Russian President’s official website / Kremlin.ru / (CC BY 4.0 DEED)

President Vladimir Poetin deed een interessante bekentenis in een recent interview met Russische media. Hij zei dat hij “spijt” had dat hij niet eerder het bevel had gegeven voor de militaire operatie in Oekraïne, schrijft Finian Cunningham.

Over het algemeen klonk Poetin zelfverzekerd in het interview over de vooruitzichten op een overwinning in Oekraïne op de door de VS geleide NAVO-proxyoorlog. Deze week is het twee jaar geleden dat Russische troepen Oekraïne binnenvielen op 24 februari 2022.

Onafhankelijke analisten en zelfs westerse media geven toe dat het door de NAVO gesteunde regime in Kiev wankelt op een nederlaag door superieure Russische strijdkrachten. De val van de strategische stad Avdiyivka in de afgelopen dagen voorspelt een definitieve ineenstorting van het regime.

Rusland controleert ongeveer 20 procent van het grondgebied in het oosten en zuiden van wat ooit Oekraïne was. Het grondgebied omvat de Donbass-regio en de Krim, die nu een legaal, integraal deel van de Russische Federatie zijn.

Toch zei de Russische leider in het interview openhartig dat hij het Russische leger eerder had moeten opdragen de confrontatie met het Oekraïense regime aan te gaan.

Het Russische persbureau Tass citeert Poetin als volgt: “Het enige waar we spijt van kunnen hebben, is dat we niet eerder zijn begonnen met onze actieve acties, in de overtuiging dat we te maken hadden met fatsoenlijke mensen.”

Poetin specificeerde niet hoeveel eerder Rusland zijn speciale militaire operatie had moeten starten om de etnisch Russische bevolking van het voormalige Oost-Oekraïne te verdedigen en het door de NAVO gesteunde regime in Kiev te denazificeren.

Hij verwees naar de vredesakkoorden van Minsk die in 2014 en 2015 tot stand kwamen door bemiddeling van Duitsland, Frankrijk en Rusland.

Poetin voegde eraan toe: “Later bleek dat we in dit opzicht werden misleid, omdat zowel de voormalige Duitse kanselier [Angela Merkel] als de voormalige president van Frankrijk [Francois Hollande] openlijk in het openbaar hebben toegegeven dat ze nooit van plan waren om de akkoorden na te komen. In plaats daarvan kochten ze tijd om meer wapens te leveren aan het regime in Kiev, en dat is precies wat ze deden.”

  Russische economie groeit drie keer sneller dan die van de eurozone - Guardian

Begin mei 2014 schreef ik een artikel met de kop: “Poetin zou troepen naar Oekraïne moeten sturen”.

Het leek misschien een roekeloze uitspraak op dat moment, maar de daaropvolgende gebeurtenissen in de afgelopen tien jaar hebben het argument gerechtvaardigd.

Het artikel werd voor het eerst gepubliceerd rond 4 mei 2014 door de Iraanse nieuwszender Press TV, waar ik een vaste column schreef (totdat Amerikaanse sancties tegen Iran mijn werk daar om zeep hielpen). De link naar mijn oorspronkelijke opiniestuk op Press TV lijkt van het internet te zijn verdwenen. Gelukkig werd het destijds wel opnieuw gepubliceerd door andere sites, waaronder de website van Paul Craig Roberts. Roberts is een zeer gerespecteerd Amerikaans schrijver en goed geïnformeerd commentator die tijdens de regering van president Ronald Reagan assistent-secretaris van Financiën was.

Mijn column verwees naar het bloedbad in Odessa op 2 mei, waar meer dan 40 burgers werden vermoord. Ze protesteerden tegen het door de NAVO gesteunde neonazi-regime dat in februari 2014 de macht had gegrepen in Kiev als gevolg van een door de CIA gesteunde staatsgreep tegen een gekozen pro-Russische president. De antifascistische demonstranten schuilden in het gebouw van het Trade Union House in de stad, dat in brand werd gestoken door aanhangers van het regime in Kiev. Het artikel benadrukte ook hoe de toenmalige baas van de CIA, John Brennan, Kiev had bezocht de maand ervoor, in april 2014, en twee maanden na de staatsgreep die het huidige neonazi-regime aan de macht bracht. De CIA leidde de zogenaamde “antiterreuroperatie” van het regime in Kiev na de staatsgreep. De door de NAVO bewapende en getrainde neonazi-paramilitairen van het regime begonnen het Russische volk in de Donbass aan te vallen, dat tegen de illegale machtsovername in Kiev was. De daaropvolgende burgeroorlog, die door de NAVO werd aangewakkerd, kostte aan ongeveer 14.000 mensen het leven en leidde tot de ontheemding van meer dan een miljoen mensen.

