Tedros Adhanom Ghebreyesus, hoofd van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO), heeft vlees en traditionele landbouw de oorlog verklaard.

“Onze voedselsystemen schaden de gezondheid van mens en planeet. Voedselsystemen dragen bij aan meer dan 30% van de uitstoot van broeikasgassen en zijn verantwoordelijk voor bijna een derde van de wereldwijde ziektelast. Het is daarom essentieel om de voedselsystemen te veranderen”, zei Tedros in een videoboodschap die afgelopen donderdag werd gepubliceerd voor het officiële COP28-evenement, bericht Cristina Laila.

Kijk:

Eerder deze maand bracht de Voedsel- en Landbouworganisatie van de Verenigde Naties (FAO) haar voedselrichtlijnen uit voor landen in de eerste wereld in een poging om de CO2-uitstoot te verminderen.

De boodschap aan ‘rijke’ landen? Eet minder vlees.

“Landen met een overconsumptie van vlees wordt geadviseerd hun inname te beperken, terwijl ontwikkelingslanden – waar onderconsumptie van vlees bijdraagt aan een voedingsprobleem – hun veeteelt moeten verbeteren, aldus de FAO.” Dat meldde Bloomberg een paar weken geleden.

De globalisten dringen erop aan dat gewone mensen insecten, onkruid en synthetisch ‘vlees’ eten omdat insecten “minder hulpbronnen verbruiken dan traditioneel vee.”

Een WEF-artikel uit 2016 zegt het al: “Welcome To 2030: I Own Nothing, Have No Privacy And Life Has Never Been Better”.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

“Begin etiketten te lezen”: Voedselproducenten betrapt op het stilletjes, bedrieglijk toevoegen van insecten aan ons voedselVolg Frontnieuws op Telegram

  Waarom is Klaus Schwab een superschurk uit een stripverhaal?

Lees meer over:

Vorig artikelFox News rouwt om overlijden van 2 volledig gevaccineerde medewerkers deze vakantieperiode
Volgend artikelDuitse deskundige: Door wapenleveranties aan Kiev zal het Duitse leger het niet langer dan een paar uur uithouden in de strijd
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

35 REACTIES

 1. Zet die terrorist en psychopaat eindelijk is levenslang vast aub
  En geef hem enkel insecten te eten en een beetje regenwater te drinken.

 2. Die vent is een oplichter en een dief. Alleen geestelijke zieke en walgelijke mensen spugen zulke onzin uit. Het is maar goed dat die zieke geesten niet bij mij in de buurt wonen want ik had ze allang persoonlijk duidelijk gemaakt dat er voor hun hier op aarde geen plaats is.🤷‍♀️

 3. Off topic, maar ook wel weer on topic.

  We moeten volgens hem in verzet komen. “Dat moet geweldloos. We moeten het systeem platleggen. We moeten nergens meer aan meewerken.”

  https://www.ninefornews.nl/oud-advocaat-roept-op-tot-verzet-we-moeten-het-systeem-platleggen/

  We moeten volgens hem in verzet komen. “Dat moet geweldloos. We moeten het systeem platleggen. We moeten nergens meer aan meewerken.”

  We moeten volgens hem in verzet komen. “Dat moet geweldloos. We moeten het systeem platleggen. We moeten nergens meer aan meewerken.”

  Drie keer, omdat 3 een getal van manifestatie is.

  WIJ doen al het werk. Als WIJ dat werk niet doen, stort hun hele satanische wereldrijk binnen 2 maanden in elkaar.

  • Inderdaad, de Boere Bats Beweging zou kunnen oproepen tot
   een leverings staking; geen zuivel meer, geen eieren,
   geen kippetjes en geen speklappies meer
   Voor de kantoortjes met de nare ideetjes.

   Maar no worries
   Het zijn allemaal brave kinderen hier en daar

 4. Ik ken deze man niet wij hebben ook nooit voor hem gekozen dus hierbij mijn dikke middelvinger naar al die grote rijke instanties die allemaal betaald worden door de US/China

 5. ik moet lachen als ik naar die oetlul luister.
  en dan lees ik het volgende stukje uit de msn :
  https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/Buitenland/wanhoop-trekt-over-noord-korea-kim-jong-un-verbiedt-zelfmoord/ar-AA1m5MH6?ocid=msedgntp&pc=LCTS&cvid=7307ce24132c47da863c9c93800e17e5&ei=17
  Tja, dat krijg je dan als oetlullen voor god gaan spelen.
  Ik vraag me af wat het commentaar zou zijn geweest als Kim Jong Un zelfmoord zou hebben aangemoedigd.
  God geef me kracht om al die oetlullen te negeren.

 6. Het grootste gevaar zijn de regeringen.
  Zij hebben de ziekmakende monsanto, onderdeel van Bayer, weer voor 10 jaar goedgekeurd.
  De boeren mogen deze pesticide gewoon over over “onze” groente en fruit sproeien.
  Men zegt, dat het nog niet bewezen is, dat het kankerverwekkend en parkinson veroorzaakt.
  De boer zegt..we hebben geen andere keus ???
  Is net zo erg als PFAS van chemours !

