Franse intellectueel: Zogenaamde ‘antiracistische activisten’ willen een rassenoorlog naar Frankrijk brengen

2

Een van de meest prominente Franse rechtse intellectuelen deelde onlangs zijn gedachten over de Amerikaanse rassenrellen die de laatste tijd over de hele wereld de krantenkoppen domineren.

Eric Zemmour, een veelgelezen politieke journalist, essayist en schrijver, verscheen maandag op het Franse televisienetwerk CNews om de rassenrellen te adresseren die de afgelopen dagen grote steden in de Verenigde Staten hebben overspoeld, meldt Valeurs Actuelles.

Tijdens het interview portretteert Zemmour eerst Floyd’s persoonlijke geschiedenis.

Hij is geen heilige. Hij had al 5 jaar in de gevangenis gezeten voor een gewapende overval. Zelfs daarvoor had hij al in gevangenis gezeten voor het gebruik van cocaïne. Hij is niet zomaar een vent die onschuldig op straat rondloopt, zei hij.

Alvorens verder te gaan over Floyd, richtte Zemmour toen zijn aandacht op Derek Chauvin, de arresterende politieagent die wordt beschuldigd voor moord op Floyd.

De politieagent ook niet. Een negentienjarige carrière, achttien klachten tegen hem, en twee berispingsbrieven, verklaarde Zemmour.

Volgens de eerste analyse is Floyd niet gestorven door de knie van de politieman op zijn nek. Hij stierf aan verschillende feiten. Ten eerste, hij was in slechte gezondheid, hij had een hartaandoening. En ten tweede, hij had zeker drugs gebruikt, omdat hij gewend was aan cocaïne. Trouwens, we zien op de foto’s dat hij er niet zo goed uitziet, zelfs voordat de politie hem brutaliseert.

In Frankrijk denken we dat blanke agenten zwarten aanvallen en vermoorden. Dit is grotendeels vals. Amerikaanse cijfers tonen aan dat 97% van de zwarten als eerste door zwarten wordt gedood. Blanken hebben twee keer zoveel kans om gedood te worden als zwarten. 80% van de blanken wordt gedood door zwarten, terwijl zwarten vooral gedood worden door zwarten (…) Amerikaanse agenten zijn geen Franse agenten, ze doen geen moeite de trekker over te halen. 40% tot 50% van de door de politie gedode mensen zijn blank. Zwarten vertegenwoordigen 14% van de Amerikaanse bevolking en 40% van de gedetineerden.

De essayist beschuldigde ook de zogenaamde “antiracistische beweging” van Frankrijk – een beweging die overeenkomt met de Black Lives Matter van Amerika – van het streven naar een “rassenoorlog in Frankrijk” om te laten zien dat het een “racistisch land” is.

  Trump aangemaand tot het veroordelen van blanke macht - reactie: "Iemand moet iets doen aan Antifa"

Het is niet verrassend dat Zemmour’s mening menigeen op politiek links boos heeft gemaakt, die van mening zijn dat zijn controversiële ideeën geen platform op de televisie moeten krijgen, aldus VoE.

‘De islamisering van Frankrijk is in volle opmars’ – Franse regering lanceert plannen om Arabisch te onderwijzen op scholen

Vorig artikelNachtmerrie – George Floyd  duwde pistool op buik van moeder – beroofd in haar eigen huis
Volgend artikelPlunderaars beschoten als ze inbreken in juwelierszaak
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

2 REACTIES

  1. De nazaten van de treinreizigers van toen, zitten hier weer eens achter! Zij willen de wereldheerschappij en blijven het proberen om de volkeren te mengen en tegen elkaar uit te spelen! Om dit feit draaide de hele WOll De uitroeing van het blanke ras dooer het bolsjewisme ook door hen bedacht! We zien dit nu ook weer gebeuren, men wil de wereldpberheersing via het Marxisme, bereiken! Verzet u geef ze kans alles kapot te maken!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in