De burgeroorlog en de agressie tegen de bevolking van Donbass gedurende acht jaar van 2014 tot 2022 leidden er uiteindelijk toe dat Poetin twee jaar geleden het bevel gaf aan Russische troepen om in te grijpen.

  Franse huurlingen sterven in Oekraïne: Het Westen moedigt militanten aan om aan de kant van Kiev te vechten

Natuurlijk hebben de westerse regeringen en media de geschiedenis verdraaid door Poetin en Rusland te belasteren voor het zogenaamd zonder provocatie “binnenvallen” van Oekraïne, het schenden van zijn soevereiniteit en het bedreigen van de rest van Europa.

Zoals Poetin in zijn hierboven geciteerde recente interview opmerkte, was de belangrijkste reden waarom hij militair ingrijpen uitstelde dat Moskou was misleid door Duitsland, Frankrijk en de rest van de NAVO. Het Russische leiderschap geloofde dat de Westerse mogendheden oprecht waren in hun belofte om het conflict in Oekraïne diplomatiek op te lossen onder de akkoorden van Minsk.

Het artikel waarnaar deze auteur verwijst, werd gepubliceerd voordat de Minsk-akkoorden werden gesloten. Hier volgt een fragment uit dat artikel.

“De huidige situatie [in Oekraïne, mei 2014] lijkt op de vorige geheime door de VS geleide operatie in Zuid-Ossetië in 2008, toen door de NAVO gesteunde Georgische troepen probeerden dat land, een Russische bondgenoot, te destabiliseren. Rusland trad toen resoluut op, stuurde zijn troepen en verjoeg het NAVO-complot. En Washington krabbelde terug.”

“Washington is weer bezig: ondermijnen, liegen, moorden en dreigen [in Oekraïne]. Maar het is laffe bluf die Poetin onmiddellijk neer zou moeten slaan. De realiteit is veel te ernstig om je te vermaken met deze cynische westerse spelletjes. Het leven van mensen in Oekraïne loopt echt gevaar door de fascistische paramilitairen en politicus-bendeleden die Washington in Kiev heeft geïnstalleerd en waaraan het zich nu volledig overgeeft. De bloedige gebeurtenissen van dit weekend [in Odessa] zijn een tragisch bewijs van de urgente dreiging.”

In mijn artikel drong ik er bij president Poetin op aan om troepen naar Oekraïne te sturen om een grotere escalatie van de oorlog te voorkomen. Het bevatte een argument dat de NAVO-machten – indien niet gecontroleerd – het geweld en de dreiging voor Rusland zouden opvoeren.

Op het moment dat we dit schreven, waren er ongeveer 100 doden gevallen door de NAVO gesteunde fascisten in Oekraïne na de februari coup in 2014. Naarmate de agressie tussen 2014 en 2022 escaleerde, steeg het dodental tot 14.000. Na twee jaar conflict in Oekraïne na de start van de Russische operaties is het dodental opgelopen tot minstens 500.000 Oekraïense soldaten en een onbekend aantal aan Russische militaire zijde. Ook zijn er tientallen Russische burgers gedood met langeafstandswapens van de NAVO die door het regime in Kiev werden afgevuurd op het vooroorlogse grondgebied van de Russische Federatie. Bovendien is de NAVO steeds nauwer betrokken geraakt bij de proxyoorlog als directe tegenstander van Rusland.

  Poetin vernietigt verder het Trump-Rusland samenzweringsbedrog - zegt dat hij Joe Biden liever ziet winnen dan Trump omdat hij meer "voorspelbaar" is

Het conflict had waarschijnlijk binnen de perken kunnen worden gehouden als Rusland veel eerder was opgetreden om zijn belangen te verdedigen. President Poetin heeft zelf spijt betuigd dat hij niet eerder in actie is gekomen.

