De Verenigde Staten van Amerika worden beschouwd als de belichaming van succesvol uitgevoerde multiculturaliteit. De VS – de glorieuze multi-etnische staat.

Dit land ziet zichzelf graag als de natie waarin de meest uiteenlopende etnische groepen in de wereld zijn samengekomen onder een gemeenschappelijk ideaal en met de verwerving van het Amerikaanse staatsburgerschap ze nog maar één ding zijn: Amerikanen.

Schijn en werkelijkheid

De huidige gebeurtenissen laten zien hoe ver schijn en werkelijkheid van elkaar verwijderd zijn. De VS zijn een diep verscheurd, etnisch gespleten land, dat door racisten in beide kampen daar naartoe werd gedreven waar het zich nu bevindt.

De economische verstoringen in de nasleep van de Coronacrisis zullen de rest doen om ervoor te zorgen dat deze situatie niet zo snel tot rust komt. En als de rust en orde eindelijk zijn hersteld, zal het conflict tussen zwart en blank onder de oppervlakte blijven smeulen en bij de volgende gebeurtenis weer uitbreken, zoals zo vaak het geval is geweest.

De voorstanders van een multiculturele samenleving zijn fantasten die in hun roze dromen waarin iedereen van elkaar houdt, met één ding geen rekening hebben gehouden: Dat de mens is zoals hij is en dat de menselijke natuur niet kan worden veranderd, omdat deze ontwikkelingshistorisch gedetermineerd is.

De meesten van ons hebben bedenkingen tegenover vreemden, die in die mate toenemen waarin hun cultuur zich van de onze onderscheidt en hun aantal toeneemt in dat gebied dat wij als ons oereigen, voorouderlijke leefomgeving beschouwen..

Homogene bevolking = geen raciale onrust

Slimme volkeren, zoals de Japanners, hebben dit erkend en zorgen ervoor dat hun overheidsmaatregelen resulteren in een zo homogeen mogelijke bevolking. En let wel, Japan is een democratie. Maar we hoeven niet naar het Verre Oosten te kijken; er zijn ook landen in de Europese Unie die de homogeniteit van hun bevolkingsstructuur graag willen behouden. Polen en Tsjechië zijn daar goede voorbeelden van.

  Het Amerikaanse volk wil dat Trump harder optreedt tegen de BLM-blankenhaters

Concentratie agressieve zwarten in Hamburg

Sinds eergisteren circuleert er in de sociale media een video die een grote groep zwarten in Hamburg bij de toegang tot het metrostation Hauptbahnhof Süd laat zien, die extreem agressief optreden tegen een groep politieagenten. Of deze video al dan niet up-to-date is, kan op dit moment niet worden vastgesteld en is in dit verband van geen belang, aangezien een menigte van ongeveer 100 zwarte Afrikanen in Hamburg in februari 2017 al massaal politieagenten massief heeft bedreigd.

Wat laat dit ons zien?

Hieruit leren we dat al sinds geruime tijd in grote Duitse steden het gevaar bestaat dat een mensenmenigte bestaande uit zwarte Afrikanen samenspant om geweld te gebruiken.

We moeten ook rekening houden met het feit dat het aantal vluchtelingen uit de landen ten zuiden van de Sahara sinds begin 2018 aanzienlijk is toegenomen.

De overvloed aan kinderen van Afrikaanse vrouwen is statistisch bewezen. Ook dit zal helpen om het aandeel van de zwarten in de totale bevolking te vergroten. Wie daar aan twijfelt, moet maar eens een blik in de kleuterscholen werpen.

En last but not least is het een onmiskenbaar feit dat huidskleur een solidair effect heeft. Daarom zullen de zwarten in Duitsland in conflictsituaties op dezelfde manier samenkomen als in de VS.

