Ursula von der Leyen en Margrethe Vestager zijn de drijvende kracht achter het sanctiebeleid dat de Europeanen verplettert. Montage: NyD-Europaparlamentet/CC BY 2.0

Wellicht wilt u kennis nemen van dit recente citaat van de Hongaarse premier Viktor Orban: “Het gewapende conflict in Oekraïne zal voortduren tot 2030, als gevolg daarvan zal Oekraïne de helft van zijn grondgebied verliezen, en op dat moment zal de EU ophouden te bestaan. Dit conflict had lokaal kunnen zijn, maar door de interventie van het Westen is het mondiaal geworden, waardoor de economie van de EU is vernietigd.”

De heer Orban lijkt ook de steun te hebben – althans de stilzwijgende steun – van de Visegrad-groep, bestaande uit vier landen, de V4, achrijft Peter Koenig.

Het is een informeel regionaal samenwerkingsverband tussen de vier Midden-Europese landen: Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije, die niet alleen verbonden zijn als buurlanden en vergelijkbare geopolitieke situaties, maar vooral door hun gemeenschappelijke geschiedenis, tradities, cultuur en waarden. De V4 werd in februari 1991 in Visegrád, Hongarije, opgericht door de vier lidstaten.

Bovenstaande verklaring is een reactie van premier Victor Orban op het dreigement van de (ongekozen) voorzitter van de Europese Commissie, Ursula van de Leyen, aan Hongarije om de 7,5 miljard euro die het land toekomt in het kader van het zogenaamde cohesiebeleid van de Europese Unie af te snijden. Dit is het belangrijkste investeringsbeleid van de EU, een soort COVID-compensatie.

Volgens de EU-regelgeving verleent het Cohesiefonds steun aan lidstaten met een bruto nationaal inkomen (BNI) per hoofd van de bevolking van minder dan 90% van het gemiddelde van de EU-27. Het doel van de subsidie is de economische, sociale en territoriale cohesie van de EU te versterken.

In dat kader komt het cohesiebeleid ten goede aan alle regio’s en steden van de Unie en bevordert het economische groei, het scheppen van banen, het concurrentievermogen van het bedrijfsleven, duurzame ontwikkeling en milieubescherming.

Waarom dan dit dreigement? Omdat de heer Orban weigert Rusland te sanctioneren?

Omdat hij uiting geeft aan zijn recht van een soevereine staat – en als leider van Hongarije wordt hij gesteund door ongeveer 70% van de bevolking – van al diegenen die nationale soevereiniteit belangrijker vinden dan het volgen van het dictaat van een ter ziele gegane Europese Unie, een Amerikaanse vazal bij uitstek.

En – hoewel oorlog nooit gerechtvaardigd is – begrijpt de heer Orban waarom Rusland acties moest ondernemen om het Russische volk in het Donbas-gebied te beschermen, plus om de nazi-staat Oekraïne te demilitariseren – in het bijzonder de Azov-bataljon(s) die tijdens WOII aan de zijde van Hitlers troepen tegen de Sovjet-Unie vochten.

Laat staan de constante en steeds toenemende druk van de door Washington / Pentagon gestuurde NAVO, oprukkend naar Rusland; plus, het feit dat geen van de twee Minsk-akkoorden (september 2014 en april 2015), gesponsord door Frankrijk en Duitsland, over het oplossen van het Oekraïne-conflict, ooit werden nageleefd.

Zie deze volledige BBC-reportage over mevrouw Victoria Nuland, vice-minister van Buitenlandse Zaken in 2014 “F*ck Europe”, en meer. Dit gesprek ging slechts enkele dagen vooraf aan de door het westen geïnspireerde – VS, EU, NAVO – Maidan Coup van 22 februari 2014 tegen de rechtmatig en democratisch gekozen president van Oekraïne, Viktor Janoekovitsj.

Ook te vermelden zijn de twintig of dertig biologische laboratoria van graad 4 (oorlogstype) die door de VS zijn gefinancierd en gebouwd op het grondgebied van Oekraïne. Dit heeft mevrouw Nuland zelf toegegeven voor een commissie van het Amerikaanse Congres. Deze laboratoria vormden een direct gevaar voor Rusland. Uiteraard kon president Poetin niet zomaar toekijken hoe de NAVO het Oekraïense leger bewapende en trainde met “boots on the ground”.