Ik neem niet aan dat president Poetin mijn oorspronkelijke artikel van bijna 10 jaar geleden heeft gelezen. Maar als hij toen het initiatief had genomen in plaats van de confrontatie met de NAVO-troepen uit te stellen voordat ze de dreiging in Oekraïne hadden geconsolideerd, had Poetin veel van de verwoesting en dood kunnen voorkomen.

Dit is geen geval van achteraf. De waarschuwingssignalen waren al duidelijk in 2014. Rusland had eerder moeten ingrijpen, zoals president Poetin nu toegeeft.

Uiteindelijk zal Rusland de door de VS geleide NAVO-as in zijn Oekraïense proxyoorlog verslaan. Maar de overwinning heeft langer geduurd en is bloediger geweest dan wanneer Poetin eerder had ingegrepen.

Er is in ieder geval één constructieve les geleerd. De Verenigde Staten en hun NAVO-volgelingen zijn nooit te vertrouwen. Rusland moet altijd vastberaden handelen om zijn belangen veilig te stellen en zijn betrekkingen met de Westerse mogendheden baseren op het feit dat zij inherent verraderlijk, kwaadwillig en volstrekt onbetrouwbaar zijn.


Copyright © 2024 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

Rusland en het Westen verwikkeld in een fundamenteel conflict tussen globalisten en anti-globalistenVolg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

Vorig artikelBalsemer deelt schokkende video over het verwijderen van “vreemde witte vezelachtige stolsels” uit een lijk – “Ik begon dit pas begin 2021 te zien”
Volgend artikel1984 versus Brave New World – Hoe vrijheid sterft
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

36 REACTIES

 1. Deze heer Poetin heeft meegewerkt aan de ontvolking van de wereld op grote schaal dat in Parijs destijds besloten is onder de groten (Stinkend rijke) der aarde omdat men toen al dacht dat veel grondstoffen niet meer toereikend was om 8 miljard mensen te voorzien van alle weelde zoals goederen en vooral voeding! Daarna kregen ze ruzie onder elkaar en braken overal conflicten uit,,,, tot oorlog toe…. Ook hij was mede schuldig dat er nu veel doden onnodig vallen on deze conflicten,(oorlogen) maar waarschijnlijk blijkt dat oorlog voeren het beste middel is om landen te ontvolken De edelen van vroeger deden dat geregeld als er teveel mensen geboren werden….. en stuurde veel jonge mannen gedwongen,,,,, naar het slagveld!????

  • Daarna kregen ze ruzie onder elkaar en braken overal conflicten uit,, ja marcel en als zij klaar zijn met het klootjesvolk dan maken ze elkaar af door hun hebzucht want kom niet aan hun geld je mag hun vrouwen en kinderen verkrachten waar zij bij zijn doet hun niets maar KOM NIET AAN HUN GELD

 2. Rusland was er ook nog niet helemaal klaar voor…uw vijand Onderschatten is ook Levensgevaarlijk..een nederlaag zou nog véél erger geweest zijn…daar is hij én zijn entourage slim genoeg in geweest.. hoe pijnlijk ook..en ja als je Duitsland én Frankrijk niet kan vertrouwen..dan weet je tenminste dat je misschien toch juist gehandeld hebt, hoe Pijnlijk ook…♥️🇷🇺🌹

 3. “Maar als hij toen het initiatief had genomen …… had Poetin veel van de verwoesting en dood kunnen voorkomen.”

  Nee, dat had hij niet. Dan had de hele wereld Rusland gezien als het grote gevaar voor de wereld. Oftewel, dan had niemand vermoed dat het Westen het ultieme Kwaad is, totdat het te laat is. Dan was de schade niet te overzien geweest, zo onvoorstelbaar groot. Voor iedereen op deze wereld. Alles gebeurt zoals het moet gebeuren. Op het juiste moment. En het eindigt zoals het moet gebeuren. Op het juiste moment. Vertrouw daar op!

 4. Ik heb dat dagdagelijks gevolgd en het klopt niet. Rusland werd al meer dan 10 jaar met alle middelen belegerd door Het Westen. Hun posities werden aangevallen in Syrië. Men had het over “een rode lijn” en de “gasaanval van Assad”, wachten op een Westerse interventie zodat de Russische basis kon opgerold worden en de Middellandse Zee, Mare Nostrum, uitsluitend van de Navo zou zijn. De geweldige grote inspanningen die Rusland toen heeft gedaan was niet te verenigen met een operatie in Oekraïne. De Krim beveiligen was een goede stap.

