Plunderaars beschoten als ze inbreken in juwelierszaak

1

De enige details die Frontnieuws heeft van dit incident komen uit de video hierboven die is gefilmd terwijl plunderaars inbreken in een juwelierszaak in Texas. Je kunt de menigte horen juichen als ze eindelijk door het glas breken en dan de juwelierszaak binnenvallen.

Backup:

 

Je kunt mensen horen zeggen: “Take that. Shit!”en “Take all that jewelry!”

Maar ze kregen meer dan alleen maar juwelen, want iemand in de winkel had een geweer om zichzelf en zijn zaak te beschermen.

Nachtmerrie – George Floyd  duwde pistool op buik van moeder – beroofd in haar eigen huis

  Facebook veroordeeld tot schadevergoeding van honderden miljoenen - verzamelde biometrische gegevens zonder toestemming
Vorig artikelFranse intellectueel: Zogenaamde ‘antiracistische activisten’ willen een rassenoorlog naar Frankrijk brengen
Volgend artikelOok in Duitsland binnenkort rassenrellen?
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of Rutte.

1 REACTIE

  1. Aan het eind van het liedje zijn alleen statistieken waar.
    Note: negers vermoorden 12,7 maal zoveel blanken als blanken zwarten; gecorrigeerd op aantallen bevolking: meer dan 100 maal zo veel.

    Als een neger is vermoord, is er 93% kans dat dat door een neger is gebeurd.

    Floyd was geen lieverdje; meervoudig woningovervaller (gewapend) zat 5 jaar voor gewapende overval,was een junk en stierf NIET alleen door de knie van politie,maar door aanwezige dope.

    Gelijke rechten impliceert gelijke plichten; dus eerst maar eens veel en veel minder criminaliteit

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in