you took these allegations from them and made use of them in your FISA warrant targeting Carter Page? That they were contractors working for Hillary Clinton?

      FBI Agent: “Well…yes.”

      DURHAM REPORTS M.F verdiep u daar eens in zou ik zeggen

      • Generaal Flynn: Een explosieve waarheid over de FBI werd onthuld in het Durham proces… Ze handelen niet alleen in deze staatsgreep

       De onthullingen van FBI wangedrag, laakbaar gedrag en regelrechte leugens die de afgelopen dagen in het Durham proces zijn onthuld, onthullen de bereidheid van het agentschap om zich te bemoeien met de wil van het Amerikaanse volk en de regering van de 45e president van de Verenigde Staten, Donald J. Trump, en deze te dwarsbomen.

       De FBI staat niet alleen in deze coup tegen onze natie.

       Jarenlang zijn de Amerikanen leugen na leugen gevoerd, door de propagandapers die het vuile werk opknappen van de bende Obama-Biden en hun idiote handlangers bij Justitie, de FBI en anderen, die in ons land verwoestingen hebben aangericht en levens en gezinnen hebben willen vernietigen. De mijne was inclusief.

       Ik blijf hier niet voor staan, en de hardwerkende burgers van deze natie ook niet.

       Ze zijn mij, mijn familie en het Amerikaanse volk een excuus schuldig. Ze zijn verantwoordelijk voor de aanval op onze grondwet die ze zwoeren te handhaven, maar die ze in de steek lieten.

       Nu hebben de Amerikanen vernomen dat de FBI heeft aangeboden 1 miljoen dollar belastinggeld te betalen aan een buitenlandse spion die samenzweert met de Clinton-campagne en anderen, samenzweert tegen Amerika en het hart van de democratie en de republiek treft. De mate waarin zij zouden gaan om Amerika te vernietigen kende geen grenzen.

       Wat overblijft is een verdeelde natie die groot gevaar loopt verloren te gaan aan het socialisme en veranderd te worden in een dictatuur door een anti-Amerikaanse cabal van elitisten die de rechtsstaat hebben vernietigd en betrapt zijn op het stelen van de toekomst van onze kinderen en kleinkinderen.

       Het maakt mij minder uit dat deze misdadigers de rest van hun leven in de gevangenis zullen doorbrengen, want dit is de belangrijkste periode in de geschiedenis van onze natie, en als we de koers die dit land vaart niet corrigeren, zien we misschien het laatste overblijfsel van het Amerika dat onze stichters voor ogen hadden – een vrije natie van zelfbesturende burgers, aangemoedigd door hun goddelijke rechten op leven, vrijheid en het nastreven van geluk.

       Godzijdank is de waarheid aan het licht gekomen sinds het proces in Durham begon. De waarheid kent geen angst en zal altijd naar boven komen. En er zijn geen vermommingen van rechtvaardigheid meer voor hen die de Amerikaanse manier van leven willen ontmantelen. Geen schuilplaatsen, geen rotsen om onder te schuilen – Amerika is op de hoogte.

       De meedogenloze en brute aanvallen op mij en mijn liefde voor God en mijn land zullen doorgaan, maar het zijn fluitjes in de wind. Zij zullen mij er niet van weerhouden mijn eed en plicht na te komen om dit land te beschermen tegen het kwaad of mijn liefde voor mijn familie – mijn kinderen en kleinkinderen – voor wie ik mijn laatste adem zal geven zodat zij vrij kunnen leven.”

       Sylvia Miami

       Bedankt om dit met zoveel mogelijk mensen te delen. De waarheid komt eraan. Daarom censureren ze ons steeds meer…

       https://www.westernjournal.com/gen-flynn-explosive-tr
       The Western Journal
       Gen. Flynn: Explosive Truth About FBI Has Been Revealed in Durham Trial… They’re Not Acting Alone in This Coup
       If we don’t correct the path this country is headed down, we may be seeing the last vestiges of the America our Founders envisioned.

    • Ik laat U verder met rust want ik ben geen dominee of hoef iemand te overtuigen of te bekeren, Trump en Biden, zie geen verschil, moge Rusland de wereldmacht (VS) doen breken and make the world a better place zoals Michael Jackson eens zong!!!

    • Ik kan POTUS TRUMP niet beter eren dan u / jij hebt gedaan , Hij is nog steeds in ALzijn aankondigingen de 45e PRESIDENT ,BY THE WAY, Gitmo draait al aardig, Grt Anjo. vrouw van 71 jaar en TRUMPSTER

    • kkl,
     Het beleid van de USA onder of Trump of Biden is hetzelfde, daarom haat ik de buitenlandse als de binnenlandse politiek ook zo erg van dit wereldrijk, deze potentaat, democraten of republikeinen, denk dat J F Kennedy en Robert Kennedy echt wat wilden veranderen, net als Martin Luther King, alledrie vermoord door de CIA.

  • Trump is cabal , mijns inziens
   Is duidelijke onderbouwing voor:
   MSM celebertys Vs haalt hem nu aan als oplosser
   Heeft legio Amerikanen aan de inenting geholpen , Warp speed
   Uit autobiografieën inlichtingendienst
   Is links en recht acteerwerk , 100 jaar en langer.
   Alles lijkt gesprint te zijn op uitbreiding VS en invloed
   Zie start en begin Wereldoorlog
   AH een pion . VN, WHO, etc etc particuliere organisaties bekostigd door belasting betaler,

  • Scherp oog ANTI de paarse stropdas , help me even paars staat voor magie , adel , wijsheid en mysterie,luxe , creatief zijn of vergeet ik er nu wat en doelt u ergens anders op?

  • Dat Poetin nog over de 88ste Satan simulatie koepel spreekt en dat Rusland het opneemt tegen het Angelo Zionisten Rijk, waar de 33ste graad van de satanisten de hoofdrol in spelen. Die 3 nullen van beide getallen duiden op dat alles 3 elementen nodig heeft om een reactie tot stand te laten komen.

 2. Amerika samen met UK onder water laten lopen met een shumani. Russia moet deze hybride oorlog tegen Amerika winnen. Weg met de Amerikanen imperium en EU colonisme. De armere landen zijn bevrijd van de plunderaars!

 3. Ik laat U verder met rust want ik ben geen dominee of hoef iemand te overtuigen of te bekeren, Trump en Biden, zie geen verschil, moge Rusland de wereldmacht (VS) doen breken and make the world a better place zoals Michael Jackson eens zong!!!

 4. Het wordt tijd dat Julian Assange vrij komt en aan de slag gaat om de werkelijke criminelen in het voetlicht te brengen. Nu is het enkel gissen en vertrouwen op ons eigen inzicht. Hetgeen bijzonder moeilijk is met de huidige pers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in