 5. Laten ww hopen dat Rusland doorpakt en niet eindeloos militaire tot gehakt maakt, maar de kopstukken uitschakelt. Zolang de elites aan de de knoppen draaien gaan ze proberen om ons allemaal in de gehaktmolen van oorlog te stortten. Kanker bestrijd je niet door alleen maar goede en slechte cellen met elkaar te laten vechten, maar door oorsprong van de kankercellen te vernietigen. Het wakkere deel van de mensheid weet wat er nodig is… Rusland moet de elites en hun zetbazen allemaal vernietigen of arresteren en dan publiekelijk berechten en vernietigen. Er zijn geen straffen te bedenken die zwaar genoeg zijn voor wat de satanisten de mensheid en de planeet al duizenden jaren aandoen. Parasieten zijn de baas, al heel lang. Hopelijk komt het verval snel ten einde…

 6. Dit was inderdaad beter geweest.
  En het had veel sneller gekund, door juist wel de “Oekraine”-top uit te schakelen.
  Zo kort mogelijk, definitieve actie; des te minder slachtoffers.

  • @Cool Pete…

   Ik denk dat het gaat zoals het gaat om alle duister in het licht te krijgen… de diehard soldten die trouw zijn aan het satanisme, zijn de gehaktmolen in gegaan. Binnenkort hebben de satanisten geen medestanders meer om hun oorlogen te vechten… en dan gaan er koppen rollen bij de aanstichters. Ik vermoed dat het niet lang duurt voordat de deepstate elkaar als ratten in een ton gaan opvreten. Laten we om ons heen de energie delen dat dit jaar het begin is van het einde wordt van de satanisten.

 7. De Wit-Russische president Alexander Loekasjenko zei dat volgens het Oekraïense scenario landen als Servië, Moldavië, Georgië, Bosnië en Herzegovina bij de NAVO zullen worden betrokken, meldt Belta.

 8. Onze strijd is niet tegen vlees en bloed, maar tegen overheden en instanties, duistere machten op aarde en in de hemelse gewesten. Laat dat nou eens de bril zijn waardoor we allemaal dit verhaal bekijken. Putin is ook maar onderdeel van en net zo misleid als de rest van dat kliekje dood vlees. Hun “religie” is satanisme en bestaat uit misleiding (ook hunzelf!), leugen, haat, dood enzovoorts. Satan(isme).. wie volgen ze dan? Wie aanbidden ze dan? Aan wie offeren ze dan? Precies!! Degene die werkelijk ieder mens haat. Dit is boven alles een geestelijke strijd om onze ziel én geest!! Geloof daarin of niet, het doet er niet toe.. hun geloven erin en ze doen werkelijk alles om de antichrist te laten komen die zal heersen vanuit de 3e tempel in Jeruzalem. Daar draait alles om straks, wait and see

  • @Nino…

   Satanisme = nihilisme = narcisme = egoïsme…

   De echte pandemie, is de hersenspoeling die begon met verdeeldheid door groeiend egoïsme en toen kwam het eerste boek dat IEDEREEN blind moest gehoorzamen, de bijbel. De spirituele EIGENwijsheid werd verboden en verbannen en iedereen moest de kerk gehoorzamen en luisteren luisteren luisteren. De eerste honderden jaren mochten mensen de bijbel niet zelf lezen want, net als op school, moesten wij eerst worden geprogrammeerd om braaf te luisteren, te gehoorzamen en blind te volgen.

   Jezus is liefde, liefde is het werkwoord, dat werk doe je met je hart, niet met je hoofd (ego). Ze hebben ons van onze harten ontkoppeld en in ons hoofd opgesloten. Anno 2024 hebben ze onze hoofden zo dom als mogelijk gemaakt en nu willen ze dat vereeuwigen. Laat je ego los en leef het werkwoord liefde vanuit je hart. Wie een boek nodig heeft om liefde te begrijpen is heel heel heel ver van zn hart verwijderd. De volgende stap is dat mensen boeken/media/apparaten nodig hebben om te leren hoe ze moeten ademen en dat we diploma’s moeten halen om te leren om onze ledematen te gebruiken.

   Je hart heeft geen boeken nodig!!! Jou liefde heeft geen boeken nodig!!! Tenzij je geen verbinding meer hebt met je hart en enkel in je hoofd leeft. Het hoofd is een slimme volger, een circusaap die kunstjes doet voor beloningen. Je hart is de intelligentie die obv liefde wil leren en leven.

