Atleten storten plotseling in en sterven. Aan de universiteit in Saarbrücken sterven meer jonge professoren dan in voorgaande jaren. In Italië sterft een 13-jarig meisje nadat zij is ingeënt, omdat de behandelend arts haar dit had aangeraden vanwege een hartkwaal. En weer sterft een huisarts plotseling en onverwacht aan een hartaanval, bericht Corona-blog.net.

Op Twitter worden talloze rouwadvertenties, krantenartikelen en overlijdensberichten geplaatst onder de hashtags “plotseling en onverwacht”. Uit sommige berichten is de Corona-vaccinatie duidelijk, uit andere blijft het pure speculatie. Wij willen hier enkele opvallende berichten weergeven.

01) De 33-jarige voetballer Benny Taft van SVU (Bayern Unterferrieden) krijgt tijdens een uitwedstrijd op 26.09.2021 een hartstilstand, overlijdt op 27.09.2021 in het ziekenhuis van Neumarkt.
02) 19-jarige voetballer van FC Nantes krijgt op 16.09.21hartstilstand tijdens training.
03) De 50-jarige trainer Dirk Splitsteser van SG Traktor Divitz (district Vorpommern-Rügen) zakt dood op de rand van het veld in elkaar.
04) 18-jarige voetballer Rune Coghe van Eendracht Hoglede (België) krijgt hartaanval tijdens wedstrijd.
05) Helen Edwards scheidsrechter uit Engeland wordt met hartklachten van het veld gedragen tijdens de WK-kwalificatiewedstrijd voor vrouwen tussen Duitsland en Servië in Chemnitz, Duitsland.
06) Dietmar Gladow teamleider uit Thalheim (Bitterfeld) krijgt voor de wedstrijd een fatale hartaanval.
07) 53-jarige voetbaltrainer Antonello Campus zakt dood neer tijdens een training met zijn jeugdteam op Sicilië.
08) Voetballer Anil Usta van VfB Schwelm (Ennepetal) zakt op het veld in elkaar met hartproblemen.
09) Voetballer Christian Eriksen zakt in elkaar tijdens EK-wedstrijd.
10) Voetballer Dimitri Liénard van FC Straatsburg zakt tijdens een Ligue 1-wedstrijd in elkaar met hartklachten.
11) De 16-jarige Diego Ferchaud van ASPTT Caen krijgt een hartstilstand tijdens een competitiewedstrijd onder 18 jaar in Saint-Lô.
12) Voetballer Frédéric Lartillot uit Frankrijk bezwijkt aan een hartaanval in de kleedkamer na een vriendschappelijke wedstrijd.
13) De 25-jarige voetballer Jente Van Genechten uit België krijgt in de beginfase van een bekerwedstrijd een hartstilstand.
14) De 27-jarige amateurvoetballer Jens De Smet uit Maldegem (België) krijgt tijdens de wedstrijd een hartaanval en overlijdt in het ziekenhuis.
15) 13-jarige voetballer van de club Janus Nova uit Saccolongo (Italië) zakt op het veld in elkaar met hartstilstand.
16) De 45-jarige sportdirecteur Andrea Astolfi van Calcio Orsago (Italië) krijgt een fulminant hartinfarct nadat hij is teruggekeerd van een training en overlijdt zonder voorafgaande ziekte.
17) De 22-jarige voetballer Abou Ali krijgt een hartstilstand tijdens een wedstrijd in in Denemarken.
18) Voetballer Samuel Kalu (prof Bordeaux) krijgt een hartstilstand tijdens een wedstrijd in Ligue 1.
19) De 31-jarige Besiktas Istanbul voetballer Fabrice N’Sakala zakt op het veld in elkaar zonder dat de tegenstander heeft ingegrepen en moet naar het ziekenhuis worden gebracht.
20) De 61-jarige Bern Bauer van DJK Concordia Ludwigshafen is op 29 september volkomen onverwacht overleden.
21) De 42-jarige amateurvoetballer en vader van drie Alexander Siegfried, is op 26.09.21 plotseling en onverwachts in elkaar gestort en overleden. Hij was vanaf 1999 actief voor VfB Moschendorf.