  Franse huurlingen sterven in Oekraïne: Het Westen moedigt militanten aan om aan de kant van Kiev te vechten

Dit alles is natuurlijk bekend bij de Europese Commissie. Mevrouw Von der Leyen weet precies de waarheid over Oekraïne, maar blijft liegen tegen het Europese volk, daarbij massaal geholpen door de gecorrumpeerde media. Daarom zijn de Europeanen verblind en blijven ze bijna unisono schreeuwen: Rusland-Rusland-Rusland!

Gezien deze omstandigheden vraagt men zich af of er sprake is van een moedwillige agenda van bewuste zelfvernietiging van de Europese Unie door de leiding van de EG. In feite weten ze precies wat ze doen.

Washington / de NAVO hebben hun beste kandidaten gekozen om hun snode agenda uit te voeren.

De corruptieprestaties van mevrouw Von der Leyen en de Duitse kanselier Scholz, die Europa en zijn land elke dag verraadt, spreken voor zich.

Nu komt Italië

Toen Italië zich opmaakte voor de verkiezingen van voorbije zondag – 25 september 2022 – en een coalitie van rechtse partijen, de meeste tegen sancties tegen Rusland, als winnaar uit de bus leek te komen, stak mevrouw Von der Leyen opnieuw haar vinger op naar Italië en herinnerde zij de Italianen eraan dat zij moesten stemmen volgens het Europese mandaat, neoliberaal natuurlijk, en voor de agenda van de globalisten.

Mevrouw von der Leyen liet doorschemeren dat het land sancties tegemoet kan zien zoals die welke onlangs tegen Hongarije en Polen zijn getroffen als de komende verkiezingen de voorspelde rechtse overwinning opleveren.

“Mijn benadering is dat welke democratische regering ook bereid is met ons samen te werken, wij werken samen,” zei zij in antwoord op een vraag of zij “bezorgd” was over de Italiaanse parlementsverkiezingen van zondag, waarbij de conservatieve Fratelli d’Italia (Gebroeders van Italië) naar verwachting de eerste plaats zullen innemen.

“Als het in een moeilijke richting gaat, ik heb gesproken over Hongarije en Polen, hebben we instrumenten,” verklaarde von der Leyen (RT, 23 september 2022).

Deze instrumenten verwijzen naar het inhouden van geld uit het Cohesiefonds. Als deze verklaring al iets heeft uitgelokt, dan heeft ze een steeds sterkere Italiaanse stemming naar rechts uitgelokt.

Ondertussen is de verkiezingsuitslag duidelijk. Een coalitie onder leiding van Giorgia Meloni’s Broeders van Italië partij. Mevrouw Meloni zal naar verwachting de meest rechtse regering van het land vormen sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog. Ook de uiterst rechtse Liga, geleid door Matteo Salvini, en Forza Italia, geleid door drievoudig premier Silvio Berlusconi, zullen er deel van uitmaken. Salvini hekelde de “beschamende arrogantie” van von der Leyen en riep de EC op om “de vrije, democratische en soevereine stem van het Italiaanse volk te respecteren!”

Mevrouw Giorgia Meloni zal als eerste vrouw in de recente Italiaanse geschiedenis de nieuwe regering van Italië leiden.

De Italiaanse coalitiepartijen zijn allemaal niet erg EU-vriendelijk. Zij laten zich zeker niet intimideren door mevrouw von der Leyen. En dat weet ze, net als al haar geldschieters en degenen die de bevelen geven, Washington, de NAVO, het Pentagon en het gigantische onzichtbare financiële complex achter het globaliseringsproject van het WEF, de One World Order (OWO).

Wat als Italië en/of Hongarije de EU zouden verlaten?

Italië is een van de oorspronkelijke leden van de Europese alliantie, waarvan de oorsprong teruggaat tot de Europese Gemeenschap voor Kolen en Staal (EGKS) en de Europese Economische Gemeenschap (EEG), die respectievelijk werden opgericht bij het Verdrag van Brussel van 1948, het Verdrag van Parijs van 1951 en het Verdrag van Rome van 1957.