   Anno 2024 is bijna iedereen gevangen in het hoofd, de bevrijding komt zodra wij onze ego’s/hoofd/geheugen/gedachten loslaten en weer vanuit ons hart/weten/intelligentie… uit liefde gaan leven. De bijbel is een nuttig boek, maar alleen als je weet hoe je hem moet gebruiken en lezen. Als je de bijbel echt begrijpt, dan besef je dat bijna elke gedachte jou liefde belemmert tot je bewust wordt en dan stop je met lezen en praten en denken, dan word je stil zodat God/liefde door je kan bewegen.

   We zijn aan her herinneren wie wij echt zijn voordat we door onze medemensen worden geprogrammeerd tot bange volgers… wij zijn de stilte/het hart/intelligentie… pure liefde. Mensen worden liefdevol geboren en daarna wordt ons overtuigd dat we liefdeloos zijn en dat we van alles missen en dat we naar de machthebbers (de satanisten) en hun instituten moeten luisteren en blind moeten volgen.

   Ze richten ons al duizenden jaren af, als circusdieren die voor beloningen blind volgen, wenselijk gedrag vertonen en kunstjes doen… precies als met cojona. Ze doen alles volgens het model waarmee ze ons al duizenden jaren besturen… zij wijzen een religie aan, ze stellen de regels op en ze programmeren ons om blind te volgen/gehoorzamen. Steeds weer hetzelfde kunstje. En nu is wetenschap onze nieuwe religie, materialisme = liefde en geld is de beloning als je gehoorzaamt.

   Ze hebben hun hand overspeelt, de mensheid was blind en doof… ze hadden de macht over ALLES, maar ze wilden meer en meer en meer.

   Nihilsme is de pandemie, mensen die uit pure doodangst leven omdat ze allen nog voor materialisme leven ipv voor liefde. Binnenkort stort de materialistische wereld in en dan komt de liefde/God terug in ons. Wij zijn liefdeloos (egoïstisch, satan) of we zijn liefdevol (intelligentie, God). Alles is in ons, je moet alleen je geprogrammeerde gedachten (ego) loslaten om te realiseren/herinneren dat liefde uit het het hart komt.

   • Bedankt voor je reactie Theme, waardeer ik. Ik ben het in de grote lijn helemaal met je eens, je bent in mijn ogen ontzettend scherp en intelligent, liefdevol❤️ ik snap wat je zegt over hoe de bijbel werd en word gebruikt om mensen te onderdrukken, ook ik heb dat zelf ervaren in “de kerk”. Ik heb een persoonlijke reis met God en mijn eigen beleving en ervaringen op m’n reis. Dat is ook de reden dat ik zo blijf focussen op de woorden uit de bijbel, omdat ik ze persoonlijk doorleef. Ik heb talloze ervaringen met demonen gehad, m’n leven lang al, en dat bepaald mijn kijk op wat er nu allemaal gebeurd. Ik persoonlijk heb wel liefde en vrijheid gevonden in de bijbel, omdat ik al snel doorhad dat veroordeling en schuldgevoel een tool zijn in de kerk. Ik persoonlijk kan zeggen dat elke demoon buigt en siddert voor de naam Jezus. Zijn naam is alles in de tijd die voor ons ligt, juist omdat het kwaad voor Hem buigt! Er staat in Lucas 10:19 Zie, Ik heb u macht gegeven om op slangen en schorpioenen te treden, en tegen de gehele legermacht van de vijand; en niets zal u enig kwaad doen. En precies dat is wat ik doorleef lieve Theme.. tot m’n 34ste maakten ze me bang, toen leerde ik Jezus kennen en nu zijn ze bang voor Hem die in mij woont🙌🙌 geen religieus gelul maar levenservaring van mij persoonlijk. Evengoed kunnen we veel van elkaar leren en ik geloof dat we met alle wakkeren samen, op alle vlakken zien wat er gebeurt.. als mens van vlees en bloed, op zielsniveau en in het geestelijke. Ik zou graag eens een bakkie met je doen Theme, ik denk dat wij elkaar wel begrijpen❤️

     • Djennis… jij bent één nihilist… maar als jij de dood in de ogen kijkt zul je snappen waar wij over praten. We hebben het niet over een sprookjesfiguur in de lucht, we hebben het over de levensenergie die wij zijn.