  Mijn verhaal over mogelijke blootstelling aan spike-eiwitten via shedding van "gevaccineerde" mensen, en de mogelijke remedie en profylaxe van suramin, shikiminezuur en dennennaaldthee kuur

Een blik op de Saarland Universiteit

De Saarbrücker Zeitung publiceert een overlijdensbericht van de universiteit van Saarland. Hier is de gemiddelde leeftijd opvallend in vergelijking met de jaren daarvoor: Jörg Eschmeier *1956, overleden, Volker Barth *1976, overleden, Judith Becker *1981,  overleden en Mari Aoki *1984, overleden. In eerdere jaren waren er ook zulke overlijdensberichten… 2018 en 2019/2020

Er werken ongeveer 2.600 mensen aan de Saarland Universiteit. Het is volkomen normaal dat sommigen daar ook sterven. Dit jaar is het anders, omdat er plotseling jonge werknemers sterven. En uit de publicatie van het verleden blijkt dat ze alle overledenen eren en in de rouwadvertentie opnemen. Dus dat is waarschijnlijk zeer accuraat wat daar wordt gepubliceerd.

Jongste dode slechts 13 jaar oud

In Italië was het geval van Arianna, die slechts 13 jaar oud was, schokkend. Ze leefde al sinds haar geboorte met een hartkwaal. Met toestemming van haar dokter, werd ze ingeënt. Slechts enkele uren later verslechterde de gezondheidstoestand van het jonge meisje. Ze werd opgenomen in het ziekenhuis en overleed in de loop van de nacht.

Er is ook een soortgelijk geval in Duitsland: een leerling uit een 4e klas middelbare school wordt thuis gereanimeerd na een hartstilstand. Een 17-jarig Frans meisje overleed elf dagen na haar tweede “corona-vaccinatie”. Er is een onderzoek ingesteld.

Dochter ziet verband met vaccinatie bij overlijden vader

Op 28 september 2021 plaatste een jonge vrouw op Twitter een screenshot van een artikel van een mediaportaal met de volgende woorden:

Een maand na mijn vader overleed ook mijn oom #plotselingenonverwacht na wekenlang in het ziekenhuis te hebben gelegen met “hartproblemen”. Noch de levensbedreigende toestand van mijn vader 24 uur na de tweede dosis, noch de plotselinge dood van mijn oom wordt in de context gezien.

  Kijk hoe Europarlementariër het hele Covid-beleid in 5 minuten vernietigt: "Tijd voor zeer onaangename vragen"

Huisarts overlijdt plotseling en onverwacht aan hartaanval

Onlangs nog berichtten wij over een vaccineerder die ook plotseling en onverwacht is overleden.

DE HEER PETER BÖHLHOFF-MARTIN

07.08.2021 – 10:40

Beste patiënten

wij zijn diep bedroefd u te moeten mededelen dat onze zeer gewaardeerde praktijkhouder de heer Peter Böhlhoff-Martin op 7 augustus 2021 plotseling en onverwacht aan een hartaanval is overleden. Voor ons als team is dit een grote schok en een onschatbaar verlies. Aangezien het hele team momenteel rouwt, verzoeken wij u vriendelijk om geen verdere vragen te stellen.

De praktijk zal uiteraard ter nagedachtenis van de heer Böhlhoff-Martin en in zijn geest worden voortgezet.

Als artsen in loondienst zullen wij, Johanna von Beust (psychiatrie) en Dr. Jens Platzen (neurologie), zijn patiënten voorlopig als plaatsvervangers blijven behandelen. Dit zal de zorg voor zowel neurologische als psychiatrische patiënten waarborgen.

De openingstijden van de praktijk blijven ongewijzigd.

Uw “Neurologie am Zentrum” praktijkteam

Dr. Eric Ward (46), hoofd van de Harding University High School in West Charlotte, is woensdag plotseling aan een beroerte overleden. Ward’s dood zou bijzonder verrassend zijn, naar men zegt, omdat hij in perfecte gezondheid verkeerde.

Meer en meer jonge mensen sterven ook in de filmindustrie

Filmmaker Sebastian Jobst is onlangs onverwacht overleden. En dat op nog geen 39-jarige leeftijd en nadat hij net het filmproject “AMA’RA – The Song of the Whales” had voltooid en zo magnifiek de wereld in had gebracht.

Ook Emmy-winnaar Marc Pilcher (53j.) sterft ondanks Corona-vaccinaties aan Corona en de Berlijnse operazangeres Bettina Ranch wordt ziek door zenuwziekte na BioNTech-vaccinatie. Op 13.09.21 is Kurt Schalk (55), een van de meest prominente vertegenwoordigers van de Duitse filmindustrie, volkomen onverwacht overleden. Hij was de marketingdirecteur van de bioscoopketen “Kinopolis”.