Laten we ook niet vergeten dat het oorspronkelijke idee voor een Europese Unie, de oprichting van het Verdrag van Rome, afkomstig was van de Rockefellers. Zij wisten toen al dat een heropgebouwd Europa, vooral met Duitsland voorop, een ongewenste concurrentie voor de Verenigde Staten zou kunnen worden. Maar als een vereniging van landen met één munt konden zij worden gecontroleerd. Maar ze mochten nooit één land worden, zoals een federatie naar Amerikaans model. Dat zou te gevaarlijk zijn als economisch blok.

  Dit is de manier waarop het Westen eindigt

Met de eveneens geplande vernietiging van de Sovjet-Unie door een Koude Oorlog en alle nep-gevaar-propaganda die daarbij hoorde en die in 1991 met succes eindigde voor de VS, zag het er goed uit voor het een Imperium.

Maar toen kwam Vladimir Poetin, en niets verliep zoals het westen, voornamelijk Washington, had voorzien. Want Europa onder betovering van het ingebeelde “gevaar” van de USSR, was al onder de vleugels van haar beschermer en mentor, Washington, Pentagon en vervolgens de steeds groter wordende NAVO. In feite had Europa geen eigen leger. De NAVO zou zorgen voor de verdediging van Europa.

De enige visionair die toen de ondergang van Europa onder de NAVO en zonder eigen leger zag en voorspelde, was generaal Charles de Gaulle, president van Frankrijk tot 1969. Hij verliet Frankrijk uit de NAVO, totdat de Franse president Sarkozy Frankrijk in 2009 weer toeliet tot het Atlantisch Bondgenootschap.

Terug naar Italië.

Het kan inderdaad het einde betekenen van de Europese Unie zoals wij die kennen, als Italië het bondgenootschap verlaat, of beter nog, als Italië en Hongarije het bondgenootschap verlaten. Als Hongarije uit de EU stapt, wordt het waarschijnlijk gevolgd door haar bondgenoten van de Visegrad-groep (V4 = Polen, Tsjechië, Slowakije en Hongarije).

Zie deze 4 minuten durende video “Beschamende arrogantie”.

En er is meer – onderwater ontploffingen van de Nord Stream 1 en 2 pijpleiding.

Op 27 september 2022 hebben verschillende diepzee-explosies beide Duits-Russische gaspijpleidingen, Nord Stream 1 en 2, vernietigd. Dit veronderstelt dat geen enkele druk, of tweede gedachte van de Duitse leiding of het parlement, of het bedrijfsleven, de beslissing van Duitsland om Rusland te sanctioneren en te weigeren Russisch gas te kopen, kan terugdraaien.

Het is onmogelijk dat de EU, met haar hoofdkwartier in Brussel, en de NAVO niet op de hoogte waren van het vernietigingsplan. Dit is dus een zelfmoordactie van de EU, waarbij de Duitse economie, en daarmee een groot deel van de Europese / EU-economie – en de levensstandaard van de Europese bevolking – willens en wetens wordt vernietigd.

Om deze lang geplande, door Washington gedicteerde en door de EU overeengekomen daad van zelfvernietiging niet terug te draaien, moesten de twee pijpleidingen worden vernietigd. Vier explosies in totaal, zoals geregistreerd door Denemarken en Zweden. Onbehandeld gas puilt op uit de zee, bij Denemarken. De gevolgen voor het milieu en de gezondheid zijn nog niet te overzien.

De waarde van het ontsnappende gas is na twee dagen al geschat op 2 miljard euro.

Inderdaad, het terugdraaien van hun belofte aan Washington om Europa te vernietigen, was een risico voor de westerse wannabe imperiummachten, de VS / NAVO. Als Duitsland om ethische of gewetensbezwaren haar vernietigende beslissing zou opgeven, om haar bevolking te beschermen tegen een voorspelde “extreem koude winter”, en tegen een imploderende economie – zoals we momenteel meemaken – zou het westerse globaliserings-, alias OWO-plan mislukken.