      Je bent angst (egoisme, duivel) of je bent liefde… jij hoort de bel luiden, maar je begrijpt verder weinig. Je reageert meestal om steken uit te delen ipv inhoudelijk wat te vragen of toe te voegen. Voor jou bestaat er alleen een materialistische wereld, pas als jij de dood in de ogen kijkt besef je waar wij over praten. God is geen sinterklaas die alles heeft gecreëerd en die wensenlijstje vervuld en een boek met slechte kindjes bijhoudt om ze naar de hel te ontvoeren.

      Nihilisme = egoïsme = materialisme… op een dag (binnenkort) ontdek jij ook dat er meer is dan materialisme. De liefde die jij hebt voor familie/vriendin/kinderen… waar kan je dat kopen??? Of is dat onzichtbare energie die zichtbaar wordt omdat jij kiest om liefde te ZIJN? Dat is God… maar God is alles, dus ook dood en verdoemenis. Hoe jij met dingen omgaat maakt jou tot duivel of God. Als iedereen daar bewust van wordt gaan dingen snel veranderen.

      Ik neem de moeite om te proberen om jou onwetendheid te genezen, maar ik gok dat jij niet te genezen bent tot je zelfs ineens wakker schrikt. Tot die tijd schop jij uit angst tegen alles aan, want als er meer is dan materialisme dan stort jou ego in elkaar, dus uit pure angst ga je geen gesprek aan, maar vel je oordelen om de leugen van materialisme te blijven geloven.

     • @Djennis…

      God is het geloof in liefde… jij gelooft dus niet in liefde. Dat maakt dat jij in de basis alleen gelooft in angst. En met angst worden wij geregeerd, je hebt nog veel te leren, maar de naderende trauma’s gaan je helpen om te begrijpen wat liefde is, tot die tijd maak je liefde belachelijk.

     • Djennis ik deel Nino zijn ervaringen. Weet precies waar hij het over heeft. En heb even respect voor mensen die hun levensverhaal vertellen. Weet je wat jij bent een zielig flikker trolletje donder gewoon op hier als je geen respect op kan brengen voor andere mensen.
      Je openbaart je hier wel vaker als een kuttrolletje en mensen als jou zijn eigenlijk niet de moeite om op te reageren maar ga lekker ergens anders mensen lastig vallen of doe gewoon een keer normaal…

    • @Nino…

     Ik denk ook dat wij elkaar wel begrijpen. Als je eens een bakkie wil doen, en als we niet al te ver uit elkaar wonen, mail me dan gerust via Rommel.

     Vwb de bijbel… ik voel en zie dat jij de bijbel leest om zelf te leren, dat is hoe je hem hoort te gebruiken. Zelfstudie ipv dogma’s programmeren. De massa is dezelfde massa als in de hele geschiedenis… ze doen alsof ze dingen begrijpen, maar ze snappen eigenlijk nergens wat van en papagaaien gewoon wat hun broodheren/dominees/priesters/tv’s/ministers/wetenschappers ze vertellen. Zelf denken ze niet na, ze luisteren en doen de kunstjes die beloningen opleveren… de massa denkt dat ze zelfstandig luisteren en kunstjes doen, ze zijn totaal onbewust en snappen niks van liefde, vrijheid en zelfstandigheid… dat zijn woorden die ze gebruiken zonder dat ze ze echt snappen.

     De bijbel is een geweldig boek, maar net als het internet, als jij er niet bewust mee omgaat is het een wapen dat je ego programmeert ipv je ego beëindigd.

     Ik ben tot het inzicht gekomen dat de bijbel al in onze harten zit. Om hem te kunnen lezen moet je de eerste twee geboden heilig naleven…

     1. Houd van God.
     2. Houd van alles en iedereen zoals je van God houdt.

     Als iedereen die 2 naleeft, ontstaat er een wereld waarin iedeteen elkaar als God dient en dan wordt dus iedereen bedient.

     De satanisten hebben dingen heel complex gemaakt, want hoe complexer alles is, hoe meer macht de satanisten hebben om ons te laten volgen. Ik ben dus niet anti bijbel, maar anti mensen die de bijbel lezen om hun ego te verstevigen en anderen de les te gaan lezen ipv zichzelf de les te lezen en hun eigen ego’s op te heffen zodat ze de liefde worden die ze waren voordat ze geprogrammeerd werden.

