STOCK-FREE.ORG (Public Domain)

De Russische president Vladimir Poetin was zowel onthullend als hard in zijn opmerkingen tijdens een persconferentie op het Russische Internationale Economische Forum in Sint-Petersburg.

Verwijzend naar de inzet van F-16 gevechtsvliegtuigen door Westerse landen in Oekraïne, zei de Russische president dat de F-16’s die NAVO-landen naar Kiev gaan sturen, ook zullen verbranden, bericht Pronews.

Poetin verwees persoonlijk naar de Oekraïense president Zelensky en zei dat “hij de schande van de Joden is.”

“Ik heb van jongs af aan veel Joodse vrienden. Zij vertellen mij dat Zelensky geen Jood is. Hij is de schande van het Joodse volk,” zei hij.

Poetin verwees ook naar de verliezen van de Oekraïense strijdkrachten tijdens het zogenaamde tegenoffensief.

Hij zei dat de Oekraïense strijdkrachten 186 tanks en 418 gevechts- en infanterievoertuigen tijdens het tegenoffensief hebben verloren.

De Russische president zei over het Oekraïense tegenoffensief:

“Ik denk dat de strijdkrachten van Oekraïne geen kans hebben op een tegenoffensief. Het Westen heeft Kiev sinds 2014 voorzien van een groot aantal militaire uitrustingen.

De oorlog in Zuidoost-Oekraïne begon in 2014 en niemand in het Westen wil erover praten. Het leger, vliegtuigen, artillerie werden gebruikt in Donbass, wat is het anders dan oorlog,” voegde hij eraan toe.

  Oorlogspropaganda over Oekraïne begint dun te slijten

Hij herinnerde eraan dat het niet Moskou was die de Westerse partners bedroog na de ondertekening van de Minsk-akkoorden, maar dat het Westen dat deed en Rusland gedwongen werd om zijn toevlucht te nemen tot militaire actie door de strijdkrachten van de Russische Federatie te activeren.

Wat de demilitarisering betreft, zal Oekraïne binnenkort stoppen met het gebruik van zijn militaire uitrusting en vandaag de dag worden westerse wapens steeds vaker verbrand.

“Je kunt nauwelijks een oorlog winnen met andermans wapens,” zei Poetin.


Copyright © 2023 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

Zelensky’s toekomstperspectieven worden steeds somberderVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelRussische troepen krijgen geldbeloning voor vernietigen NAVO-hardware (+ Video’s)
Volgend artikelOekraine lijdt meer verliezen aan het front, berichten van aanval op Kiev
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  • En wat hebben wij?
   Een politiek lijder zonder kinderen.
   Zo doortrapt als het water diep is,zelfs veinzende geheugenverlies.
   Mooi dat er op internet een wayback-machine bestaat.
   Kunnen we mooi nijhouden waar over gelogen wordt.
   Waarom zijn er 480 jonge mensen overleden,na de toeslagen-affaire?
   Zelfdoding?Ik kan me er een klein beetje iets van voorstellen.
   Net als de boeren en de mensen in Groningen,worden mensen bewust kapot gemaakt.
   De Staat is verworden tot onze vijand.
   Je hebt je loonbelasting,ga je winkelen,mag je weer meer belasting betalen.
   Overal word er een verdien-model op losgelaten.
   Net als je bank,ze doen geen zak voor je(Ja kantoren sluiten)maar de kosten voor je rekening zijn meer dan 5 euri per maand (ING).
   Er gaat een tijd komen,dan keert de wal het schip…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in