Er is een betreurenswaardige trend van ongewenste bijwerkingen bij spelers in alle categorieën van amateur- en professionele sporten die de COVID-19 vaccinatie hebben gekregen. De 23-jarige voetbalspeelster Vittoria Campo is op 1 november in Palermo, Italië, overleden aan een hartstilstand, slechts twee maanden nadat haar 25-jarige broer Alessandro was overleden, slechts twee dagen nadat hij het Pfizer COVID-19vaccin had gekregen, bericht Thecovidworld.com.

Beiden hadden nooit aan een ziekte geleden en waren volgens familie en vrienden fitte en actieve sportmensen. Sky News Italy meldt dat een officier van justitie in Palermo een autopsie op het lichaam van Vittoria heeft gelast.

Allesandro Campo, 25, student rechten en een fervent voetballer, overleed op 1 september na zijn eerste dosis van het Pfizer COVID-19 vaccin. Uit een autopsie bleek dat hij in zijn slaap een hartstilstand had gekregen in zijn huis in Favignana. Volgens zijn vrienden had hij het vaccin 2 dagen voor zijn dood gekregen.

Het verdriet van de familie Campo werd nog verergerd door een nieuwe tragedie. Twee maanden later zou de zus van Allesandro, de 23-jarige Vittoria Campo, ook een bijwerking hebben ondervonden van de COVID-19 vaccinatie. Vittoria overleed in het Ingrassia ziekenhuis in Palermo na een plotselinge hartstilstand op 1 november.

Palermo FC, de voetbalclub waar Vittoria voor speelde, schreef in een eerbetoon:

“Geen woorden kunnen ooit de pijn en verslagenheid beschrijven voor het vroegtijdige verlies van een jonge vrouw en voetballer. Onze gedachten gaan uit naar de ouders die moeten leven met deze nieuwe en onmetelijke pijn.

Vittoria, je bent en je zult altijd in ons hart blijven. Dank je voor alle momenten die je ons hebt gegeven.”

  Schokkende studiebevinding: Long covid is FAKE: Mensen die denken dat ze het hebben zijn gewoon eenzaam en uit vorm

Haar plotselinge dood wordt nog onderzocht.

De tragedie komt slechts enkele maanden nadat 4 leden van hetzelfde gezin in de Filipijnen de een na de ander overleden twee weken nadat ze een enkele dosis van het Johnson & Johnson COVID-19 vaccin hadden gekregen.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Vanaf de leeftijd van 13! Lange lijst van “plotseling” overleden of ernstig zieke sportersVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelNeil Astles: Brits onderzoek bevestigt AstraZeneca injectie dood; nabestaanden dringen er bij anderen op aan “zich te laten vaccineren”
Volgend artikelEric Clapton: “Dit moet stoppen”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

16 REACTIES

 1. tuurlijk, de spagettie en macaroni tranen komen weer boven.
  Deze jonge mensen hadden tijd genoeg om zich in te lezen, te laten informeren etc…etc… maar nee hoor, prikkie zetten en dan MOGEN WE WEER WAT.
  Zie het hier recht over mijn huis, buurtjes met dochter /uiteraard vreselijk puberaal…heeft al dansen met jansen , en nu bang voor geen vinkie meer…en dan de booooooooster nemen.
  Dood door eigen schuld….een vorm van zelfmoord…hetgeen ze NIET beseffen.
  Wij als snappies hebben in beginsel …het…een….en…ander…uitgelegd… en het resultaat?
  Vul maar in….

  • Lieve mensen er is een oplossing, we moeten massaal klachten indienen tegen de overheid en de fabrikanten voor schending van de genocide wet. Voor het te laat is.

 2. Ik vind het super spijtig dat mensen zich laten dood spuiten met een fantasie van enkele mensen die er super rijk van worden. Er is al zoveel bewezen dat het zeer gevaarlijk is en dat de dodelijk is.
  Er is een oplossing we bewoners van deze planeet een strafrechtelijk onderzoek instellen tegen de overheid, want dit is een overtreding van de genocide wet. Ik vraag aan de mensen om een klacht in te dienen voor deze praktijken. Ik heb geen tranen meer over om al de doden die gevallen zijn en nog gaan vallen. Dit moet stoppen of de wereld stop zichzelf, ja wij sterven uit.

 3. Even een heeeeel snellle reactie op deze twee (oudere)personen…jullie geloven nog steeds in de democratie en de gerechterlijke (on)machten…DIE BESTAAN NIET MEER.
  Roze bril ff afzetten a.u.b.