     Iemand die echt gelooft, ontdekt uiteindelijk dat God niet buiten ons is en dat God niet via boeken communiceert, maar dat God alles is en via ons hart met ons communiceert. De kerk heeft ons hart afgesloten en onze via onze gedachten van God (hart, liefde, alles) ontkoppeld en ons in onze ego’s opgesloten. Om God te vinden, moet je eerst beseffen dat je het contact bent verloren… de kerk is eigenlijk volledig ongelovig, want ze zoeken naar God, terwijl God nooit weg is geweest. De enige reden dat de kerk bestaat is om ons tot schuldige zondaars te labelen ipv onze liefde te voeden. Angst angst angst, hel en verdoemenis… en mensen geloven echt dat God net als sinterklaas zit te selecteren wie er naar de hel gaat. God gaf iedereen een eigen wil om te besluiten uit angst of liefde te leven. Tot nu toe kiezen we angst ipv liefde, maar dat gaat binnenkort omslaan en in de bijbel wordt dat uitgelegd als de terugkomst van God… dat is dus de terugkomst van de liefde in ons, de liefde die wij van nature zijn. De angst is tanende, we worden imuun voor angst… en dan kom liefde (God) in ons terug. We leven nu in de stilte voor de storm… draag het harnas van God Nino… en leef de liefde die je van oorsprong bent.

     🙏❤

     • Thanks voor de reactie Theme, ik zal je mailadres aan Rommel vragen. Ik woon niet echt in de buurt, maar ik heb een auto dus komt goed. Je hoort van mij🙌❤️

     • Je verwoordt dat heel goed en ieder mens wordt daardoor getroffen maar het is slechts van korte duur. Zo hebben mensen met de Bijbel het altijd over “Vrede”, en terecht. Maar kan je over vrede spreken als er geen rechtvaardigheid is? Eerst moet er een andere horde genomen worden, een andere berg beklommen: rechtvaardigheid in de wereld. Rondom ons zien we gekmakende onrechtvaardigheden die in regels, wetten, verdragen worden opgelegd en hersenloos aanvaard en ondergaan worden. Abstract hebben we het over het Goede en het Kwade. Ieder mens maakt elke dag individuele keuzes. Ook kritiekloos meelopen met de gewoontes en de massa terwijl wij kunnen denken en ons bewust zijn. Er is veel werk aan de winkel.zuij

      • @Lepoudre Luc…

       Het is eenvoudig. Als je de bijbel leest om te leren, dan lees je dat Jezus liefde is en dat je alleen via Jezus (liefde dus) bij God komt. God (liefde) is dus de wetgever en liefde is de wet.

       Dat betekent dus dat er maar 1 mis-daad bestaat en dat is liefdeloosheid. We hoeven alleen maar te toetsen op liefdeloosheid. Op dit moment is bijna alles liefdeloos, dus mis-daad is overal. Er is dus ook maar 1 zonde en dat is liefdeloosheid. Een zonde heet een zonde, omdat het gewoon zonde is om liefdeloos te zijn als je ook liefdevol kan zijn. Liefdeloosheid opsporen en verwijderen doe je door te kijken wat niet liefdevol is.

       Dat maakt het vervolgens nog simpeler… we hoeven alleen maar te kijken wat liefdeloos is en uit te spreken dat dat doodzonde is, omdat uiteindelijk iedereen liever liefdevol wil leven. We moeten dit in onszelf begrijpen en gaan leven om de wereld liefdevol te maken door elkaar te wijzen dat we kunnen kiezen tussen liefdeloos en liefdevol.

       We zijn aan het leren, steeds sneller, om dingen weer heel eenvoudig te zien. Daardoor verdwijnt de angst (liefdeloosheid) onszelf en blijft automatisch de liefde over.

  • Het Westen heeft steeds rijkelijk geleefd door het domineren van “minderwaardige volkeren” door een betere technologie. Die tijd is voorbij. Hun enige reddingsboei is een grote militaire macht opbouwen voor het toepassen van de Wolfowitz doctrine. (Hier in België heeft de regime-radiozender gezegd dat ieder gezin, jaarlijks 1000 euro meer zal moeten betalen aan de Navo-terreurorganisatie)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in