Terwijl de multiculturele samenleving momenteel in het gezicht van de Amerikanen explodeert, worden in Duitsland de ingrediënten voor dergelijke toekomstige gebeurtenissen gemengd. Want ook in Duitsland zal de overgrote meerderheid van de zwarten waarschijnlijk tot de sociale onderklasse behoren – met alle gevolgen van dien. En er zijn ook genoeg mensen in Duitsland die zwarten alleen al vanwege hun huidskleur verachten. Is dat verwerpelijk? Ja, het is verwerpelijk. Kan het veranderd worden? Nee. De menselijke natuur kan niet worden veranderd, zelfs niet als linksgroene deugmensen ons anders willen doen geloven. Hoe lang proberen ze het al? Eeuwen? Duizenden jaren? Zelfs Jezus Christus kon het niet.

  Erdogan eist meer respect voor moslims in Europa

Daarom is proberen geen oplossing. We moeten veeleer een einde maken aan het streven van de Duitse regering om de homogeniteit van onze bevolking te vernietigen door middel van massa-immigratie, wat in strijd is met de grondwet. Dat is de weg vooruit.

Als dit niet gebeurt, zullen we in Duitsland binnenkort met dezelfde omstandigheden te maken krijgen als in de VS, schrijft PI-News.

Duitse politicus waarschuwt: “Europa is op weg naar een burgeroorlog”

 

Vorig artikelPlunderaars beschoten als ze inbreken in juwelierszaak
Volgend artikelEen samenleving die haar vrouwen en kinderen niet kan verdedigen, heeft geen toekomst
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

6 REACTIES

 1. Ook in Duitsland binnenkort rassenrellen?

  Tja Frau Merkel heeft ongrondwettelijk 100 duizenden van deze racisme en Aluh Akbar roepen incest idioten binnen gelaten, terwijl zij in oktober 2010 publiekelijk liet weten dat de Duitse multiculturele maatschappij totaal was mislukt. Merkel benadrukte dat immigranten meer moeten doen om goed te integreren. “Iedereen die niet meteen Duits spreekt, is niet welkom”, aldus Merkel.

  Het kan verkeren volgens Bredero maar ook voor alle Europese regeringsleiders c.s.

 2. Het ministerie van Buitenlandse Zaken van Heiko Maas maakt duidelijk: er bestaat geen Duits volk

  Stout: Duitse mensen worden geciteerd in het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken. Het kantoor is bijzonder ongevoelig voor de zorgen van burgers – tenminste als het blanke mannen zijn. In plaats daarvan wil het ministerie van Buitenlandse Zaken meer “diversiteit”, dat wil zeggen meer diplomaten met een migratieachtergrond.

  Diversiteit: het Amerikaanse fenomeen verspreidt zich in Europa
  De trend “diversiteit” komt eigenlijk uit de Verenigde Staten. Afro-Amerikanen, Latino’s en blanken staan ​​op gelijke voet. Hiervoor verdienen groepen die als kansarm worden ervaren de voorkeur. Dat probeert het Duitse ministerie van Buitenlandse Zaken nu. Tiaji Maynell heeft het netwerk voor gekleurde diplomaten opgericht, zodat ze in de toekomst meer kunnen worden:

  Minister van Buitenlandse Zaken Heiko Maas

  Heiko Maas (SPD) is sinds 2018 minister van Buitenlandse Zaken van Duitsland. Eerder viel hij op als Duitse minister van Justitie vanwege zijn internetcensuurambities. Maas wordt beschouwd als een politieke hardliner. Hij is een fervent voorstander van immigratie. Hij beschreef de kritiek op de vluchtelingencrisis in 2015 als ‘irrationele angst’.

 3. En dan maar Adolf van alles in fe laarzen schuiven! Moet je kijken wat die ex stasi DDR, regenten nu aanrichten! De roep om een sterke goede Führer zal alleen maar groter worden, want die uit de vorige oorlog blijkt gelijk gehad te hebben! Het blanke eas wordt inderdaad uitgeroeid!

 4. De joden Hooten en Henri Morgentau hebben het omvolkingsplan om Duitsland te vernietigen door immigratie uit de derde wereld, al in de 40tiger jaren bedacht alsHitler de oorlog zou verliezen! En de joden Kissinger en Soros
  stimuleren deze migratie nu voor de hele blanke bevolking, overal ter wereld!
  Had die Oostenrijker meer als 75 jaar geden, geen gelijk, toen hij zei, dat men het blanke ras wilde vernietigen?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in