Deze pijplijnontploffingen zijn een openlijke oorlogsverklaring aan Europa. Aan de bevolking van Europa. En dit – zeer waarschijnlijk – met medeweten van Brussel, d.w.z. de EU-Commissie, of in ieder geval het hoofd van de EC.

  Opnieuw een Oekraïense soldaat gespot met nazi-insignes

Al op 22 februari 2022, in antwoord op de vraag van een journalist wat Washington zou doen als Duitsland ondanks de huidige sancties tegen Rusland zou besluiten Russisch gas te kopen om hun economie en mogelijk het leven van veel Duitsers te redden, zei Biden dat ze middelen hadden om de pijpleidingen van de Oostzee te saboteren. Zie video van 35 seconden.

Op 2 september 2022 hebben Russische inlichtingendiensten al melding gemaakt van Amerikaanse / NAVO militaire manoeuvres met onderwaterdrones, geladen met explosieven. Zie dit en dit.

Op 26 september 2022 blazen VS / NAVO speciale onderwater torpedo’s Nord Stream 1 en 2 op.

Ongeacht al het bewijs dat Brussel volledig op de hoogte was van deze “oorlogsdaad” tegen Europa, gelanceerd door de VS / NAVO, neemt de massale en zoals gewoonlijk misleidende hypocriete houding van de EU schandelijke proporties aan. Josep Borrell, hoofd van het buitenlands beleid van de EU, zei woensdag dat het blok “diep bezorgd” was over de schade aan de Nord Stream 1 en 2 gaspijpleidingen die Rusland via de Oostzee met Duitsland verbinden.

“Europa belooft ‘robuuste en eensgezinde’ reactie op vermoedelijke sabotage van twee Russische gaspijpleidingen.”

De sabotagedaad kan blijvende onherstelbare schade hebben achtergelaten, als deze niet snel wordt gerepareerd, omdat het binnendringende zeewater de pijpleidingen snel kan aantasten, aldus een Duitse anonieme ambtenaar, volgens een bericht op RT.

Wie gaat de schade tijdig herstellen, zodat de corrosie geen permanente schade achterlaat?

Duitsland zal daarvoor waarschijnlijk geen toestemming krijgen van de VS/NAVO, en Rusland – nou ja, de NAVO zal alles doen wat nodig is om dat te voorkomen.

In dit stadium is Rusland wellicht het meest geïnteresseerd in het stoppen van de gasstroom, om de economische verliezen en de potentiële milieuschade een halt toe te roepen.

Kortom, alles wijst in de richting van de vernietiging van Europa vanuit alle hoeken en kanten: ontmanteling van de Europese Unie. De veronderstelde Eén Wereld Orde regering wil niet omgaan met een blok van landen, met 500 miljoen mensen en een geschat BBP van US$ 17 biljoen equivalent (2022), de facto de derde grootste economie ter wereld, na de VS en China (2022 geschat VS en China respectievelijk US$ 20 biljoen en US$ 19,9 biljoen).

De vernietiging van de Europese economie en de vernietiging van de EU – de alliantie van Europese landen die van Washington nooit een federatie mochten worden, zoals de Verenigde Staten van Amerika – is dus een plan waarvan de EG zich volledig bewust is en waarmee zij heeft ingestemd.

Dit kan ook het vertrek van Groot-Brittannië uit de EU verklaren.

De agressieve provocaties tegen Italië, een van de grondleggers van de EU, plus Hongarije en bij associatie de V4, zijn de strategie van het imperium om de EU te laten instorten, uitgevoerd door de Europese Commissie zelf.

Als u zich bewust bent van het plan, kunt u misschien voldoende hoge politici en vooral zakenmensen en CEO’s wakker schudden om het te stoppen; om tenminste de economische vernietiging van Europa te stoppen. De EU in haar huidige vorm is een schande. Ontmanteling en terugkeer naar soevereine natiestaten zou een voordeel zijn voor de mensheid. Het zou een nieuwe, niet-globalistische start mogelijk maken – één grote stap verwijderd van een geglobaliseerde OWO.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Amerika drijft Europa in een nucleaire oorlogVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelPoetin onthult de waarheid over kwaadaardige, SATANISCHE westerse leiders die de wereld PLUNDEREN en de menselijke vrijheid vernietigen
Volgend artikelDuitsland spendeert 2,5 miljard euro aan 100 miljoen Bivalente Boosters om te ontdekken dat niemand ze wil
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. I would like to know what the money is to be used for –