 7. Gaan we nu echt eens wat doen. Wie heeft left en durf om echt op te staan. Wie pakt zijn rugzak met wat spullen om onderweg ergens te kunnen slapen. Hebben wij het lef om ons te laten horen. Geen malieveld geleuter, maar wandelen. De vragen te stellen die er werkelijk toe doen. De boeren te ondersteunen die voor ons voedsel zorgen. Op te staan voor je kinderen en kleinkinderen. Zeg maar gewoon een leefbare omgeving. Geweldloos maar wel duidelijk. Geen relschoppers aub. Wie ondersteunt ons dan. In welke stal mogen wij slapen. Wij kunnen die wef figuren het nakijken geven. Wie o wie.

 8. Jaja. Om het millieu en de planeet te redden moet de landbouw en veeteelt dus verplaatst worden van landen in Europa naar landen in Afrika. Dat is waar het op neerkomt.

  De werkelijkheid heeft al diverse keren laten zien wat er gebeurt als je zaken naar Afrika verplaatst; dan verdwijnt het in een zwart gat.
  Zuid-Afrika en destijds Rhodesie waren de graanschuur van Afrika dankzij de blanke boeren. Toen werden die eruit geschopt en verjaagd (gebeurt nog steeds in Zuid Afrika). 20 jaar later was Rhodesie veranderd in Zimbabwe en heerste er hongersnood.
  Zuid Afrika is een land in verval waar de infrastructuur met de dag achteruit gaat en waar de voedselproductie ook daalt.
  Geweldig, wat een vooruitzicht; vruchtbare Nederlandse grond onder het beton stoppen voor windmolens en zonnepanelen, de boeren (die met al hun kennis de hoogste opbrengsten/hectare ter wereld behalen) verjagen, om de landbouw en veeteelt te verplaatsen naar landen waar ze na 200 jaar voorbeelden en 50 jaar van ontieglijk grote stromen geld aan ‘ontwikkelingshulp’ nog steeds niet in staat zijn hun eigen bevolking te voeden.

  Jaja, dat gaat echt ‘de planeet redden’.

 9. Sorry, een spelfout.
  Het moet zijn, lef en durf.
  Nog een aanvulling, starten dit weekend.
  Is kort, ik weet het. Starten en niet aarzelen.
  Kom op mensen.

 10. De kazaarse bloedlijers hebben hele videotheken en bibliotheken vol met chantabel materiaal van dit soort miserabele chuckies! Its all about the children, snappie?

 11. Tedros Adhanom Ghebreyesus is een homo dat op zichzelf is niet zo interessant ze zijn nu eenmaal zo, maar het geeft te denken en dat doen niet veel mensen bijv. de helft van de ‘mannelijke’ Duitsche politici zijn ook homoseksueel, het oud zeer dat deze lieden in hun jeugd mee hebben gemaakt dragen ze nog steeds mee en dat uiten ze op de bekende politieke manier, oud zeer uit je jeugd blijft lang bij, wie het niet kent is een relatief gelukkig mens, psychiatrie van de koude grond.

  https://youtu.be/eyHEmkg48Cg

   • Joost Visser december 27, 2023 Bij 17:27

    Juist dat geeft hun satanische mogelijkheden om gekidnapte kinderen te misbruiken vaak met de dood als gevolg.

    In de periode van de toeslagenproblematiek zijn er – voor zover we nu weten – 413 kinderen overleden. De ouders en in enkele gevallen partner en kinderen van deze overleden kinderen hadden naast het verwerken van dit verlies ook nog om te gaan met de toeslagenproblematiek, valt te lezen in een nota van het ministerie van Financiën die dateert van 30 november 2022.

    De cijfers zijn nog hoger als deze hierboven, maar die kon ik niet zo snel vinden in mijn knipsels.

  • Niet perse hoor. Je kunt zelf wat dieren gaan houden. Kippen, konijnen en/of hamsters bv. Die hebben niet heel veel ruimte nodig, en zijn gemakkelijk te voeren.
   Vlees kun je eten of verkopen of ruilen. Vachten idem. En het stro uit de kooien is goede voeding voor planten, dus ook dat kan gebruikt/verkocht/geruild worden

 12. Onder tussen in nederland:

  1/ https://www.telegraaf.nl/nieuws/246194076/auschwitz-comite-bespioneren-joden-na-oorlog-is-schandalig
  AMSTERDAM – Jacques Grishaver, voorzitter van het Nederlands Auschwitz Comité, vindt het schandalig dat Joodse Amsterdammers die betrokken waren bij het comité na de Tweede Wereldoorlog werden gevolgd door veiligheidsdiensten. Het Parool publiceerde zaterdag een onderzoek op basis van persoonsdossiers die vorig jaar werden overgedragen aan het Nationaal Archief in Den Haag.