  Sluitend bewijs: Covid-19 was gepland om de Nieuwe Wereldorde te lanceren

Men hoort vaak in de media over mensen die instorten

Een zangeres zakt in elkaar en sterft, een andere vrouw (56) sterft tijdens de dienst ondanks reanimatie. Ook de uitreiking van de Orde van Verdienste van Berlijn is afgelast wegens een medische noodsituatie. Volgens informatie van de Tagesspiegel is een gast tegen het begin van het evenement in elkaar gezakt.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

2021 – het jaar van de “plotseling en onverwacht” overledenenVolg Frontnieuws op Telegram

Vorig artikelBekende tv-stuntman krijgt enkele dagen na COVID-19 injectie bloedklonters en vreemde nachtmerries
Volgend artikel“Wat gaat er gebeuren met alle lichamen die zich het komende jaar en daarna gaan opstapelen als de gevaccineerden massaal beginnen te sterven?”
Frontnieuws
Mijn lichaam is geen eigendom van de staat. Ik heb de uitsluitende en exclusieve autonomie over mijn lichaam en geen enkele politicus, ambtenaar of arts heeft het wettelijke of morele recht om mij te dwingen een niet-gelicentieerd, experimenteel vaccin of enige andere medische behandeling of procedure te ondergaan zonder mijn specifieke en geïnformeerde toestemming. De beslissing is aan mij en aan mij alleen en ik zal mij niet onderwerpen aan chantage door de overheid of emotionele manipulatie door de media, zogenaamde celebrity influencers of politici.

12 REACTIES

 1. het wordt een zeer triestige lange lijst , ook in onze nabije omgeving
  waarom willen mensen dit niet zien ……
  schrijnend , frustrerend

 2. En dit is nog maar het begin. Er zal al veel onder de pet zijn gehouden, maar de sterfte in de komende jaren zal gigantisch zijn. En maar booster-shots blijven nemen. En maar blijven gehoorzamen. En maar schelden op de ongevaccineerden. Hopeloos volk.

  • Dat komt omdat het totalitaire regime erin is geslaagd om te voorkomen dat de massa gaat denken, al zijn er natuurlijk altijd een paar procent tot een maximum van 30% die wel na blijven denken.
   Het is alleen jammer dat die 30% mogelijkerwijs worden afgevoerd naar de concentratiekampen.

 3. Drama bij Volvo Trucks: werknemer zakt in elkaar en kan niet gered worden, directie laat collega’s naar huis gaan
  https://www.hln.be/gent/drama-bij-volvo-trucks-werknemer-zakt-in-elkaar-en-kan-niet-gered-worden-directie-laat-collegas-naar-huis-gaan-br~a3e7b58ae/

  “Hij werd onwel en overleed, terwijl zijn paard nog doorliep”: paardenvisser Johan Vanmassenhove sterft op terugweg van zee
  https://www.hln.be/koksijde/hij-werd-onwel-en-overleed-terwijl-zijn-paard-nog-doorliep-paardenvisser-johan-vanmassenhove-sterft-op-terugweg-van-zee~a9f6f509/

 4. Als de marburgvirus wordt gelanceerd met de bijhorende experimenteel vaccin. Zal de teller van de doden explosief stijgen. Dit experimenteel vaccin willen zelfs verplichten voor iedereen en dat wordt nu al in de volle productie gemaakt in Frankrijk. Het vaccin Rivax komt naar verwachting eind 2022 à 2023 op de markt. Het is gemaakt met zaad uit de wonderboom. Dit zaad met het bestandsdeel ricine is al dodelijk bij 0,03 gram en er bestaat geen tegengif voor.

 5. HET Marburg virus heb ik recent ook een artikel over gelezen, dat Het mogelijk bedreigend kon gaan worden.
  Maar niets over vaccinatie er tegen.
  Big pharma heeft de smaak te pakken en laat ons niet meer terugkeren naar een normale manier van samenleven.

 6. overal gezonde jonge mensen ook in mijn omgeving die plotseling instorten en een wrak worden. Waar ik werk werken 900 mensen en regelmatig iemand die onwel wordt en met ambulance afgevoerd wordt. Eerder nooit!!!

 7. En dat Turkse wief van VOLT in de 2e Kamer zou weleens de oren wassen van Baudet. Hopelijk pakt ie haar nog even terug op dat punt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in