  Video: Beyond Insane, Jews at work: Pelosi rams through $1.5 trillion spending bill in the middle of the night!!!!
  2nd October 2022

  [There is insanely crazy stuff going on in the US Government. The hag Pelosi is wild in what she’s doing. A bill of 2,700 pages was put online at midnight and then everything was voted on in the middle of the night. Now Congressmen can’t modify it, and they only have an insanely short time to go through these crazy 2,700 pages. The amount of money being spent is an insane $1.5 trillion. It seems to me as if this omnibus spending bill merely relates to keeping the government running. This amount is crazy. It does suggest that the Government is in trouble. I’ve never heard of anything like this even in the USA. It is good that there are some more vocal Whites around who dare to tell the truth, like this Congresswoman. Pelosi is very corrupt. I’m amazed at how all these people in congress have got all kinds of business dealings. Pelosi and her husband have got business stuff. Nobody in Government should have any businesses while they are in office. I find this insane. Hitler would never have allowed crap like this. Rest assured, JEWS ARE AT WORK. The Jews must be stealing almost everything they can in America WHILE THEY CAN. This is very creepy. It might also show that things are close to collapse. That things are teetering on the edge. Jan]

  Here’s the video: https://www.tiktok.com/@oklahomagirl74578/video/7148770551270657326?_r=1&_t=8W5amDb7R9P&is_from_webapp=v1&item_id=7148770551270657326

  http://historyreviewed.best/index.php/video-beyond-insane-jews-at-work-pelosi-rams-through-1-5-trillion-spending-bill-in-the-middle-of-the-night/

 2. ………..En – hoewel oorlog nooit gerechtvaardigd is………
  Als niets meer helpt dan is het enigste dat nog helpt het recht van de sterkste.
  Het is niet anders.

  • Vraag me werkelijk af waarom gegrepen wordt naar een primitief middel als oorlog anno 2022. Dit is echt het slechtste van het aller slechte wat er is.

 3. Het enige dat helpt is de Liefde en compassie voor onze aarde!
  Daar kan geen bom tegenop.
  Dus stuur Licht de wereld in! Daar waar nodig.

  • @ Frans oktober 4, 2022 at 09:15,
   Dit is je zelf ogenkleppen opzetten en dan beweren dat er niets te zien is en je zelf voorhouden dat liefde alles overwint. Als de kwaadaardige dood en verderf zaaien en alles en iedereen uitmoord voor eigen gewin, ga jij bidden en schaf je parallel eraan je leger af. Zet die roze bril af en kom uit de fictie en stap in de werkelijkheid. Je hebt alleen vrijheid, als jij zelf bereid bent om die te verdedigen en er voor wil vechten. Dat doe je niet door gehoorzaam te zijn aan het kwaad, wat onze overheden zijn.

 4. Ursula Gertrud Albrecht. Ze gebruikt /is gerechtigd om de naam van haar man te gebruiken. Ik neem aan dat hij heet :VON der Leyen. Niet VAN. Waarom onze taal te schande maken door ‘van’ te gebruiken? Ze is Duits, niet Nederlands.

 5. De architect Mies van der Rohe, (1886 – 1969) (less is more) heeft zijn tussenvoegsel von laten veranderen in van als eerbetoon aan de Nederlandse architecten/kunstenaars tijdens het interbellum.

 6. Hongarije en Servie staan voor de belangen van hun bevolking.
  Kan ik van Nederland niet zeggen.
  Von der leyten is een zeug die het Vierte Reich wil via EU.

  Orban heeft gelijk; als ze netto betalers worden: wegwezen!!
  Zou NL ookmoeten doen…

  En die oorlog: vlgs de vN hebben de Russen het recht er te zijn; dus met de mini Snuiver te helpen, neemt EU deel aan die oorlog, en aan de verkeerde kant….proost!

  Zou Orban uit EU gaan, kostdat EU milliarden per jaar; denk even aan de grenzen, en vracht vervoer….

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in