  2/ https://historianet.nl/oorlog/tweede-wereldoorlog/dirlewangers-ss-brigade-moordde-en-verkrachtte-erop-los
  Dirlewangers SS-brigade moordde en verkrachtte erop los
  29 Sept 2022 — In 1951 werd hem gratie verleend. De soldaat Mathias Schenk keerde terug naar België, waar hij een gezin stichtte en vier kinderen kreeg …

  3/ https://nl.wikipedia.org/wiki/Operatie_Gladio
  Operation Gladio
  De eerste voorbereidingen werden al in 1947 getroffen. Hoewel de term Gladio alleen slaat op het Italiaanse deel, worden ook de soortgelijke netwerken in andere landen veelal met Gladio aangeduid. Uit recent onderzoek is bekend geworden dat soortgelijke netwerken in geheel West-Europa actief en aan elkaar gelinkt waren. ….. De verschillen tussen de netwerken in de diverse landen waren groot. In enkele landen, waaronder Italië, werden de netwerken een bron van terreur, terwijl in andere landen (waaronder Denemarken en Noorwegen) het netwerk een voorzichtige voorzorgsmaatregel tegen een mogelijke Sovjetinvasie bleef. ….. Ten tijde van de opheffing in 1992 was minister van staat Max van der Stoel de coördinator. De eindverantwoordelijkheid voor ‘het instellen, wijzigen en opheffen van een organisatie in vredestijd, belast met de voorbereiding van een stay-behindorganisatie in oorlogstijd’ werd gedeeld door de minister-president en de minister van Defensie. De uitvoeringsorganisatie was formeel ondergebracht bij de generale staf van de krijgsmacht en maakte gebruik van de huisvesting (villa Maarheeze in Wassenaar) van de Inlichtingendienst Buitenland (IDB).
  https://geopoliticaleconomy.com/2022/05/06/operation-gladio-nato-nazis-cia/
  USAInside Operation Gladio: How NATO supported Nazis and terrorists
  Journalists Benjamin Norton and Asa Winstanley discuss Operation Gladio, the NATO “stay behind” networks in which the CIA armed former Nazis and fascists to wage war on the left.
  https://www.historynet.com/these-nato-generals-had-unusual-backgrounds-they-served-in-the-third-reich/
  THESE NATO GENERALS HAD UNUSUAL BACKGROUNDS: THEY SERVED IN THE THIRD REICH
  Amid the Cold War two German generals were among the few NATO commanders with direct experience fighting the Soviets—not to mention the Allies

  4/ https://en.wikipedia.org/wiki/Kurt_Waldheim
  Kurt Josef Waldheim was an Austrian politician and diplomat. Waldheim was the Secretary-General of the United Nations from 1972 to 1981 and president of Austria from 1986 to 1992. While he was running for the latter office in the 1986 election, the revelation of his service in Greece and Yugoslavia, and participation in Nazi atrocities, as an intelligence officer in Nazi Germany’s Wehrmacht during World War II, raised international controversy.

  5/ https://www.youtube.com/watch?v=p32X9aFEdV8
  Pres. Erdogan noemt Nederland een nazi-restant
  RTL Nieuws

  6/ als dit allemaal feitelijk waar is dan komen de volgende vragen op
  A – wat er met het echte verzet is gebeurd na de oorlog
  B – wat is onze democratie waard
  C – wat zijn onze mensenrechten / burgerrechten waard

 13. Tedros,
  Ik wil me niet schuldig maken aan racisme!
  Ik wil geen onderscheid maken in huidkleur!
  Ik geloof dat hij heel goed beseft wat hij aan het proberen is.

  Het is aan het proberen om de ideeën van Adolf Hitler voort te zetten!

  Overal worden er “blanke” mensen met Adolf Hitler vergeleken.
  Alsof men wilt zeggen dat “niet-blanken” het iet kwalijk genomen kan worden als ze dergelijk gedrag vertonen.
  En er is niemand (stoer genoeg) om dat aan te kaarten.
  Men heeft het over het vermeende slavenij verleden van eeuwen geleden.
  Het blanke volk moet in de wereld van de blanken boete doen!

  Er is geen land van kleurlingen wat aantrekkelijk genoeg is om daar naartoe te gaan!
  Tedros is een Ethiopiër wat een positie heeft bij een organisatie onder leiding van Kill Bill Gates, een van de meest foute “blanke” westerling!

  Opvallend dat the Brute Lowlife Motherfuckers, zich daarover niet laten horen!

  De Ethiopiër Tedros die iets zegt over de voedselvoorziening.

  In 1985 werden er benefiets concerten georganiseerd, vanwege het gebrek aan voedselvoorzieningen in landen van niet-blanken volkeren.
  Voor de hongersnood in landen als Ethiopië, landen van volkeren als Tedros Armageddon,
  van de World Hijack Order!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in