    • Super, ik hoop dat we genoeg mensen bij elkaar krijgen, dan kunnen we een groeps proces beginnen tegen de overheid. Er moet dan een verzoekschrift ingediend worden bij de procureur generaal in Brussel en dan kunnen we al de bewijzen naar hem doorsturen en alles begint. Er is ook een anderen mogelijkheid, maar die word dikwijls geweigerd en dat is alle klachten tegen de overheid te bundelen. Dat laten ze niet snel toe, vandaar dat Er genoeg mensen bij elkaar krijgen om in 1 keer naar Brussel het verzoekschrift in te dienen met meerdere klagers. Als je nog genoeg mensen kent die het zelfde willen dan staan we veel sterker.

     • Hallo Stop thé killers / Ten eerste wil ik me erover uitspreken dat ik bij voorbaat geweldig veel respect heb voor je goede hart en je intenties. Ik wil je bij deze licht, liefde en kracht toezenden en je wijzen op de bijgevoegde link waar je wellicht iets aan hebt om de nodige medestrijders en je doel te kunnen bereiken. Weet alvast dat er meerdere internationale initiatieven lopen op het gebied van rechtszaken en dat er meer tegenwerking is dan gewenst vanwege verdwenen grondrechten en clanpolitiek. Ga goed beslagen ten ijs is mijn advies. Ik wens je heel veel power toe en niet in de laatste plaats Gods zegen!

      https://startpagina.mediacollectief.nl/

      Groet Greengo

      • Dank u greengo, ik waardeer uw steun enorm. Ik wil me ook samen voegen bij andere rechtzaken, maar niemand durft iets te doen, mensen die ik ken zijn bedreigd en geslagen. Om eerlijk te zijn ik ben ookal weken bedreigd door onbekende maar dat maakt me enkel strijd lustiger. Ik hoop als je mensen kent die willen mee doen, dan mag je het altijd melden want hoe meer zielen hoe meer kracht. Ik zelf heb 3 vrienden en 2 familie leden verloren aan de vaccins. Dat is genoeg naar mijn gevoel. Bedank voor uw steun.

       • De tranen staan me in de ogen. De tragiek is mega. Gecondoleerd met het verlies van jouw geliefden. Ik wens je alles toe wat je nodig hebt. Houd je sterk. Stay safe and healthy! En voor wat het waard is, ik houd je in mijn gedachten. Positive vibes!

        • Dank u. Want je bent de eerste die dit zegt. De meeste staan alleen met hun verdriet als het er op aan komt. Een vriendin nog geen 50 is dood gevallen in het vaccinatie center toen ze het tweede vaccin kreeg. De andere zijn binnen de maand gestorven. Dat doet enorm veel pijn als het er aankomt. Een andere vriendin is samen met haar man ook een vriend overleden enkele dagen na het eerste vaccine, ze laten 3 jonge kinderen achter. Ik mag ze niet adopteren omdat ze nog familie hebben maar die hun gezondheid is ook zeer slecht na het krijgen van het vaccin. Ik heb het diIjks willen opgeven maar dan zijn er zovelen mensen voor niets overleden.

         Nogmaals dank voor uw medeleven.
         Het doet me echt iets.

    • Hallo Pippie, ik hoop dat we snel voldoende mensen bij elkaar kunnen krijgen want als je dit artikel leest dan gruwel je waar de overheden zich schuldig aan maken: https://www.frontnieuws.com/hoe-lang-zullen-de-gevaccineerden-leven-het-antwoord-van-de-uitvinder-van-grafeenoxide-zal-je-doen-gruwelen/

     Ik hoop dat je dokters of mensen die willen getuigen over de gevolgen van het vaccin. Ze moeten stoppen met de mensheid uit te roeien. Ik kan maar 1 persoon bij elkaar krijgen, want de andere hebben angst om vermoord te worden. Enkele mensen die tegen de Vaccine op kwamen zijn bedreigd en zijn hun job kwijt andere hun auto is beschadigd, nog iemand anders is aangevallen geweest op straat. Daarom vraag ik het nu en hier dit moet stoppen. Iedereen is goed het maakt niet uit wie of wat ze zijn zolang het maar mensen zijn die een beter en ander leven willen. Ik dank u voor uw moet.

 4. Als je getuigenissen of dergelijk kunt bij elkaar krijgen dat de overheid niet goed bezig zijn, dan staan we veel sterker. Dank u voor de moeite.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in